Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-11, 22:23   #391
Aguś_S
Raczkowanie

GG do Aguś_S
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

zrób sobie jeden dzien przerwy i spróbuj znowu - ból powinien minąć
Aguś_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 08:19   #392
efa18
Raczkowanie

jestem teraz na diecie i mama zamiar schudnac wlasnie z nog i pupy wlasnie juz nie wime czy mi ten filmik pomoze i nie wiem co jakie czas cw co drigi dzien czy codziennie?????????????
efa18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 09:33   #393
Aguś_S
Raczkowanie

GG do Aguś_S

efa ja ćwiczę codziennie, ale na początku dopóki zakwasy nie minęły ćwiczyłam co drugi dzień. Efekty na pupie widzę i myślę, że jest to zasługa mniędzy innymi tych ćwiczeń.
ciężej jest mi się za to pozbyć nadmiaru z ud, ale myślę , że wkońu mi sie uda
Stary 2006-03-12, 09:45   #394
PaLLitQa
żona

Post Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

A ja mam takie zakwasy na nogach, za chwile oszaleje
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 10:37   #395
efa18
Raczkowanie

Ja to wczoraj cwiczylam pierwszy raz i tez mama zakwasy ciezko mi usiasc szcegolnie na udach i posladka dziaj jescze sciagam kolejne czesci juz na ramiona mam, teraz wlasnie sciagam na brzuszek tylko zostalo jescze na cialko. Trzymajcie sie dziewczyny!!!!papa
efa18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 10:55   #396
Klaudynka...a
Zadomowienie

Czesc Aguś S mam pytanko co w Twoim przypadku zmieniły te ćwiczonka? Pupcia sie podniosła troszke do góry czy troszke tłuszczyku z niej zeszło czy jeszcze cos innego ile juz ćwiczysz? po jakim czasie widziałas efekty? a czy to prawda ze z nóżek nie schodne tylko nawet mi bardziej rozwiną sie mięsnie? Prosze o odpowiedz:0 pozdrawiam KLAUDUSIA
Klaudynka...a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 15:31   #397
Aguś_S
Raczkowanie

GG do Aguś_S

hmmm ćwicze z przerwami już jakieś 2 - 3 miesiące - nie pamietam kiedy dokładnie zaczęłam pupa mi się podniosła do góry, pośladki zrobiły się takie jędrne, nie są takie wiszące i przede wszystkim spadł z nich tłuszcz nie wiem tylko czy na 100 % jest to zasługa akurat tych ćwiczeń, gdyż razem z nimi wykonywałam jeszcze inne ćwiczenia, ale myślę że stan obecny jest ich dużą zasługą efekt u mnie był widoczny po ok 1,5 miesiącu cwiczeń, ale ja dwa tyg cwiczyłam, tydzień robiłam przerwy - krótko mówiąc ćwiczyłam wtedy gdy sobie o tej płycie przypomniałam .
obecnie mój mąż zachwyca się moimi pośladkami i twierdzi, że jeszcze nigdy nie były takie fajne a teściowa szaleje z zazdrości i prosi o skopiowanie jej ćwiczeń
Stary 2006-03-12, 17:51   #398
Klaudynka...a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguś_S
hmmm ćwicze z przerwami już jakieś 2 - 3 miesiące - nie pamietam kiedy dokładnie zaczęłam pupa mi się podniosła do góry, pośladki zrobiły się takie jędrne, nie są takie wiszące i przede wszystkim spadł z nich tłuszcz nie wiem tylko czy na 100 % jest to zasługa akurat tych ćwiczeń, gdyż razem z nimi wykonywałam jeszcze inne ćwiczenia, ale myślę że stan obecny jest ich dużą zasługą efekt u mnie był widoczny po ok 1,5 miesiącu cwiczeń, ale ja dwa tyg cwiczyłam, tydzień robiłam przerwy - krótko mówiąc ćwiczyłam wtedy gdy sobie o tej płycie przypomniałam .
obecnie mój mąż zachwyca się moimi pośladkami i twierdzi, że jeszcze nigdy nie były takie fajne a teściowa szaleje z zazdrości i prosi o skopiowanie jej ćwiczeń

Aguś a zdradzisz mi co jeszcze robiłas?? By zmienić swoją pupcie i co najważniejsze nózki? uda? jakie jeszcze inne ćwiczenia wykonywalaś? bardzo prosze odpisz
Stary 2006-03-12, 22:17   #399
paulamyszeczka
Raczkowanie

GG do paulamyszeczka
Wink Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

HEJ DZIEWCZYNY...

PRZEBRNĘŁAM PRZEZ CAŁY WĄTEK...ufff

MAM OGROMNĄ PROŚBE...POSZUKUJĘ OSOBY, KTÓRA MA TE PŁYTKI (brzuch, pośladki, ramiona, ciało) ... i która poświęci się i wyślę mi kopie ich, tak by działały mi na np. Divx NIE MAM DVD :/

BEDE CZEKAC NA JAKIES ODP. co do wysyłki itd. to wszystko ustalimy

OBY WYPALIŁO JAK COS TO PISZCIE TUTAJ, A JESLI COSIK TO PODAJE MOJE GADU 4-1-5-2-2-8-3

PAAAAAAAAAAAA...
paulamyszeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 22:20   #400
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez paulamyszeczka
HEJ DZIEWCZYNY...

PRZEBRNĘŁAM PRZEZ CAŁY WĄTEK...ufff

MAM OGROMNĄ PROŚBE...POSZUKUJĘ OSOBY, KTÓRA MA TE PŁYTKI (brzuch, pośladki, ramiona, ciało) ... i która poświęci się i wyślę mi kopie ich, tak by działały mi na np. Divx NIE MAM DVD :/

BEDE CZEKAC NA JAKIES ODP. co do wysyłki itd. to wszystko ustalimy

OBY WYPALIŁO JAK COS TO PISZCIE TUTAJ, A JESLI COSIK TO PODAJE MOJE GADU 4-1-5-2-2-8-3

PAAAAAAAAAAAA...
Chyba wszystkie te czesci tzn. na pośladki i ramiona napewno są w wątku 'Filmik z rozgrzewką i inne do ściągnięcia' wiec tam sobie popatrz... i pościągaj
Stary 2006-03-13, 12:20   #401
Aguś_S
Raczkowanie

GG do Aguś_S

Cytat:
Napisane przez Klaudynka...a
Aguś a zdradzisz mi co jeszcze robiłas?? By zmienić swoją pupcie i co najważniejsze nózki? uda? jakie jeszcze inne ćwiczenia wykonywalaś? bardzo prosze odpisz
no więc ja chodzę do klubu na zajęcia, które skupiają się głównie na ćwiczeniach nóg, pośladków i brzucha. dodatkowo w domu robię codzienie takie cwiczenia:
1. klęk podparty, unosze jedną nogę "jak piesek" w bok zachowując kąt prosty między kolanem a biodrem i między kolanem a resztą nogi. nalezy starać się , aby kolano przy uniesieniu było wyżej niz stopa. robię 3 serie po 16 powtórzeń i zmiana nogi.
2. klęk podparty, kąt prosty w kolanie i unosze nogę do sufitu, tak jakbym chciała postawić nogę na suficie, 3 serie po 16 powtórzeń i zmiana nogi
3. staję tyłem do kanapy, jedną nogę opieram na łóżku i robię przysiady na nodze jednej nodze ( należy pilnowac by kolano nie wychodziło poza stopę )

mam nadzieję, że rozumiesz o co chodzi, - jeżeli nie to daj znać, to poproszę męża żeby mi zrobił zdjęcia wieczorem i Ci je podeślę
Stary 2006-03-13, 16:28   #402
Klaudynka...a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguś_S
no więc ja chodzę do klubu na zajęcia, które skupiają się głównie na ćwiczeniach nóg, pośladków i brzucha. dodatkowo w domu robię codzienie takie cwiczenia:
1. klęk podparty, unosze jedną nogę "jak piesek" w bok zachowując kąt prosty między kolanem a biodrem i między kolanem a resztą nogi. nalezy starać się , aby kolano przy uniesieniu było wyżej niz stopa. robię 3 serie po 16 powtórzeń i zmiana nogi.
2. klęk podparty, kąt prosty w kolanie i unosze nogę do sufitu, tak jakbym chciała postawić nogę na suficie, 3 serie po 16 powtórzeń i zmiana nogi
3. staję tyłem do kanapy, jedną nogę opieram na łóżku i robię przysiady na nodze jednej nodze ( należy pilnowac by kolano nie wychodziło poza stopę )

mam nadzieję, że rozumiesz o co chodzi, - jeżeli nie to daj znać, to poproszę męża żeby mi zrobił zdjęcia wieczorem i Ci je podeślę

Dziękuje bardzo ale jak bys mogła faktycznie zrobic te zdjęcia to bym była wdzięczne a napisałas ze chodzisz do klubu na zajecia dotyczace brzusia i nózek co to za klub? tyo jest cos takiego jak aerobik??
Stary 2006-03-13, 16:53   #403
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguś_S
bardzo proszę

Tamilee Webb - "Ja chcę miec takie pośladki" - film z racji większego niż 250MB rozmiaru podzielony na 3 części, które należy połączyć ( oddzielnie nie da się obejrzeć) np. w programie Total Commander

http://www.megaupload.com/?d=EA4IJFN8 - cz I
http://www.megaupload.com/?d=TFSGZGBJ - cz II
http://www.megaupload.com/?d=BNG7BWZR - cz III
Czy te linki nadal działają? Bo kliknęłam na jeden z nich i nie wiem, co mam dalej kliknąć, żeby ściągnąć te części.
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-13, 18:29   #404
Aguś_S
Raczkowanie

GG do Aguś_S

Klaudynko, oto zdjęcia do ćwiczeń

zapomniałam napisac jeszcze jednego ćwiczenia -4. leżysz na plecach, nogi zgięte w kolanach i unosimy biodra do góry. 3 serie po 16 powtórzeń.

w każdym ćwiczeniu musimy napinac pośladki. przy ćw. 1 i 2 ważne jest by brzuch był wciągnięty i plecy były proste

Gonia linki jeszcze działają - jak je otworzysz zacznie sie w prawym górnym roku odliczanie, czekamy aż dojdzie do zera i wtedy pojawia się przycisk klik here to download. w trakcie odliczania może wyskoczyć okienko z reklamą i zasłonić ten przycisk - zamknij okienko i po kłopocie.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (14,2 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (19,4 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3a.JPG (25,9 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (24,1 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (18,2 KB, 132 załadowań)
Stary 2006-03-13, 18:33   #405
Aguś_S
Raczkowanie

GG do Aguś_S

Cytat:
Napisane przez Klaudynka...a
a napisałas ze chodzisz do klubu na zajecia dotyczace brzusia i nózek co to za klub? tyo jest cos takiego jak aerobik??
chodzę tu www.fitfun.pl raz w tyg na fat burning i raz na ABF ( ćwiczenia ze stepem na nogi, brzuszek i pośladki. zamierzam też się zapisać na spinning, tylko muszę znaleźć trochę czasu - a przy moim rozrabiającym synku jest z nim ciężko
Stary 2006-03-13, 19:18   #406
gabu
Przyczajenie

Witam, a czy któras ma może część pod tyt. " i ty możesz miec takie ciało" i mogła by ja jakoś udostępnić
gabu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-13, 19:47   #407
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez gabu
Witam, a czy któras ma może część pod tyt. " i ty możesz miec takie ciało" i mogła by ja jakoś udostępnić
Zobacz do wątku Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia... tam były niedawno wstawione
Stary 2006-03-13, 19:53   #408
gabu
Przyczajenie

Talking Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
Zobacz do wątku Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia... tam były niedawno wstawione
dziękuję za info, zaraz sprawdzam, pozdrawiam
gabu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-13, 20:00   #409
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguś_S
[COLOR=navy]
Gonia linki jeszcze działają - jak je otworzysz zacznie sie w prawym górnym roku odliczanie, czekamy aż dojdzie do zera i wtedy pojawia się przycisk klik here to download. w trakcie odliczania może wyskoczyć okienko z reklamą i zasłonić ten przycisk - zamknij okienko i po kłopocie.

Dzięki. Właśnie wcześniej zasłoniła mi przycisk reklama.
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-13, 20:59   #410
tasiemiec
Raczkowanie

Hej dziewczyny, jestem tu nowa !
Mam do Was pytanie : czy ćiwczenia Tamilee Webb to ćwiczenia siłowe czy aerobowe, a może cardio ?
Thx za pomoc;--D
tasiemiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-14, 07:52   #411
live
Rozeznanie

Wiecie co ja chyba nie potrafie robic tych cwiczen po 15 min dyszałam tzn bolały mnie nogi a dzisiaj masakra , zakwasy w tylniej szczęsci ud i przedniej a pupie nic samemu strasznie trudno cwiczyc jak dla mnie ale będe cwiczyła te cwiczonka , które opisała Aguś_S one bardziej mnie przekonuja.
live jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-14, 08:21   #412
Aguś_S
Raczkowanie

GG do Aguś_S

live nie poddawaj się, ja też tak miałam jak zaczynałam je ćwiczyć. zrób przerwę ze dwa dni i spróbuj jeszcze raz - zobaczysz dojdziesz do wprawy a nie czujesz w pośladkach nic bo źle robisz te ćwiczenia- opierasz zapewne ciężar ciała na całej stopie lub palcach, a nie jak się powinno robic na piętach. Powim Ci że ja w tej chwili robię dwa programy na raz i daję radę, a czasami nawet robię je dwa razy pod rząd - dasz radę i Ty !!!!
Stary 2006-03-14, 10:12   #413
live
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aguś_S
live nie poddawaj się, ja też tak miałam jak zaczynałam je ćwiczyć. zrób przerwę ze dwa dni i spróbuj jeszcze raz - zobaczysz dojdziesz do wprawy a nie czujesz w pośladkach nic bo źle robisz te ćwiczenia- opierasz zapewne ciężar ciała na całej stopie lub palcach, a nie jak się powinno robic na piętach. Powim Ci że ja w tej chwili robię dwa programy na raz i daję radę, a czasami nawet robię je dwa razy pod rząd - dasz radę i Ty !!!!
Boze ,Aguś podziwiam twoją wytrwałość , ale czy po tych cwiczeniach nie rozbuduje sobie nóg ? bo boje się tego jak cholera .
Stary 2006-03-14, 10:16   #414
Akszeinga
Zadomowienie

Ja też nie mogłam po pierwszym teningu chodzić na drugi dzień.Zrobiłam dwa dni przerwy zacisnełam zęby i teraz już robię dwa zestawy.Po pośladkach ćwiczę z Tamile ramiona oraz brzuch a na koniec roziciaganie 8 minutowe.

Trenować,trenować,trenowa ć!!!

Z początku jest trudno ale z czasem będzie o wiele lepiej.Najtrudniej zrobić ten pierwszy krok.
Akszeinga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-14, 10:31   #415
live
Rozeznanie

Juz zapytałam się Agusi ale jeszcze raz potwtórze pytanie czy po tych cwiczeniach na posladki nie rozbudowywują się nogi ? bede wdzieczna za odpowiedz.
Stary 2006-03-14, 11:16   #416
Aguś_S
Raczkowanie

GG do Aguś_S

Cytat:
Napisane przez live
Boze ,Aguś podziwiam twoją wytrwałość , ale czy po tych cwiczeniach nie rozbuduje sobie nóg ? bo boje się tego jak cholera .
wiesz co szczerze mówiąc, to nie zauważyłam żeby mi się mięśnie rozbudowały jak dokonuję pomiarów to zaróno uda jaki łydki tracą cm mięśnie są trochę bardziej widoczne, ale musze przyznać że wygląda to całkiem całkiem
Stary 2006-03-14, 11:22   #417
live
Rozeznanie

:Jupi: to super dzięki Aguś za odpowiedz wiec postnowione przykładam sie dokładniej do tych ćwiczeń jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
Stary 2006-03-14, 12:23   #418
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

TRAGEDIAAAA
Właśnie sie dowiedziałam, że mam strasznie płaski tyłek (ktoś mi o tym bezczelnie powiedział ). Musze zacząć ćwiczyć Tamilee Webb "Ja chce miec takie pośladki" . Po przeczytaniu prawie całego forum widze że te cwiczonka działają i jestescie zadowolone. To i ja spróbuje
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-14, 13:04   #419
Akszeinga
Zadomowienie

Tak ,tak te ćwiczenia Ci ładnie uksztłatują i podniosą pośladki.

Sprawdziłam na sobie
Akszeinga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-14, 13:09   #420
krokus_krokus
Raczkowanie

Yoolia a moze ktos powiedział Ci złosliwie ze masz płaski tyłek.. a cwicz dla samej siebie bo najwazniejsze abys sama sobie sie podobała
krokus_krokus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości