|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Ja za godizne moje pierwsze pure cardio, aż sie boję!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lekarz powiedział że mam ćwiczyć tak jak czuję się na siłach, czyli robie te ćwiczenia w swoim tempie nic na siłę ![]() ![]() ad2 oj chciałabym żeby tak zostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczorajsze moje ukochane Plyo dało mi okropnie w kość ! ![]() ![]() Dziś Recovery, także dzień spokojny i mam nadzieję, że troszkę mnie zregeneruje, bo fatalnie się czuję... loszcz,marysN ja też mam 20 kg nadwagę i przed Insanity nie ćwiczyłam praktycznie nic, ale nie daję za wygraną. Każdy trening przechodzę, a gdy po prostu nie mam siły, robię przerwę. Myślę, że podstawą jest to, by nie lecieć z ich rytmem od samego początku, bo potem efekt jest taki, że po 10 minutach padasz na twarz i nie masz po prostu siły. Rozłóż swoje siły na cały trening, a zobaczysz, że po paru dniach twoja kondycja będzie coraz lepsza i coraz lepiej będziesz wszystko wykonywała ![]() malinois Pure Cardio to zabójstwo! ![]() ![]()
#3845 |
Zakorzenienie
|
a gdzie tam, fajne jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zadomowienie
|
7 dzień - Cardio Power &Resistance. Mimo wszystko uwielbiam samo Cardio
![]() Napiszę tu, bo wtedy jest większa szansa, że się wywiążę bo głupio będzie nie dotrzymać słowa. Od przyszłego tygodnia dziewczyny zamierzam jeszcze jakimś cudem wygospodarować 3 godzinki tygodniowo na siłownie. A na niej oprócz normalnego treningu spróbuję rollmasaży i vacu thermal fit. Próbowałyście? Chodzi mi o to vacu, są jakieś efekty? Chcę pozbyć się cellulitu ![]()
#3847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie zbieram za cardio recovery i jakoś zabrać nie mogę ![]() vacu - ja chodziłam na taką bieżnie podciśnieniem.. nie wiem czy o to CI chodzi ? u mnie niestety efekty były mizerne ale za to u mojej koleżanki były widoczne.
![]() |
#3848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem po Recovery, jakoś bardziej zadowolona się czuję niż wczoraj, może w koncu powraca mi nastawienie sprzed choroby ![]() ![]() ![]() ksylwia też bym sobie z miłą chęcią pochodziła na takie 'zabiegi', ale niestety funduszy brak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3850 |
Raczkowanie
|
ja tez wybieram pure cardio.
![]() ale moze dlatego ze tylko ten filmik mam z shaunem t, a nie z youtube ![]() ![]() ![]() ![]()
#3851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja robię kawa z żelem pod prysznic (2 łyżki kawy, żel pod prysznic i odrobina wody) - wszystko ładnie się spłukuje z wanny. pierwszy raz zrobiłam z oliwą i faktycznie cała wanna było brudno-tłusto-kawowa ![]()
![]() |
#3852 |
Zadomowienie
|
Peeling kawowy robiłam chyba z 5 lat temu przez jakieś 3 miesiące regularnie 2x w tygodniu. Skóra cudnie mięciutka, bardziej napięta
![]() Obecnie mam mega szorstką gąbkę i skóra również jak po kawie - bardziej chyba chodzi o masowanie niż o to czym to robimy, chociaż podobno kofeina ma jakiś udział w rozbijaniu cellulitu. p.s. tez nie mam kasy, ale wejście na siłkę mam za 5 zł, a na vacu może coś mi się uda utargować. Zaczynam od przyszłego tygodnia ![]()
#3853 |
BAN stały
|
![]() hejo zaraz zabieram sie za Cardio power & Reistance choć dziś miało byc Recovery ale jutro bede cały dzień na uczelni wróce dopiero wieczorem bo jeszcze mam w planach shopping wiec nie chce wieczorem rodzince tupać wiec jutro zorbie spokojne recovery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest najgorsze.. zrobisz sobie moment przerwy i juz jest ciezej.. ![]() ![]() ![]() tak sobie wlasnie spojrzalam na to ile powinnam wazyc przy moim wzroscie.. ![]() ![]() ![]() ale wszystko przeciez tez zalezy od budowy ciala, no nie? wiec trzymam sie wersji, ze mam grube kosci, i biore sie za cwiczenia.. chociaz tyle ile dam rade i tak z dnia na dzien musi byc coraz lepiej.. ![]() co do ich rytmu, to masz racje.. powinnysmy sie trzymac najpierw swojego tempa, ale ja durna tak patrze, i probuje jak oni :/ i dopiero jak czuje, ze opadam z sil to sie lapie na tym, ze przeciez mialam wolniej.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ten peeling jest po prostu boski! ![]() ![]() ![]() ![]() pozniej mi sie nie chcialo tego robic, odpuscilam, cellulit wrocil i dopiero teraz zabieram sie za niego spowrotem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry! ![]() wszystkie juz dzisiaj wycwiczone? ja sie dopiero zabieram.. ale lydki mnie po wczorajszym bola i nie wiem czy dam rade chociaz troche.. ![]() a wlasnie! jak macie z bolami? cwiczycie mimo wszystko nawet jak nie mozecie nogi podniesc czy robicie sobie dzien-dwa przerwy? ![]()
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2013-01-24 o 16:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Raczkowanie
|
dziś udało się zrobić fit test i zabrałam się za pure cardio
![]() ![]() u nas też problem z tupaniem ale to nic godzinka nikogo nie zbawi ![]() ps. mąż coś przebąkuje że też by spróbował, może będę miała towarzystwo do ćwiczeń ![]() i myślałam że po wczorajszym będę miałą mega zakwasy a tu zonk :P za słabo się starałam heh Edytowane przez karolina_85 Czas edycji: 2013-01-24 o 17:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Raczkowanie
|
Marys nie ma ze boli
![]() ![]() karolina a sama wybierasz programy na dany dzien, czy wg programu? ![]()
#3857 |
Raczkowanie
|
Ja się zabieram za Insanity o 20-tej,nie mam dziś mocy.Pure Cardio i Plyo szczerze nie cierpię,ale ćwiczenia przewaznie są do bani,bo kto l;ubi ból :P
Po Insanity postanowiłam robić Body Revolution Jillian Michaels.Już się nie mogę doczekac ![]() Tak sobie dumam,że ja nie przepadam,choć uwielbiam,Insanity,bo całe życie robiłam ćwiczenia wzmacniające a nie cardio.Mnie to tempo przerasta,i tyle ![]() ![]() Gratuluję wszystkim wytrwałości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | ||
Zakorzenienie
|
Karola gratulacje!
![]() tez bym chciala miec taki dobry humor przy tych cwiczeniach.. ![]() a smiech malego.. -trzymajmy sie wersji, ze mial taki dobry humor, a nie ze tak kaleczysz ten sport ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() a jak tak boli, ze nie da sie nogi podniesc to jak przy tym skakac? ![]() Cytat:
![]() oby tak dalej! ![]()
![]() |
#3859 | |
Raczkowanie
|
wiecie co... najlepsze w tym insanity jest to, że za każdym razem jak chciałam się poddać to oglądając filmik nie mogłam patrzeć jak oni sami tak skacza i sapią że wstawałam i dalej ćwiczyłam heh rozwala mnie to :P
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- narazie sama sobie wybieram to co znajde w necie, cały program będę miała za tydzień (brat przyjeżdża i przywiezie na płytkach) a teraz ćwiczę żeby się przygotować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() mały zasnął a ja mam chwile relaksu ![]() Edytowane przez karolina_85 Czas edycji: 2013-01-24 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Raczkowanie
|
MarysN broń boże nie patrz na jakieś "ile powinnam ważyć przy moim wzroście"!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, i nie ma że boli! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() popolqa trzymam ![]() ![]() Boooże, jutro Cardio Power.. ![]() ![]()
#3861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mnie coś boli jakby jajnik ![]() ![]()
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
robie znowu to samo co wczoraj. dalam rade 26 minut
![]() ![]() ![]()
#3863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Łydki i plecy-dokładnie! ![]() Mi to nigdy nie wychodzi, żeby robić równo z nimi przez cały filmik ![]() ![]() MarysN ważne, że do przodu! ![]() ![]() ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-24 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Raczkowanie
|
Czwarty dzień zaliczony
![]() Chyba wole hardcorowe cardio :P Jestem jeszcze mało rozciągnięta, bolą mięśnie - bolą, ale to fajny ból ![]()
#3865 |
Rozeznanie
|
melduję 5 dzień
![]() ![]()
#3866 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do cetymetra tez sie w sumie wole nie zblizac..po co mam potem plakac.. ![]() ![]() wlasnie sobie wyobrazilam jak cie tz z lozka wypycha zebys wstala ![]() ![]() dzisiaj czulam lydki po tych wczorajszych kilku minutach..-ale racja. przezyc jakos rozgrzewke i nic nie czuc ![]() jak ja ci zazdroszcze takiego powera! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie strasz.. ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() naladowana energia? ![]()
![]() |
#3867 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() PROBLEM MAM zaczęła mi się miesiączka i boli mnie brzuch strasznie ![]() czy ćwiczycie normalnie w "tych dniach" ??? ---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ---------- zapomiałam dodać,że czytałam wczoraj na beachbody.com taką wiadomość: ![]() tylko 20% osób wśród wszystkich zaczynających Insanity udaje się dotrwać do ostatniego dnia, czyli tylko 1 osoba na 5 ![]() Dobrą nowiną jest co pokazują statystyki,a dokładnie to 90% osób z tych które jednoczą się w grupy na forach,czatach i na żywo w czasie trwania Insanity ukańczają cały program ![]() ![]() Edytowane przez loszcz Czas edycji: 2013-01-25 o 03:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aż tak to nie boli bo treningi są dobrane przez profesjonaliste ![]() jesli chodzi o ukonczenie to ja sie nie boje, bo od paru miesiecy cwicze codziennie bez przerw(chyba ze wyjazdy i nie mam fizycznie mozliwosci, wtedy zawsze staram sie wyjsc pobiegac) a tu są nawet przerwy raz w tygodniu wiec idealny program ![]() wlasnie znalazlam insanity z shauntem t na necie! nie musze sciagac w tym zlym rozszerzeniu łiii ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Loszcz, rejestrowałaś się na beachbody? Peeling kawowy polecam ![]() Edytowane przez malinois Czas edycji: 2013-01-25 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam za sobą pierwszy miesiąc insanity i robię max`y ale już nie codziennie tylko co drugi i na zmianę z bieganiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.