|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zadomowienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Aniellka Dzięki za konstruktywną odpowiedź. Ja jestem śpioch straszny i nawet nie brałam pod uwagę, żeby zrywać się wcześniej ze 2 godzinki, ale kto wie, kto wie. Może rzeczywiście jakoś by się udało. Wówczas tylko sobota byłaby zaległa.
Czy przy Insanity ćwiczycie coś jeszcze? Gdy zrobi się ciut cieplej na pewno zechcę wrócić do biegania - kocham to! Tylko jak znaleźć na to czas?
#3752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze kręce hh, czasami dokładam takie ćw na bazie ośmiominutówek i też czekam aż się cieplej zrobi bo lubię biegać ![]() ![]()
![]() |
#3753 |
Zadomowienie
|
Ja chodzę na zumbę i dużo kobiecych ruchów tam się wykonuje... jako, że raczej chłopczyca ze mnie to taki bollywood nagle - to szok dla umysłu i ciała
![]()
Góra 12.03.2009 - finito 08.10.2010 Dół 28.04.2009 10.02.2013 - Insanity - restart ![]() Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2013-01-18 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się dziwnie czuję w takich rytmach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3755 |
Zadomowienie
|
A dla mnie zumba jest świetna. Instruktorkę mamy od tańca, a nie aerobiku więc dużo rozciągania baletowego wręcz i później taniec, taniec, TANiec! Niestety ze względu na pracę mogę chodzić tylko raz w tygodniu, a już odkrywałam swoje kocie i seksowne ruchy
![]() ![]()
#3756 |
Wtajemniczenie
|
ksylwia ja chyba za krótko chodziłam na taniec
![]() uciekam spać...już tak późno ![]() ![]()
„nie można nic nie robić, tylko dlatego, że nie można zrobić wszystkiego” Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2013-01-18 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Raczkowanie
|
Pewnie znów epopeją powieje
![]() trix85 ważne, aby iść do przodu ![]() ![]() kraina chichów, też byłam taka pewna, też posądzałam innych o durne wymówki ( bo niektóre takie były w moim odczuciu) co może poświadczyć trix85 i MałaCzarna , ale trzeba też mieć umiar i podchodzić to tego z głową. Moje zdanie i niekoniecznie musicie wszyscy się z nim zgadzać: to jest INSANITY a nie ZAJECHAĆ SIĘ i paść na pysk ( bo to więcej może zaszkodzić niż pomóc ![]() ![]() ![]() ![]() Popytajcie swoich TŻ ( ja wole określenie CHOP ![]() ![]() ![]() Ksylwia pracujesz, cały weekand w szkole od rana do wieczora, więc dobrze rozważ wstawanie wcześniej czy coś na tym nie ucierpi ![]() ![]() Smerfetka 2808 pewnie wszystko co wyżej przeczytałaś, więc ja bym ciągła program dalej, bez wyrzutów sumienia. Zrób oczywiście według własnego uznania ![]() Z góry przepraszam jak wredotą zaleciało ![]() ![]() ![]() ![]() I epopeja jak nic. Chyba klawiaturę schowam ![]() Trzymajcie się kobietki . |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Zadomowienie
|
Dzięki za głos rozsądku. Przez wiele lat trenowałam inne dyscypliny sportu i wiem, że dzień czy dwa przerwy są niezbędne na regenerację więc na razie sobie odpuszczę ranne wstawanie bo moje studia to w większości ćwiczenia w grupach 17 osobowych i trzeba być "na baczność" cały weekend.
Jednak pocieszające jest to, że plan na drugi semestr nie uwzględnia piątków więc przestój zrobię w soboty, a niedzielę normalnie będę ćwiczyć ![]()
#3759 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do dziewczyn, które mają dylemat czy ćwiczyć wg planu czy odpuścić czasem, jak nie możliwości treningu, to napiszę z własnego doświadczenia, że ja czasem odpuściłam, a później robiłam normalnie według planu, nic nie nadrabiałam, bo przecież w ten sposób bym się zajechała, a nie o to chodzi. Cytat:
![]() Ja w moim całym programie ominęłam aż 13 !!! treningów (z czego dumna nie jestem), ale osiągnęłam jak dla mnie wspaniałe efekty i co najważniejsze od 24 grudnia je utrzymuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zadomowienie
|
Melduję, że Insanity dzień 2 za mną. Plyometric wycisnęło ze mnie ostatnie poty. Szło idealnie wręcz aż do pompek - nie dałam rady zrobić tyle razy co oni, ale starałam się bardzo. Jestem dumna z siebie.
za karę, że nie zrobiłam wszystkiego dodałam: - 10 min Mel B na brzuch - 10 min Mel B na posladki Jutro dzień 3 ![]() p.s. to Insanity dla początkujących raczej nie jest. Wydawało mi się, że po wielu latach treningów jako taką kondycję mam - myliłam się. Kilku letnia przerwa spowodowała totalny spadek formy, ale odbuduję ją ![]() Powodzenia dziewczyny!
#3761 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny, ja też już od jakiegoś czasu przymierzam się do insanity
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3762 | |
BAN stały
|
![]() po wczorajszym CP&R niepokojąco bolą mni plecy, czy też może kręgosłup ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Wtajemniczenie
|
za mną 3 tygodnie Insanity
![]() ![]()
#3764 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Wtajemniczenie
|
efekty są
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3766 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Przyczajenie
|
witam jestem tu nowa ale bardzo mnie interesuje program insanity chcialabym go zaczac jak najszybciej,ale nie wiem skad mam go wziasc czy ktos mi pomoze???prosze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Raczkowanie
|
dobra, od jutra zaczynam recovery week
![]() tylko, że coś ostatnio czuje się osłabiona i myśle o piciu białka po treningu (wpc takie w proszku). czy ktoś to się na tym zna mógłby mi coś o tym powiedzieć? na ile minut po treningu to pić? (niektórzy mówią, że od razu po, niektórzy że dopiero 30-60 minut po treningu) i ogólnie jakby ktoś się podzielił wiedzą o takich używkach to byłabym wdzięczna, bo w tym temacie jestem zielona ![]() może nie wyraziłam się jasno - chodzi mi o to, że mnie białko głównie kojarzy się z budową mieśni, a raczej z ich rozrostem, ale rozumiem, że to działa też na ich regeneracje? w takim razie ile tego białka mam pić po treningu, żeby je zregenerować i co z day off? wtedy białko odstawiam? przepraszam jeśli te pytanie jest infantylne, ale im więcej czytam na ten temat na forach, tym bardziej dochodzę do wniosku, że nie mam pojęcia o czym co Ci ludzie wypisują ![]()
Jeśli nie pokonasz swojej tendencji do poddawania się zbyt szybko, twoje życie będzie prowadzić donikąd. Masutatsu Oyama Edytowane przez possiblymaybe Czas edycji: 2013-01-20 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Przyczajenie
|
Czesc, jestem nowy dzis robilem fit test... Porazka! Switch kicks tylko 60, power jacks 32 i w dodatku po kazdym cwiczeniu nie odpoczywam minuty ale 5 minut :/ mam pytanie, czy mozna polaczyc insanity z dieta kapusciana? Czy ta dieta na cwiczenia jest zbyt slaba(w sensie za malo skladnikow odzywczych, aby miec sile na cwiczenia). Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Przyczajenie
|
![]()
Czesc, nie wiem czy poprzedni post sie wyslal wiec napisze raz jeszcze. Zaczalem dzis insanity (fit test masakryczny, np. Switch kicks 60, power jacks 32!!!) Czy insanity mozna polaczyc z dieta kapusciana? chodzi mi o to czy ta dieta nie jest 'za slaba' czyli czy nie bedzie takiej sytuacji , ze po dostarczeniu tych skladnikow odzwyczych bede miec sile na cwiczenia? Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
Dziś podjęłam spontaniczną decyzję podczas nauki do koła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Zadomowienie
|
Insanity Day 3 wykonane... ufff cardio i te wszystkie jumps wykończą mnie. Po drugim dniu miałam takie dzisiaj zakwasy (tyłek, plecy, nogi), że ledwo chodziłam, ale zmusiłam się do tego cardio.
Mam nadzieję, że jutro będzie tylko lepiej ![]()
#3773 | |
Rozeznanie
|
ja melduję również 3 dzień, nie robie jeszcze z nim irówno i częściej przerywam, ale myślę, że to kwestia czasu, tak samo jak było z Chodakowską
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3774 |
Przyczajenie
|
hej czy ktos mi pomoze skad wziasc caly program Insanity tez chcialabym zaczac a nie wiem od czego???kopie po necie ale nie jestem w tym dobra czy ktos by mi pomogl ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Raczkowanie
|
hej, wczoraj sie rozpisalam ale wszystko mi sie skasowalo wiec dzisiaj juz na szybko
Mala Czarna wielki szacunek za ukonczenie calosci i tylko 13 dni przerwy, ja juz pewnie tyle mam na konice a dzi dopiero drgi dzien maxow... no i tak ogolnie to jestem ciagle w szoku po tych dwoch dniach....myslalam ze to co bylo do tej pory bylo ciezkie ale maxy to jest jakis hardcore, pierwszego dnia myslalam ze umre, tempo jest takie ze trzeba byc cyborgiem zeby nadazyc za nimi a do tego trening trwa 60 min przy czym czesc strechingu jest krotsza niz w pierwszej czesci, cwiczenia sa zdecydowani ciezsze, duzo wiecej pompek roznego rodzaju cwiczen w parterze no i lekko nie jest! dzisiaj mam mega zakwasy na pupie i brzuchu ale ogolnie mam nadzieje ze tak jak pierwszy tydzien pierwszej czesci byl ciezki a pozniej juz spoko szlo tak bedzie tez teraz!!! no i zmierzylam sie dzisiaj i znow jest lekki spadek w cm wiec jest ok!!!! Szkoda Gadactez myslalam zeby zaczac od nowa ale jednak nie, chociaz rozwazam rozpoczecie od nowa jak juz skoncze pierwszy raz ![]()
#3776 |
Przyczajenie
|
czesc moze TY mi pomozesz tez chcialabym zaczac program Insanity ale nie wiem skad go calego zdobyc?pomozesz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zadomowienie
|
mija_n o to jesteśmy na podobnym etapie. Też nie daję rady wszystkiego razem z nimi robić, ale staram się. Dobrze, że masz Chodakowską za sobą - zawsze to duże ułatwienie. Ja rzuciłam się od razu na Insanity, ale wytrwam!
![]()
#3778 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3779 |
Raczkowanie
|
Uff... dałam rade. 2 tygodnie za mną! Ciężko dziś było... na małym kacu
![]() Jutro off a potem drugi fit test... trochę się boję ![]() Trzymajcie się dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
BAN stały
|
![]() drugi fit test zrobiony ![]() Switch Kicks 130 126 Power Jacks 52 70 Power Knees 84 100 Power Jumps 42 45 Globe Jumps 8 12 Suicide Jumps 17 19 Push-Up Jacks 25 29 Low Plank Oblique 56 70 jest progress ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.