|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Witajcie
ja zaczynam dziś od Fit Testu... sama jestem ciekawa jak mi pójdzie... trzymajcie za mnie kciuki
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
|
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
28nana, trzymam
![]() Dzis zaczynam drugi tydzień drugiego miesiąca, i zaczynam się poważnie zastanawiać co będę ćwiczyć później... |
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś zaczynam tydzień z core cardio&balance, nie mam dziś sily, jak zwykle nie moge sie rozkręcić na początku tygodnia
no i najgorsze ze w czwartek nie będzie cardio recovery a ja tak lubie ten dzień odpoczynku
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Damy rade, mam nadzieje ![]() mam pytanko, czy ćwiczycie coś oprócz insanity?? bo jak 3-4 razy w tygoniu chodze na fitnes, czasem siłownia czy basen... no i najwazniejsze- jestescie na diecie?? jak takto jakiej? |
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamierzam zacząć... we środę kończy mis ię karnet na siłownię i chyba we czwartek zrobię fit test... ale jeszcze się zastanawiam czy zaczynac tak od końca tygodnia, czy nie lepiej od poniedziałku
... ale z drugiej strony, po co tracić czas
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekałam do dziś bo chcę miec niedziele free
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
w przewodniku zywieniowym dolaczonym do treningu Shaun pisze ze to nie jest czas na zadne diety, w sensie ubogie kalorycznie czy niskoweglowodanowe. Nalezy jesc 5 x dziennie, duzo bialka i warzyw, zlozone weglowodany, troche naturalnych tluszczow (zawartych w rybach np a nie w oleju). Odstawic przetworzona zywnosci, bialy cukier biala make, napoje gazowane, alkohol.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyda mi sie |
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziw walcze znowu z fit testem , ale to wieczorem dam wam znac co i jak
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
ALE SIĘ WKURZYŁAM!!!
Miałam od dziś zacząć Insanity (złożyłam łóżko nawet ) a tu okazało się że brat zwinął mojego laptopa, bo niby poręczniejszy itp i przyjedzie dopiero późno w nocy Niestety nie zdążyłam zgrać na płytę, ale mam na szczęście inne filmiki, którymi dziś się nacieszę. Ehh zaczne dopiero od przyszłego poniedziałku A Wam życzę powodzenia
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj mój pierwszy Pure Cardio, już się boję.
![]() wczoraj strasznie mi się nie chciało ćwiczyć, ale w sumie to Cardio Recovery jest tak genialnie relaksujące, że dobrze, że jednak się zebrałam w sobie. ;] |
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ja jestem juz na 22 dniu, ale od jakiegos czasu podczytuje watek i postanowilam sie przylaczyc jak narazie efektow za bardzo nie widze z tym, ze w ogole nie trzymam sie diety,ale zauwazylam, ze kondycha juz duzo lepszaa i mam pytanie - czy was tez tak bola stopy podczas tych cwiczen?? czasem az musze przerwac, bo nie moge przez ten bol
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam prosbe dotych dziewczyn co juz ponad 2 tygodnie cwicza, wrzucicie zdjecia przed i po?
![]() o 19tej lece z fit testem
|
|
#344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie robilam zdjęć, opieram się na tym co widze w lustrze, jakichś spektakularnych efektów nie widzę, aczkolwiek prawie całkiem zniknął mi celulit Zresztą chodzi mi głównie o kondycję |
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Kalakiria, cwicze w takich:
http://www.newbalance.pl/katalog-pro...a/wx407wm.html
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skoro nei widac jakos bardzo efektow to powiedzcie mi dziala to cos na boczki , brzuszek i wage? jezlei przez okres insanity sie nie je slodyczy nie pije nie je bialego chleba itd?
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
zmieniłam zdanie uwielbiam tydzień z core cardio&balance
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to sporo zeszło mi z boczków, cellulit prawie zanikł i cm ubyły.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
No mi tam glownie chodzi o cm waga juz moze pozostac ta sama , dobra ide fit test robic
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
heeeejjjjj..... jestem po swoim pierwszym fit teście
łooooo masakra![]() oto moje wyniki; swich kicks- 105 power jacks- 60 power knees- 70 power jumps- 33 globe jumps- 7 ![]() suicide jumps - 12 push-up jacks- 11 low plank oblique- 40 po tym wysiłku mimo wszystko mam jeszcze sporo energii pozytywnej |
|
|
|
#351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A do ubytku wagi itp. to bardzo indywidualna sprawa, ja też się nie odchudzam, widocznie wzmocniły mi się mięśnie, są bardziej widoczne, ale spadku wagi/cm nie ma. |
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Insanity dzien 8 Cardio power & resistance
sciegna napuchnely brak mozliwosci chodzenia
|
#353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro sprobuje w innych butachza mna juz cardio power& resistance, czyli moja ulubiona czesc kooocham pompeczki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
az. zobaczymy co bedzie jutro. narazie masciami sie wysmarowalam i leżakuje
skonczylam Insan 10 min wczesniej ale pompeczki porobilam
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Vesna, masakra? Nie widziałaś jak ja się mordowałam
![]() U mnie odpowiednio 35, 20, 25, 0, 3, 6, 0 i 0. Power Jumpow nie robiłam bo nie chcę żeby mnie domownicy słyszeli, ale reszty niestety zwyczajnie nie dałam rady. Usprawiedliwiam się cały czas że nie wolno mi się forsować, ale co to za wymówka. W którymś momencie myślałam że się poryczę ze wstydu i bezsilności. Jeszcze jak patrzyłam jak tamta kobieta skacze jak robocik to normalnie trauma ![]() No ale chociaż mam nad czym pracować. Mam nadzieję na widoczne efekty, bo motywację mam jak nigdy. No i skoro udaje mi się od jakiegoś czasu utrzymywać stałą wagę, to jak dowalę sobie takie 30-40 minut wycisku dziennie to moze i trochę tłuszczu pożegnam. Za to rozciąganie mi się baaardzo podobało. Zawsze byłam dumna że potrafię bez rozgrzewki polozyc w sklonie cale dlonie na ziemi, teraz widze że to nic takiego. Pierwszy stretching który czuję ![]() Kalakiria, ja ćwiczę boso. Wiem, że to niedobrze dla stawów, ale po ćwiczeniach w jakichkolwiek butach stopy i kostki mnie zabijaja. Czy coś ze mna nie tak?
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Mini od insanity???
Ja po fit tescie swich kicks- 90 power jacks- 51 power knees- 60 power jumps- 21 globe jumps- 5 suicide jumps - 6 push-up jacks- 0... low plank oblique- 25 Lepiej niz w tamtym tygodniu , tylko globe jumps zrobilam mniej o 3 , a trak to poprawa wszedzie :P Ale dzis zaczynam to jakby 1 dzionek a ja mam pytanie co do dnia w ktorym sie robi same PURE CARDIo , a na filmiku mam napisane PURE CARDIO $ CARDIO ABS , on jest podzielony i sie robi tylko pierwsza czesc? bo jeszcze nie mam mozliwosci przejzenia tego filmu to jest dzien bodajze 1 tydzien dzien 5?? A ja dzis cwiczylam na boso i o wiele lepiej sie czulam i lepiej mi sie cwiczylo
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) okropnie bolały mnie stopy, za drugim razem już nie Gdybym nie miala pod sobą sąsiadów, z pewnością ćwiczylabym w butach, ale boso też da radę ![]() Mini82 Oj, niedobrze... mam nadzieję że szybko się wykurujesz ![]() Nie, to są osobne programy, ale możesz sobie jakoś połączyć, np. zrobić Abs od razu po pure cardio a dopiero potem stretching. Edytowane przez Kalakiria Czas edycji: 2010-05-10 o 21:20 |
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
9 dzień zaliczony
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

no i najgorsze ze w czwartek nie będzie cardio recovery a ja tak lubie ten dzień odpoczynku
... ale z drugiej strony, po co tracić czas
Niestety nie zdążyłam zgrać na płytę, ale mam na szczęście inne filmiki, którymi dziś się nacieszę. Ehh zaczne dopiero od przyszłego poniedziałku

Zresztą chodzi mi głównie o kondycję