|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Chodakowskomaniaczka się zgłasza
wszystkie jej programy opanowałam do perfekcji, schudłam i postanowiłam że czas na mięsnie mój facet mnie za to beszta i nic nie wie, że zmieniam treningi jednak stwierdzam, że insanity to fajna opcja zacznę dopiero za dwa tygodnie, ponieważ wyjeżdżam na urlop w przyszłym tygodniu i nie ma sensu zaczynać przygotowuję się mentalnie i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać kocham pot na całym ciele i endorfiny po treningu wiec będę podczytywać teraz powodzenia !!
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Mam zamiar przerzucić się teraz na insanity i mam prośbę. Podrzuciłaby mi któraś z Was link z fit testem ale filmikiem? Bo wiem, ze jest ale nie mogę znaleźć nigdzie ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Edit. znalazłam |
|
|
|
#3573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z czego się przerzucasz ?
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
|
#3576 |
|
Raczkowanie
|
Również powodzenia życzę
i wytrwałości ![]() Cholerka, ja nie wiem jak ja jutro zrobię Cardio Power & Resistance przez te okrutne zakwasy
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
No i jak tam dziewczyny? Ja powiem Wam calkiem szczerze, że nie umialam wstać z łóżka
Dobrze że mam parapet obok, to od razu się jego złapałam.. Czułam się jakbym na nowo się chodzić uczyła :/ Mam nadzieję, że rozgrzewka Cardio Power & Resistance mnie rozrusza trochę, bo jak na razie to jest kiepsko .. I muszę zjeść śniadanie, bo ze 2-3 h musi upłynąc zanim się zabiorę za kolejny trening.
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-09 o 10:59 |
|
|
|
#3578 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
najbardziej czuje nogi i plecy, choć to chyba niepokojące że plecy mnie bolą
|
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry ![]() U mnie już troszkę lepiej chociaż nadal czuję każdy mięsień no ja zjadałam śniadanko i czekam
|
|
#3580 |
|
Raczkowanie
|
I dziś znów to samo
: tumblr_mc1l35kDqb1qbexpeo1_1280.jpg popolqa a może to po prostu te mięśnie Cię bolą? bo mnie też bolą całe plecy, ale czuję , że to mięśnie ![]() smerfetka2808 to zazdroszczę.. ja dziś czuję łydki jeszcze bardziej niż wczoraj..
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-09 o 11:03 |
|
|
|
#3581 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nawet próbowałam wstać na palcach i nie da rady
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Raczkowanie
|
mam to samo
EDIT: NIENAWIDZĘ CARDIO POWER ! Jestem zażenowana dzisiejszym treningiem Totalna porażka z mojej strony. Po tym treningu widzę, jak okropną mam kondycję.. Power jumpy, globe jumpy mnie wykończyły i pominęłam moving push-ups(i jestem na siebie wściekła za to ! ) bo po prostu nie umiem Zamiast tego zrobiłam swoje marne imitacje pompki, żeby chociaż trochę ręce popracowały.. Ten trening dał mi totalnie w kość .. :/ A Wy jak dziewczyny ? Już po ?
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-09 o 14:10 |
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Cardio Power
![]() a przed Insanity miałam trening dodatkowy= odśnieżanie chodnika
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę?
Nie wiem już czy to kwestia zakwasów czy po prostu lenistwa, ale myślałam że lepiej mi pójdzie.. Pod koniec jak Shaun krzyknął swoje słynne " C'mon Y'all LET'S GOOOO!" to trochę powera dostałam, ale i tak dałam plamę Już przy rozgrzewce musiałam się zatrzymać conajmniej 2 razy na jakieś 5 sek odsapnąć :/
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to żebym ja tez wszystko idealnie zrobiła ale te pompki nie robię ich perfekcyjnie ale staram się a zalezy mi też żeby sobie fajnie ramiona urzeźbić wiem że mi się uda po kiedyś już fajne miałam chyba najbardziej go nie lubię
|
|
#3586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja za to Plyometric uwielbiam
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha no widzisz mnie kręci to a Cię to
|
|
#3588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm.. a może właśnie kwestia mojego nastawienia mnie tak zblokowała..
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie powiem Ci że jeśli wstajesz rano i myślisz "o nie znowu ten Shaun" to trening miły na pewno nie będzie a jeśli wstaniesz i pomyślisz "oh ten Shaun jest taki fajny i dziś będzie git" to trening mija jak 10 minut taka jest moja teoria se se
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj nie mogłam się doczekać dzisiejszego treningu, z resztą dziś nie mogę się doczekać jutra Chodzi o to, że po prostu uprzedziłam sie strasznie do power jumpów A teraz idę na spacer, zobaczyć, co tam w morzu szumi
|
|
#3591 |
|
BAN stały
|
Zrobiłam Cardio!!!
myślałam ze to ściema z takimi plamami potu jak ogladałam gdzieś zdjęcia ale ja takie kałuże dziś po sobie zostawiłam ![]() Czuje sie świetnie!! choć nie powiem, było trudno musiałam chwile odsapnąć najgorsze były dla mnie te skakania nie robiłam wszystkich powtórzeń jak oni |
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie Wam też się leje z nosa jak się tak mega zmęczycie? bo ja kurde nie mogłam sobie dzisiaj z tym poradzić
|
|
#3593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie leje mi się, ale troszkę kataru dostaje takiego wodnego ![]() Co oni biorą? Nic. Mają Szona na żywo Shaun T jest w ogóle homoseksualistą, więc i tak nie mamy jakiej kobitce zazdrościć
|
|
#3594 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pierszy wiekszy pot jest podczas pierwszego rozciagaia a potem juz sie leje ciurkiem ![]() zawsze mam ręcznik w pobliżu i jak jest water break wycieram sie ale i tak na koniec jest mokra
|
|
|
|
|
#3595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bez niego się nie obejdzie Jutro Recovery , ale z tego co wyczytałam, to takie rekowery co nic Ponoć uda i tyłek bolą masakrycznie, zobaczymy jak będzie
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-09 o 17:47 |
|
|
|
|
#3596 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, skończyłam pierwszy tydzień insanity wczoraj... miałam resta po 3 dniu, bo miałam zakwasy. robić dzisiaj resta czy odrazu przejść do drugiego tygodnia?
|
|
#3597 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Podczytuję was i postanowiłam się przywitać
![]() A za mną dziś drugi dzień i... podobają mi się te ćwiczenia. Fakt, lekkie nie są, litry potu, łez i przekleństw ale ale, nikt nie powiedział, że będzie łatwo. Trza twardym być, nie miętkim |
|
|
|
#3598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dopiero zaczynam, ale bym tak zrobiła.. Jesli dziś nie udałoby mi się zrobić cardio power, zrobiłabym go jutro i leciała dalej z koksem Powodzenia i nie przejmuj się zakwasami Ja ćwiczę na poddaszu i przed dzisiejszym Cardio nie umiałam wejść po schodach (autentycznie!) tak mnie zakwasy męczyły, ale jak tylko minęły pierwsze minuty rozgrzewki, zakwasy magicznym sposobem zniknęły Im więcej się ruszasz, tym bardziej zakwasy znikają Teraz co prawda dalej mam ogromne, ale jutro rozgrzewka znów pomoże kraina_chichow Witaj ! Miętkość jest bee Może podzielisz się z nami wynikami fit testu ?
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-09 o 20:45 |
|
|
|
|
#3599 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam sobie przerwę dziś jednak, bo chciałam lecieć tak jak w harmonogramie (7 dnia rest
)
|
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Czytam i czytam Was od jakiegoś czasu.. i postanowiłam się przyłączyć! Do tej pory trenowałam sama (bieganie, pływanie itp.) i z Chodakowską (wszystkie płytki) ale... ale mam mega niedosyt i wczoraj zrobiłam fit test.. a dziś przede mną pierwszy trening! Mam nadzieję go przeżyć i zrelacjonować...bo z testem było ciężko! Niby ćwiczę codziennie.. lubię kardio, a tutaj tętno podskoczyło że hej i musiałam robić przerwy! Tym bardziej Was podziwiam dziewczyny! ![]() Trzymajcie dziś za mnie kciuki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

wszystkie jej programy opanowałam do perfekcji, schudłam i postanowiłam że czas na mięsnie
mój facet mnie za to beszta i nic nie wie, że zmieniam treningi
jednak stwierdzam, że
zacznę dopiero za dwa tygodnie, ponieważ wyjeżdżam na urlop w przyszłym tygodniu i nie ma sensu zaczynać
Bo wiem, ze jest ale nie mogę znaleźć nigdzie 

no ja zjadałam śniadanko i czekam

) bo po prostu nie umiem
chyba najbardziej go nie lubię