|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() Co do fit testow - musze sie zgodzic ze Szkoda Gadac, aczkolwiek fajnie widziec wymierny progres... i temu one przede wszystkim sluza. Sama mialam stracha przed drugim fit testem - czy bedzie lepszy? Okazalo sie, ze byl i to bez najmniejszego problemu... ale licze sie z faktem, ze kolejny moze wypasc juz gorzej. Przeciez cwiczenia obciazaja nasze miesnie.. i choc kondycha sie poprawia, miesnie nie nadazaja z pelna regeneracja. Szkoda Gadac - wg mnie dobor programu do kondycji osoby cwiczacej jest jednak istotny. Nie kazdy jest zaciety jak ruski karabin, lubimy czuc satysfakcje z tego, co robimy.. w codziennym zyciu roznie nam sie uklada i czasem taka ☠☠☠☠☠☠☠a jak poprawnie wykonany trening jest motywacja do dalszego pokonywania przeciwnosci.. wiekszosci latwiej wrocic do treningu, ktory zapamietany zostal jako "trudny ALE pokonany" niz do takiego, ktory nas pokonal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Raczkowanie
|
Szonie,nadchodzę!!!!!!!!! !!!!!!
![]() ![]() Co Wy dzisiaj takie nieruchawe? ![]() ![]() ![]() ![]()
Insanity 14.01.2013 tydzień 1 ![]() tydzień 2 ![]() tydzień 3 ![]() tydzień 4 in progress ![]() Edytowane przez PaulinaWro Czas edycji: 2013-01-29 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |||
BAN stały
|
![]() ![]() zaraz ide zrobić koktail bananowy z otrębami i dzis wcześniej zabiorę sie za trening zeby jeszcze sie po uczyć ![]() Cytat:
![]() trzeba miec pewna juz kondycje żeby dac rade ćwiczyć z szonem aby ćwiczenia były efektywne ja przygotowywałam sie do insanity prawie 2 lata i i tak czasami nie daje rady wiec zacznij od lżejszych programów Cytat:
moze i jest słodka ale dzięki niej wiele kobiet cwiczy, wstały z wyra i zabrały sie za siebie Cytat:
![]() w ogole stwierdziła ze czasami robie szybciej w pure cardio niz oni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4055 | |
BAN stały
|
Cytat:
na koniec zatańczę http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx...8hlbo1_500.gif ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4057 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4058 |
Raczkowanie
|
Cza się śmiać jak najwięcej
![]() ![]()
#4059 |
Raczkowanie
|
dzis bede siedziec w ksiazkach ale wiczorkiem cardio circuit czyli dzien 10
![]()
#4060 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Właśnie jestem przed Plyo, moim ukochanym treningiem, ale mam jakiegoś okropnego lenia! Wysprzątałam całą łazienkę, aż mi w głowie się kręci od tych wszystkich detergentów :/ ![]() ![]() Co do przygotowania do Insanity. Ja się nie przygotowywałam W OGÓLE ! 2 miechy przed Insanity siedziałam na dupie i dosłownie nie robiłam nic, prócz chodzenia na zakupy i spacerów :| Na Insanity wpadłam i pomyślałam "a ch.. zrobię to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() popolqa Pozdrów siostrę wpierdzielającą czipsioki ![]() ![]() ![]() ![]()
#4061 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe i dobrze, ja się pokłóciłam z tz i miałam ochotę sobie otworzyć piwo i zajeść chipsami a wzięłam się w garść, poszłam drugiego pokoju i odpaliłam ćwiczenia, nie dałam mu satysfakcji że przez głupią kłótnie zawalę postanowienia i ćwiczenia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4062 |
Raczkowanie
|
mnie ostatnio moj tz zaczal podnosic dla zabawy i krzyczec " w koncu jestes lekka"
![]() ale mi sie chce juz cieplo ![]() ![]() ![]()
#4063 |
Raczkowanie
|
Tak dla równowagi,coś tam wcześniej pisałam o tym byciu radosną jak skowronek,śmiać się itd. Otóż drogie Panie,siedzę i ryczę przez Paskudnego I Upierdliwego!Nakrzyczał na mnie...NA MNIE!!!Kobietę,jakiej nigdy więcej nie spotka bo sama mu powtarzam,że jesteśmy na siebie skazani
![]() ![]() ![]() Jest taki blog Tygryskowym Okiem,i tam dziewcze bardzo fajnie opisuje treningi domowe,bo sama je chyba wszystkie robiła.Insanity,Jillian Michaels,Chalene Johnson.No laska jest moją idiolką ![]() ![]()
#4064 | ||
BAN stały
|
Cardio Power & Resistance zrobione
![]() teraz zajadam sie sałatka ![]() ![]() Cytat:
![]() i gdzie tu sprawiedliwość ja sie pytam ![]() mieszkasz z tż ?? ![]() Cytat:
![]() też chce już lato ![]() a przynajmniej wiosne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewa Ch. troszkę mi pomogła się rozkręcić, ale mi się jej ćwiczenia już znudziły, mam zamiar czasem je sobie odkurzyć, może w tedy gdy będę miała słabszy dzień - takie ćwiczenia na "odpoczynek". To prawda, że ciężko motywuję do ćwiczeń. Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dobra ruszam się, dziś nie ćwiczyłam od rana bo miałam lenia, a później mega rozpusta - sałatka niemiecka, krokieciki no i musiało się w brzuszku ułożyć, ale teraz nie ma zmiłuj - Pure Cardio czeka ![]() Po ćwiczeniach zamelduje ich wykonanie ![]()
![]() |
#4066 | |
Raczkowanie
|
Melduję wykonanie Plyo
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, mieszkam z tż od 2 lat .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też chcę słonko! Teraz odwilż zawitała, więc jest szaro, buro, mokro i ponuro ![]() ![]() Ja chyba nigdy nie spróbuję ćwiczyć Ewki Chodakowskiej. Jakoś mnie drażni jej osoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-29 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4068 |
Raczkowanie
|
No to już po, było ciężko - ufff
![]()
#4069 |
Wtajemniczenie
|
u mnie też po - lepiej poszły mi ćw na ręce
![]() ![]()
#4070 |
Raczkowanie
|
Brawo dziewczyny
![]() Anielllka widoczne zmiany to jest najlepszy kop motywacyjny, nieprawdaż? ![]() Ja dziś podczas rozgrzewki poczułam, że moja kondycja jest naprawdę coraz lepsza i lepsza ![]() ![]()
#4071 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Kurcze! u mnie "jak nie urok to sraczka" normalnie!!! Tymuś mój, synek ma się odrobinkę lepiej! byliśmy rano u lekarza, dlatego ćwiczyłam po obiedzie ( którego i tak nie zjadłam) zdecydowanie wolę ćwiczyć rano! jakoś mi lepiej! Dostał inne leki ( antybiotyki) ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ten blog odwiedzałam! niezła jest dziewczyna! Cytat:
co do mężów!! To mój też nie potrafi zrozumieć takich prostych rzeczy, no cóż i jeszcze sam się złości jak ja mam zły dzień!!! Cytat:
2. Ja też nie, mam podobne odczucia co do E.CH. coś mi w gardle stanęło... kurcze no i męczy mnie i męczy!
![]() |
#4072 |
Przyczajenie
|
Jestem w końcu 6 tyg Insanity, i po raz drugi dopadła mnie choroba:/ wczorajsze Max Interval Circut musiałam przełożyć na dziś;/ choc tez jestem troche chora, ale chcę to skończyc tak jak zaplanowałam
![]() ![]() tylko nie wiem czemu, już prawie koniec 6 tyg, a efekty bardzo marne ![]() ![]() zgadzam sie co do Chodakowskiej, robiłam ją może ze 3 razy, ale dałam sobie spokój ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w koncu taka męczarnia musi dac efekty inaczej byc nie moze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Raczkowanie
|
Mała! Hej
![]() ![]() popolqa nie spieszcie się ![]() ![]() ![]() ![]() Btw, laska z Twojego awataru mnie rozbraja ![]() ![]() ![]() ewaawe gratuluję dojścia tak daleko ![]() ![]() ![]() Strasznie jestem ciekawa jaki wycisk daje 2 miesiąc ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-29 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam dwa pytania
![]() * czy Cardio Circut to to samo co Plyometric Cardio Circut? Mam jutro 8 dzień! i nie wiem czy mi czegoś nie brakuje? * stosujecie jakieś suplementy? jeśli tak to jakie?
#4077 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
*jest Pure Cardio, Plyometric, Cardio Power&Resistance, Cardio Recovery, Cardio Abs ![]() ![]() ![]() *od drugiego miesiąca biorę ThermLine II, ale czy pomaga to nie wiem, za krótko to biorę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ten sam filmik ![]() ja suplementuję się białkiem w proszku, glukozaminą oraz therm line forte ![]() ewaawe ![]() ja z Ewą CH ćwiczyłam, skalpel to taki na spanie bardziej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
na mojej rozpisce też jest cardio circut ![]()
![]() |
#4079 | |
Przyczajenie
|
Choroba mnie pokonała
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Recovery Week jest strasznie nudny ![]() ![]() ![]() Drugi miesiąc według mnie jest dużo fajniejszy. Ciekawsze cwiczenia, szybciej się zmieniają ![]() Co do cm mierzyłam się, ale różnice to może widzę 0,5cm ![]() ![]() Półtora roku temu schudłam z rozmiaru 40 do 36, czasem 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie poddaję się i mam nadzieję, że drugi miesiąc da widoczne efekty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Raczkowanie
|
Mała! to jedno i to samo
![]() ![]() Niestety nie stosuję żadnych suplementów, bo zwyczajnie brakuje mi na to funduszy, ale gdybym mogła, na pewno bym się zdecydowała ![]() ewaawe też jestem po choróbsku, mam nadzieję, że drugi raz mnie nie dopadnie ![]() ![]() ![]() Jeśli masz rozmiar 34 to się nie dziwię, że centymetry ciężko spadają, ale trzeba walczyć, zobacz jak daleko już zaszłaś ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-29 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.