INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 10:42   #3841
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Ja za godizne moje pierwsze pure cardio, aż sie boję!
Stary 2013-01-24, 10:44   #3842
malinois
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Ja za godizne moje pierwsze pure cardio, aż sie boję!
Nie bój się To najfajniejszy z treningów!
malinois jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 12:10   #3843
karolina_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Konsultowałaś z lekarzem czy tak szybko po cc możesz robić tak intensywne treningi? Niektóre kobiety mogą zacząć ćwiczyć dopiero po 6 miesiacach.

Jesteś w dalszym ciągu pod wpływem hormonów ciążowych, w tym elastyny, która odpowiada właśnie za taki stan
ad1
lekarz powiedział że mam ćwiczyć tak jak czuję się na siłach, czyli robie te ćwiczenia w swoim tempie nic na siłę a zdecydowałam się na insanity bo lubie ćwiczenia w takiej formie po prostu zejdzie mi to wszystko dłużej niż w planowanych 60 dniach

ad2
oj chciałabym żeby tak zostało
karolina_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 13:36   #3844
determined
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Wczorajsze moje ukochane Plyo dało mi okropnie w kość ! Moja kondycja przez chorobę spadła niemiłosiernie i podczas wczorajszego treningu ledwo wytrzymałam psychicznie (przez gorszą kondycję, zaczęłam się denerwować w trakcie treningu że nie potrafię już ćwiczyć jak przed chorobą i wiele razy robiłam przerwy, które wcześniej nie miały miejsca) Jakoś straciłam nawet radość po treningu, kiedy wcześniej byłam na maksa zmęczona, ale szczęśliwa i czułam że mogę góry przenosić, teraz jestem załamana i jakaś przybita :[ Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy
Dziś Recovery, także dzień spokojny i mam nadzieję, że troszkę mnie zregeneruje, bo fatalnie się czuję...

loszcz,marysN ja też mam 20 kg nadwagę i przed Insanity nie ćwiczyłam praktycznie nic, ale nie daję za wygraną. Każdy trening przechodzę, a gdy po prostu nie mam siły, robię przerwę. Myślę, że podstawą jest to, by nie lecieć z ich rytmem od samego początku, bo potem efekt jest taki, że po 10 minutach padasz na twarz i nie masz po prostu siły. Rozłóż swoje siły na cały trening, a zobaczysz, że po paru dniach twoja kondycja będzie coraz lepsza i coraz lepiej będziesz wszystko wykonywała

malinois Pure Cardio to zabójstwo! Nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę!

7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO!

18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY!

Zmieniam życie swe. : )
determined jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 13:50   #3845
Bellitudoo
Zakorzenienie

a gdzie tam, fajne jest Chociaż bardziej podobało mi się Cardio power & Reistance .
Stary 2013-01-24, 13:57   #3846
ksylwia
Zadomowienie

7 dzień - Cardio Power &Resistance. Mimo wszystko uwielbiam samo Cardio

Napiszę tu, bo wtedy jest większa szansa, że się wywiążę bo głupio będzie nie dotrzymać słowa. Od przyszłego tygodnia dziewczyny zamierzam jeszcze jakimś cudem wygospodarować 3 godzinki tygodniowo na siłownie. A na niej oprócz normalnego treningu spróbuję rollmasaży i vacu thermal fit. Próbowałyście? Chodzi mi o to vacu, są jakieś efekty? Chcę pozbyć się cellulitu
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 14:01   #3847
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość

Napiszę tu, bo wtedy jest większa szansa, że się wywiążę bo głupio będzie nie dotrzymać słowa. Od przyszłego tygodnia dziewczyny zamierzam jeszcze jakimś cudem wygospodarować 3 godzinki tygodniowo na siłownie. A na niej oprócz normalnego treningu spróbuję rollmasaży i vacu thermal fit. Próbowałyście? Chodzi mi o to vacu, są jakieś efekty? Chcę pozbyć się cellulitu

ja sie zbieram za cardio recovery i jakoś zabrać nie mogę nie lubię tych ćwiczeń..

vacu - ja chodziłam na taką bieżnie podciśnieniem.. nie wiem czy o to CI chodzi ? u mnie niestety efekty były mizerne ale za to u mojej koleżanki były widoczne.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-24, 14:42   #3848
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
a gdzie tam, fajne jest Chociaż bardziej podobało mi się Cardio power & Reistance .
Cardio Power jest dla mnie jeszcze bardziej okropne od Pure Cardio Te wszystkie jumpy nie są moją mocną stroną Jak dla mnie Plyometric wygrywa ze wszystkimi

Jestem po Recovery, jakoś bardziej zadowolona się czuję niż wczoraj, może w koncu powraca mi nastawienie sprzed choroby Ale na razie nie zapeszam

ksylwia też bym sobie z miłą chęcią pochodziła na takie 'zabiegi', ale niestety funduszy brak Jak na razie muszę się zadowolić dietą i Insanity Na mój okropny cellulit na nogach postanowiłam sobie zafundować peeling kawowy, dziś spróbuję pierwszy raz Słyszałam, że efekty są naprawdę niezłe!

Stary 2013-01-24, 15:32   #3849
natalkaa7522
Zakorzenienie

Też słyszałam o efektach po peelingu kawowym ale podobno łazienka potem ładnie usyfiona jest
Stary 2013-01-24, 15:48   #3850
wiciana
Raczkowanie

ja tez wybieram pure cardio.
ale moze dlatego ze tylko ten filmik mam z shaunem t, a nie z youtube o wiele wiele wiele wielelelele wieksza motywacja i wszystko mokre od nadgarstkow po brzuch wszystko
Stary 2013-01-24, 15:51   #3851
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Też słyszałam o efektach po peelingu kawowym ale podobno łazienka potem ładnie usyfiona jest

ja robię kawa z żelem pod prysznic (2 łyżki kawy, żel pod prysznic i odrobina wody) - wszystko ładnie się spłukuje z wanny. pierwszy raz zrobiłam z oliwą i faktycznie cała wanna było brudno-tłusto-kawowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-24, 15:56   #3852
ksylwia
Zadomowienie

Peeling kawowy robiłam chyba z 5 lat temu przez jakieś 3 miesiące regularnie 2x w tygodniu. Skóra cudnie mięciutka, bardziej napięta Do kawy dodawałam najtańszego kremu, żelu pod prysznic, a czasami tylko wody, ale wówczas zapach kawy (którego nie lubię) trzymał się długo na ciele.

Obecnie mam mega szorstką gąbkę i skóra również jak po kawie - bardziej chyba chodzi o masowanie niż o to czym to robimy, chociaż podobno kofeina ma jakiś udział w rozbijaniu cellulitu.

p.s. tez nie mam kasy, ale wejście na siłkę mam za 5 zł, a na vacu może coś mi się uda utargować. Zaczynam od przyszłego tygodnia
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 15:59   #3853
popolqa
BAN stały

hejo
zaraz zabieram sie za Cardio power & Reistance choć dziś miało byc Recovery ale jutro bede cały dzień na uczelni wróce dopiero wieczorem bo jeszcze mam w planach shopping wiec nie chce wieczorem rodzince tupać wiec jutro zorbie spokojne recovery
popolqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 16:48   #3854
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez determined Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Wczorajsze moje ukochane Plyo dało mi okropnie w kość ! Moja kondycja przez chorobę spadła niemiłosiernie i podczas wczorajszego treningu ledwo wytrzymałam psychicznie (przez gorszą kondycję, zaczęłam się denerwować w trakcie treningu że nie potrafię już ćwiczyć jak przed chorobą i wiele razy robiłam przerwy, które wcześniej nie miały miejsca) Jakoś straciłam nawet radość po treningu, kiedy wcześniej byłam na maksa zmęczona, ale szczęśliwa i czułam że mogę góry przenosić, teraz jestem załamana i jakaś przybita :[ Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy
Dziś Recovery, także dzień spokojny i mam nadzieję, że troszkę mnie zregeneruje, bo fatalnie się czuję...

loszcz,marysN ja też mam 20 kg nadwagę i przed Insanity nie ćwiczyłam praktycznie nic, ale nie daję za wygraną. Każdy trening przechodzę, a gdy po prostu nie mam siły, robię przerwę. Myślę, że podstawą jest to, by nie lecieć z ich rytmem od samego początku, bo potem efekt jest taki, że po 10 minutach padasz na twarz i nie masz po prostu siły. Rozłóż swoje siły na cały trening, a zobaczysz, że po paru dniach twoja kondycja będzie coraz lepsza i coraz lepiej będziesz wszystko wykonywała
hej
to jest najgorsze.. zrobisz sobie moment przerwy i juz jest ciezej.. ale swietnie sobie poradzilas i przebrnelas przez to! a jak juz caly tydzien i tak juz kiedys przerobilas, to forma wroci szybciej niz myslisz!

tak sobie wlasnie spojrzalam na to ile powinnam wazyc przy moim wzroscie.. nie wiem na co mi to bylo! bo z tego wynika, ze mam pooonad 20 kg
ale wszystko przeciez tez zalezy od budowy ciala, no nie? wiec trzymam sie wersji, ze mam grube kosci, i biore sie za cwiczenia.. chociaz tyle ile dam rade i tak z dnia na dzien musi byc coraz lepiej..
co do ich rytmu, to masz racje.. powinnysmy sie trzymac najpierw swojego tempa, ale ja durna tak patrze, i probuje jak oni :/ i dopiero jak czuje, ze opadam z sil to sie lapie na tym, ze przeciez mialam wolniej..
Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość

Cytat:
Jestem po Recovery, jakoś bardziej zadowolona się czuję niż wczoraj, może w koncu powraca mi nastawienie sprzed choroby Ale na razie nie zapeszam

Na mój okropny cellulit na nogach postanowiłam sobie zafundować peeling kawowy, dziś spróbuję pierwszy raz Słyszałam, że efekty są naprawdę niezłe!
noooo, suuuuper!

ten peeling jest po prostu boski! latem stosowalam go (mimo, ze sie niby nie powinno) codziennie, a w upaly to i nawet dwa raz dziennie sie zdarzalo. po dwoch tygodniach nogi mialam o niebo lepsze i mimo, ze dalej grube to moglam patrzec na nie i patrzec
pozniej mi sie nie chcialo tego robic, odpuscilam, cellulit wrocil i dopiero teraz zabieram sie za niego spowrotem i dodatkowo naczytalam sie o jednym kremie, a ze podatna jestem to wzielo mi sie i kupilo
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
ja robie pod pryszniem i w sumie nie jest az tak zle.. mama tez polubila ten peeling, i jak czasami nie dokladnie cos wyczyszcze to zwalam na nia

dzien dobry!
wszystkie juz dzisiaj wycwiczone? ja sie dopiero zabieram.. ale lydki mnie po wczorajszym bola i nie wiem czy dam rade chociaz troche..
a wlasnie! jak macie z bolami? cwiczycie mimo wszystko nawet jak nie mozecie nogi podniesc czy robicie sobie dzien-dwa przerwy?

będzie nas o jedno więcej..

Edytowane przez MarysN
Czas edycji: 2013-01-24 o 16:49
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 16:59   #3855
karolina_85
Raczkowanie

dziś udało się zrobić fit test i zabrałam się za pure cardio dla mnie rewelacja i wcale nie nadążałam za wszystkimi :P hehe ale i tak jestem zadowolona z siebie i synek chyba też bo w niektórych momentach tak się śmiał ze mnie że nie wiedziałam czy tak strasznie kalecze ten sport że tak się śmieje :P no i oczywiście musowa 15 min przerwa na pogadanke z synkiem bo nie mogł mi tego odpuścić :P
u nas też problem z tupaniem ale to nic godzinka nikogo nie zbawi

ps. mąż coś przebąkuje że też by spróbował, może będę miała towarzystwo do ćwiczeń
i myślałam że po wczorajszym będę miałą mega zakwasy a tu zonk :P za słabo się starałam heh

Edytowane przez karolina_85
Czas edycji: 2013-01-24 o 17:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-24, 17:07   #3856
wiciana
Raczkowanie

Marys nie ma ze boli 2 dni nie moglam chodzic a dzis czuje sie jak nowo narodzona

karolina a sama wybierasz programy na dany dzien, czy wg programu?
Stary 2013-01-24, 17:07   #3857
PaulinaWro
Raczkowanie

Ja się zabieram za Insanity o 20-tej,nie mam dziś mocy.Pure Cardio i Plyo szczerze nie cierpię,ale ćwiczenia przewaznie są do bani,bo kto l;ubi ból :P
Po Insanity postanowiłam robić Body Revolution Jillian Michaels.Już się nie mogę doczekac
Tak sobie dumam,że ja nie przepadam,choć uwielbiam,Insanity,bo całe życie robiłam ćwiczenia wzmacniające a nie cardio.Mnie to tempo przerasta,i tyle w wolniejszym tempie nie miałabym problemu zrobić wszystkiego,ale ja zwyczajnie nie nadążam haha aczkolwiek po tych 10 dniach robię więcej,i myślę,że za kolejne 10 dni będzie już tylko lepiej.
Gratuluję wszystkim wytrwałości
PaulinaWro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 17:11   #3858
MarysN
Zakorzenienie

Karola gratulacje!
tez bym chciala miec taki dobry humor przy tych cwiczeniach..
a smiech malego.. -trzymajmy sie wersji, ze mial taki dobry humor, a nie ze tak kaleczysz ten sport

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez wiciana Pokaż wiadomość
Marys nie ma ze boli 2 dni nie moglam chodzic a dzis czuje sie jak nowo narodzona
nie ma? o kurde!
a jak tak boli, ze nie da sie nogi podniesc to jak przy tym skakac?
Cytat:
Napisane przez PaulinaWro Pokaż wiadomość
Ja się zabieram za Insanity o 20-tej,nie mam dziś mocy.Pure Cardio i Plyo szczerze nie cierpię,ale ćwiczenia przewaznie są do bani,bo kto l;ubi ból :P
Po Insanity postanowiłam robić Body Revolution Jillian Michaels.Już się nie mogę doczekac
Tak sobie dumam,że ja nie przepadam,choć uwielbiam,Insanity,bo całe życie robiłam ćwiczenia wzmacniające a nie cardio.Mnie to tempo przerasta,i tyle w wolniejszym tempie nie miałabym problemu zrobić wszystkiego,ale ja zwyczajnie nie nadążam haha aczkolwiek po tych 10 dniach robię więcej,i myślę,że za kolejne 10 dni będzie już tylko lepiej.
podziwiam cie za wytrwalosc..
oby tak dalej!

Stary 2013-01-24, 17:25   #3859
karolina_85
Raczkowanie

wiecie co... najlepsze w tym insanity jest to, że za każdym razem jak chciałam się poddać to oglądając filmik nie mogłam patrzeć jak oni sami tak skacza i sapią że wstawałam i dalej ćwiczyłam heh rozwala mnie to :P

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez wiciana Pokaż wiadomość

karolina a sama wybierasz programy na dany dzien, czy wg programu?
narazie sama sobie wybieram to co znajde w necie, cały program będę miała za tydzień (brat przyjeżdża i przywiezie na płytkach) a teraz ćwiczę żeby się przygotować bo przez ciążę przez rok nie miałam styczności z wysiłkiem fizycznym trzeba to nadrobić powolutku

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinaWro Pokaż wiadomość
jestem tego samego zdania ważne że robisz te ćwiczenia a z czasem też będziemy robić w takim tempie co na filmiku

mały zasnął a ja mam chwile relaksu

Edytowane przez karolina_85
Czas edycji: 2013-01-24 o 17:26
Stary 2013-01-24, 18:06   #3860
determined
Raczkowanie

MarysN broń boże nie patrz na jakieś "ile powinnam ważyć przy moim wzroście"! Dla mnie takie "testy" na podstawie jedynie wzrostu to jedna wielka bujda! Każdy ma inny organizm, każdy jest inaczej zbudowany, więc tego typu rozważania tylko niepotrzebnie psują nam humor! Najlepiej wziąć centymetr w łapkę, porządnie się zmierzyć i na tej podstawie doglądać swoich zmian
Aha, i nie ma że boli! Lecisz według harmonogramu, nie rób sobie sama odpoczynków, bo przecież po coś jest ten wykres, żeby się do niego stosować. Ja przez pierwsze 2 dni miałam tak okropne zakwasy, że chodzić nie mogłam, po schodach schodziłam jak paralityk, a z łóżka pomagał mi zejść mój tż Ale jeśli przebijesz tą barierę i zaczniesz robić rozgrzewkę, zakwasy znikną i będziesz w stanie kontynuować kolejny trening Po 4 dniach nie miałam już ani jednego zakwasiku

popolqa trzymam za dzisiejszy trening !

Boooże, jutro Cardio Power.. Ale i tak się nie mogę doczekać

Stary 2013-01-24, 18:22   #3861
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
MarysN broń boże nie patrz na jakieś "ile powinnam ważyć przy moim wzroście"! Dla mnie takie "testy" na podstawie jedynie wzrostu to jedna wielka bujda! Każdy ma inny organizm, każdy jest inaczej zbudowany, więc tego typu rozważania tylko niepotrzebnie psują nam humor! Najlepiej wziąć centymetr w łapkę, porządnie się zmierzyć i na tej podstawie doglądać swoich zmian
Aha, i nie ma że boli! Lecisz według harmonogramu, nie rób sobie sama odpoczynków, bo przecież po coś jest ten wykres, żeby się do niego stosować. Ja przez pierwsze 2 dni miałam tak okropne zakwasy, że chodzić nie mogłam, po schodach schodziłam jak paralityk, a z łóżka pomagał mi zejść mój tż Ale jeśli przebijesz tą barierę i zaczniesz robić rozgrzewkę, zakwasy znikną i będziesz w stanie kontynuować kolejny trening Po 4 dniach nie miałam już ani jednego zakwasiku

popolqa trzymam za dzisiejszy trening !

miałam to samo, okropne zakwasy na łydkach i plecach, mimo to odpalałam filmik i starałam się robić równo z nimi, oczywiście nie zawsze mi to wychodzi nawet do teraz - np. pompek nie zrobię tak szybko jak oni

mnie coś boli jakby jajnik dobrze że już przebrnęłam przez cardio recovery - zawsze na tych ćwiczeniach kolana mnie bolą
Stary 2013-01-24, 18:33   #3862
MarysN
Zakorzenienie

robie znowu to samo co wczoraj. dalam rade 26 minut swoim tempem i z mnostwem dadatkowych przerw, i mimo ze wiem, ze to kiepsko to i tak jestem dumna.. jutro juz licze, ze zrobie cale

Stary 2013-01-24, 18:34   #3863
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
miałam to samo, okropne zakwasy na łydkach i plecach, mimo to odpalałam filmik i starałam się robić równo z nimi, oczywiście nie zawsze mi to wychodzi nawet do teraz - np. pompek nie zrobię tak szybko jak oni

mnie coś boli jakby jajnik dobrze że już przebrnęłam przez cardio recovery - zawsze na tych ćwiczeniach kolana mnie bolą

Łydki i plecy-dokładnie!
Mi to nigdy nie wychodzi, żeby robić równo z nimi przez cały filmik O pompkach nie wspomnę, bo pompki jak nie umiałam zrobić, tak dalej nie umiem, ale czuję, że jestem już na dobrej drodze

MarysN ważne, że do przodu! Możesz wziąć nawet po pare minut przerwy jak już nie masz siły po tych 20 minutach i potem dokonczyć kolejne 20 Dasz radę !

Edytowane przez determined
Czas edycji: 2013-01-24 o 18:37
Stary 2013-01-24, 19:46   #3864
anetamiki2104
Raczkowanie

Czwarty dzień zaliczony
Chyba wole hardcorowe cardio :P
Jestem jeszcze mało rozciągnięta, bolą mięśnie - bolą, ale to fajny ból
Stary 2013-01-24, 21:31   #3865
mija_n
Rozeznanie

melduję 5 dzień pure cardio mnie zabiło...myslałam że nie ma przerw ale na szczęście były....2:P ale uczucie po...bezcenne

Skalpel: 24

Killer: 5
Turbo: 24
TzG: 5

Insanity od 18.01.2013r.:
Workout day: 62

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
mija_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:22   #3866
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:

teraz to juz wiem stad tlumaczenie ciezkich kosci i do przodu!
do cetymetra tez sie w sumie wole nie zblizac..po co mam potem plakac.. bede patrzec po ciuchach i to mnie bedzie cieszyc

wlasnie sobie wyobrazilam jak cie tz z lozka wypycha zebys wstala mnie nie mialby kto, wiec chyba wezme sobie urlop..
dzisiaj czulam lydki po tych wczorajszych kilku minutach..-ale racja. przezyc jakos rozgrzewke i nic nie czuc mam nadzieje, ze jutro uda mi sie skonczyc pierwszy dzien i moze wtedy juz jakos pojdzie..

jak ja ci zazdroszcze takiego powera!
Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
pompek to ja sobie w ogole w swoim wykonaniu nie wyobrazam ostatnio probowalam zrobic i znizylam sie chyba o jakies 5 cm max i to 3 razy i koniec
Cytat:
MarysN ważne, że do przodu! Możesz wziąć nawet po pare minut przerwy jak już nie masz siły po tych 20 minutach i potem dokonczyć kolejne 20 Dasz radę !
dzisiaj juz nie dalam - opadlam z sil. a pozniej zbawiennie zadzwonil telefon i przyjechal moj eks.. wiec chcac nie chcac - jestem mu wdzieczna
Cytat:
Napisane przez anetamiki2104 Pokaż wiadomość
Czwarty dzień zaliczony
Chyba wole hardcorowe cardio :P
Jestem jeszcze mało rozciągnięta, bolą mięśnie - bolą, ale to fajny ból
gratulacje!
nie strasz..

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mija_n Pokaż wiadomość
melduję 5 dzień pure cardio mnie zabiło...myslałam że nie ma przerw ale na szczęście były....2:P ale uczucie po...bezcenne
super, gratulacje!
naladowana energia?

Stary 2013-01-25, 03:44   #3867
loszcz
Raczkowanie

Witajcie kochane Zrobiam kolejny trening i tym razem udało mi się ćwiczyć 30 min z 40 więc jest już lepiej niż wczoraj (niestety miałam kilka przerw)
PROBLEM MAM zaczęła mi się miesiączka i boli mnie brzuch strasznie
czy ćwiczycie normalnie w "tych dniach" ???

---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ----------

zapomiałam dodać,że czytałam wczoraj na beachbody.com taką wiadomość:
tylko 20% osób wśród wszystkich zaczynających Insanity udaje się dotrwać do ostatniego dnia, czyli tylko 1 osoba na 5
Dobrą nowiną jest co pokazują statystyki,a dokładnie to 90% osób z tych które jednoczą się w grupy na forach,czatach i na żywo w czasie trwania Insanity ukańczają cały program (wiadomości z Amerykańskiej strony więc w Polsce może być trochę inaczej)Jednym słowem mamy sporą szansę!!!

Edytowane przez loszcz
Czas edycji: 2013-01-25 o 03:53
loszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 07:55   #3868
wiciana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
[/COLOR]
nie ma? o kurde!
a jak tak boli, ze nie da sie nogi podniesc to jak przy tym skakac?

aż tak to nie boli bo treningi są dobrane przez profesjonaliste

jesli chodzi o ukonczenie to ja sie nie boje, bo od paru miesiecy cwicze codziennie bez przerw(chyba ze wyjazdy i nie mam fizycznie mozliwosci, wtedy zawsze staram sie wyjsc pobiegac) a tu są nawet przerwy raz w tygodniu wiec idealny program

wlasnie znalazlam insanity z shauntem t na necie! nie musze sciagac w tym zlym rozszerzeniu łiii http://v.youku.com/v_show/id_XMjgzMTYyOTMy.html czas na plyo na śniadanie lecę
Stary 2013-01-25, 07:56   #3869
malinois
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loszcz Pokaż wiadomość
PROBLEM MAM zaczęła mi się miesiączka i boli mnie brzuch strasznie
czy ćwiczycie normalnie w "tych dniach" ???
Harmonogram nie przewiduje przerw na okres ... dziś mam najgorszy dzień @ i pure cardio + abs... jeśli będzie kiepsko zamienię z jutrzejszym dniem - recovery... i tak, planuję ćwiczyć mimo @

Loszcz, rejestrowałaś się na beachbody?

Peeling kawowy polecam z rollmasażu jest mega zadowolona moja przyjaciółka.. mówi, że po 4 zabiegach zauważyła bardzo dużą poprawę!

Edytowane przez malinois
Czas edycji: 2013-01-25 o 07:58
malinois jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 08:01   #3870
abrakatabra
Zakorzenienie

Ja już mam za sobą pierwszy miesiąc insanity i robię max`y ale już nie codziennie tylko co drugi i na zmianę z bieganiem wczoraj z ciekawości zrobiłam samo Max Interval Sport Training i jestem niezadowolona nie daje nawet w połowie takiego kopa jak jeden trening z pierwszych 2óch tygodni, nie ma rewelacyjnego zmęczenia po
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości