|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
No pola333 wyniki testu masz oszałamiające
![]() Ja niestety od soboty nie cwiczyłam, rozłożyło mnie choróbsko ![]() Dzisiaj zaczynam działac spowrotem, ale ft sobie odpuszczę i zrobię dopiero ten co jest na końcu planu. Mam nadzieję, że po tej przerwie nie wypluję płuc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
hej wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3333 |
Zakorzenienie
|
Ile średnio trwa jeden trening ? Da sie zmieścić w godzinie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Raczkowanie
|
Nooooo aż się strach bać w poniedziałek mój drugi FIT Test
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() piotrekp1986 " pierwsza wizyta w rowie samochodem zaliczona" mam nadzieję, że Ty jak i Twoje autko jest w dobrej formie?? Na pocieszenie napisze, że ja w połowie listopada skasowałam swoje w pięknym stylu dachując ( z autka nici) a mi na szczęście nic, ZAPINAJCIE ZAWSZE PASY, bo ratują nie tylko życie, ale chronią przed poważnymi urazami. Co widać skoro za Insanity się wziełam. Jak zwykle rozpisze się jak to baba ![]() W poniedziałek zdam relację ![]() NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Raczkowanie
|
to mysle ze dobrze trafilas, ja co prawda z chodakowska nie cwiczylam ale popatrzylam na te jej filmiki i ma sporo takich samych elementow ale jej cwiczenia wygladaja jak w zwolnionym tempie w porownaniu do szona
![]() ja wczoraj pure cardio &abs i tak mnie dzisiaj posladki bola ze ho ho ale fajnie bo wiem ze jest efekt ![]() jedno co mnie martwi ze maxy wypadna mi na swieta;(( a wtedy na pewno ich nie zrobie jak trzeba;/...zastanawiam sie czy nie zamienic tego z recovery week tylko czy bez niego dam rade zrobic maxy???co myslicie?
#3338 |
Raczkowanie
|
pola333 no to synka zawieść nie można
![]() Wyniki rewelacyjne ![]() hiroko1 no to widzę, że podobnych zawodników w domu mamy, wielkie chłopy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No co do żarcia go posłuchałam, ale to opiszę w poniedziałek przy rezultatach moich ( jak takowe będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
SzkodaGadac wszyscy cali tylko opoznienie w pracy sie zrobilo i tyle ale szef wspanialomyslny i nic nie mowil
![]() ![]() ja jestem facet to sie na szczescie nie rozpisuje za bardzo, wiadomosci w pigulce ![]() Bellitudoo Szon o niebo lepszy bez porownania i da Ci wycisk Konczy ktos Insanity bo mi jeszcze 2 tygodnie zostaly ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Przyczajenie
|
Moi Drodzy... ja dziś szukam motywacji....
Niestety mój mały mężczyzna usilnie nie daje mi spać w nocy.... ząbkowanie ponć, a cholera jasna, zęba ani śladu jeszcze. Zatem cierpię na notoryczny brak snu... od roku juz w sumie, bo pod koniec ciąży tez się nie wysypiałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na ten rok pewnie sobie juz odpuszcze bo tyle co przed swietami skoncze z Szonem a na swieta to wiadomo rodzina i co chwile wyjadzy i imprezy ![]() a jutro tescik ![]() Edytowane przez piotrekp1986 Czas edycji: 2012-12-09 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jestem dumna ![]() ![]()
![]() |
#3344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja z dietą to słabiutko za bardzo jestem łakomczuchem słodyczowym i nie umiem się pohamować;p Trzymaj się życzę jak najwięcej przespanych godzin w nocy no i w końcu jakiegoś ząbka u twojego malucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też Ci życzę powodzenia i motywacji ![]() Edytowane przez __MalaCzarna__ Czas edycji: 2012-12-09 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziś mam ambitny plan zrobienia 2 treningów, a jak nie dam rady to 1 trening i brzuszki z piłką lekarską - 5kg. Kiedyś je robiłam i miałam świetne efekty, więc jak znajdę siłę, to czemu by nie ![]() Jejku jak to cudownie jest pospać, chociaż kilka godzin pod rząd ![]() ![]() ![]() ![]() Oby więcej przespanych nocy kochana polu ![]() A dla tych co im motywacja siada.... Kochani, jeszcze trochę.... damy radę!!!!! Mnie dodatkowo dziś zmotywował kolejny ubytek 0,5kg ![]() A wiecie co? Pozjeżdżałabym sobie na sankach ![]() Miłego dnia!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Raczkowanie
|
Test 2
Obiecałam więc pisze ![]() Wyniki testu: 1. 130 (/:2 =65), 108(54) dokładnie 2. 45, 50 3. 70, 81 4. 25 ( pod sufit nie skakałam), 20 dokładnie 5. 44 ( /:4 = 11), 30 (7,5) 6. 13 ( tyłek wysoko, wyskok marny) 11 niedokładnie 7. 11, 12 płytko ale z rozskokiem !!! 8. 30 ( /:2=15, tyłek wysoko), 42 (21, tyłek wysoko ![]() Waga 80kg, 78,5 kg ( dieta, ale jem więcej bo częściej, odrzuciłam chleb i masło, smażone, tłuszcze) Ramię 40cm, 39cm ![]() Biust 102 cm, 102cm ![]() Talia 87cm, 85cm ![]() Biodra 105cm, 104cm Udo 61 cm, 61cm Łydka 39cm, 38cm Jakieś tam postępy widać i jestem z siebie dumna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja sie bardzo ucieszyłam ze spadku obwodu łydek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
Max interval plyo zaliczone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Raczkowanie
|
a to moje wczorajsze wypociny
1.Switch kikcs-112/120/136/152 2.Power jacks-60/66/63/73 3.Power knees-80/103/102/119 4.Power jumps-34/45/55/66 5.Globe jumps-10/10/12/14 6.Suicide jumps-13/15/16/15 - brakowalo powietrza 7.Push-up jacks-16/19/22/25 8.Low plank obliques-49/58/66/70 w zyciu bym nie powiedzial ze az takie wyniki bede mial, maxy zrobily swoje widze ![]() SzkodaGadac i pola333 niezle wyniki na testach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Raczkowanie
|
piotrekp1986, pola333
![]() ![]() ![]() dzisiaj zaliczone plyo , jakoś nie czuje nic tyłka i brzucha to dowalam jeszcze na przemian Mel B 10 minutowy trening na pośladki i abs w jeden dzień oraz ramiona i nogi w drugi dzień , zobaczymy ![]() piotrekp1986 nie odpowiedziałam wcześniej, zaczepiłam miękkie pobocze, a że przestraszyłam się drzew to za mocno odbiłam ![]() NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Dopisuję jeszcze, że fakt człowiek lepiej się czuje po tych ćwiczeniach i jakoś chce się żyć. Jak ja się cieszę, ze to zaczęłam ![]() ![]() ![]() Ok bo znów napisze epopeje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Raczkowanie
|
Mała Czarna , Pola333 jak juz sie zblizacie do konca to moze jakies fotki macie albo chociaz wymiary i wage jak sie zmienilo przez te 60 dni??
Szkoda Gadac ty mnie podziwiasz a powiedz mi jka ty jestes w stanie zrobic plymetric cardio circut i jeszcze jakies inne ciwcxzenia dodawac ? ja wlasnie tez to skonczylam i pot zalewa mi oczy!!! i posladki bardzo czuje chociaz brzucha niestety tez nie;/ A w ogole to musze sie przyznac ze mialam wczoraj dodatkowy dzien wolny troche z sytuacji a troche z lenistwa, maz chory i dwojka maluchow i powrot ze wsi do domu i zanim dojechalismy to juz kapanie usypianie dzieci i po prostu len mnie dopadl;/ a najgorsze jest to ze ja sie w ogole nie oszczedzam z jedzeniem!!! w ciagu tych 2 tyg dwa razy jadlam pizze i tone slodyczy;( co prawda karmie dziecko wiec nie moge przejsc na rygorystyczna diete a z drugiej strony przy karmieniu dodatkowo spalam wiec moze nie bedzie az tak zle ale az se boje nastepnego wazenia i mierzenia przez te ostatnie folgowania;/ piotrekp1986 swietne wyniki testu! gratuluje! teraz ja napisalam epopeje;p
#3357 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Super wyniki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Raczkowanie
|
ja nie potrafie epopei pisac moze to i lepiej hehe
SzkodaGadac cieszy mnie fakt ze te wyniki was dopinguja, nie ma to jak motywowac sie nawzajem wtedy latwiej to jakos idzie i chce sie cwiczyc ![]() trix85, pola333 dzieki dzieki, dalem z siebie wszystko, myslalem ciagle o tym ze to moj przed ostatni tescik i jakos poszlo ![]() ![]() ![]() do boju dziewczyny!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Raczkowanie
|
A więc Max Cardio Conditioning & Cardio Abs zaliczone
![]() Ja również dopiero po skończeniu planu zamieszczę (jeśli się odważę) fotki i podam rezultaty w cm ![]() Trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
A ja stwierdziłam, że zacznę dopiero po świętach-rozjazdy, goście itp. Może mi się uda buty do cwiczeń kupić do tego czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.