|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() ![]() Ps. Niestety też nie wiem jak to się robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Raczkowanie
|
Ok próbuję dalej , ale to będzie wielkie :
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zadomowienie
|
Można dostać zaproszenie do klubu? Gdyby nie sesja to kończyłabym właśnie pierwszy miesiąc z insanity, a tak zaczęłam od nowa i drugi tydzień leci, ale za to dwukrotnie przerobiony
![]()
#4744 | |
Raczkowanie
|
Plina nie załamuj mnie, że dalej nic nie widać
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
Zaprosiłabym Cię, ale jak widzisz ja tych rzeczy nie ogarniam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4746 |
Raczkowanie
|
Ok jak coś to mam album u siebie Insanity z fotkami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie 2 dzień recovery week! za chwilkę zabieram się za ćwiczenia ![]() szkoda gadać niestety nie widzę nigdzie w klubie Twoich zdjęć...kurcze sama jeszcze nigdy nie wklejałam fotek do klubu więc Ci nie pomogę ![]() charlizee mam prośbę ![]() PS: Jak nowe ćwiczenia Zuzki? ok? sorki nie chcę zaśmiecać wątku Zuzką, ale wolałam tu Cię poprosić bo tam się nie udzielam ![]() mija_n jak idzie recovery week??? MI się podoba nawet! Jestem strasznie ciekawa Twoich efektów i jak to u Ciebie się rozkłąda bo idziemy równo i mamy podobne wymiary, choć jesteś chyba wyższa i lżejsza... Miłego dnia...
#4749 |
Raczkowanie
|
Kurcze nie wiem co źle robię, ja je w klubie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowe płytki super dopiero raz ćwiczyłam bo się przeprowadzałam ![]()
![]() |
#4752 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich!
mam pytanko, jeżeli w kalendarzu insanity jest trening np. pure cardio & cardio abs to czy w danym dniu muszę zrobić oba? pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Raczkowanie
|
SZKODA GDAĆ a jak zajrzec do Twojego albumu? rozumiem że jest on gdzieś poza klubem? tam dostępu chyba nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Tak musisz zrobić oba ale cardio abs ma tylko 16 minut więc nie tak źle ;-)
#4755 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ojoj to jestem gapą niesamowitą....cały pierwszy miesiąc robiłam tylko jeden z dwóch treningów ![]() dopiero wczoraj zaczęłam się zastanawiać, jak zaczęłam 6 tydz, że te treningi nie są porozdzielane na inne dni....ech ale lepiej późno niż wcale heheh dzięki wielkie za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
Pierwsze maxy za mną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wczoraj nie opisałam moich wrażeń z pierwszego Maxa.. ![]() ![]() Reklamy, przebieranie się : "Juhuuu, okej! Dam z siebie wszystko! Pełen power i w ogóle zmiażdzę Max Circuit ! ![]() Pierwsze minuty rozgrzewki : "Okej, jest dobrze, oddychaj równo i będzie git" Końcówka rozgrzewki (już po 2 przerwach ![]() Początek ćwiczeń: " Nie jest źle, troche nie mam siły, ale źle nie jest.. " Połowa ćwiczeń : " Kur@#$%! Nie mam siły, jestem beznadziejna, porwałam się z motyką na słońce, mogłam powtórzyć 1 miesiąc, to jeszcze nie dla mnie, nie jestem gotowa, boże, jak mi ciężko, pot kapie mi do oczu, czuje się beznadziejnie ! Mogę złapać oddech, ale ciało odmawia mi posłuszeństwa ![]() 20 minut do końca : " a może tak po prostu się poddam? W dupie to mam, nie mam w ogole energii, jakbym nad ciałem nie panowała ![]() ![]() 10 minut do końca: "Boże, błagam, niech to się już skończy ![]() Ostatnie ćwiczenie: " Ohhh yeeea! Ale mam powera! Daję z siebie wszystko, mogłabym jeszcze kolejna godzinę ćwiczyć! ![]() ![]() Koniec: " hmm.. w sumie nie było tak źle ![]() ![]() ![]() Chyba moje mysli same mówią za siebie, że jestem przed @ ![]() Generalnie ćwiczenia bardzo mi się podobały, dużo nowych ruchów, fajne sekwencje na ręce (boksowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bellitudoo gratuluję pompki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-19 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny ale ja się boję tych Maxów!!! determined brawo
![]() ![]() charlizeee twoje osiągnięcia, zaangażowanie i determinacja są niesamowite! Piękna przemiana! GRATULUJĘ jeszcze raz!!! Jesteś chodzącą i namacalną motywacją! ![]() Zrobiłam wczoraj wieczorem pyszne gołąbki na dzisiejszy obiad wyszło ich 13 a zostały 4 ![]() ![]()
#4760 |
Rozeznanie
|
Determined...hehe padam
![]() ![]()
#4761 |
Raczkowanie
|
Maxy mnie przerażają, trzeci tydzień w toku, wciągnęłam się, już nie kombinuję czemu to mam dzisiaj nie ćwiczyć, tylko kombinuję jak się zorganizować żeby to zrobić, dzisiaj nawet plątające się pod nogami dzieci nie były wymówką, ani przeszkodą.
charlizeee gdzie ta przemiana? nie ogarniam tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jasne, że można walczyć z tym treningiem, ale lepiej się z nim polubić ![]() ![]() Determined, na pewno w dużej mierze to przez fit test ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
Tak czytam o tych waszych maxach i nie mogę się już ich doczekać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Plina
![]() Mi jakoś dziś mało było i chciałam coś dodać więc zrobiłam sobie ZUZKE zwow 39, fajna jest i po Insanity się za nią wezmę... tzn za ćwiczenia ![]()
#4765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w weekend wstawie fotki tez! ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- ale to es mills combat to najbardziej na lapy i w ogole jakies karate ? :O nie nie rozumiem tego ;D poczytam ![]()
![]() |
#4766 |
Raczkowanie
|
Mi się dzisiaj mega nie chciało...
wróciłam z pracy, siedziałam na kompie, posprzątałam ... i pomyślałam, nie będę się opierniczać. Trzeba wziąć się w garść to tylko 40 min dam rade... no i dałam ![]() Teraz jestem z siebie mega zadowolona ![]() A Maxy naprawdę takie ciężkie... ledwo daję radę przy III tygodniu :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Claudyna ja też trzeci tydzień, i jakoś w zeszłym mi się lżej ćwiczyło.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
Jestem po Max Plyo.. Tak, jak uwielbiałam Plyo i zawsze ćwiczyło mi się go super w 1 miesiącu, tak ten się totalnie różni ! Caaała masa ćwiczeń na ręce, pompki takie, pompki siakie, pompki jeszcze inne, co szczerze mówiąc podoba mi się, bo moje ręce mają dużo tłuszczu i muszę je ostro wyćwiczyć, żeby nabrały siły i wyglądu przede wszystkim
![]() ![]() Jestem wściekła, bo czuję się tak, jakbym zaczynała od zera. Jakby poprzedni miesiąc w ogóle nie miał znaczenia, jakby go nie było ![]() ![]() Nie zrozumcie mnie źle, maxy są super i naprawdę mi się podobają, różnorodność ćwiczeń i ich poziom jest naprawdę super, ale jestem niezadowolona z samej siebie, bo nie wiedziałam, że znowu nie będę potrafiła zrobić rozgrzewki bez przerw.. Dziś znów było chyba z 3 przerwy, albo i 4 podczas samej rozgrzewki, ale pociesza mnie fakt, że jak zaczynałam Insanity, było tak samo, a potem już coraz lepiej, także do przodu ! ![]() Musze przede wszystkim jutro poćwiczyć wcześniej, bo zauważyłam, że wieczorem ćwiczenia mi nie służą, nie mam tyle energii, a już na pewno na godzinny trening ![]() No cóż, sam Shaun T powiedział, że przejście z 1 miesiąca na drugi to tak jak z "kindergarden to college" ![]() Nie ma to tamto, trzeba się spiąć i poprawiać wygląd naszych ciałek! ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-19 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Przyczajenie
|
Heeeey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.