|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
i jeszcze jeden :/
Edytowane przez malinois Czas edycji: 2013-01-11 o 18:24 |
|
|
|
#3632 |
|
Raczkowanie
|
Malinois, ja nie umiem nawet jednej pełnej, prawdziwej zrobić, a co dopiero kilka
Przed rozpoczęciem puls 150? no to na pewno coś nie tak ![]() Kochana, pojawią się ćwiczenia na brzuch (Cardio Abs), nie martw się Z resztą podczas Recovery też brzucho chodzi, także spokojnie P.S Usuń dwa posty, bo wstawiłaś 3 takie same ![]() Ja za jakieś pół godzinki zabiorę się za Pure Cardio, jest mooooooc!
|
#3633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana w wolnej chwili podasz mi przykładowe menu ? Będę wdzieczna jak nie wiem co
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie skonczyłam Pure Cardio..
![]() Jak to powiedział Shaun : " That shit is bananas , yo! " leżąc na ziemi ze zmęczenia Jestem padnięta, ale wyczuwam już różnicę powiem Wam szczerze. Nie potrzebuję już tylu odpoczynków przy samej rozgrzewce Coraz lepiej. ![]() W pompkach nie widzę różnicy Ale to w końcu dopiero 1 tydzień, wszystko przede mną Wczoraj mój facet powiedział, że mam jakiś mniejszy brzuch i jędrniejsze piersi Tak więc, nie wydawało mi się z tym brzuchem, że jakiś trochu mniejszy jest Paulinka jak zjem, wykąpię się i odsapnę, to coś skrobnę, ale nie wiem co tak naprawdę, bo nie mam żadnego jadłospisu ułożonego, jak juz wcześniej pisałam ![]() Buźka dziewczyny, Dig Deeper!
|
#3635 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja zaraz się zabieram za Pure Cardio
Trzymajcie kciuki.
|
|
|
|
#3636 |
|
BAN stały
|
zrobiłam pure cardio
ale nie jestem zadowolona z siebie, nie dałam z siebie 100% przez @ robiłam z 5 przerw |
|
|
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej hej :0
ale mi się dziś superaśnie ćwiczyło i zauważyłam że robię mniej przerw ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() Popolqa, no nie załamuj się my tez a przynajmniej ja robię przerwy ale za każdym razem jest lepiej ![]() przecież na początku nie będziesz skakać tak jak oni, prawda? nawet niektórzy na PURE wymiękali
|
|
#3638 |
|
Raczkowanie
|
Uff.. w końcu znalazłam chwilkę, by coś napisać
Co do diety, to nie jestem w stanie określić dokładnie co jem. To co jest w lodówce Jak już pisałam, warzywa i owoce baardzo często, staram się nie jeść smażonego, raczej duszę mięso bez oleju i dobrze doprawiam (bez soli, albo ewentualnie dosłownie ciutkę!) Jem dużo twarożków, jogurtów naturalnych, jajecznica z odrobiną 0,5 % mleczka, chrupkie pieczywo z dużą zawartością błonnika, jogurty smakowe, kefiry, serek wiejski light , owsianka górska (broń boże błyskawiczna- tam jest ogromna ilość cukru!) nie wiem co tam jeszcze.. , zupy różnego rodzaju (oczywiście nie te zaprawiane śmietaną , smietana- a kysz! ), np. dziś : 1. śniadanie: serek wiejski light + 4 kromki chrupkiego pieczywa (bez masła) 2. drugie śniadanie : twaróg wiejski Piątnica 0% tłuszczu (ok. 80 g) rozrobione z jogurtem naturalnym (ok.2 łyzki) + 2 kromki chrupkiego pieczywa (bez masła) + małe jabłko ![]() 2. po treningu (w granicach 13-14:00) miseczka barszczyku z 4 uszkami 3. obiad: 1/3 paczki ryżu + gotowane brokułki (bez soli) + kawałki piersi z kurczaka duszone bez oleju, doprawione papryką, pieprzem, odrobiną soli i majerankiem 5. jeszcze nie zjadłam ale planuję jakiś owoc i pochrupać może troszkę wafli ryżowych Tak to mniej więcej wygląda. Zawsze 5 posiłków, zero podjadania, zero słodyczy, alkoholu, pieczywa każdego rodzaju, napojów gazowanych, soków z kartonów(bardzo dużo cukru!), sosów do obiadu, ostatni posiłek na 3 h przed snem (ostatnio kładę się spać późno, więc i późno jem ostatni posiłek :/ ) , dużo warzyw, owoców, wody (duuuże ilości), kawa bez mleka(ew. ociupinka 0,5 %), mięta, herbatki ziołowe, jak najmniej smażonego, tłuszczy itd.. Jem małe porcje ( obiad i śniadanie ew. troszkę większe) i tak jakoś leci Nie wiem czy ta dieta poskutkuje, jak na razie jestem zadowolona, nie czuję się przejedzona, ale nie jestem żadnym dietetykiem, nie znam się na tym, więc cięzko mi stwierdzić, czy na pewno wszystko jest w porządku .. smerfetka też czuję poprawę kondycji, a czas przy Pure Cardio zleciał jak oszalały Co do brzucha, to może nie są to jakieś oszałamiające wyniki, ale leciuteńką poprawę widzę (może dlatego , że dieta inna i w końcu nie mam wydętego brzuchola, tylko taki jaki być powinnien ) A poza tym, mam dużą nadwagę, więc pewnie dlatego troszkę zleciało już na początku.. kraina_chichow i jak Ci poszło ? popolqa nie przejmuj się ja zdaję sobie sprawę z tego, że jak nadejdzie @ , to będą to cięzkie czasy dla mnie z treningami :/ zawsze 1 dzień lecę na tabletkach przeciwbólowych i leżę w łóżku, bo tak boli.. :/ ale nie poddam się! A tu mały bonusik Dzisiejszy obiadek: (może nie wygląda najsmaczniej, ale uwierzcie mi- pychotka ) DSC_2369.jpg
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-11 o 22:22 |
|
|
|
#3639 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym się przywitać i pogratulować wyników i silnej woli i poprosić o wykazanie się dobrą wolą i podrzucenie linku do ściągnięcia całego programu Insanity. Gubię się, bo tu fit testy, tu cardio, tu abs osobno do ściągnięcia, jakieś harmonogramy, a nie ma tak wszystkiego w jednym miejscu?
Wybaczcie, ale nie mam czasu przeczesać całego wątku, a mam mocną ochotę przyłączyć się i też być insane
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
pure cardio za mną
|
|
#3641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja polecam torrenty. Najpierw wchodzisz w http://www.gutyoe.vot.pl/index.php tam wklejasz link http://torrenty.org/torrent/714275 naciskasz generuj i pobierz. Potem ściągnięty plik otwierasz w programie uTorrent i się ściąga. Cały zestaw + kalendarz ćwiczeń i inne ![]() charlie charlie
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-12 o 00:27 |
|
|
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
Determined Wielkie dzięki!
|
|
#3643 | |
|
BAN stały
|
mnie chyba te zakwasy nie opuszcza ale dziś juz mnie tak brzuch nie boli i dam z siebie wszystko Cytat:
jak go przyrządziłaś? brawo
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Raczkowanie
|
popolqa mnie- o dziwo- wczoraj pod wieczór złapały zakwasy brzucha ? powiem szczerze, że się nawet cieszę, bo już się bałam że nie pracuję mięśniami brzucha, ale jednak mięśnie bolały więc jest dobrze
Łydki dalej czuję, ręce itd, ale nie są to już takie zakwasy jak przedtem że chodzić nie mogłam Kurczak banalny do zrobienia Kroję na kawałki, wrzucam na patelnię(bez tłuszczu, kurczak sam wypusci troszkę soków ) podsmażam z jednej i drugiej strony przez chwilkę, doprawiam wedle uznania (ja dodalam duuuuzo majeranku, duuuzo papryki, szczyptę przyprawy do kurczaka i pieprz- żaluję, że mi się curry skończyło bo na pewno bym dała ) zalewam wodą i duszę pod przykryciem, aż w środku nie będzie surowy ![]() ksylwia nie ma za co, mam nadzieję, że się ściągnie Dziś mój faworyt- Plyometric Cardio Circuit
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-12 o 11:31 |
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
A ja po recovery cardio... spokojnie bylo.. i bardzo dobrze sie stalo, ze dzis spokojnie, bo goscie wyszli po drugiej i nie wiem czy dalabym rade od switu zasuwac cardio!
Jeszcze pompki sprawiaja mi problem.. ale widze progres! Zdecydowalam sie jednak dorzucic do programu brzuszki Chodakowskiej, bo wole mocniej poczuc prace tej partii ciala! A jak u Was? |
|
|
|
#3646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Kochana, bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Ja niestety nie jestem w stanie zrezygnować z kawy z mlekiem Ale myślę, że jeśli będę ćwiczyła to chyba nie będzie tragedii ? Najważniejsze jest to, że nie mam ochoty na słodkie
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja już po PLYO i ledwo żyję ten Shaun jest szalony nie dałam radę do końca z nimi wytrzymać ale i tak dobrze że w ogole dałam radę szczególnie że po uczelni jestem ![]() a dziś mnie czekają urodziny koleżanki ale jak coś to tylko winko czerwone będę pić bo dobre na trawienie
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
Cardio Circuit - zaliczone
|
|
#3649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
smerfetka miłej zabawy Jestem po Plyometric i jestem padnięta , ale uwielbiam te ćwiczenia Żałuję, że zanim zaczęłam Insanity, nie przygotowałam się troszkę innymi ćwiczeniami. Teraz przez to, że biorę tyle przerw, mam niedosyt.. :/ Coś czuję, że jeśli uda mi się skończyć Insanity, zrobię je jeszcze raz ![]() Dziś zawaliłam dietę. Jak na razie zjadłam tylko serek wiejski i kilka precelków :/ Nawet nie miałam kiedy zjeść, cały dzień poza domem byłam Teraz idę wszamac jakiś jogurt, co by białka i węglowodanów troszkę przybyło
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 |
|
BAN stały
|
i ja Plyometric zaliczyłam
idzie mi chyba coraz lepiej, dopiero przy 2 serii pompek potrzebowałam przerwy tak to wystarczały mi ich ale dziś zgrzeszyłam żelkami |
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Determined, już po urodzinkach :d nie było dużo %% ale było sporo innych dobrych rzeczy no ale raz w zyciu obchodzi się 25 urodziny
|
#3652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja niestety tak wyrobiona nie jestem
|
|
#3653 | |
|
BAN stały
|
hej laski dziś o dziwno już coraz mniej czuje zakwasy, az jestem zdziwiona po tym wczorajszym treningu wczoraj wieczorem zauważyłam fenomenalną rzecz !! po 22 mimo @ i całego jedzenia jakim sie najadłam w ciagu dnia miałam płaski brzuch ! tylko cholerne boczki raz znikają raz sa Cytat:
![]() może te żeliki dały mi moc |
|
|
|
|
#3654 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Wczorajsze Plyometric Cardio lekko dało się we znaki. Przy squatach czułam solidnie udka i pośladki, hehe. Pompki idą coraz lepiej, super. Dziś wolne, ale nie wiem czy nie odpalę czegoś na brzuch. W każdym razie na pewno zajmę się dziś włosami, pazurkami i peelingami A wy jak po pierwszym tygodniu? Ja jestem pełna energii i motywacji, mój tż także. On biedny ma takie zakwasy, że ledwo chodzi. Od roku w ogóle się nie ruszał, a teraz tak z grubej rury od razu. Miłej niedzieli dziewczynki. |
|
|
|
#3655 |
|
Raczkowanie
|
Melduje zaliczenie pure cardio! Poki co najprzyjemniejszy z treningow... po nim dostalam skrzydel i wrocila mi wiara we wlasne sily! Poza pompkami, ktore sa wciaz moja slaba strona i ktorych nie jestem w stanie robic w ich tempie i jedna 15-sek przerwa po nich... dalam rade zrobic wszystko mniej wiecej w ich tempie! I chodze o wlasnych silach hihihi
![]() kraina _chichow jak zmobilizowalas swoja polowke do cwiczen? Moj pilnie sie... przyglada. I to juz go dosyc meczy! A mnie poki co przybylo po 1 cm w kazdej partii... choc nie stosuje zadnej diety.. albo za duzo jem, albo to reakcja ze strony miesni.. A jak bylo u Was? |
|
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale kiedyś damy im radę ja mam takie słabe mięśnie rąk że szok ten TŻ nadal ma zakwasy? może powinien zacząć jeść banany po każdym treningu? podobno one w ogóle nie zakwaszają mięśni Cytat:
a co do cm to mi też w udach przybyło ale wiem że to mięśnie napuchły po dzisiejszym relaksie od Insanity jutro na pewno będzie dużo lepiej
|
|
#3657 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam dzisiejsze Cardio Recovery, trochę nuda
|
|
#3658 |
|
Rozeznanie
|
Jak mi się udało zmobilizować tż? Szczerze mówiąc nie wiem
Zaczęłam delikatnie wspominać, że powinien troszkę się za siebie wziąć, pokazywałam filmiki z treningami, kupiłam odpowiednie buty do ćwiczeń. Widział jaką radochę daje mi wysiłek, może to też go trochę zmobilizowało. Poza tym przydałoby mu się zrzucić trochę brzucha i ogólnie popracować nad sylwetką![]() Banany je, jedzeniowo wypada nieźle, pilnuję go
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
no nuda nuda
![]() Cytat:
![]() Oj może nie będzie tak źle damy radę! jak nie my to kto??
|
|
#3660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, pamiętajcie o odpowiednich butach. To podstawa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Przed rozpoczęciem puls 150?
no to na pewno coś nie tak 

Oczywiście jedzenie takie, musi być często, ale w małych ilościach i bez tłuszczy, fast foodów i innych śmieci 

Ale to w końcu dopiero 1 tydzień, wszystko przede mną 

), np. dziś :

jak go przyrządziłaś?