|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Ajak myslicie do których ćwiczeń najlepiej dodać ćwiczenia na ramiona? Do ćwiczeń na brzuch czy do ćwiczeń na pupę ? Chodzi mi by je robić w jednym dniu? Dziekuje, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem załamana !!! Widać te moje miesięczne cwiczenia nie wystraczyły na spotkanie z Tamilee, bo nie wytrzymałam nawet do połowy!!!
Powiedzcie mi czy Wy na początku wytrzymałyście cały trening? Bo ja nie dałam rady. A po drugie zaraz męczą mi się uda i drżą i nic ztego dalej nie wychodzi.. Po prostu nie mam siły...poddałam się...nie mogę trochę ponad moje siły. Mysłalam , ze to łatwiejsze, ale jest to bardzo trudne. A przecież już cwiczyłam na nóżki i chyba nie tak intensywnie jak potrzeba.. Jestem podłamana i niewiem co będzie w dzisiejszego treningu??? Zaczynać od nowa? To nzowu nie wytrzymam tyle ..ehh dziewczyny błagam pomóżcie mi opanowac jakoś ten trening ? Będę wdzieczna za jakiekolwiek wskazówki. Jest to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Ty też na początku rób po kazdej serii przerwę, aż złapiesz oddech. Od siebie mogę dodać, że drugi zestaw jest dla mnie o wiele łatwiejszy. Ćwiczenia robi się bardziej "w miejscu" więc zadyszka mnie już tak nie męczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się i nie poddawaj się.Miałam tak samo.Moje pierwsze podejście było nie udane mimo iż wcześniej dużo ćwiczyłam.Zaprałam się jednak i powiedziałam że dam radę.Kolejne dwa rzy wykonywałam tylko jedną czy dwie serie a później już było łatwo. Życzę sukcesów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za pocieszenie. Bo myślalam już ze tylko ja jestem taka słaba. Ogólnie jak oglądałam je pierwszy raz wydawały mi się proste ale gdy zaczęłam robić - zadyszka momentalnie. PIszesz magrest że kontrolujesz oddychanie czyli dokładnie jak opadasz wdychasz czy wydychasz? Tak zrobię jak piszesz, będę robić przerwę po każdej serii by złapać oddech, ehh a po drugie jakoś dziś bolą mnie bardziej uda niż pośladki bo wypieranie z pięty tak jak ona radzi było bardzo trudne i nie za każdym razem mi się udawało stąd było wypychanie z palców i trenowały się uda, dlatego mnie dziś bolą. A wypychanie z pięty powoduje że pracują pośldaki ale to takie cholernie trudne bo równowagi utrzymać niemoge ![]() A w jakim czasie doszłąs do tego że możesz teraz wykonywac obydwa? Długo to trwało? Serdecznie dziękuję pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też właśnie wcześniej dużo ćwiczyłam i jednak nic mi to nie pomogło. Jak zrobiła parę powtórzeń tych co ona prezentuje zaziałam się na maksa nogi wysiadają , poczułam się normalnie jak nieudacznik, bardzo się załamałam, pałakać mi się chciało.. ![]() ![]() Skoro piszesz Akszeinga ,że się zaparłaś i teraz to robisz to ja też się nie poddam. Takie wsparciejest stasznie motywujące. Bardzo dziekuję i znów jutro będe próbować. Wszelkimi siłami postaram się jak tylo moge. Równowaga jest najgorsza gibię się na dwie strony, noi do tego szybko ona to robi ja staram się nadążać ale i tak nie nadażam.. ehh ciężko.. ale dziekuję za wsparcie. Serdecznie pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
Ja mam tez straszna zadyszke i poce sie przy cwiczeniach z Tamilee na razie cwicze I zestaw po II nawet nie siegam nie mam sily juz na niego. Za to po tych cwiczeniach lece jeszcze brzuszki i je cwicze dluzej wiec jest mi łatwiej robic to. Ten pierwszy trening czyli na pupe stosuje jako solidna rozgrzewke gdzie sie wypoce a potem moge skupic sie na brzuchu. Ale pamietam jaki mialam problem jak zaczynalam cwiczyc z Tamille na brzuch to na drugi dzien nie moglam chodzic gdyz miescie mnie bolaly teraz czuje po cwiczeniach ze boli ale tylko przez moment.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
mi tez było bardzo cieżko na początku. Jak pierwszy raz oglądałam te cwiczenia to wydawały mi się bardzo łatwe, potem jak się za nie wzięłam to wytrzymałam tylko 1,5 serii pierwszego zestawu. na drugi dzień nie mogłam się ruszyć, bo mnie wszystkie mięśnie bolały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aguś_S dzięki serdeczne ![]()
![]() |
![]() |
#460 |
xxyy
|
bardzo fajne sa te cwiczenia
![]() ![]() powiedzie mi.. cyz naprawde sa efekty ? ![]()
![]() |
#461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jest jędrne aż sama jestem w szoku że kobieta może mieć takie mięśnie na tyłku POPROSTU NIESAMOWITE SA TE ĆWICZENIA DZIEWCZYNY NIE PODDAWAĆ SIE A BĘDĄ EFEKTY!!!! ![]() TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!! a sama dalej trenuje ![]() ![]() ..a czasem jak mam dobry dzień ..(bo pamiętajcie to zalezy od dnia i od pozytywnego nastawienia trzeba wierzyć ze sie uda i będzie dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
megii2 - ogólnie wcozraj byłam bardzo zrezygnowana. Rozryczałam się nawet ![]() ![]() ![]() W sumie to ja nie wiedziałam że to będzie trudniejsze niż wyglądało ![]() ![]() Ale trening czyni mistrza prawda? Dam radę powolutku ale dam. Dzieki dziewczyny !!! Jesteście nieocenione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W skrócie pisząc na każdy ruch przypada jeden oddech ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tamilee bardzo czesto mówi o kolanach, bo robiąc źle te ćwiczenia można sobie nadwyrężyć co nieco. Cytat:
Oba zestawy ćwiczyłam już po 2 tygodniu, ale z przerwami, bo nie byłam (i nadal nie jestem) w stanie ćwiczyć tego bez przerwy na łyk wody czy uspokojenie oddechu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Rozeznanie
|
muszę przyznać, że zanim zaczęłam ćwiczyć to Wasze wypowiedzi o zakwasach traktowałam z przymrużeniem oka... pewnie jakieś niewysportowane - myślałam
![]() ![]() ale jakże bardzo się myliłam ![]() przekonałam się już po pierwszych ćwiczeniach - moje zasiedziałe mięśnie odpowiedziały niezłymi zakwasami, na tyle niezłymi, że na następny dzień nawet siadanie sprawiało mi problem ![]() Ale w końcu o to chodziło! Jest to pewność, że są one intensywne i że działają ![]() z czasem dam radę polecam wszystkim te ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To fajnie że moje słowa mogły Cię bardziej zmobilizować do działania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
ło boże, co ja wczoraj miała z tymi pośladkami
![]() ![]() Chodzić nie mogłam, chyba wszystko poszło mi w uda ![]() Dzis juz nie dałam rady,w zamian poćwiczyłam ramionka Tamilee ![]() Jutro jak zakwasy troche odpuszczą to poćwicze pośladki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
ojej to strasznie musiałaś skatować swoje posladki i nogii hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro zacznę znowu i będe się skupiac właśnie na tej pięcie - to jednak bardzo ważne by uruchomić w tedy posladki a nie uda ![]() ![]() Cytat:
PO 2 tygodniach not o fajnie.. ja mam nadzieję, ze też jakoś dam radę opanowac.. musi sie udac. Serdecznie pozdrawiam . I życze owocnej pracy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczysz, że z czasem też tak będziesz miała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
uuuu to mi całkiem nieźle poszło, patrząc na wcześniejsze wypowiedzi, bo juz myslałam ze to ja ejstem jakaś inna. robię juz parę dni niekoniecznie codziennie ale za każdym razem cały pierwszy zestaw, bez przerw, ale za każdym razem jestem tak zmachana, że wydaje mi się, ze serce mi uszami wyjdzie
![]() właśnie się zabieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ?? bo sie wystrasze:| i tak mam już duże... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
Przeszłam pierwszy zestaw- nigdy chyba sie ze mnie tak nie lal pot jak dzis.Ledwo doszlam do łazienki bo nogi strasznie mi się trzęsly. Mimo że jestem wykończona, czujęże bede miec zakwasy ze szok, to psychicznie czuję sie REWELACYJNIE
![]()
![]() |
#474 |
żona
|
![]()
Za peirwszym razem tez miałam takie problemy z nogami, na drugi dzien chodzic nie moglam a juz nie mówie o chodzeniu po schodach
![]() Ale posłuchałam rady Agusi i starałam sie brac cięzar ciała na pięty ![]() ![]() No to dziewczyny nie marudzic tylko do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
PallitQa - miałam tak samo, choć po przeczytaniu waszych rad starałam sie przenosic cały ciężar na pięty. Jeszcze dziś mnie uda bolą
![]() Ale zaraz je rozruszam - ide ćwiczyć. Narazie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
żona
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bye |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Dzis ide sobie kupic hantelki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
żona
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
szukałam wczoraj na allegro, mysle o takich 2 kg, ale nie znalazłam. 2x0,5 kosztują tylko 6zł, a takie profesjonalne to 22zł/szt!!!!
Właśnie przeszłam "pośladki" - 1 zestaw - cała jestem mokra A przedtym rozgrzewałam się razem z Deanne Berry "Dance coś tam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
żona
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.