|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
No pola333 wyniki testu masz oszałamiające
![]() Ja niestety od soboty nie cwiczyłam, rozłożyło mnie choróbsko Więc nie mam wyników testu.Dzisiaj zaczynam działac spowrotem, ale ft sobie odpuszczę i zrobię dopiero ten co jest na końcu planu. Mam nadzieję, że po tej przerwie nie wypluję płuc
|
|
|
|
#3332 |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim
ja tez niestety mialam dluzsza przerwe;/...wyjazd do stolicy do tesciowej i imprezki z przyjaciolmi, nie bylo warunkow ani miejsca wiec 4 dni przerwy, dzisiaj zrobilam 2 bo akurat wypadlo mi cfardio recovery a ze za bardzo nie mialam po czym odpoczywac to zrobilam od razu pure cardio and resistence i dopiero poczulam ze cos zrobilam no nic mam nadzieje ze ta przerwa bardzo mi nie zepsuje formy a moj maz tez sie ze mnie smieje, tzn z tego jak wygladam jak cwicze ;p szczegolnie jak sa te wysokie skoki to ma beke ze mnie no ale coz ..z efektow sie cieszy wiec to takie zarty
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Ile średnio trwa jeden trening ? Da sie zmieścić w godzinie ?
|
|
|
|
#3334 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Super
|
|
|
|
#3336 |
|
Raczkowanie
|
Nooooo aż się strach bać w poniedziałek mój drugi FIT Test
zobaczymy czy się przykładałam, czy folgowałam . Czasami mam wrażenie, że podczas ćwiczeń mogłabym więcej i bardziej docisnąć a jakoś tak niby odpuszczam . Heh albo mi się wydaje, albo cienki Bolek jestem. Fakt te dwa tygodnie robiłam bez dnia wolnego ( chęć dogonienia niedzieli) i jako, że w jeden dzień nie mogłam ćwiczyć to nadrobiłam w następny robią dwa dni razem . Może to bardziej ze zmęczenia mam takie wrażenie piotrekp1986 " pierwsza wizyta w rowie samochodem zaliczona" mam nadzieję, że Ty jak i Twoje autko jest w dobrej formie?? Na pocieszenie napisze, że ja w połowie listopada skasowałam swoje w pięknym stylu dachując ( z autka nici) a mi na szczęście nic, ZAPINAJCIE ZAWSZE PASY, bo ratują nie tylko życie, ale chronią przed poważnymi urazami. Co widać skoro za Insanity się wziełam. Jak zwykle rozpisze się jak to baba .W poniedziałek zdam relację ![]() NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI |
|
|
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
to mysle ze dobrze trafilas, ja co prawda z chodakowska nie cwiczylam ale popatrzylam na te jej filmiki i ma sporo takich samych elementow ale jej cwiczenia wygladaja jak w zwolnionym tempie w porownaniu do szona
ja wczoraj pure cardio &abs i tak mnie dzisiaj posladki bola ze ho ho ale fajnie bo wiem ze jest efekt a przed momentem skonczylam power cardio & recovery i tez juz padam z nog;p jedno co mnie martwi ze maxy wypadna mi na swieta;(( a wtedy na pewno ich nie zrobie jak trzeba;/...zastanawiam sie czy nie zamienic tego z recovery week tylko czy bez niego dam rade zrobic maxy???co myslicie?
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
pola333 no to synka zawieść nie można
jeszcze przy takim dopingu! Wyniki rewelacyjne ![]() hiroko1 no to widzę, że podobnych zawodników w domu mamy, wielkie chłopy bez sześciopaku a krzepę mają. Ja mam 130 żywej wagi . Jak mi dogadywał niby z dobroci to się zeźliłam i kazałam mu pokazać czy da radę ( bo że siłę nieziemską ma to już wiem) to mi szczena opadła i prawie iść się i załamać . Brzuch jak balon ( podobno "trzyma go na powierzchni życia i dzięki niemu się nigdy nie utopi"). Ja wiem, że wcześniej dużo ćwiczył, ale od dłuższego czasu to typowy kanapowiec i co..... i mnie zagiął, bez problemu wyskoki, pompeczki, składy i inne pierdoły nawet nie stęknął. No to teraz to już wygoniłam ze złości niech nie patrzy jak ja pot wylewam i płuca zbieram, a ten sobie siedzi i poprawia, dogaduje ( wiem że z dobrego serca, ale wkurzające, że ja tu się męczę a ten wstał siup siup i zrobione ).No co do żarcia go posłuchałam, ale to opiszę w poniedziałek przy rezultatach moich ( jak takowe będą )
|
|
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
SzkodaGadac wszyscy cali tylko opoznienie w pracy sie zrobilo i tyle ale szef wspanialomyslny i nic nie mowil
mega slisko wtedy bylo, 10 na godzine jechalem :P w listopadzie ??? to jakim cudem doszlo do tego dachowania ??? ciekawe uczucie jak sie rzuca po calym samochodzie co ![]() ja jestem facet to sie na szczescie nie rozpisuje za bardzo, wiadomosci w pigulce ![]() Bellitudoo Szon o niebo lepszy bez porownania i da Ci wycisk Konczy ktos Insanity bo mi jeszcze 2 tygodnie zostaly ?? |
|
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Przyczajenie
|
Moi Drodzy... ja dziś szukam motywacji....
Niestety mój mały mężczyzna usilnie nie daje mi spać w nocy.... ząbkowanie ponć, a cholera jasna, zęba ani śladu jeszcze. Zatem cierpię na notoryczny brak snu... od roku juz w sumie, bo pod koniec ciąży tez się nie wysypiałam No ale, trening trzeba zrobić, choć przyznam , że przez brak sił i nawał pracy miałam 3 dni przerwy. Wczoraj miałam jak trix85 pure cardio & cardio abs.... dałam radę, nawet moi faceci mnie dopingowali, ale w pozytywny sposób. Zwłaszcza ten duży, bo młody patrzył i się cieszył Od jutra jeszcze tylko dietę uściślę o całkowity brak słodyczy, bo ostatnio trochę się posilałam bogactwem złotego ziarna kakao w postaci szlachetnej czekolady Uf.... trzeba się wziąć do roboty i stawić czoła .... YOU CAN DO IT
|
|
|
|
#3342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na ten rok pewnie sobie juz odpuszcze bo tyle co przed swietami skoncze z Szonem a na swieta to wiadomo rodzina i co chwile wyjadzy i imprezy takze na spokojnie juz w 2013a jutro tescik
Edytowane przez piotrekp1986 Czas edycji: 2012-12-09 o 19:06 |
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jestem dumna PUSH PUSH
|
|
#3344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do ziarna kakao to wiesz że czekolada bogata jest w żelazo![]() więc trzeba ją jeść;p to wszystko dla zdrowia;p no przecież nie chcemy żeby organizmowi brakowało żelaza;p;p Ja z dietą to słabiutko za bardzo jestem łakomczuchem słodyczowym i nie umiem się pohamować;p Trzymaj się życzę jak najwięcej przespanych godzin w nocy no i w końcu jakiegoś ząbka u twojego malucha
|
|
|
|
|
#3347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też Ci życzę powodzenia i motywacji
Edytowane przez __MalaCzarna__ Czas edycji: 2012-12-09 o 21:10 |
|
|
|
|
#3348 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziś mam ambitny plan zrobienia 2 treningów, a jak nie dam rady to 1 trening i brzuszki z piłką lekarską - 5kg. Kiedyś je robiłam i miałam świetne efekty, więc jak znajdę siłę, to czemu by nie ![]() Jejku jak to cudownie jest pospać, chociaż kilka godzin pod rząd ![]() ![]() ![]() ![]() Oby więcej przespanych nocy kochana polu ![]() A dla tych co im motywacja siada.... Kochani, jeszcze trochę.... damy radę!!!!! Mnie dodatkowo dziś zmotywował kolejny ubytek 0,5kg a co , małe ale cieszy. Krok po kroku i będzie wymarzony cel.A wiecie co? Pozjeżdżałabym sobie na sankach ![]() Miłego dnia!!! |
|
|
|
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
Test 2
Obiecałam więc pisze ![]() Wyniki testu: 1. 130 (/:2 =65), 108(54) dokładnie 2. 45, 50 3. 70, 81 4. 25 ( pod sufit nie skakałam), 20 dokładnie 5. 44 ( /:4 = 11), 30 (7,5) 6. 13 ( tyłek wysoko, wyskok marny) 11 niedokładnie 7. 11, 12 płytko ale z rozskokiem !!! 8. 30 ( /:2=15, tyłek wysoko), 42 (21, tyłek wysoko )Waga 80kg, 78,5 kg ( dieta, ale jem więcej bo częściej, odrzuciłam chleb i masło, smażone, tłuszcze) Ramię 40cm, 39cm ![]() Biust 102 cm, 102cm ![]() Talia 87cm, 85cm ![]() Biodra 105cm, 104cm Udo 61 cm, 61cm Łydka 39cm, 38cm Jakieś tam postępy widać i jestem z siebie dumna
|
|
|
|
#3350 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja sie bardzo ucieszyłam ze spadku obwodu łydek dzięki temu mogłam kupić kozaki, jakie mi się podobały... wcześniej moja nozyna wygladała w nich jak serdelka w zaciasnym ubranku
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
Max interval plyo zaliczone
Muszę chyba pisac codziennie, że zrobiłam trening, wtedy mam większą motywację
|
|
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Raczkowanie
|
a to moje wczorajsze wypociny
1.Switch kikcs-112/120/136/152 2.Power jacks-60/66/63/73 3.Power knees-80/103/102/119 4.Power jumps-34/45/55/66 5.Globe jumps-10/10/12/14 6.Suicide jumps-13/15/16/15 - brakowalo powietrza 7.Push-up jacks-16/19/22/25 8.Low plank obliques-49/58/66/70 w zyciu bym nie powiedzial ze az takie wyniki bede mial, maxy zrobily swoje widze SzkodaGadac i pola333 niezle wyniki na testach oby tak dalej
|
|
|
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
piotrekp1986, pola333
,aż się chce ćwiczyć , dzięki za doping.dzisiaj zaliczone plyo , jakoś nie czuje nic tyłka i brzucha to dowalam jeszcze na przemian Mel B 10 minutowy trening na pośladki i abs w jeden dzień oraz ramiona i nogi w drugi dzień , zobaczymy .piotrekp1986 nie odpowiedziałam wcześniej, zaczepiłam miękkie pobocze, a że przestraszyłam się drzew to za mocno odbiłam i nie zdołałam już wyprostować ( 90km/h), dziwne uczucie, wszystko szybko się dzieje, dobrze że mi i nikomu innemu nic się nie stało to najważniejsze.NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Dopisuję jeszcze, że fakt człowiek lepiej się czuje po tych ćwiczeniach i jakoś chce się żyć. Jak ja się cieszę, ze to zaczęłam mimo słabej kondychy i zamulonych płuc jestem zadowolona bardzo bardzo ![]() Ok bo znów napisze epopeje
|
|
|
|
#3356 |
|
Raczkowanie
|
Mała Czarna , Pola333 jak juz sie zblizacie do konca to moze jakies fotki macie albo chociaz wymiary i wage jak sie zmienilo przez te 60 dni??
Szkoda Gadac ty mnie podziwiasz a powiedz mi jka ty jestes w stanie zrobic plymetric cardio circut i jeszcze jakies inne ciwcxzenia dodawac ? ja wlasnie tez to skonczylam i pot zalewa mi oczy!!! i posladki bardzo czuje chociaz brzucha niestety tez nie;/ A w ogole to musze sie przyznac ze mialam wczoraj dodatkowy dzien wolny troche z sytuacji a troche z lenistwa, maz chory i dwojka maluchow i powrot ze wsi do domu i zanim dojechalismy to juz kapanie usypianie dzieci i po prostu len mnie dopadl;/ a najgorsze jest to ze ja sie w ogole nie oszczedzam z jedzeniem!!! w ciagu tych 2 tyg dwa razy jadlam pizze i tone slodyczy;( co prawda karmie dziecko wiec nie moge przejsc na rygorystyczna diete a z drugiej strony przy karmieniu dodatkowo spalam wiec moze nie bedzie az tak zle ale az se boje nastepnego wazenia i mierzenia przez te ostatnie folgowania;/ piotrekp1986 swietne wyniki testu! gratuluje! teraz ja napisalam epopeje;p
|
|
#3357 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale 7 tyg za mną więc ten tydzień to pikuś;p---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Super wyniki a tak na marginesie powietrza to mi brakuje już średnio przy 3 ćwiczeniu więc podziwiam ciebie a to że zrobiłeś FT i Circuit za jednym zamachem to "chapeau bas" ...
|
||
|
|
|
#3358 |
|
Raczkowanie
|
ja nie potrafie epopei pisac moze to i lepiej hehe
SzkodaGadac cieszy mnie fakt ze te wyniki was dopinguja, nie ma to jak motywowac sie nawzajem wtedy latwiej to jakos idzie i chce sie cwiczyc trix85, pola333 dzieki dzieki, dalem z siebie wszystko, myslalem ciagle o tym ze to moj przed ostatni tescik i jakos poszlo napewno mnie pobijecie we wszystkim bo obecnie 94 kg waze i ciezko miec takie szybkie ruchy to moze bardziej pojemne pluca mam skoro mnie pozniej bierze ![]() do boju dziewczyny!!! |
|
|
|
#3359 |
|
Raczkowanie
|
A więc Max Cardio Conditioning & Cardio Abs zaliczone
![]() Ja również dopiero po skończeniu planu zamieszczę (jeśli się odważę) fotki i podam rezultaty w cm ![]() Trzymajcie się
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
A ja stwierdziłam, że zacznę dopiero po świętach-rozjazdy, goście itp. Może mi się uda buty do cwiczeń kupić do tego czasu
Nie mogę się doczekać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Więc nie mam wyników testu.

a moj maz tez sie ze mnie smieje, tzn z tego jak wygladam jak cwicze ;p szczegolnie jak sa te wysokie skoki to ma beke ze mnie

. Czasami mam wrażenie, że podczas ćwiczeń mogłabym więcej i bardziej docisnąć a jakoś tak niby odpuszczam
.