|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
popolqa już po ćwiczeniach?
![]() Tak się zastanawiam, niektóre dziewczyny pisały o tym, że ćwiczyły w nocy. Ja sobie tego nie wyobrażam Jak zdarzyło mi się raz czy dwa ćwiczyć Insanity koło godziny 17-18, myślałam, że odlecę P.S. Nie wiem czy to wymysł mojej wyobraźni, by podbudować sobie motywację do dalszych ćwiczeń, ale zauważyłam poprawę jędrności ud http://24.media.tumblr.com/tumblr_md...34yo1_1280.jpg czyż to nie jest słodkie ? Shaun ze swoim mężem
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-15 o 16:17 |
|
|
|
#3692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
To powodzenia, w takim razie
Dziewczyny, zauważyłam niepokojącą oznakę... Bolą mnie kolana Szczególnie prawe
|
#3694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam miałam na początku - kupiłam preparat na stawy i jest dużo lepiej, czasami tylko odczuwam lekki ból u mnie też poprawa jędrności - uda w szczególności chociaż jeszcze dużo pracy przede mną
|
|
#3695 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
Anielllka jakiego preparatu używasz?
Kolana pewnie mi siadły po wczorajszych power jumpsach z cardio power
|
#3697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
glukozamina z activlab - kupiłam w biedronie bo akurat na początku roku była akcja zdrowie u mnie w Biedronie wczoraj jeszcze je widziałam
|
|
#3698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba 13zł za 42 kapsułki. ja biorę 2 dziennie - na ulotce jest że 3 dziennie
|
#3700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś chciałam spróbować turbofire ale też mi nie podeszła babeczka, no ale może kiedyś spróbuję![]() Co do hhabs to ćwiczy mi się super, ćwiczenia jeśli się je prawidłowo wykonuje, czyli na napiętych mięśniach, to dają nieźle w kość. Nie tak jak insanity, wiadomo, bo chyba bardziej niż to to tylko da w kość insanity asylum ale jest git. Widzę już różnicę w brzuchu a jak napnę mięśnie to już wogóle jest super. Ale oczywiście zrobię zdjęcia dopiero na koniec programu bądź jeszcze później, bo chyba po hhabs zrobię sobie hhabs level2
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Dopiero niedawno wróciłam z pracy, czekam aż mi się ułoży obiad i biorę się za Pure Cardio. Mnie też pobolewa prawe kolano, ale tak dziwnie, bo jakby nad kolanem, czuję szczególnie przy zginaniu. Muszę się zaopatrzyć w Glukozaminę, kiedyś brałam i faktycznie było lepiej z tymi kolanami. Mnie też lepiej ćwiczy się rano, ale nie mam możliwości w tygodniu, a w sobotę tyle rzeczy zawsze do zrobienia w domu, że i tak ruszam wieczorem. Ale po całym dniu w robocie nie mam tyle siły co rano, fakt
|
|
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj był dzień przerwy, a dzisiaj niedawno wróciłam z pracy więc za godzinę może poćwiczę, krótko i intensywnie
|
|
#3703 |
|
BAN stały
|
juz po pure cardio
![]() to chyba mój nie lubiany trening nie ma przerw
|
|
|
|
#3704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może po Insanity też się zakręcę wokół hhabs Muszę w takim razie pooglądać się za tą glukozaminą
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
Ja też już po Pure Cardio. Tak jak w trakcie krzyczę do Szona, że jest walniętym $#$%$% i marzę o końcowym rozciąganiu, tak po... nie mogę doczekać się następnego.
Fajny ten mąż Szona, achh, przystojniacy
|
|
|
|
#3706 |
|
Raczkowanie
|
kraina_chichow mam tak samo!
Też sobie lubię go zwyzywać i ogólnie pokrzyczeć
|
#3707 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
Chciałabym w tym tygodniu zacząć moją przygodę z Insanity ale mam pytania do dziewczyn, które są doświadczone w kwestii ćwiczeń. Zależy mi na fajnej, kobiecej sylwetce i obawiam się, że za bardzo rozbuduję ramiona i łydki . Jak to u Was wyglądało ? Czy po 60 dniach były wyraźnie rozbudowane ? Czy mogę ewentualnie zrezygnować z pompek itp. gdy osiągnę takie ramiona jakie mnie satysfakcjonują ??? (( Chcę mięśnie na brzuchu, plechach.. w każdym razie podoba mi się gdy się odznaczają w tych partiach)) I kolejna kwestia. Powiedzmy, że po 60 (mniej/więcej) dniach osiągam sylwetkę, która mnie w pełni zadowala i nie chcę już bardziej chudnąć i rozbudowywać mięśni. Czy aby nie zaprzepaścić figury osiągniętej po Insanity muszę kontynuować ten trening (ale na przykład z mniejszą częstotliwością, powiedzmy 3-4 razy w tygodniu) czy mogę np. chodzić na basen 2 razy w tygodniu plus joga z tą samą częstotliwością ?
Edytowane przez zuzgie Czas edycji: 2013-01-15 o 23:23 |
|
|
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
Determined super wchłanialność i bardzo dobre właściwości ma nutrend flexit drink
gorąco polecam! Koszt około 60 zl... ale wg mnie naprawdę warto.Zuzgie Do końca programu mam daleko, ale w ogóle ćwiczę już od dawna. Mogę więc śmiało napisać, że aby utrzymać zbudowane mięśnie trzeba je obciążać w podobny sposób. Joga i basen nie będą wystarczające. A ja dziś pauzuję... ale zrobię chociaż ćwiczenia na brzuch z ABS P90X. Niestety, po tygodniu z Insanity moje mięśnie brzucha przestają się tak ładnie zaznaczać.. moje wymagają jednak ćwiczeń koncentrujących się tylko na nich
|
|
|
|
#3709 |
|
Raczkowanie
|
Hej
ZA godzinę mój trzeci raz.Ćwicze tylko rano,wieczorami wolę pochodzić na zajęcia grupowe do klubu lub zwyczajnie obejrzeć film dzisiaj mam takie zakwasy po wczorajszym plyometric cardio circuit,że boję się zacząć kolejny trening ale ale-ciuszki leżą i czekają,stół odsunięty co by więcej miejsca było-wszystko czeka No i po wczorajszym treningu,który zrobiłam rano,wieczorem odleciałam o 20.Wstałam o 7:/ Normalnie chodzę spać o 24-1 w nocy.Nie wiem o co chodzi,no ale może się przestawiam na tryb wyciskowy Pozdrawiam!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie jak po insanity nie zaprzestaniesz treningów cardio/siłowych i nie rzucisz się na jedzenie to zachowasz sylwetkę PaulinaWro ja tak średio lubię plyometric cardio circuit - zawsze po tym bolą mnie plecy i jakieś mięśnie tam o których nie miałam pojęcia
„nie można nic nie robić, tylko dlatego, że nie można zrobić wszystkiego” Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2013-01-16 o 10:45 |
|
|
|
|
#3711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba już o 18, potem mnie tż o 22 obudził, czy nie zamierzam się przebrać w piżamę, no i jak już mnie rozbudził, tak zasnęłam dopiero o 2 w nocy :/Ja tam uwielbiam Plyo I dziś też mnie czeka Muszę sobie trzasnąć Pluszzza jakiegoś ..
|
|
#3712 |
|
Raczkowanie
|
Zrobione
Bardzo dobrze mi poszło,końcowe pompki robiłam na równi z resztą gawiedzi Cardio power & resistance zaliczam do nawet przyjemnych. Ubolewam nad tym,że w tym tygodniu nie pójdę do klubu na moje kochane race walking,ani na spinning.Może cudem uda się pójść na trening TRX bo jest na 20.15 ale z drugiej strony-musze się kogoś poradzić czy takie zajeżdżanie się dwa razy dziennie jest dobre.Lubię zajęcia naprawdę dające po tyłku i nie chcę za parę miechów wyglądać jak dureń w udami jak donice i ramionami drwala hahaBardzo się cieszę,że tu jestem i bacznie obserwuję wasze wpisy
|
|
|
|
#3713 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Anielllka;38675383]nie wiem jakie ramiona będę miała po 60dniach bo nie skończyłam jeszcze, zobacz na yt filmiki gdzie osoby chwalą się wynikami i zobacz jakie mają ręce, moim zdaniem ciężko dorobić się w 2 miesiące rąk pudziana
pewnie jak po insanity nie zaprzestaniesz treningów cardio/siłowych i nie rzucisz się na jedzenie to zachowasz sylwetkę [B] A póki co jak to u Ciebie wygląda z ramionami ? Jakie zmiany zaobserwowałaś ? |
|
|
|
#3715 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak poszło??
dziewczyny mam pytanie do tych które już są po 3 tygodniu - bo teraz mam dni że są dwa filmiki (dziś pure cardio i cardio abs) czy rozciąganie z pierwszego filmiku pomijacie i od razu drugi? bo w pure cardio jest 5 minut rozciągania na końcu a abs zaczyna się znów od rozgrzewki i teraz mam dylematy
|
#3716 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zawsze to trochę więcej potu, po co skracać sobie przyjemności ![]() Jestem po 4 tyg, od jutra Recovery Week trochę jestem zawiedziona, bo ćwiczyłam systematycznie, a efekty marne
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już po Plyo. Pot się lał strumieniami, ale lubię ten trening ![]() Miłego wieczoru. |
|
|
|
|
#3719 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Oby nastąpił przełom, marzą mi się szczupłe nogi i brak tych cholernych boczków
|
|
|
|
|
#3720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardziej chdziło mi o to by skrócić końcowe rozciąganie z pierwszego filmiku i od razu wskoczyć na rozgrzewkę drugiego
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Jak zdarzyło mi się raz czy dwa ćwiczyć

Szczególnie prawe
u mnie w Biedronie wczoraj jeszcze je widziałam 

Kiedyś chciałam spróbować turbofire ale też mi nie podeszła babeczka, no ale może kiedyś spróbuję