|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
)Co do fit testow - musze sie zgodzic ze Szkoda Gadac, aczkolwiek fajnie widziec wymierny progres... i temu one przede wszystkim sluza. Sama mialam stracha przed drugim fit testem - czy bedzie lepszy? Okazalo sie, ze byl i to bez najmniejszego problemu... ale licze sie z faktem, ze kolejny moze wypasc juz gorzej. Przeciez cwiczenia obciazaja nasze miesnie.. i choc kondycha sie poprawia, miesnie nie nadazaja z pelna regeneracja. Szkoda Gadac - wg mnie dobor programu do kondycji osoby cwiczacej jest jednak istotny. Nie kazdy jest zaciety jak ruski karabin, lubimy czuc satysfakcje z tego, co robimy.. w codziennym zyciu roznie nam sie uklada i czasem taka ☠☠☠☠☠☠☠a jak poprawnie wykonany trening jest motywacja do dalszego pokonywania przeciwnosci.. wiekszosci latwiej wrocic do treningu, ktory zapamietany zostal jako "trudny ALE pokonany" niz do takiego, ktory nas pokonal
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
Szonie,nadchodzę!!!!!!!!! !!!!!!
Ubrałam specjalnie dla \Ciebie bluzkę z dekoltem po pępek!!!!!!!A nie,sorry,to Ciebie akurat nie ruszy:/ \czyli nie mamy laseczki karty przetargowej u Szona,musimy ćwiczyć do upadłego,no mercy!![]() Co Wy dzisiaj takie nieruchawe? spowiadać się tu,sukcesy,porażki,no dawać Ja wlasnie skonczyłam cardio circuit (plyo),to mój 16 dzień i jest git pompki jeszcze nie wszystkie ale większość.Parę razy zakręciło mi się w głowie bo po tych skokach "basketballowych" od razu trzeba padać na pompki,poyem to wstawanie itd.Troszke mnie to osłabiło ale dałam radę
Edytowane przez PaulinaWro Czas edycji: 2013-01-29 o 12:02 |
|
|
|
#4053 | |||
|
BAN stały
|
zaraz ide zrobić koktail bananowy z otrębami i dzis wcześniej zabiorę sie za trening zeby jeszcze sie po uczyć Cytat:
trzeba miec pewna juz kondycje żeby dac rade ćwiczyć z szonem aby ćwiczenia były efektywne ja przygotowywałam sie do insanity prawie 2 lata i i tak czasami nie daje rady wiec zacznij od lżejszych programów Cytat:
moze i jest słodka ale dzięki niej wiele kobiet cwiczy, wstały z wyra i zabrały sie za siebie Cytat:
![]() w ogole stwierdziła ze czasami robie szybciej w pure cardio niz oni |
|||
|
|
|
#4054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4055 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na koniec zatańczę http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx...8hlbo1_500.gif
|
|
|
|
|
#4056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4058 |
|
Raczkowanie
|
Cza się śmiać jak najwięcej
wtedy mięśnie też pracują
|
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
dzis bede siedziec w ksiazkach ale wiczorkiem cardio circuit czyli dzien 10
|
#4060 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek
Właśnie jestem przed Plyo, moim ukochanym treningiem, ale mam jakiegoś okropnego lenia! Wysprzątałam całą łazienkę, aż mi w głowie się kręci od tych wszystkich detergentów :/ No ale nie ma zmiłuj Co do przygotowania do Insanity. Ja się nie przygotowywałam W OGÓLE ! 2 miechy przed Insanity siedziałam na dupie i dosłownie nie robiłam nic, prócz chodzenia na zakupy i spacerów :| Na Insanity wpadłam i pomyślałam "a ch.. zrobię to " i tak się zaczęło Wskoczyłam na głęboką wodę, pierwsze 4 dni były katorgą zakwasową, ale z dnia na dzień czułam się coraz lepiej Plina Spróbować nigdy nie zaszkodzi! Jak jesteś zawzięta i zdrowa, to go on! Nie czekaj Takie jest moje zdanie popolqa Pozdrów siostrę wpierdzielającą czipsioki Ale po paru sekundach sobie pomyślałam na głos "żryj, żryj, brzuch rośnie, a ja będę fajna laska i Cię rzucę dla lepszego "
|
#4061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe i dobrze, ja się pokłóciłam z tz i miałam ochotę sobie otworzyć piwo i zajeść chipsami a wzięłam się w garść, poszłam drugiego pokoju i odpaliłam ćwiczenia, nie dałam mu satysfakcji że przez głupią kłótnie zawalę postanowienia i ćwiczenia i też trzymam się tego że do wakacji będę laska
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
mnie ostatnio moj tz zaczal podnosic dla zabawy i krzyczec " w koncu jestes lekka"
![]() ale mi sie chce juz cieplo
|
#4063 |
|
Raczkowanie
|
Tak dla równowagi,coś tam wcześniej pisałam o tym byciu radosną jak skowronek,śmiać się itd. Otóż drogie Panie,siedzę i ryczę przez Paskudnego I Upierdliwego!Nakrzyczał na mnie...NA MNIE!!!Kobietę,jakiej nigdy więcej nie spotka bo sama mu powtarzam,że jesteśmy na siebie skazani
Że kto będzie chciał taką zakałę Tylko taka masochistka jak ja dostałam zj*bę za bycie dobrą!no jak zawsze!A że jestem beksa,to mnie takie coś zawsze mocno boli.Wzielam do ręki "Pięćdziesiąt twarzy Greya",kawa zaparzona,kot śpi na moich nogach,ja pod kocykiem...dzisiaj mówię NIE facetom.Co za zbędny gatunek:/Jest taki blog Tygryskowym Okiem,i tam dziewcze bardzo fajnie opisuje treningi domowe,bo sama je chyba wszystkie robiła.Insanity,Jillian Michaels,Chalene Johnson.No laska jest moją idiolką i ona wszystko robiła do końca
|
|
#4064 | ||
|
BAN stały
|
Cardio Power & Resistance zrobione
teraz zajadam sie sałatka ![]() Cytat:
i gdzie tu sprawiedliwość ja sie pytam mieszkasz z tż ?? Cytat:
też chce już lato a przynajmniej wiosne
|
||
|
|
|
#4065 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewa Ch. troszkę mi pomogła się rozkręcić, ale mi się jej ćwiczenia już znudziły, mam zamiar czasem je sobie odkurzyć, może w tedy gdy będę miała słabszy dzień - takie ćwiczenia na "odpoczynek". To prawda, że ciężko motywuję do ćwiczeń. Cytat:
![]() Cytat:
No dobra ruszam się, dziś nie ćwiczyłam od rana bo miałam lenia, a później mega rozpusta - sałatka niemiecka, krokieciki no i musiało się w brzuszku ułożyć, ale teraz nie ma zmiłuj - Pure Cardio czeka ![]() Po ćwiczeniach zamelduje ich wykonanie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4066 | |
|
Raczkowanie
|
Melduję wykonanie Plyo
Cytat:
Znam tyle ludzi, że wpierniczają za dziesięciu, codziennie słodycze, fast foody, WSZYSTKO co zakazane, a chude to takie, że szok! No nie ma sprawiedliwości na tym świecie .. Tak, mieszkam z tż od 2 lat .. A teraz mnie namawia, żebym zjadła zapiekankę " Wypociłaś się, to sobie możesz pozwolić" Taaaa, jasne. A potem gada, że mi dupa urosła, a to wszystko przez niego ! Od momentu kiedy mieszkamy razem, przytyl 15 kg Oczywiście uważa że to moja wina, ale kto mu kazał tyle jeść? Też chcę słonko! Teraz odwilż zawitała, więc jest szaro, buro, mokro i ponuro Ja chyba nigdy nie spróbuję ćwiczyć Ewki Chodakowskiej. Jakoś mnie drażni jej osoba Ja potrzebuję konkretnego trenera, który będzie się darł, będzie energiczny i dosłownie będę czuła przez ekran monitora jego kopa w tyłek, jak się będę opierniczać Natomiast Chodakowska wydaje mi się zbyt spokojna dla mnie, przesłodzona, delikatna. Nie chciałabym użyć zwrotu nudna, ale chyba muszę.. Niestety taki tryb ćwiczeń mi nie odpowiada Kwestia indywidualna, mnie po prostu by nie motywowała.. Taka już jest ze mnie osoba, że potrzebuję nad głową męskiego bata chyba
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-29 o 17:02 |
|
|
|
|
#4067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4068 |
|
Raczkowanie
|
No to już po, było ciężko - ufff
|
#4069 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też po - lepiej poszły mi ćw na ręce
|
#4070 |
|
Raczkowanie
|
Brawo dziewczyny
Anielllka widoczne zmiany to jest najlepszy kop motywacyjny, nieprawdaż? ![]() Ja dziś podczas rozgrzewki poczułam, że moja kondycja jest naprawdę coraz lepsza i lepsza
|
#4071 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Pure Cardio ZALICZONE!!!! Kurcze! u mnie "jak nie urok to sraczka" normalnie!!! Tymuś mój, synek ma się odrobinkę lepiej! byliśmy rano u lekarza, dlatego ćwiczyłam po obiedzie ( którego i tak nie zjadłam) zdecydowanie wolę ćwiczyć rano! jakoś mi lepiej! Dostał inne leki ( antybiotyki) a przed chwilką nabiła sobie guza na środku swojego ślicznego małego czółka! Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ten blog odwiedzałam! niezła jest dziewczyna! Cytat:
co do mężów!! To mój też nie potrafi zrozumieć takich prostych rzeczy, no cóż i jeszcze sam się złości jak ja mam zły dzień!!! Cytat:
2. Ja też nie, mam podobne odczucia co do E.CH. coś mi w gardle stanęło... kurcze no i męczy mnie i męczy!
|
|
#4072 |
|
Przyczajenie
|
Jestem w końcu 6 tyg Insanity, i po raz drugi dopadła mnie choroba:/ wczorajsze Max Interval Circut musiałam przełożyć na dziś;/ choc tez jestem troche chora, ale chcę to skończyc tak jak zaplanowałam
poza tym Max Interval Circut jest chyba moim ulubionym treningiem do tej pory ![]() tylko nie wiem czemu, już prawie koniec 6 tyg, a efekty bardzo marne a pocę się jak głupia na tych treningach ![]() zgadzam sie co do Chodakowskiej, robiłam ją może ze 3 razy, ale dałam sobie spokój za nudna
|
|
|
|
#4073 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
przyjdzie i jeszcze bedzie Cie przepraszać Cytat:
Cytat:
w koncu taka męczarnia musi dac efekty inaczej byc nie moze
|
|||
|
|
|
#4074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
Mała! Hej
Cieszę się, że Twój synuś już się lepiej czuje.Dzięki temu zapewne i ty się o niebo lepiej czujesz ! popolqa nie spieszcie się Na razie ciesz się tym, że masz spokój i nie musisz sprzątać jego gaci hahaha Mieszkanie razem to prawdziwy egzamin dla par ![]() Btw, laska z Twojego awataru mnie rozbraja ![]() ewaawe gratuluję dojścia tak daleko Nie przejmuj się, nie wierzę w to, że nie ma żadnych efektów Musiałabyś przeżyć jeszcze raz swój pierwszy trening, to na pewno zobaczyłabyś różnicę! Strasznie jestem ciekawa jaki wycisk daje 2 miesiąc
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-29 o 20:10 |
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam dwa pytania
![]() * czy Cardio Circut to to samo co Plyometric Cardio Circut? Mam jutro 8 dzień! i nie wiem czy mi czegoś nie brakuje? * stosujecie jakieś suplementy? jeśli tak to jakie?
|
#4077 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
*jest Pure Cardio, Plyometric, Cardio Power&Resistance, Cardio Recovery, Cardio Abs O cardio circut nie slyszałam 8 dzień to u mnie Cardio Power & Resistance![]() *od drugiego miesiąca biorę ThermLine II, ale czy pomaga to nie wiem, za krótko to biorę
|
|
|
|
|
#4078 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ten sam filmik ja suplementuję się białkiem w proszku, glukozaminą oraz therm line forte ![]() ewaawe już tak malutko zostało, a mierzyłaś się przed? cm spadły?ja z Ewą CH ćwiczyłam, skalpel to taki na spanie bardziej ale turbo dawało kopa nawet ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
na mojej rozpisce też jest cardio circut
|
|
#4079 | |
|
Przyczajenie
|
Choroba mnie pokonała
z niespełna godzinnego treningu zdołałam zrobić tylko pół godziny słabo mi było i średnio z oddychaniem przeklęta choroba!;/Cytat:
nie jest to już ideał, nadal robię przerwy, kiedy muszę ale nie jest tak słabo jak na początku![]() Recovery Week jest strasznie nudny ciągnie się bez końca może dlatego, że ciągle robi się to samo ![]() Drugi miesiąc według mnie jest dużo fajniejszy. Ciekawsze cwiczenia, szybciej się zmieniają ![]() Co do cm mierzyłam się, ale różnice to może widzę 0,5cm a głównie chodziło mi o pozbycie sie boczków i ud, które są straszne![]() Półtora roku temu schudłam z rozmiaru 40 do 36, czasem 34 ale niestety, boczki mam straszne i uda bardzo galaretowate mój tż tego nie lubi zresztą ja też nie ale demotywujące jest to, że próbuję coś z tym zrobić i nic na nie nie działaAle nie poddaję się i mam nadzieję, że drugi miesiąc da widoczne efekty o ile to choróbsko jak najszybciej sobie pojdzie
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Raczkowanie
|
Mała! to jedno i to samo
Miałam ten sam problem Niestety nie stosuję żadnych suplementów, bo zwyczajnie brakuje mi na to funduszy, ale gdybym mogła, na pewno bym się zdecydowała ewaawe też jestem po choróbsku, mam nadzieję, że drugi raz mnie nie dopadnie Kochana, lepiej się nie przeforsuj, zrób sobie dzień przerwy, naszpikuj się lekami, bo jeśli będziesz dalej ćwiczyć, to tylko krzywdę sobie zrobisz.. Czytałam, że drugi miesiąc daje największe efekty! Więc nie załamuj się, bo może właśnie ten miesiąc poprawi Twoją sylwetkę Jeśli masz rozmiar 34 to się nie dziwię, że centymetry ciężko spadają, ale trzeba walczyć, zobacz jak daleko już zaszłaś
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-29 o 20:45 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

)
.
?!". Liczę na wszelkie wskazówki 

i też trzymam się tego że do wakacji będę laska

heh a z pompkami mam to samo i jak tylko moge to robie po prostu babskie pompki
Kwestia indywidualna, mnie po prostu by nie motywowała.. Taka już jest ze mnie osoba, że potrzebuję nad głową męskiego bata chyba
a przed chwilką nabiła sobie guza na środku swojego ślicznego małego czółka!
Musiałabyś przeżyć jeszcze raz swój pierwszy trening, to na pewno zobaczyłabyś różnicę!
ale niestety, boczki mam straszne i uda bardzo galaretowate
ale demotywujące jest to, że próbuję coś z tym zrobić i nic na nie nie działa