|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
abrakatabra gratki już połowa za Tobą, ja od poniedziałku recovery week
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile wytrzymasz cały tydzień insanity uzależnia i korci żeby zacząć mocniejszy trening
|
|
|
|
|
#3873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten tydzień mam zawalony więc robię tylko Insanity - a w planach mam odbić sobie to w przyszłym tygodniu i podokładać ćw na brzuch z p90x
|
|
#3874 |
|
Raczkowanie
|
abra -mimo tego ze sa dokladane jakies tam minuty to tez nie czujesz wysilku? to znaczy chodzi mi o to ze np w pierwszym tyg nie ma abs, a pozniej jest.
kurcze, ja specjalnie zrezygnowalam z poprzednich treningow przez to ze nie czulam tej satysfakcji Dzięki diecie tj"zdrowe odżywianie" i morderczym trenignom bardzo bardzo bardzo poprawiły się miesiączkii 1 tydzien za mna...
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Grypa rozłożyła mnie w łóżku ale walczę dalej o 12 Pure Cardio& Cardio Abs. Zdechnę nie cierpię pure całym sercem,do tego podle się dziś czuję.No nic,ponarzekałam już sobie,teraz jem banana i potem do boju! zdam relację
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wezmę się za Plyo. 6 dzień. Jak do tej pory to najmniej lubiany przeze mnie trening.
|
|
|
|
#3878 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
jak miałam @ robiłam normalnie pierwszy dzień to u mnie zawsze są ogromne bóle jeszcze trafiło mi sie pure cardio ale dałam rade, choć nie robiłam na 100%ale robiłam bo wiem jakbym odpuściła to chyba już bym po całości odpuściła sukcesem jest systematyczność Cytat:
![]() ja trzese portkami za strachu na samą myśl o tych maxch Cytat:
![]() mi sie udało stłumić katar chyba w zalążku mam nadzieje że tak zostanie
|
|||
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maxy są cięższe tylko dlatego, że aż o około 20 minut dłuższe. Na początku też bałam się ich i myślałam, że nie dam rady ale po pierwszym treningu miałam minimalne zakwasy na pośladkach, po pierwszym treningu z pierwszego tygodnia ledwo ruszałam się Mam wrażenie, że w maxa ćwiczenia szybciej zmieniają się tzn są krótsze serie ale mniej energiczne
|
|
|
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło
ale pure cardio fajniejsze No yo pierwszy tydzień za mną, jutro odpoczynek ![]() Robie jeszzcze to: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ&noredirect=1 Niby lekkie, ale czuć boczki jak sie człowiek przyłoży ![]() Dziś to mi pot po nosie kapał! Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2013-01-25 o 17:17 |
|
|
|
#3882 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doooobry!
Okej, więc pragnę powiadomić, że oficjalnie odzyskałam energię na Insanity, taką samą jaką miałam przed gorączką i całym syfem z tym związanym Mimo tego, że dziś Cardio Power(nie znoszę, nie cierpię, nienawidzę! ) to i tak nie mogę się doczekać aż zacznie się trening ![]() MarysN u mnie z pompkami tak samo to wygląda Jednak z dnia na dzień widzę, że ciut niżej opadam, więc może w końcu mi się uda zrobić poprawną piękną pompeczkę Kiedyś... Co do @ to właśnie jestem w trakcie. Tak idealnie się złożyło że Recovery miałam w 1 dniu, więc jakoś przeżyłam, chociaż moje @ to istna tragedia w pierwszy dzień.. O dziwo! Insanity pomogło mi niesamowicie, mam wrażenie, że dzięki ćwiczeniom i zdrowej diecie mam dużo mniej bolesne miesiączki. Jeśli chodzi o ukończenie programu to jakoś się nie boję Z reguły jestem pesymistką, ale jeśli chodzi o Insanity, to na pewno z lenistwa nie przerwę, nie widzę takiej opcji nawet Za dużo radości z tego czerpię, żeby się poddać Zaraz spadam ćwiczyć, bo chyba owsianka już się przyjęła i nie będzie chciała wyskoczyć podczas ćwiczeń
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
Jezuuuuuuuu!!!!!!Pomyliła m piątek z sobotą!!!!jutro miało być pure cardio&abs a dzisiaj miałam zrobić cardio power & resistance:/
Ależ ze mnie sierota.Na pewno to nic nie szkodzi ale zirytowałam się gdy przez zalane potem włosy zerknęłam,wcześniej odkleiwszy powieki sklejone potem,w swój kalendarz,że to nie dziś ![]() Nic się nie zmieniło-nienawidzę Pure Cardio |
|
|
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
Malinois chciałam się zarejestrować ale nie mogę bo mieszkam w Wielkiej Brytanii,a można tylko na terenie USA i Kanady
Możesz sobie jednak wejść na stronke i poczytać ciekawe artykuły na temat ćwiczeń i diety.No to kochane widze,ze wszystkie ćwiczycie w ten specjalny czas To ja też za chwilkę wskakuje w adidaski i jazda.Dopiero 4 dzień Achhhh ciężko ciężko
|
|
|
|
#3885 |
|
Raczkowanie
|
4 dzień zaliczony!!! Cały trening od początku do końca
Mimo okresu czuje się świetnie i brzuch nawet nie boli.Dzięki Wam za zmotywowanie mnie dziś do ćwiczeń
|
|
|
|
#3886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mamy ten sam start
|
|
#3887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziś 6 dzień i jutro przerwa
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
Ufff... przeżyłam.. a dziś ciężko było - najgorszy dzień @. I pure cardio plus ABS... choć musiałam w trakcie nacisnąć pauzę na jakąś minutę...
Dziewczyny, tak się właśnie zastanawiam... co robicie, gdy nie nadążacie? Ja np. nigdy nie nadążam za pompkami... i staram się wtedy robić w swoim tempie plus na koniec zatrzymuję trening i robię jedną serię sama.. i tak robię przynajmniej o kilka pompek mniej niż oni i z pewnością nie tak głębokie, ale wtedy wydaje mi się mieć to jakiś sens... a jak jest z tym u Was? |
|
|
|
#3889 |
|
BAN stały
|
nadaje od tż ![]() dzisiejsze recovery zaliczone ![]() ale zgrzeszyłam dzis strasznie pizza tż mnie namówił |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
Piąty dzień za mną.
Miłego wieczoru
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety muszę przerwać Insanity bo kurde to jest bezsensu
wstaję o 5:30 a w doku jestem o 21:15 więc ja jestem wykończona, ta dodatkowa praca mnie wykończy no ale kasa zawsze się przyda może czasami będę robić żeby mieć troszkę ruchu ale codziennie nie dam rady
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet Shoun mówi, żeby robić przerwy kiedy jest potrzeba.Ćwiczenia robię wolniej, nie pauzuję żeby nie robić za dużych przerwa trening leci dalej. Wiem, że za tydzień będzie lepiej. Edytowane przez abrakatabra Czas edycji: 2013-01-25 o 23:17 |
|
|
|
|
#3895 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie tak jak dziewczyny piszą-robisz we własnym,maksymalnym tempie.Tam nawet pojawia się taki napis "Know your limits",zatem nie ma się czym przejmować
![]() Ja mam ciężki tyłek,w ogóle jestem ciężka i pompki owszem,zrobię,ale te modyfikowane,typu "low plank",to już jest masakra ![]() I rzeczywiście,z każdym treningiem jest lepiej ![]() Go Girls!!!!!!!
|
|
|
|
#3896 |
|
Raczkowanie
|
dziś wolne
regeneruję się
|
#3897 |
|
Raczkowanie
|
Mija_n, Abrakatabra, PaulinaWro, dzięki za odpowiedź
ćwiczę już trzeci tydzień, staram się nadążać.. w zasadzie nadążam bez problemu za wszystkimi ćwiczeniami poza tymi związanymi z górnymi partiami ciała, dlatego pauzowałam gdy nie nadążałam i "dobijałam" do ilości, jaką robią w programie.. ale może właśnie powinnam tutaj dać sobie luzu. Mój mąż uważa, że mam przerośnięte ambicje (bardziej niż muskuły hehehe). Dziś już po recovery, po raz pierwszy byłam zmęczona nawet po nim.. ale pewnie z powodu kiepsko przespanej nocki. A co Wy dziś macie w planach? Miłego dnia i niech Szon będzie z Wami
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle ani jednej pompki noralnej nie zrobie
z innymi nie mam problemu cwiczeniami, modyfikacjami pompki, zamiast zwykłych robię damskie.Te ich brzuchy szału nie robią, ale po sobie mogę powiedzieć, ze te ćwiczenia na wcięcie w talii są niesamowite. |
|
|
|
#3899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj miałam Cardio Recovery, a jutro Pure Cardio
Już się nie mogę doczekać. Jak ja kocham się pocić i męczyć podczas ćwiczeń
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

Zrobiam kolejny trening i tym razem udało mi się ćwiczyć 30 min z 40 więc jest już lepiej niż wczoraj (niestety miałam kilka przerw)
już połowa za Tobą, ja od poniedziałku recovery week

bardzo bardzo bardzo poprawiły się miesiączki

bede patrzec po ciuchach i to mnie bedzie cieszyc
ostatnio probowalam zrobic i znizylam sie chyba o jakies 5 cm max i to 3 razy i koniec 
może czasami będę robić żeby mieć troszkę ruchu ale codziennie nie dam rady
z innymi nie mam problemu cwiczeniami, modyfikacjami pompki, zamiast zwykłych robię damskie.