|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
No wlasnei po jakim czasie widac efekty i czy jest tutaj jakas osoba ktora by potwierdziła ze ma teraz fajnie ukształtowaną pupę po tych cwiczenaich??
|
|
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
Po ilu dniach mniej więcej widać efekty w.w. ćwiczeń?
(Jeżeli ktoś ćwiczy tak jak ja (![]() ![]() ) codziennie lub co 2 dni) ?? ![]() Dodam że ćwiczę dziś 6 lub 7 dzień (na razie tylko I-szy program), efektów na razie nie widać, ale czekam cierpliwie ![]() ![]() . Za I-szym i drugim razem po ćwiczeniach czułam zakwasy (chociaż nie aż "TAKIE" straszne hihi) a teraz już kompletnie nic nie czuje, żadnych zakwasów. Może za jakiś tydzień zacznę drugi program to one znowu wrócą życzę WSZYSTKIM powodzenia i wytrwałości, i mysle ze te ćwiczenia z Tamilee nie są aż takie straszne jak być może się wydawają ![]() ![]() ![]() ![]() Pzdr :
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz sie wypowiadalam,ze po tych cwiczeniach pupa mi sie fajnie uksztaltowala.ale ja cwicze okolo roku (nie tylko to oczywiscie
) i ciezko jest mi powiedziec po jakim mniej wiecej czasaie to nastapilo
|
|
#634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem,ale pewnie o czyms zapomnialam. Nie odchudzam sie i nie robie tego wszystkiego tylko po to,zeby zrzucic cos ![]() ale lepiej sie po tym czuje i juz od roku utrzymuje stala wage i jestem z siebie bardzi dumna
|
|
|
#636 |
|
Przyczajenie
|
monza sciagnac na emule
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktos zna oryginalny angielski tytul tej plyty?
Napewno nie bedzie to dolowne przetlumaczenie (bo nie istnieje taki dysk). Chce sobie tutaj kupic ! |
|
|
|
|
#638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
ćwicze już któryś raz z Tamilee i rzeczywiście,po pewnym czasie czuc już tylko mięśnie pośladków,a nie ud jak za pierwszym razem
zauwazyłam,ze moje posladki robia się twardsze...szkoda tylko,ze nie dzialaja te cwiczenia za bardzo na tylnia czesc ud,tzn po posladkami.. bo tam tez chcialabym pozbyc sie tluszczyku,i cellulitu...
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
A byłabyś tak dora i wyslała mi te filmiki z ćwiczeniami co masz na e-maila? aribeth@buziaczek.pl
|
|
|
|
|
#641 |
|
BAN stały
|
po zakończeniu a6w postanowiłam wziąć się wreszcie za swój tyłek
.Robiłam tylko drugą część i to chyba z połowe tego co ona...A zziajana i spocona byłam jakbym przez godzine ćwiczyła!I ledwo łażę...Czyli niezłe sa te ćwiczonka ![]() Czy wy też na początku nie dawałyście rady z nią? |
|
|
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
Oj Magda Tamilee faktycznie daje wycisk. Ja nie miałam odwagi zaczynać od tego drugiego etapu. Zaczęłam od początku, chociaż ćwiczenia z pierwszej części nie bardzo mi podpasowały, mimo to twardo ćwiczyłam. W środę przeszłam do drugiego etapu, przeszłam praktycznie cały, nie robiłam pojedynczych ćwiczonek i przyznam, że do dzisiaj mam zakwasy
Ale działa zdecydowanie lepiej niż ta pierwsza część. Małych zakwasów życze
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem fanką Tamilee
Pupa mi się podniosła i coraz ładniej wygląda Ćwiczyłam po 2 treningi od razu i na początku nie mogłam na drugi dzień po nich chodzić Ja widziałam już efekty po ok.2-3 tyg.ćwicząc 3xtyg. Teraz ćwiczę na zmianę z Cindy i efekty coraz lepsze Polecam daje wycisk,ale trzeba się skupić na dokładnym wykonywaniu ich-przede wszystkim ciężar na piętach ćwiczcie dzielnie i nie zrażajcie się,bo efekty są super i szybko je widać Pozdrawiam wszystkie Tamilee-maniaczki |
|
|
|
|
#644 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się efekty są i to dośc szybkie. Celulitu nawet sie pozbyłam
I faktycznie trzeba się ciągle pilnować by cały ciężar ciała był na piętach, jesli jest na całych stopach wtedy ćwiczyny uda, a nie pupę. Polecam zakładać adidaski, łatwiej utrzymać równowagę. annLee 2 treningi od razu? Jestem pełna podziwu, ja po jednym ledwo żyje. Do dnia dzisiejszego mam zakwasy pozdrawiam
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki! wczoraj przyszla mi plytka z allegro z Tamille na posladki.. ALE JEStem podlamana wytrzymalam ledwo 3min i bylam zmachana mam nadzieje ze nie tylko ja mam takei poczatki
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pisałam,że chodzić nie mogłam teraz już jest oki-ale i tak ćwiczę na maxa a póżniej nie mogę się nachylić,żeby umyć głowę albo zęby,bo mam trzęsawkę całe nogi mi się trzęsą ale lubię to uczucie ćwiczę sobie co 2-gi dzień,więc lubię dać sobie czadu Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny znowu z sentymentu zajrzałam do tego wątku ja ćwiczyłam systematycznie pupe oba programy przez około 2-3 miesiące i naprawdę widziałam efekty (uda 2cm mniej biodra 4 cm na minusie)
Niestety teraz wszystko wróciło u mnie do stanu poprzedniego (jestem w 9 miesiącu ciąży) ale mam nadzieję że za jakieś dwa miesiące rozpocznę ponownie walkę z moimi udami razem z Tamilee Webb. Jeżeli chodzi o brzuszek to ja preferuje jednak 6W przećwiczyłam specjalnie przed planowaną ciążą cały program i miałam ślicznie wyrobione mięsnie jak nigdy w życiu. (podobno wyćwiczone mięśnie przed ciążą pomagają w powrocie do formy po porodzie) No nic niedługo będę miała okazję sprawdzić. Życzę powodzenia nie załamujcie się na prawdę warto. |
|
|
|
|
#648 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bardzo lubie ten program na pupe i nogi.. Ale nie moge jakos sie przemoc ten na brzuszek. Jest mi b. ciezko zrobic te cwiczenia co ona.. i po 2 minutach rezygnuje, bo nie dosyc nie ma przerwy to jeszcze te cwiczenia sa dosc trudne (jak dla mnie). Skupiam sie wiec na pupie i widze efekty.
|
|
|
|
|
#649 |
|
Wtajemniczenie
|
musze jeszcze dodac, ze dla mnie druga czesc jest latwiejsza niz pierwsza (na pupe). Dziewczyny, czy cwiczycie z ciezarkami?
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczę ponad miesiąc i wydaje mi się, że pupa zrobiła się twardsza i jest na niej jakby troszkę mniej cellulitu (ale to moze mi się tylko zdaje, bobardzo bym chciała, żeby tak było)
Robię oba programy na zmianę, bo 2 na raz jeszcze nie daję rady, zwłaszcza pierwszy daje wycisk!Ćwiczę też Abs i tu drugi program, na mięśnie skośne jest trudniejszy.Ale już idzie mi lepiej niż na początku. Najważniejsze jest to,że lubię te ćwiczenia, bo taki np callanetics nudzi mnie straszliwie. Póki co o ciężarkach nie myślę, bez nich jestem skonana po ćwiczeniach |
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
te ćwiczenia są fajne
brzuszki łatwiej mi robic niż na posladki. cwicze już jakiś czas na posladki i jestem zlana potem po 1 programie trningu,za 2gi jeszcze się nie zabrałam za to na mój brzuchol robie oba programy,bo wydaję mi się,że w drugim programie jest wiecej ćwiczeń na skośne mięśnie,a w 1szym to nie czułam tych mięsni.
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o pośladki, to drugi program jest wg mnie łatwiejszy
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzięki mojemu kochanemu TŻ-towi (
Najpierw zrobiłam ćwiczenia na brzuch. Szło mi to dość łatwo, bo skończyłam niedawno A6W i mięśnie mam wyrobione (ale nadal sporo tłuszczu ) Pierwszy program bezproblemowo, ale w drugim nie potrafię zrobić takiego ćwiczenia, gdzie Tamilee podpiera się na łokciu i najpierw zgiętymi kolanami i drugim łokciem dotyka, no i tego następnego gdzie krzyżuje proste nogi z ręką. Jak dla mnie ciutkę za szybko wykonywane są powtórzenia w niektórych ćwiczeniach, ale na pewno po kilku razach się wyrobię ![]() A co do ćwiczen na pośladki to masakra!!!! Zrobiłam tylko pierwszą serię z programu 1 i więcej nie dałam rady i kiedy przerwałam ten trening ledwo mogłam chodzić, bo uda nie wytrzymywały ![]() Postanowiłam przez cały lipiec stosować następujący trening: poniedziałek, środa, piatek - ćwiczenia na brzuch wtorek, czwartek - ćwiczenia na pośladki Od sierpnia zaczynam znów A6W więc wtedy odpuszczę sobie ćwiczenia na brzuch i 3 razy w tygodniu będę robić na pośladki
|
|
|
#654 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie wydaje sie wam, ze rozgrzewki przed cwiczeniami sa za krotkie? JA cwiczylam na pupe i to dosc dlugo..efekty widoczne i to dosc szybko ale zaczely bolec mnie kolana, choc staram sie wykonywac cwiczenia poprawnie tzn tak zeby kolana nie wychodzily przed palce przy "przysiadach"
|
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiecie skąd ściągnąć filmik T. na nogi? Tylko eMulem?
pzdr
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
mam prośbę: troszke nie na temat
czy mógłby ktoś wrzucić na wyślij to lub na megaupload filmiki T. Webb na uda, nogi i najlepiej też na ramiona Pozdrawiam i bardzo przeprazsam za kłopot
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie jak wpisuje "Tamilee", to wyskakują mi tylko 3 filmiki
Dołaczam zdjęcie:http://img347.imageshack.us/img347/6148/emule29vl.png
|
|
|
#660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie lubie rozgrzewek ale wiadomo, ze trzeba wiec ograniczam sie tylko do tych co sa na kasecie. Tylko, ze teraz po 3 tygodniach (5 razy w tygodniu) cwiczen, czuje, ze bola mnie kolana. A jak napisalam wczesniej, robie je poprawnie tzn staram sie...stad moje pytanie, ze moze te rozgrzewki na kasecie sa za krotkie, choc jak mowie, nie cierpie rozgrzewek
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

(Jeżeli ktoś ćwiczy tak jak ja (

?

bo tam tez chcialabym pozbyc sie tluszczyku,i cellulitu...

Jestem pełna podziwu, ja po jednym ledwo żyje. Do dnia dzisiejszego mam zakwasy