|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A powiem Ci że od kiedy zaczęłam ćwiczyć czyli od 16 września spadło mi tylko 6 kg a w obwodzie 8 s talii 6 w biuście 6 pod biustem i 6 w biodrach no i w bicepsie też ok 6 cm także wskoczyłsm w 38 ;-)
![]() |
#3392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj tak dalej ja dzisiaj 8 dzień zaliczony ![]() A dodam jeszcze że ja mam 30 lat ![]()
![]() |
#3393 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() i ja mam 30 lat ![]()
![]() |
#3394 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Mogę dołączyć? Wczoraj zrobiłam fit test, a dzisiaj zabieram się za ćwiczenia wg. planu. ![]() Wyprobowalam tez Hip Hop ABS, bardzo fajna zabawa. ![]() Jestem bardzo ciekawa, efektow po insanity, zamieszczam zdjęcie figury z jaką startuję, zależy mi na zrzuceniu boczków i ud. Nie chce jakos bardzo chudnąć raczej, ladnie wyrzezbic cialo. Dorzucam do tego zdrowa diete (1800-2000 kcal) dziennnie i czekam na efekty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie widzę zdjęcia :-( Jak Ci poszedł test? Ćwiczyłaś coś ostatnio? :-D
![]() |
#3396 |
Przyczajenie
|
Też dołączam, pierwszy dzień Fit test i moje wyniki
![]() Switch Kicks 51 Power Jacks 45 Power Knees 76 Power Jumps 28 Globe Jumps 13 Suicide Jumps 15 Push-Up Jacks 20 Low Plank Oblique 24 Moim celem jest pozbycie się boczków i galaretowatych ud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj 9 dzień jak młody pójdzie na drzemkę to zabieram się za ćwiczenia
![]()
#3399 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czemu zdjecie się nie dodało
![]() ![]() Ahhh ten Nasz Szon ![]() Edytowane przez Avena88 Czas edycji: 2012-12-20 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Przyczajenie
|
Teraz powinno byc dobre, nie moglam usunac tamtego postu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Insanity świetnie działa na nogi, więc myślę, że co do tego, to będziesz zadowolona ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3403 |
Raczkowanie
|
hej wszystkim
![]() widze ze coraz wiecej chetnych do "zabawy" z szonem ![]() ja dzisiaj 2 dzien recovery week i sa na prawde dobre te cwiczenia musze powiedziec, co niestety powoduje ze na dodatkowy abs juz nie mam sily;p mowie sobie ze juz sie wystarczajaco zmeczylam;p co do diety to ja nawet nie czytalam zalecen szona i nie biore zadnych odzywek i nie jestem na diecie. nawet sie na siebie wkurzam ze za duzo jem slodyczy ale jakos nie moge sie powstrzymac, a dopoki karmie na diete nie przejde. W kazdym razie zmierzam do tego ze pomimo calkowitego braku diety po pierwszej czesci mam na prawde duze spadki w talii brzuchu i biodrach. No ale oczywiscie tez dlatego ze mam jakies 15 kg nadwagi wiec szybko sie spala. Mysle ze z rzezbieniem ciala bedzie troche trudniej a szczegolnie z boczkami ale na pewno sie da! a co ciekawe nie mam ani cm mniej w udach, lydki dopiero raz zmierzylam wiec nie wiem jeszcze ale piszecie ze to ma tak super na nogi dzialac a u mnie nic nie widac...
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie karmię ale jeśli chcesz wyrzeźbić mięśnie to musisz jeść wiecej białka dziecku to napewno nie zaszkodzi ![]() To teraz chwała się moja droga ile Ci ubyło w talii i bioderkach ![]() Ja po 9 dniach czuje że jakoś jakby mi brzuch trochę spadł ![]()
![]() |
#3405 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Jedyne czego obawiam sie po ćwiczeniach z Szonem, to, ze przez 2 miesiące intensywnych ćwiczeń mój organizm przystosuje sie do wysiłku, i jeśli po tych dwóch miesiącach zrobię sobie przerwę, to przytyje, ze względu, na to ze nie będę już tyle spalac. Poza tym trochę sie boje rozbudowana czworoglowych, ale już doczytalam w. Wątku, ze to raczej niemożliwe.Co myslicie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie niedługo będziesz miała ;-)
#3408 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochani,
a więc jestem po dodatkowym recovery week i powiem Wam, że bardzo dobrze że sobie przeciągnęłam insanity o ten tydzień, ponieważ jakbym się zważyła i zmierzyła już w poniedziałek w tamtym tygodniu to na pewno bym była niezadowolona z wyników. a dlaczego? A no dlatego, że dostałam w tyg. okres a zawsze przed mój organizm zatrzymuje wodę i by były zakłamane wyniki. Także ufff ![]() ![]() I mam nadzieję, że w święta nie przybiorę za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Przyczajenie
|
Hej kochani!!!
Życzę wszystkim Wesołych Świąt, w miłej rodzinnej atmosferze ![]() Ja niestety miałam przerwę.... ale dzisiaj robię fit test i zaczynam maxy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj 12 dzień ![]()
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Można dołączyć? jestem po 6 dniu i kocham te treningi dają takiego powera że ho nie robiłam fit testu ale daję radę prawie ze wszystkim ,prawie bo przy pompkach którychś tam następnych wysiadam i muszę się nie raz podeprzeć pod koniec.Najbardziej mi zależy na brzuchu i udach. Wcześniej prawie miesiąc ćwiczyłam z Ewą Chodakowską, skalpel codziennie i jako drugi trening dziennie killera lub turbo na zmianę aż znalazłam insanity i teraz dalej robię codziennie skalpel a później insanity. W sezonie jeżdżę również na rowerze,rolkach ,biegam ale zimą muszę mieć coś w zamian.Mimo mojej ciągłej aktywności fizycznej nie mogę schudnąć i mam nadzieję że insanity zdziała cuda. ![]() Z dietą u mnie różnie ,ogólne zasady zdrowego odżywiania są mi bardzo dobrze znane i stosowane ale dodatkowo są też grzeszki jedzeniowe niestety ![]() Mam 35 lat Życzę wesołych świąt wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj 12 dzień ;-) Muszę Ci powiedzieć żebyś nie spodziewała się cudów nie wiadomo jakich bo sie rozczarujesz ;-) nie chodzi o to że ćwiczenia są nieskuteczne ale w 60 dni nie zrobisz kaloryfera poprostu ;-) Ja u siebie zaobserwowałam spadki cm także jest super i uwielbiam te treningi ale nie lidze sie do kaloryfera to jeszcze długa droga ;-))) ale bede go miała hihi
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Wesołych fitnessowych świąt kochane ;-)
#3414 |
Raczkowanie
|
Zdrowych, Spokojnych i Wesołych świąt
![]() ![]() ![]() Małe grzeszki żywieniowe dozwolone !!!! hiroko1 ja też mam opóźnienie trzydniowe, no cóż ![]() ![]() ![]() Ja z pompkami i ćwiczeniami w parterze mam nadal problem ![]() ![]() NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motywuje mnie to że na każdy dzień jest wyznaczony konkretny trening i nie muszę się zastanawiać co dziś będę ćwiczyć. Wstaję specjalnie rano o 6 żeby móc poćwiczyć bo później w ciągu dnia to różnie bywa z czasem a ie chciałabym opuszczać , dzisiaj nawet pompki mi o wiele lepiej szły ![]() Od grzeszków się niestety nie uchronię w Swięta ale po świętach postaram się przyłożyć i do zdrowego odżywiania to i efekty będą lepsze pewnie. ![]() Trzymajcie się ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
Tak trzymaj ja niestety nie jestem w stanie wstać o 6 zbyt późno chodzę spać ;-))
Ale powiem Ci że po 12 dniach czuje nawet po sobie że mi spadło no i miara też wskazuje ubytki cm ![]() Zaraz trening a jutro reset ;-)
#3417 |
Zadomowienie
|
hej hej teZ chce zaczac to cwiczyc
![]() ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Przyczajenie
|
Witam się w wątku!
16 dzień i drugi Fit test dziś za mną ![]() Wcześniej ćwiczyłam regularnie z Ewką, od czerwca codziennie jakiś trening, do tego biegałam ćwiczyłam 8 minutowe filmiki z youtube i inne więc na brak kondycji przed rozpoczęciem Insanity jednak nie narzekałam.... Ale ćwiczenia z Ewą mimo że je lubiłam to za mało... Zaczęło mi w końcu czegoś brakować, większego wyzwania... I tu pojawiło się Insanity ![]() A ponieważ zawsze byłam szczupłą osobą nie zależy mi na schudnięciu ale na wysportowanym i wyrzeźbionym ciele i tego od Insanity oczekuję... Mam nadzieję że te 2 dni totalnego obżarstwa pójdą w niepamięć ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3420 |
Raczkowanie
|
Witajcie "stare"
![]() ![]() waga - spadła o ok 3 kg (dla mnie to sporo bo nadwagi nie mam), talia - z 66 cm na 63 cm, tyłek ![]() udo - z 50,5 na 49,5 cm (może nie dużo ale zdecydowanie widać że są bardziej zbite i jędrne, na czym mi zależało) ![]() Najbardziej różnicę widać na zdjęciach, które zamieszczę w galerii prywatnej, więc jeśli ktoś chce obejrzeć to możecie zapraszać mnie do przyjaciół ![]() Mam nadzieję, że moje wyniki zmotywują Was do ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.