|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() ![]()
#573 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja wczoraj zrobiłam jednak wolne, bo jak to przy niedzieli to goście się trafili. Dziś zrobiłam swój trening siłowy ze sztangą, a na jutro dopiero planuję pure cardio ![]()
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
mnie dzisiaj czeka Plyometric. jak narazie to moja ulubiona czesc Insanity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
moj II test - dalam z siebie wszystko, na koncu uzyskalam moj ulubiony odruch wymiotny.Juz po prysznicu i wysmarowaniu sciegien mascia :/
switch kicks - 80/ 102 power jacks - 40/ 68 power knees - 70/ 90 power jumps - 25/ 45 globe jumps - 5/ 9 suicide jumps - 10/ 14 push-up jacks - 12/ 30 low plank obligue - 20/ 25 ps. zmieniam zdanie, juz nic wiecej dzis nie zrobie, nie jestem w stanie nawet oddychac ![]()
Żyję po raz drugi ... teraz wszystko musi być na 100% !!! Edytowane przez Mini82 Czas edycji: 2010-05-24 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie Pure Cardio nie lubię
![]() zaraz się musze zabrac za te cwiczonka, ale szkoda mi moich włosów bo właśnie wróciłam od fryzjera i są takie idealne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak to zrobiłam ale pomyliłam film i zamiast ćwiczyć dzisiaj cardio circut zrobiłam pure cardio
![]() ![]()
#580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zadomowienie
|
Mini82 no rewelacja!!! W niektorych masz prawie 100% poprawy!! Ale bym chciała mieć podobny progress jutro! Serdeczne gratulacje
![]()
#583 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() nie pytajcie mnie ile cm zlecialo ![]() ![]() w kazdym razie cialo jest twardsze ![]()
#584 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
widzialam ze pieknie mi to ujmiesz
![]()
#586 |
Zakorzenienie
|
Gratululuje
![]() Ja tez juz chce ![]() ![]()
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Megi ale biegac to mozesz ... i remont ci w tym nie przeszkadza :P
przeczytaj moj podpis : ,,kto chce ..."
#588 |
Zakorzenienie
|
Mini, super wyniki testu
![]() ![]() Zrobił mi dzisiaj też zdjęcia sylwetki - będzie dla porównania po całym treningu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Rozeznanie
|
Strasznie mi juz zbrzydło to Insanity, wcześniej cieszylam się na trening, teraz się zmuszam... no ale skończe skoro zaczełam, w końcu to tylko do końca tygodnia... a potem nareszcie coś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
innego? czyli?
i jak Insan moze zbrzydnac? ![]()
#591 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I nie mam pojęcia czemu tak mało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zadomowienie
|
Kochane ja już po drugim fit teście
![]() ![]() ![]() Tym razem też wykonywałam wszystki cwiczenia duzo poprawniej niz za pierwszym razem. No to jedziemy ![]() SK 63 / 92 + 46% PJ 45/ 47 + 4% PK 90/90 (tym razem zrobiłam tak jak Shaun mowi lewą nogą, a nie prawą jak poprzednio) PJ 21/25 + 19% GJ 7/ 11 +57% SJ 10/15 +50% P-U J 7/ 20 +185% !!! LPO 30/ 40 ( 2 wymachy= 1 powtórzenie) + 33% Co do efektów, to w lustrze wyglądam duzo szczuplej i jędrniej. Czuję się świetnie i ubrania leżą dużo lepiej. Zmiany na centymetrze niewielkie ( w stosunku do zeszłego tygodnia - zapomniałam sie zmierzyć przed rozpoczęciem Insanity) : -0.5 cm w talii, -1.5 cm w dole brzucha, -1 cm w każdym ramieniu ![]() Wage sprawdzam w czwartki, ale tak naprawde wszystko jedno co pokaże. Najwazniejsze są wymiary. 15 dzień zaliczony, 3 tydzień oficjalnie rozpoczęty ![]()
![]() ![]() 1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1 Winners do what losers don't want to do Edytowane przez tiara Czas edycji: 2010-05-25 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może kiedyś do nich jeszcze wróce ale tylko do pierwszego miesiąca ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() jestem ciekawa tego mierzenia tlusczu, mierzy w ciele czy wylicza spalony tluszcz na podstawie tetna? a organizm przywyczaja sie do wysilku ![]() ![]() widze po sobie, kondycja niby lezy ale na takim samym odcinku (niewielkim), przy takim samym tempie kiedys tetno 76 i kalorie rowniez 76 ![]() na calej trasie to juz roznica ok 40-50 kcal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś pure cardio
![]() Mini, tiara świetne wyniki ![]() ![]()
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Pure jest super
![]() uwaga uwaga, moj brzuch w lustrze dzis slicznie zaczal sie prezentowac ![]() ![]()
#597 |
Rozeznanie
|
Chyba jednak może zbrzydnąć, chociaż jeszcze tydzień temu tak nie było... może gdyby było więcej zmian, a nie w kółko to samo...
I może gdybym miala jakieś efekty... znaczy kondycyjne z pewnością są (programy dużo mniej mnie męczą, nawet się już az tak nie pocę, mimo że robię wszystko bardzo szybko i bez przerw), ale w wyglądzie marnie to wygląda, może też dlatego coraz mniej mnie do tego ciągnie... Chociaż dzisiaj jak robilam Max cardio conditiong i Insane abs to troszkę się znowu wciągnelam ![]() A co potem? Hmmm... nie mam nadal kasy na porządne hantle, więc pewnie będę sama sobie układać treningi, jak przed Insanity, trochę siłowych, trochę interwałów, dodam najcięższe ćwiczenia Shauna i podejrzewam że dam sobie niezły wycisk ![]() ![]() Ciężko mi jednak uwierzyć że już prawie minęły te 2 miesiące, wydaje mi sie jakbym dopiero co zaczynala... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
Cholercia przy wczorajszym Pure Cardio coś mi się z łydka stało boli jak ch*****
Cały wieczór spędziłam z termoforem ,maści żadnej nie miałam I teraz nie wiem co z dzisiejszym dniem? Ale nie chcę odpuszczać ![]() Nie wiem może jakąś rozgrzewkę przed treningiem powinno się (powinno)a Wy rozgrzewacie się przed albo chociaż rozciągacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
przeciez Shaun prowadzi rozgrzewke, masc masc rozgrzewajaca altacet
![]() ![]() ja dzis 17 dzien Insanity juz zaliczony - Cardio Recovery, ale nuuudne ale juz przedostatni raz i ufff poszło se !
Żyję po raz drugi ... teraz wszystko musi być na 100% !!! Edytowane przez Mini82 Czas edycji: 2010-05-26 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zadomowienie
|
Dzień 16sty zaliczony. Plyometric Cardio circuit skopało mi dziś dupę :P To się nigdy nie robi ławtwiejsze, gdy za każdym razem daje się z siebie wszystko. Dlatego ten trening jest dla mnie taki fajny. Mam nadzieje, ze mi nie zbrzydnie, szcegolnie w trakcie ostatnich 2 tyg drugiego miesiaca, kiedy wszystko naokolo bedzie mi przeszkadzac w ukonczeniu programu.
ewaw71 porządnie zrobiona rozgrzewka z Shaunem w zupełności wystracza, tym bardziej, że fajnie wzrasta jej intensywność i spokojnie rozgrzewa mieśnie przed szalenstwem. Buziaki kochane! Miłych treningów!
![]() ![]() 1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1 Winners do what losers don't want to do Edytowane przez tiara Czas edycji: 2010-05-26 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.