|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
fk4i4 no wlasnie... wydaje mi się, że teraz mój organizm jest już wypompowany. Kolana i uda mnie tak bolą, ale jeszcze ten tydzień i potem IV "relaks". Może będzie lepiej
![]() A u Ciebie są efekty w III tygodniu? Niby straciłam 1,5cm w talii ... ale tarki na brzuchu to nie widze, dalej oponka :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Raczkowanie
|
Nie byłabym o tym tak przekonana, szczerze mówiąc
![]() ![]() Musisz sam tak naprawdę podjąc decyzje, czy naprawdę mocno boli, czy jednak nie jest to taka kontuzja, którą można "dobić" kolejnymi ćwiczeniami .. Jeśli coś mocniej boli, ja bym odczekała i zobaczyłabym czy to ustępuje czy nie, bo jeśli nie, to nie bagatelizuj tego ![]() ![]() Claudyna90 Na tarkę na brzuchu to ja bym nie liczyła po 3 tygodniach ![]() ![]()
#4773 |
Zadomowienie
|
Masz rację determined, chodziło mi o to, że po co ma w kółko robić fit testy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Przyczajenie
|
Powiem krótko chyba przesadziłem, po tym jak prawie 3 lata siedziałem przed laptopem bez większego ruchu, wczoraj zrobiłem;
50 minut zumby fit test 2 dzień A6W brzuszki pompki i hantelki a ćwiczę 5 dzień po 3 letniej przerwie;/ LICZ SIŁY NA ZAMIARY ;( Odpuściłem dzisiaj;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zadomowienie
|
Cardio Recovery
![]()
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4777 |
Raczkowanie
|
Właśnie tego się boję w maxach nie tego ze będzie ciężko, tylko ze stracę tę radość że jestem coraz sprawniejsza, a ta radość daje powera do dalszych cwiczeń.
Claudyna bardzo marne te efekty troszkę biodra i uda, a opona nic, a to moja zmora, wczoraj laska u E.Ch. wkleiła fotkę po 4tyg z jej ćwiczeniami, -5kg i wizualnie ogromna różnica,a ja tu extremalne insanity trzepię i nic ![]() Dopiero pierdoła zorientowałem się ze mam dostęp do klubu, szkoda gadać REWELACJA!! Zazdroszczę takich spadków, jak tak to na Ciebie działa to daj z siebie WSZYSTKO ćwicz na 200% a efekty będą oszałamiające, jeśli tak Ci się metabolizm rozhulał to wykorzystaj to. Edytowane przez fk4i4 Czas edycji: 2013-02-20 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Raczkowanie
|
Dziś znowu ledwo co ... chyba sama siebie przekonywałam, że musze zrobic insanity... zrobilam. Jeszcze tylko czwartek i pt i sobota off
![]() ![]() Fiki ja też oglądałam fotki ludzi po miesiącu insanity... mi się wydaje, że stoje prawie w miejscu... a u innych efekty są zdumiewające :O. Diete jaka taka mam... nie odmawiam sobie wszytkiego. Jem dużo białka, pieczywo pełnoziarniste, jeżeli słodkie to tylko co sama zrobie z mąki żytniej i bez cukru. Sama nie wiem... moze nie jest mi dane mieć super wysportowana sylwetke :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Raczkowanie
|
wlasnie skonczylam cardio power & resistance i po 15 minutach powiedzialam ze dosc nie dam rady ... ale skonczylam i sie bardzo zdziwilam ze juz koniec :P jakos poszlo nowe cwiczenia i jakos zlecialo
![]() za to mlody sie ze mnie smial w glos, naprawde musze komicznie to robic skoro tak go to bawi :P wlasnie zauwazylam ze tutaj na forum dziewczyny pisza ze nie widza rezultatow w swoim wygladzie a przeciez w necie tyle tych fotek przed i po hm ciekawe... ja zauwazylam tylko ze zamiast mniejszego brzucha to wyglada jakby byl spuchniety i wrecz przeciwnie zrobil sie wiekszy ![]()
#4780 |
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam że trochę mi tluszczyk się spalił i ręce się rzeźbią ale moja dieta nie jest idealna :-(
Dzisiaj mam nadzieje pocwiczyc bo przez przeprowadzkę nie miałam okazji ale dziś podłącze tv i dvd więc zabiorę się za ćwiczenia jak tylko mój młody pójdzie spać ;-)
#4781 |
Wtajemniczenie
|
niech ktoś mnie kopnie tyłek i to porządnie żebym długo leciała
![]() ![]() ![]() ![]() aż mi wstyd się tutaj pokazywać ![]()
#4782 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ wrócił ze sklepu z truflami i co ja biedna miałam zrobić hihi
![]() Niech ktoś mi da kopa w zad ![]()
#4783 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() dopadło mnie zmęczenie ![]() za mna 10 treningów Insanity i już mnie to znudziło, myślę nad innymi treningami np. Chodakowska dziś napewno przerwa a jutro zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oliwia rusz tylek i do cwiczeń !!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie zrobię insanity bo mnie strasznie żołądek boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Wtajemniczenie
|
zebrałam sie w sobie i poćwiczyłam
![]() ![]() charlizeee ![]() ![]() ![]() jakoś zawiało brakiem motywacji, to chyba ta pogoda, już wszyscy zmęczeni zima i chyba wiosny wyczekują ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Natalka napisz proszę cos o TurboFire - jakie efekty? byłam juz bardziej napalona na p90x ale dalej sie rozglądam bo mam jednak za dużo tłuszczu ![]()
#4787 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4788 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mija, zaciekawił mnie w ogóle Les Mills Combat i już się w niego zaopatrzyłam, u mnie będzie on chyba w kolejce po TF ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Raczkowanie
|
laski kurde ruszac tylki do cwiczen, mamy sie tutaj motywowac a nie "dzis odpuszczam, dzis nie cwicze... bla bla bla"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na lenistwo nie ma usprawiedliwienia wiec ruszac tylki !!!!
![]() |
#4790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mija jakTobie idzie? jak po rozstaniu sie czujesz ![]()
![]() |
#4791 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!!! Wchodzę tu i jedyne co czytam to " dziś odpuściłam, nie dałam rady, nie mam siły, nie mam efektów, nie mam motywacji, zrobię sobie dziś przerwę, bla bla bla bla " Nie może tak być !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś jestem po Max Cardio i ćwczyło mi się dobrze, chociaż było ciężko.. chyba nigdy się tak nie spociłam jak dziś ! ![]() ![]() Kopniaki jeszcze raz na szczęście i siły ![]() ![]() ![]() Anielllka ![]() ![]() ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-20 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4793 |
Raczkowanie
|
Opinia po 5 tygodniach treningu INSANITY http://badzfit.blogspot.com/2012/11/...inia-po-5.html
i po zakończeniu programu http://badzfit.blogspot.com/2013/02/...opinia-po.html
http://badzfit.blogspot.com/ blog poświęcony tematyce fitnessu, zdrowemu odżywianiu oraz sposobom na zdrowe i efektywne odchudzanie ![]() Edytowane przez Evangelina___ Czas edycji: 2013-02-23 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Raczkowanie
|
Mi wczoraj cały dzień schodziło, jak wieczorem miałam trochę luzu to mnie żołądek zaczął potwornie boleć, ciepła herbata i pomału przeszło, ale trzeba było dzieciaki położyć, ale nie MA WYMÓWEK, do cholery od czegoś jest ten kalendarz!!! Ćwiczenia skończyłam o 23.30 i poszłam spać z czystym sumieńem, DO ROBOTY LENIE!!!
Jak Wam brak motywacji to obejrzyjcie sobie w necie fotki "wielorybów" potem anorektyczek, a na koniec fit babeczek. Niech mi tu dzisiaj żadna nie odpuszcza!! Lato za rogiem czeka, chcecie znowu z utęsknieniem gapić się na plaży na laski w bikini??!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Pozdrawiam M. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ja od dzisiaj ruszam z Insanity ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie M. |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Raczkowanie
|
Ojjj chyba poczekam z czytaniem Was kobietki aż niemoc minie, bo mnie dopadła, weszłam po motywację a uzyskałam rozgrzeszenie
![]() ![]() No ale mija_n , plina, determined,Anielllka, fk4i4, na posterunku i trochę ![]() ![]() ![]() Dziś trzeci dzień maxów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PALMER , a Ty gdzie się podziałaś, co u Ciebie ? Jak zdrówko i ćwiczenia ? ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Aaaaa i znów poczułam mięśnie tyłka i wewnętrznej strony ud, co mnie cieszy okrutnie, bo tyłek mimo że się podniósł odrobinę to nadal muszę go szukać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Przyczajenie
|
Cześć,
Mam pytanko. Ja właśnie kończę recovery week i niby widzę jakieś tam efekty ale nie wielkie, przynajmniej jeżeli chodzi o wygląd. Nie schudłam ani kilograma, co do centymetrów to nie mierzyłam sie ale oceniając po spodniach nie są w ogóle luźniejsze. Może mam lepszą kondycję i pojawiły mi sie małe bicepsy ale nie o to mi chodziło. To jest trening cardio więc powinien spalać tłuszczyk a tu nic a nic. Czy wy stosujecie dodatkowo jakieś suplementy albo rygorystyczną dietę? Ja się nie objadam, ograniczam węglowodany ale nic specjalnego więcej nie robię. Nie zamierzam przestać ćwiczyć ale czy macie jakieś sposoby na to żeby poprawić efekty? |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Raczkowanie
|
dzisiaj kolejny dzien
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
dasz dasz ![]() wczoraj to pierwszy raz taka mokra bylam jak skonczylam, masakra chyba z 10 chusteczek zuzylam do nosa a plulam slina gorzej niz moj synek :P ehhehe charlizeee, determined wlasnie obejrzalam Wasze fotki efektów ćwiczen ![]() ![]() ![]() ![]() a jak to jest z tym klubem , moge dolaczyc? jest wiecej tematow czy tylko ten widoczny dla wszystkich z efektami i zdjęciami? na czym polega uczestnictwo w klubie? ![]()
INSANITY - 18.02.2013 ... oficjalnie ![]() synku trzymaj kciuki za mamę ![]() ![]() Edytowane przez karolina_85 Czas edycji: 2013-02-21 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.