INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 15:11   #3691
determined
Raczkowanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

popolqa już po ćwiczeniach?

Tak się zastanawiam, niektóre dziewczyny pisały o tym, że ćwiczyły w nocy. Ja sobie tego nie wyobrażam Jak zdarzyło mi się raz czy dwa ćwiczyć Insanity koło godziny 17-18, myślałam, że odlecę Mniej siły miałam, duuużo mniej! Najlepiej ćwiczy mi się w południe

P.S. Nie wiem czy to wymysł mojej wyobraźni, by podbudować sobie motywację do dalszych ćwiczeń, ale zauważyłam poprawę jędrności ud

http://24.media.tumblr.com/tumblr_md...34yo1_1280.jpg czyż to nie jest słodkie ? Shaun ze swoim mężem

7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO!

18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY!

Zmieniam życie swe. : )

Edytowane przez determined
Czas edycji: 2013-01-15 o 15:17
determined jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 15:20   #3692
popolqa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez determined Pokaż wiadomość
popolqa już po ćwiczeniach?

Tak się zastanawiam, niektóre dziewczyny pisały o tym, że ćwiczyły w nocy. Ja sobie tego nie wyobrażam Jak zdarzyło mi się raz czy dwa ćwiczyć Insanity koło godziny 17-18, myślałam, że odlecę Mniej siły miałam, duuużo mniej! Najlepiej ćwiczy mi się w południe

P.S. Nie wiem czy to wymysł mojej wyobraźni, by podbudować sobie motywację do dalszych ćwiczeń, ale zauważyłam poprawę jędrności ud

http://24.media.tumblr.com/tumblr_md...34yo1_1280.jpg czyż to nie jest słodkie ? Shaun ze swoim mężem
oo nie nie, dopiero niedawno wróciłam do domu i zjadłam obiad także ok 18 zbiorę sie do ćwiczeń
popolqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 15:41   #3693
determined
Raczkowanie

To powodzenia, w takim razie

Dziewczyny, zauważyłam niepokojącą oznakę... Bolą mnie kolana Szczególnie prawe Nie chcę się nabawić kontuzji ..

Stary 2013-01-15, 15:56   #3694
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny, zauważyłam niepokojącą oznakę... Bolą mnie kolana Szczególnie prawe Nie chcę się nabawić kontuzji ..

ja tam miałam na początku - kupiłam preparat na stawy i jest dużo lepiej, czasami tylko odczuwam lekki ból

u mnie też poprawa jędrności - uda w szczególności chociaż jeszcze dużo pracy przede mną
Stary 2013-01-15, 15:56   #3695
popolqa
BAN stały

Cytat:

też to zauważyłam z rana
Stary 2013-01-15, 16:02   #3696
determined
Raczkowanie

Anielllka jakiego preparatu używasz?

Kolana pewnie mi siadły po wczorajszych power jumpsach z cardio power Wiedziałam, że te jumpsy prędzej czy później mnie wykończą

Stary 2013-01-15, 16:08   #3697
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Anielllka jakiego preparatu używasz?

Kolana pewnie mi siadły po wczorajszych power jumpsach z cardio power Wiedziałam, że te jumpsy prędzej czy później mnie wykończą

glukozamina z activlab - kupiłam w biedronie bo akurat na początku roku była akcja zdrowie u mnie w Biedronie wczoraj jeszcze je widziałam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 16:09   #3698
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
glukozamina z activlab - kupiłam w biedronie bo akurat na początku roku była akcja zdrowie u mnie w Biedronie wczoraj jeszcze je widziałam
a jaki koszt ?

Stary 2013-01-15, 16:12   #3699
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
a jaki koszt ?
chyba 13zł za 42 kapsułki. ja biorę 2 dziennie - na ulotce jest że 3 dziennie
Stary 2013-01-15, 17:45   #3700
__MalaCzarna__
Raczkowanie

Cytat:
Też ściągałam z torrentów, a nie miałam tego w paczce? toż to chamstwo !

A jak hhabs ? Fajny? Oglądałam sample, reklamę, ale jakoś mi ta trenerka nie podeszła nie wiem dlaczego Chociaż sam pomysł wydaje mi się być super

EDIT: Booooże, co ja wygaduję Przecież hhabs jest z Shaunem hahaha Pomyliło mi się z Turbofire
Nio z Shaunem jest Kiedyś chciałam spróbować turbofire ale też mi nie podeszła babeczka, no ale może kiedyś spróbuję
Co do hhabs to ćwiczy mi się super, ćwiczenia jeśli się je prawidłowo wykonuje, czyli na napiętych mięśniach, to dają nieźle w kość. Nie tak jak insanity, wiadomo, bo chyba bardziej niż to to tylko da w kość insanity asylum ale jest git. Widzę już różnicę w brzuchu a jak napnę mięśnie to już wogóle jest super. Ale oczywiście zrobię zdjęcia dopiero na koniec programu bądź jeszcze później, bo chyba po hhabs zrobię sobie hhabs level2
__MalaCzarna__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 18:04   #3701
kraina _chichow
Rozeznanie

Hej
Dopiero niedawno wróciłam z pracy, czekam aż mi się ułoży obiad i biorę się za Pure Cardio. Mnie też pobolewa prawe kolano, ale tak dziwnie, bo jakby nad kolanem, czuję szczególnie przy zginaniu. Muszę się zaopatrzyć w Glukozaminę, kiedyś brałam i faktycznie było lepiej z tymi kolanami.

Mnie też lepiej ćwiczy się rano, ale nie mam możliwości w tygodniu, a w sobotę tyle rzeczy zawsze do zrobienia w domu, że i tak ruszam wieczorem. Ale po całym dniu w robocie nie mam tyle siły co rano, fakt
kraina _chichow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 18:16   #3702
ksylwia
Zadomowienie

Wczoraj był dzień przerwy, a dzisiaj niedawno wróciłam z pracy więc za godzinę może poćwiczę, krótko i intensywnie
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 18:59   #3703
popolqa
BAN stały

juz po pure cardio
to chyba mój nie lubiany trening
nie ma przerw
Stary 2013-01-15, 20:06   #3704
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __MalaCzarna__ Pokaż wiadomość
Nio z Shaunem jest Kiedyś chciałam spróbować turbofire ale też mi nie podeszła babeczka, no ale może kiedyś spróbuję
Co do hhabs to ćwiczy mi się super, ćwiczenia jeśli się je prawidłowo wykonuje, czyli na napiętych mięśniach, to dają nieźle w kość. Nie tak jak insanity, wiadomo, bo chyba bardziej niż to to tylko da w kość insanity asylum ale jest git. Widzę już różnicę w brzuchu a jak napnę mięśnie to już wogóle jest super. Ale oczywiście zrobię zdjęcia dopiero na koniec programu bądź jeszcze później, bo chyba po hhabs zrobię sobie hhabs level2
Czekam z niecierpliwością w takim razie Może po Insanity też się zakręcę wokół hhabs

Muszę w takim razie pooglądać się za tą glukozaminą

Stary 2013-01-15, 20:13   #3705
kraina _chichow
Rozeznanie

Ja też już po Pure Cardio. Tak jak w trakcie krzyczę do Szona, że jest walniętym $#$%$% i marzę o końcowym rozciąganiu, tak po... nie mogę doczekać się następnego.

Fajny ten mąż Szona, achh, przystojniacy
Stary 2013-01-15, 20:27   #3706
determined
Raczkowanie

kraina_chichow mam tak samo! Też sobie lubię go zwyzywać i ogólnie pokrzyczeć

Stary 2013-01-15, 22:22   #3707
zuzgie
Przyczajenie

Witam Was
Chciałabym w tym tygodniu zacząć moją przygodę z Insanity ale mam pytania do dziewczyn, które są doświadczone w kwestii ćwiczeń.
Zależy mi na fajnej, kobiecej sylwetce i obawiam się, że za bardzo rozbuduję ramiona i łydki .
Jak to u Was wyglądało ?
Czy po 60 dniach były wyraźnie rozbudowane ?
Czy mogę ewentualnie zrezygnować z pompek itp. gdy osiągnę takie ramiona jakie mnie satysfakcjonują ???
(( Chcę mięśnie na brzuchu, plechach.. w każdym razie podoba mi się gdy się odznaczają w tych partiach))

I kolejna kwestia. Powiedzmy, że po 60 (mniej/więcej) dniach osiągam sylwetkę, która mnie w pełni zadowala i nie chcę już bardziej chudnąć i rozbudowywać mięśni.
Czy aby nie zaprzepaścić figury osiągniętej po Insanity muszę kontynuować ten trening (ale na przykład z mniejszą częstotliwością, powiedzmy 3-4 razy w tygodniu) czy mogę np. chodzić na basen 2 razy w tygodniu plus joga z tą samą częstotliwością ?

Edytowane przez zuzgie
Czas edycji: 2013-01-15 o 22:23
zuzgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 07:20   #3708
malinois
Raczkowanie

Determined super wchłanialność i bardzo dobre właściwości ma nutrend flexit drink gorąco polecam! Koszt około 60 zl... ale wg mnie naprawdę warto.

Zuzgie Do końca programu mam daleko, ale w ogóle ćwiczę już od dawna. Mogę więc śmiało napisać, że aby utrzymać zbudowane mięśnie trzeba je obciążać w podobny sposób. Joga i basen nie będą wystarczające.

A ja dziś pauzuję... ale zrobię chociaż ćwiczenia na brzuch z ABS P90X. Niestety, po tygodniu z Insanity moje mięśnie brzucha przestają się tak ładnie zaznaczać.. moje wymagają jednak ćwiczeń koncentrujących się tylko na nich
malinois jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 07:32   #3709
PaulinaWro
Raczkowanie

Hej ZA godzinę mój trzeci raz.Ćwicze tylko rano,wieczorami wolę pochodzić na zajęcia grupowe do klubu lub zwyczajnie obejrzeć film dzisiaj mam takie zakwasy po wczorajszym plyometric cardio circuit,że boję się zacząć kolejny trening ale ale-ciuszki leżą i czekają,stół odsunięty co by więcej miejsca było-wszystko czeka No i po wczorajszym treningu,który zrobiłam rano,wieczorem odleciałam o 20.Wstałam o 7:/ Normalnie chodzę spać o 24-1 w nocy.Nie wiem o co chodzi,no ale może się przestawiam na tryb wyciskowy Pozdrawiam!
PaulinaWro jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 09:33   #3710
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zuzgie Pokaż wiadomość
Witam Was
Chciałabym w tym tygodniu zacząć moją przygodę z Insanity ale mam pytania do dziewczyn, które są doświadczone w kwestii ćwiczeń.
Zależy mi na fajnej, kobiecej sylwetce i obawiam się, że za bardzo rozbuduję ramiona i łydki .
Jak to u Was wyglądało ?
Czy po 60 dniach były wyraźnie rozbudowane ?
Czy mogę ewentualnie zrezygnować z pompek itp. gdy osiągnę takie ramiona jakie mnie satysfakcjonują ???
(( Chcę mięśnie na brzuchu, plechach.. w każdym razie podoba mi się gdy się odznaczają w tych partiach))

I kolejna kwestia. Powiedzmy, że po 60 (mniej/więcej) dniach osiągam sylwetkę, która mnie w pełni zadowala i nie chcę już bardziej chudnąć i rozbudowywać mięśni.
Czy aby nie zaprzepaścić figury osiągniętej po Insanity muszę kontynuować ten trening (ale na przykład z mniejszą częstotliwością, powiedzmy 3-4 razy w tygodniu) czy mogę np. chodzić na basen 2 razy w tygodniu plus joga z tą samą częstotliwością ?

nie wiem jakie ramiona będę miała po 60dniach bo nie skończyłam jeszcze, zobacz na yt filmiki gdzie osoby chwalą się wynikami i zobacz jakie mają ręce, moim zdaniem ciężko dorobić się w 2 miesiące rąk pudziana pewnie jak po insanity nie zaprzestaniesz treningów cardio/siłowych i nie rzucisz się na jedzenie to zachowasz sylwetkę

PaulinaWro
ja tak średio lubię plyometric cardio circuit - zawsze po tym bolą mnie plecy i jakieś mięśnie tam o których nie miałam pojęcia

Edytowane przez Anielllka
Czas edycji: 2013-01-16 o 09:45
Anielllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 09:57   #3711
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaWro Pokaż wiadomość
Hej ZA godzinę mój trzeci raz.Ćwicze tylko rano,wieczorami wolę pochodzić na zajęcia grupowe do klubu lub zwyczajnie obejrzeć film dzisiaj mam takie zakwasy po wczorajszym plyometric cardio circuit,że boję się zacząć kolejny trening ale ale-ciuszki leżą i czekają,stół odsunięty co by więcej miejsca było-wszystko czeka No i po wczorajszym treningu,który zrobiłam rano,wieczorem odleciałam o 20.Wstałam o 7:/ Normalnie chodzę spać o 24-1 w nocy.Nie wiem o co chodzi,no ale może się przestawiam na tryb wyciskowy Pozdrawiam!
Też odleciałam po Plyo za pierwszym razem Chyba już o 18, potem mnie tż o 22 obudził, czy nie zamierzam się przebrać w piżamę, no i jak już mnie rozbudził, tak zasnęłam dopiero o 2 w nocy :/

Ja tam uwielbiam Plyo I dziś też mnie czeka , ale coś się źle czuję, obudziłam się z bólem głowy, bólem płuc, zawroty głowy mam.. coś jest nie tak Muszę sobie trzasnąć Pluszzza jakiegoś ..

Stary 2013-01-16, 11:00   #3712
PaulinaWro
Raczkowanie

Zrobione Bardzo dobrze mi poszło,końcowe pompki robiłam na równi z resztą gawiedzi Cardio power & resistance zaliczam do nawet przyjemnych. Ubolewam nad tym,że w tym tygodniu nie pójdę do klubu na moje kochane race walking,ani na spinning.Może cudem uda się pójść na trening TRX bo jest na 20.15 ale z drugiej strony-musze się kogoś poradzić czy takie zajeżdżanie się dwa razy dziennie jest dobre.Lubię zajęcia naprawdę dające po tyłku i nie chcę za parę miechów wyglądać jak dureń w udami jak donice i ramionami drwala haha
Bardzo się cieszę,że tu jestem i bacznie obserwuję wasze wpisy
PaulinaWro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 11:10   #3713
zuzgie
Przyczajenie

[QUOTE=Anielllka;38675383]nie wiem jakie ramiona będę miała po 60dniach bo nie skończyłam jeszcze, zobacz na yt filmiki gdzie osoby chwalą się wynikami i zobacz jakie mają ręce, moim zdaniem ciężko dorobić się w 2 miesiące rąk pudziana pewnie jak po insanity nie zaprzestaniesz treningów cardio/siłowych i nie rzucisz się na jedzenie to zachowasz sylwetkę
[B]

A póki co jak to u Ciebie wygląda z ramionami ? Jakie zmiany zaobserwowałaś ?
zuzgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 12:54   #3714
natalkaa7522
Zakorzenienie

Pierwszy fit test za mną Ale słabe wyniki, masakra!
Stary 2013-01-16, 17:07   #3715
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Pierwszy fit test za mną Ale słabe wyniki, masakra!
a jak poszło??

dziewczyny mam pytanie do tych które już są po 3 tygodniu - bo teraz mam dni że są dwa filmiki (dziś pure cardio i cardio abs) czy rozciąganie z pierwszego filmiku pomijacie i od razu drugi? bo w pure cardio jest 5 minut rozciągania na końcu a abs zaczyna się znów od rozgrzewki i teraz mam dylematy
Stary 2013-01-16, 18:05   #3716
ewaawe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
a jak poszło??

dziewczyny mam pytanie do tych które już są po 3 tygodniu - bo teraz mam dni że są dwa filmiki (dziś pure cardio i cardio abs) czy rozciąganie z pierwszego filmiku pomijacie i od razu drugi? bo w pure cardio jest 5 minut rozciągania na końcu a abs zaczyna się znów od rozgrzewki i teraz mam dylematy
Ja ćwicze obie rozgrzewki zawsze to trochę więcej potu, po co skracać sobie przyjemności

Jestem po 4 tyg, od jutra Recovery Week trochę jestem zawiedziona, bo ćwiczyłam systematycznie, a efekty marne
ewaawe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 18:22   #3717
kraina _chichow
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewaawe Pokaż wiadomość
Ja ćwicze obie rozgrzewki zawsze to trochę więcej potu, po co skracać sobie przyjemności

Jestem po 4 tyg, od jutra Recovery Week trochę jestem zawiedziona, bo ćwiczyłam systematycznie, a efekty marne
Czemu marne? Nie łam się, przełom może przyjść w drugim miesiącu

Ja już po Plyo. Pot się lał strumieniami, ale lubię ten trening

Miłego wieczoru.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 18:26   #3718
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ciężko.
Stary 2013-01-16, 18:37   #3719
ewaawe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kraina _chichow Pokaż wiadomość
Czemu marne? Nie łam się, przełom może przyjść w drugim miesiącu

Ja już po Plyo. Pot się lał strumieniami, ale lubię ten trening

Miłego wieczoru.
Nie widze roznicy, poza tym, ze mniej sie męczę
Oby nastąpił przełom, marzą mi się szczupłe nogi i brak tych cholernych boczków
ewaawe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 18:53   #3720
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewaawe Pokaż wiadomość

bardziej chdziło mi o to by skrócić końcowe rozciąganie z pierwszego filmiku i od razu wskoczyć na rozgrzewkę drugiego

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości