|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Ja dziś moze podjade do jakiegos marketu obczaić czy coś takiego wogóle jest. Jak bedą w jakiejś fajnej cenie to może kupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Kurde byłam dziś w 3 marketach - szok!!! Hantelki jak są to po 0,5 kg i dwie kosztuja jakieś 24 zł. A ja chce kupic takie po 2 kg. Są ale taki brzydkie i drogie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Zadomowienie
|
Ja nie dawno widziałam bardzo ładne rózowe hantle na allegro o róznych cieżarach i nie takie drogie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Ja myslałam że by narazie poki nie mam hantelek wsypać do butelek po napojach piasku, tylko skąd ja wezme piasek??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
MOze nalej wody do butelki zamiast piasku.Ja tak robilam zanim nie mialam hantli.
Pozdrawiam i powodzenia Beata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pupa do góry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
żona
|
![]()
Yoolia takie drogie
![]() ![]() ![]() Ja bylam dzisiaj u wujka i ma hantle 5 kg, ale mozna sobie odkladac cos tam z nich i wybrac ciezkosc jaką sie chce... ale oczywiscie mi nie pozyczyl, bo sam codziennie z nich korzysta ![]() z tą butelką to dobry pomysł, a piasek to ja mam w piwnicy, a Ty jak nie masz to mozesz isc do piaskownicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wczoraj pojechałam do jeszcze jednego marketu. Kupilam 2 hantelki (ładniusie) za 14,99!!! Niestety na opakowaniu nie pisało jaką mają wagę. Wydawaly mi sie dość ciężkie więc je kupiłam. W domu je zważyłam okazało sie że mają po pół kilo!!! Byłam zła. Wieczorkiem wzielam je i zaczęlam ćwiczyć z Tamilee ramionka, 2kg hantelki byłyby przegięciem, 0,5kg na razie wystarczą. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny - mam pytanie do tych, które ćwiczą od dłuższego czasu
Czy zauważyłyście duże zmiany w rozmiarach? Tzn. czy straciłyście w biodrach parę centymetrów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście że są rezultaty
![]() ![]() Nie poiwem ci ile dokladnie cm mi ubyło bo sie niestety nie zmierzyłam przed odchudzaniem i ćwiczeniami. Ale efetky są bardzo widoczne. Jestem z nich zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
Magrest a jak u Ciebie? Są widoczne jakieś efekty?
Na pupie? I tak na marginesie cwiczycie to codziennie? Czy co drugi dzień? Bo powinno się raczej co drugi dzień ćwiczyć na zamiane z innymi coby mięśniawki sobie odpoczęły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
ja cwicze codziennie,co drugi dzien to zalezy i to juz od prawie roku
![]() ![]()
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
ja ćwiczę codziennie. Na początek hula hop z 15-20minut, pozniej Pump it up ze 20minut, potem z Tamielee pośladki -1zestaw i ramiona 1 zestaw. Na koniec brzuszki A6W. Wczoraj ćwiczyłam ponad godzine!!! Sama sie sobie dziwie. I zakwasów nie mam
![]() ![]() Ciekawe jak długo dam rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
żona
|
![]()
Yoolia no to wspaniale
![]() ![]() Ja ćwicze jak tylko mam czas... w pon. cwicze tylko boczki i a6w, bo jestem taka zmeczona po szkole ze nie mam siły, a wracam pozno. ALe dzisiaj sobie pocwicze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale na samym początku ćwiczeń powiedziane jest, że wystarczy je wykonywać 2-3 razy w tygodniu... więc może nie warto codziennie?
pytam, bo z lekkim zdziwieniem przeczytałam, że ćwiczycie codziennie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to z boku na nogach wzdłóż uda (od góry do kolana) wyrobił mi się piękny mięsień. Jest twardy i ładnie wysmukla nogę ![]() ![]() ![]() Najgorzej u mnie jest z udami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
żona
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Co do hantli to w Auchan dwu kilowe są po 11zł/szt. Dosyć fajne , powlekane, a co najważniejsze poręczne- bo nie duże. Pomysł z butelkami 1,5l raczej nie wypali-wiem z autopsji-trudno wyważyć w dłoni. Ja ćwiczę z obciążeniem 0,75kg bo takowe już posiadałam.A podnoszenia nad głową i bicepsy z II programu 3 kg . Zaopatrzę się chyba w najbliższym czasie w te 2 kg - bo lato coraz bliżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Raczkowanie
|
chyba wybiorę się w takim razie do Auchan, bo jak narazie ćwiczę bez hantli - czas najwyższy trochę utrudnić sobie ćwiczonka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
W Lublinie nie ma Auchanu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Przyczajenie
|
![]()
halllooo wszystkim
mam pytanko czy moze ktos z was wie cos o gazeele freestyle? czy jest to dobre czy zle na sposob na schudniecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Raczkowanie
|
A cóż to takiego???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Wtajemniczenie
|
wrzuc w wyszukiwarke
![]() ja mam to w domu, ale szczerze mowiac nigdy nie starczylo mi tyle zaparcia, zeby regularnie cwiczyc mamy kolezanka codziennie cwiczyla godzine i po poltora miesiaca byla szczuplejsza o 6 kg. bardzo sobie chwalila poza tym cwiczenie na tym jest zabawne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
Ash już się uświadomiłam
![]() Cóż! Ciągle czegoś się uczymy!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja przedtem ćwiczylam na nogi przez cały miesiąc a jak zaczęłam Tamilee myśłałam,ze padnę więc to było za mało. Teraz po paru dniach tych ćwiczen idzie mi lepiej i mam nadzieję, że zobacze jakieś efekty. Bede czekać tak jak Ty. I ćwiczyć dalej. Ja cwiczę co drugi dzień na przemian z brzuszkami i ramionami. Ale jak dojdę so wprawy zeby cały trening robić nie przerwanie to niewiem czy robić codziennie czy nie? No, ale do tego ejszcze daleka droga. Zyczę cI MAGREST abyś wreszcie zobaczyła jakieś efekty. Wiesz mi się wydaje że na początku jezeli będą jakieś zmiany to tylko takie, że tak jak piszesz wyrzeżbią Ci się nóżki i uda uformują ładniutko , zgrabniutko, bo na początku nie ubędzie w cm bo mięśnie się wyrabiają. Potem gdy wyrobią się mięsnie nogi nabiorą ładnego kształtu te mocne mięsnjie wyprą tkankę tłuszczową i zamienią się w same widoczne mięsnie bez tłuszczyky już czyli i spadną deko z cm. Zyczę Ci szybkich efektów magrest powodzenia, trzymam kciuki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Chyba od tygodnia cwicze pośladki z Tamilee i kiepsko mi idzie. Ledwo przechodze pierwszą część. O drugiej nawet nie myśle. Chyba strasznie kiepsko z moją kondycją.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
no to jest normalne,bo te cwiczenia daja niezle w kosc.ale spokojnie,ja na poczatku tez ledwo dochodzilam do konca 1 etapu,a teraz robie dwa naraz i dobrze sioe czuje
![]()
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
U mnie też coraz lepiej i wierze ze w koncu dojde do wprawy. Pamiętam po pierwszym razie miałam takie zakwasy ze chodzic nie mogłam a teraz spoko robie ten pierwszy etap, oczywiście strasznie sie zmęczę i spoce ale chociaż zakwasów nie mam tylko czuje takie przyjemne napięcie mięśni.
Drugi etap musi niestety jeszcze troszke poczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.