|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tamilee Webb-pośladki
hmm.. chętnie bym Wam je wysłała, ale nie umiem... są za duże na wysłanie mailem, a nie umiem obsługiwać "wyślij to" - no cóż, ktoś musi być głupi, padło na mnie...
|
|
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
na wyślij to wszystko jest na pierwszej stronie banalnie proste .. a wiesz jaką radoche sprawiłabyś wielu wizażankom??
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
no wrzuć KTOŚ to plizzzzzzzzz
![]() corka_rosy: dasz radę! wejdz na rapidshare albo polski odpowiednik to nie jest takie trudne
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dziś postaram się dokończyć ściągać ten filmik, jak mi sie uda to go wrzuce na serwer - wszystko zależy od transferu MAm pytanie do dziewczyn, które wcześniej ćwiczyły z Tamilee pośladki - ćwiczyłam 2 dni ( bo mam jeszcze filmik na dvd ) i zamiast nie wiem dlaczego ale strasznie bolą mnie przedbnie części ud a nie pośladki - czy to znaczy że źle wykonywałam ćwiczenia?? Robiłam wszystko tak jak kazała instruktorka
|
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdopodobnie "ćwiczylaś całymi stopami" albo ciężar przenosiłaś na palce, wtedy czuć uda
|
|
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
kurcze wydawało mi się że ciężar cały opierałam na piętach
musze się dziś bardziej postrać - o ile dam radę dziś ćwiczyć
|
|
|
|
|
#307 |
|
Rozeznanie
|
Część Dziewczyny
Dzisiaj po raz pierwszy ćwiczyłam z Tamilee-pośladki. Oczywiście pierwszą część, za drugą to nawet nie pomyślałam żeby się zabierać. Nie powiem, dają w kość, musiałam w trakcie zrobić malutką przerwę.. Zobaczymy, czy jutro będę w stanie normalnie chodzić W każdym razie mam zamiar ćwiczyć, bardzo mi się podobaja te ćwiczenia. Wersję-pośladki ściągnęłam z emula. Chciałam też ściągnąć brzuch, ramiona i ciało, ale mi nie idzie z emula. Pośladki mi się chyba z tydzień ściągały. Dziewczyny, macie brzuch, ramiona i ciało? Mogłybyście to dac na wyslijto.pl? Czy brzych by w ogóle poszedł, jest dwa razy większy od pośladków i ma prawie 530 MB, a w wyslijtp.pl maks. załącznik to 250MB. Ile by to w ogóle szło, to zależy od transfera?. Jak nie tą drogą to skąd wytrzasnąć te ćwiczenia, bo się cholernie napaliłam i w końcu zaczęłabmy naprawdę ćwiczyć. Całuję |
|
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo prosze tu są ćwiczenia na brzuch http://www.megaupload.com/?d=SLSQUO9F
zajrzyj do wątku "Filmik z rozgrzewką" tu co jakiś czas dziewczyny wrzucają jakieś nowe ćwiczonka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1356952# post1356952
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
hmmm diewczyny. Cos mi się dzisiaj cięzko mysli
![]() co trzeba kliknąć żeby zacząć ściągac pliki z megauploada? |
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
aaa
już umiem
|
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
hej a pośladki ??
ja chce pośladki !tylko czemu jak chce ściągać cokolwiek z tego megaupload to pisz ze wszystkie sloty są zajete ?? ... cały czas ....?? naprawde aż 1500 osób cały czas to ściąga czy mi sie coś tam psuje ??
Edytowane przez natalja86 Czas edycji: 2006-02-24 o 11:36 Powód: .....dodatek |
|
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
natalja musisz próbować co jakiś czas
ja też jak coś ściągałam to wyskakiwało mi że transfer przekroczony, a potem mi się udało ![]() pośladki cały czas mi się ściągają - jak już będę je miała to wrzucę; cierpliwości
|
|
|
|
|
#313 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Aguś_S
|
|
|
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
OK dzieki bardzo ... jakos sie udało
![]()
|
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
Agus dzieki wielkie za brzuch...
|
|
|
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
próbowałam zamieścić na "wyślij to" na początek 8 min buns,a le wyskakiwał jakiś błąd
a co do tamilee - plik jest za duży, jak go spakować?? jeezzz, za co jestem taką idiotką w sprawach komputerowych??
|
|
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
spakowanego, nie da rady chyba wstawić na serwer
musisz go jakoś podzielić i dopiero cześciami wstawiać. dziś postaram się go podzielić i wstawić
|
|
|
|
|
#318 |
|
Wtajemniczenie
|
jakiego programu używasz do podziału?
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
czekam na pośladki
brzuch juz ściągnęłam i jutro wyprubuję bo dziisaj tylko przejrzalam .
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#321 |
|
Rozeznanie
|
weszłam na jeden z linków z nadzieją na ściągnięcie ćwiczeń na pośladki a znalazłam dostępne tylko na brzuch
![]() zlitujcie się nade mną i moimi pośladkami
|
|
|
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
mabo jutro rano powinnam wrzucić już tamilee webb pośladki -własnie ładują się na serwer, tylko transfer cos wolny jest brrrrrrrr. niestety film będzie podzielony, bo przekracza 250Mb - aby móc go obejrzeć będziecie musiały go sobie scalić w jedo ( odrębnych cześci nie da się odtworzyć ) np. programem Total commander
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z góry dzięki za filmik
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
mabo, dasz a jak nie to pomogę
|
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Tamilee Webb - "Ja chcę miec takie pośladki" - film z racji większego niż 250MB rozmiaru podzielony na 3 części, które należy połączyć ( oddzielnie nie działają )
http://www.megaupload.com/?d=EA4IJFN8 - cz I http://www.megaupload.com/?d=TFSGZGBJ - cz II http://www.megaupload.com/?d=BNG7BWZR - cz III Przyjemnego ćwiczenia życzę
|
|
|
|
|
#326 |
|
Konto usunięte
|
Skromnie pytam, czy ja też mogłabym dostać te ćwiczenia na maila?? Filmik lub opis, bo nie umiem się obsłużyć tymi linkami na górze. Moj mail durny_login@wp.pl
|
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie ściągam 1-szą czesc. ..... ale powiedz mi aguś jak ty to podzieliłaś ? win rarem albo zipem czy jakos inaczej ? bo commandera będę musiała sobie zainstalowac a tak to by było łatwiej ..... troszke nie wiem o co chodzi z rozszerzeniem *.001 ...... pomóż
![]() ahhhhh właśnie zobaczyłam ....no cóż wiec biore sie za commandera ![]() hej ale czy ja dobrze widze ?? cz.1 ma 240 mega, cz.2 - 19 mega a cz.3 - 100 bajtów ?? :| .... licze na jakies wyjaśnienie bo się zamotałam
Edytowane przez natalja86 Czas edycji: 2006-02-26 o 11:20 |
|
|
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
Magda, to jest za duze żeby wysłać mailem
wejdź w link i po prawej stronie na górze będziesz miała download ( może wystkoczyć na tym jakaś reklama i zasłonić to, więc najpierw ją zamknij ) i zapisz to na dysku. To samo zrób z drugim i trzecim linkiem - najlepiej zapisz to wszystko w jednym folderze. Potem poprzez np Total Commander scal wszystkie trzy pliki w jeden i filmik będzie gotowy ![]() natalja dałaś radę połączyć ?? Muszę Wam powiedzieć, ze ćwiczyłąm przez 3 dni i do dziś czuję mięśnie pośladków Jutro znowu się zabieram do roboty i dołączam do tego ćwiczonka na brzuch
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Aguś, a masz na kompie ramiona , nogi albo cialo z serii Tamilee?
BTW:raz się ciesze , że mam brata nie muszę się modzić na złanczaniem filmikow. on mi złączy |
|
|
|
|
#330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chcecie jeszcze filmik na pośladki z serii 8 min ?? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

- czy to znaczy że źle wykonywałam ćwiczenia?? Robiłam wszystko tak jak kazała instruktorka