|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Hej ho
![]() ![]() Okropny dzień. Pada, wieje, pada, wieje.. aż się wychodzić nie chce ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() charlie charlie jak Ci wygodniej ![]() ![]() Malinois Witaj! ![]() ![]() ![]() Wczoraj 'napaliłam' się na kupno pulsometru ![]() ![]() ![]()
#3602 |
Raczkowanie
|
Dzieki Determined za mile przyjecie
![]() Oto wyniki mojego fit testu... liczyl moj maz, bo gdybym zaczela sama z ta zadyszka... to chyba ze 3 razy musialabym powtarzac test (=pewnie bym po drodze wyzionela ducha ![]() Tak czy inaczej robilam przerwy... po 3-cim, 4-tym, 5-tym i 6-tym cwiczeniu. Czulam sie jakbym byla totalnie bez kondycji ![]() Switch Kicks 112 Power Jacks 57 Power Knees 115 Power Jumps 42 Globe Jumps 11 Suicide Jumps 26 Push-Up Jacks 12 Low Plank Oblique 68 Pulsometr polecam goraco! Uzywam od jakiegos czasu i wg niego tez przyspieszam lub zwalniam w trakcie treningu. Warto (choc moze nie przy intensywnym kardio.. bo wtedy i tak serducho wali jak oszalale). Za 2 godzinki pierwszy trening ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jakie poddały, regenerowały sie tylko ![]() ![]() ale dziś bardziej czułam wszystko, albo mi sie wydaje ![]() ja już nawet po drugim śniadanku ale jeszcze tyle na głowie mam że nie zabiorę sie za ćwiczenia dopiero po południu daj znać jak bedziesz po recovery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
No ja mam nadzieję, że nie poddały, bo nie chcę zostać sama
![]() ![]() Już jakieś pół godzinki po Recovery .. ![]() ![]() ![]() ![]() Ćwiczenia wcale nie są łatwe .. uda i ręce mają duży wycisk ![]() ![]() Więcej niż raz na tydzień nie chcę tego przechodzić, zbyt monotonne, wolę coś bardziej żywszego, ale mimo to, fajnie idzie się wyciszyć ![]() A pot i tak ciekł ciurkiem ![]()
#3605 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak nie jesteś w stanie zrobić pompki to rób damskie, z czasem zrobisz normalne jak ja nie mam siły robić juz normalnych robię damskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3607 |
Raczkowanie
|
Dzięki za miłe powitanie
![]() Moj pierwszy test wypadł średnio, myślałam, że płuca wypluję ![]() Switch Kicks 112 Power Jacks 57 Power Knees 115 Power Jumps 42 Globe Jumps 11 Suicide Jumps 26 Push-Up Jacks 12 Low Plank Oblique 68 Co do pulsometru - świetna sprawa - polecam gorąco! Co prawda nie wiem na ile przy kardio się nada... ale podczas treningów wytrzymałościowych (np. bieganie) przydaje się bardzo. A dziś... zrobiłam pierwszy trening z Shonem ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a co pijecie/jecie po treningu? |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
42 power jumpsy ?! ![]() ![]() ![]() Pompek tez nie jestem w stanie zrobić, ale próbuję, próbuję ostrrro! ![]() ![]() Ja staram się zjeść zawsze jakieś białko ![]() Gratuluję pierwszych kotów za płotów ![]() Oj, pulsometr przy Insanity się przydaje baaardzo. W końcu sam Shaun cały czas powtarza " check Your heart rate ". Dobrze wiedzieć, czy dajemy z siebie to prawdziwe maksimum ![]()
![]() |
#3609 |
Raczkowanie
|
hej wszystkim,
widze ze nie bylo mnie tu dwa tyg. i calkowita zmiana obsady nastapila;p ja przez swieta mialam przerwe ze wzgledu na gwiazdke i prace w okresie sylwestrpwym 24h a nowy rok tez z problemami rodzinnymi sie zaczal takze od dzisiaj wznowilam terningi, a jestem na 4 dniu recovery week takze zaraz zaczynam maxy, ta przerwa troche mnie wybila z rytmu ale mam nadzieje ze zaraz znow zlapie odpowiednie nastawienie i forme ![]() ![]()
#3610 |
BAN stały
|
jestem juz po recovery i nawet tak strasznie nie bylo, nawet nie nie zmęczyłam ani nic potu większego nie było ale czuje sie porozciągana
![]() choć czuje niedosyt ćwiczeń, to chyba dobrze że dziś było tak spokojnie bo @ mnie dopadła i brzuch bolii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czemu tu tak cichutko
![]() ![]() trix85 hej ![]() ![]() ![]() ![]() popolqa też czułam niedosyt, głównie dlatego, że jakoś mało zmęczona się czułam :P dlatego tak jak pisałam, dzień w dzień bym tak nie mogła, muszę się trochę wymęczyć bieganiem ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-10 o 17:25 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
Hmmm szczerze mówiąc przeczytałam, że p90x pozwoli mi spalić tłuszcz a insanity raczej wymodeluje ciało po schudnięciu. Nie wiem czy to prawda czy nie
![]() ![]()
#3615 |
Przyczajenie
|
Jak to Szon jest homo?! Nie wierzę! A ja się kocham w Nim ;-)
![]() Ja dzisiaj zaczełam drugi tydzien z Cardio power & resistance, forma już lepiej, nie czuję się juz taka padnięta, no i głowa mnie przestała boleć. Obliczylam, że skoncze program 1 marca. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
ja też dziś zaczęłam drugi tydzień
![]() melduję wykonane dzisiejsze Cardio & Resistance czy coś tam ![]()
![]() |
#3618 |
Raczkowanie
|
Kochana, on już po ślubie nawet jest !
![]() http://i45.tinypic.com/2i8gabl.jpg ![]() paulinka ja jednak zostaję przy Insanity, widziałam efekty różnych osób (otyłych!) i wydaje mi się że w połączeniu z dietą Cardio też nieźle spala tłuszcz ![]() Aniellka Pure Cardio łatwiejsze? Ughh.. zobaczę jutro, pierwszy raz Pure Cardio będę robiła i już się doczekać nie mogę! ![]() ![]() charlie charlie gratuluję i oby tak dalej! ![]() ![]() Dig Deeper i do przodu! ![]()
#3619 |
Raczkowanie
|
Słońce gdzie mogę o tej diecie poczytać ? Wiesz znajduję pełno różnych opinii a chciałabym coś wiarygodnego :P
#3620 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jaka diete stosujesz? i ciekawa jestem czy jecie coś specjalnego po trenignu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
Jejku, już czuję mięśnie.. kilka miesięcy z Chodakowską nie było w stanie nawet zbliżyć mnie do pojęcia "zakwasy"!
Odnośnie posiłku po: do tej pory też zwykle starałam się pochłonać jakieś białko po treningu., tymczasem w poradniku żywieniowym dołączonym do programu jest informacja, iż recovery formula to: "The optimal ratio, approximately 4 parts carbohydrate to 1 part protein, with very little to no fat". Determined w takim razie jutro spróbuję z pulsometrem i zobaczymy, czy mieszczę się w jakiejś skali ![]() Dziewczyny, stosujecie jakąś konkretną dietkę w trakcie trwania programu? |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Raczkowanie
|
Paulinka, ja nie stosuję żadnej konkretnej diety, prócz tego, że zmieniłam nawyki żywieniowe. Jem 5 razy dziennie, zawsze jeden posiłek po treningu. Pochłaniam dużo białka, niweluję tłuszcze do minimum i nie zapominam o węglowodanach(większośc uważa że to skandal jeść węglowodany, ale one przecież też nam są potrzebne podczas treningu!
![]() Chcę spalić tłuszcz, więc muszę totalnie przemienić swój metabolizm i nawyki żywieniowe. Nie jem już 2 czy 3 posiłkow dziennie baaardzo sytych. Wcześniej jadłam aż całkowicie się zapełniłam , a przede wszystkim- jadłam nieregularnie, dlatego organizm gromadził 'zapasy' w razie wypadku, gdybym znów się głodziła, żeby miał jak przeżyć. To jest właśnie największy błąd. Powiem Wam szczerze, że po 4 dniach z Insanity, 5 dniach diety już czuję jak brzuchol troszkę maleje, a już na pewno nie jest wydęty jak wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i całkowicie wyeliminowalam słodycze! Chociaż wcześniej pochłaniałam ogromne(!) ilości czekolady, ciast i innych zabójców figury ( ![]() ![]() ![]() ![]() Malinois dokładnie tak! ![]() Koniecznie podaj wyniki z pulsometru, jestem bardzo ciekawa! ![]() Jeśli tylko uzbieram pieniążki, zafunduję sobie jakiś fajny i będę monitorować puls ![]()
#3623 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
Hahah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam napisać, że całkowicie wyeliminowałam chleb (każdego rodzaju) z jadłospisu ![]() Polecam wam dobry filmik na yt : http://www.youtube.com/watch?feature...&v=APHDrYEHQaY o tym, co jest kategorycznie zabronione podczas zrzucania tłuszczyku ![]()
#3625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podpisuje się pod twoją dietą obiema rękami - identycznie mam, zero śmieciowego jedzenia, słodyczy alko = tylko zdrowe zasady ![]() ![]()
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem pewna że taka dieta i Insanity zapewnią nam zgubienie tłuszczyku i na wiosnę będziemy laski ![]() ![]()
![]() |
#3628 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wyniki mojego Fit Testu są kiepskie, myślałam, że mając zaprawę w ćwiczeniach z Chodakowską, Zuzką Light i bieganiu będzie lepiej, no ale niestety nie... ![]() Grunt, żeby wykonywać poprawnie te ćwiczenia. Cardio Recovery jest fajne, lubię takie treningi, skojarzył mi się od razu ze Skalpelem Ewki. Uda paliły niemiłosiernie, trochę potu było i przede wszystkim mega satysfakcja. Chociaż bardziej lubię się zabić treningiem to jednak lajtowy odpoczynek też jest potrzebny. Widzę, że sporo nas zaczęło od poniedziałku, super, będziemy porównywać swoje wyniki. Mam nadzieję, że efekty też będą super, ja mam dodatkowo utrudnione zadanie, bo choruję na niedoczynność tarczycy więc wiadomo, metabolizm wolniejszy. No ale jestem dobrej myśli. Dziś Pure Cardio i już nie mogę się doczekać. A powiem wam jeszcze, że mój tż ćwiczy razem ze mną i męczą go tak cholernie zakwasy, że aż mi się śmiać chce momentami ![]() ![]() Miłego dnia moje Insanitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Raczkowanie
|
Dziś już po treningu - cardio power
![]() Determined - założyłam pulsometr ale nie mogłam dojść z nim do ładu. Przed rozpoczęciem ćwiczeń pokazał mi 150 a to już był absurd.. i potem było tylko gorzej.. pokazywał raz 90 raz 190 w odstępie kilkunastu sekund.. więc po prostu go zdjęłam i potem do niego zajrzę. Dziewczyny, jestem wielce początkująca z insanity, napiszcie mi więc proszę.. czy pojawi się więcej ćwiczeń na brzuch? Po 2 dniach ćwiczeń mam wrażenie, że mój wypracowywany przez miesiące brzuszek spoczął na laurach... w takim układzie będę włączała do programu przynajmniej 15 min na brzuch. Co do diety - rok temu przeszłam pełen cykl diety (4 miesiące z dietetykiem), podczas których najpierw zgubiłam a potem utrwalałam nową masę ciała.. nie do końca po tym czasie ważę tyle, ile tuż po diecie (nie trzymam się aż tak ściśle reguł), tak naprawdę nie wiem ile ważę, wiem jakie mam wymiary, a te stoją twardo w miejscu +/- 2 cm. Tak czy inaczej po tylu miesiącach diety pozostały mi fajne nawyki żywieniowe i teraz, podczas programu insanity nie stosuję żadnej szczególnej diety.. zastanawiam się, czy nie powinnam tego zmienić..? |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
wybaczcie - dubel
Edytowane przez malinois Czas edycji: 2013-01-11 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.