|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
No dobra, zaczelam drugi tydzien. Nie jest lekko
ale dam rade mimio, ze po cwiczeniach mozna wszystko wykrecac ale podoba mi sie to. Zrobilam foty przed i zrobie po. Jak mi starczy odwagi to wrzuce je na You Tube. Oczywiscie w tajemnicy, bo druga polowka chyba by mnie zakatrupila Nie mam wynikow z pierwszego fit testu ale drugi napewno podam.
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Max cardio conditioning poszedl
te 48 minut minelo szyyybciutko ![]() Ja nie chce konczyc Insanityyyy....
|
#814 |
|
szamanka
|
To mówicie, że ostatnie ćwiczenie się liczy jako jedno za obie strony... heh, to znaczy, że mój wynik jest o połowę mniejszy
![]() Dziś w końcu w przyzwoitych warunkach miałam Max interval circuit i przyznam, że lekko nie było
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
ja licze pojedynczo, Tania tez pojednczo liczyla i jej wyszlo ok 70-85 chyba
|
#816 | |
|
szamanka
|
Cytat:
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co ja zrobiłam
zrobiłam a jakże... ale sobie myślę... niezły ten recovery week...godzinka taaakich ćwiczeń.... to co będzie w drugim miesiącu....No a dzisiaj dobry filmik włączyłam i się zdziwiłam, że taki lajtowy i krótki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
brawo dla tej kobiety
zyjesz po maxie dzisiaj?
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po wczorajszym maxie mam zakwaski Edytowane przez ewaw71 Czas edycji: 2010-06-22 o 10:02 |
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
tydzien 6
max interval circuit za mną ![]() uff...
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
8 dzien Insanity.
biust-96,5/94 talia-78/76 biodra-103/101 udo pr-61.5/61 udo l-61.5/60.5 lydka pr-40.5/39.5 lydka l-39.5/38 waga-70/68.5kg Nie wiem czy to tylko utrata wody, czy rzeczywisty wynik. No nic zobaczymy dalej jak bedzie. |
|
|
|
#823 | |
|
szamanka
|
Cytat:
![]() U mnie takich nie ma, ale ja to ja... Max interval plyo zaliczone, a zarazem 6. tydzień. Jutro wolne
|
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was i strasznie podziwiam za to, że dajecie radę mi od samego patrzenia słabo się robi, ale postanowiłam spróbować
i na wstępnie pojawiło mi się kilka pytań, jestem w trakcie nadrabiania wątku i zbieraniu całego materiału ćwiczeniowego. Kondycyjnie uważam, że powinnam dać radę, ale okaże się w praniu![]() 1) Mam zamiar zacząć od 28 czerwca, już nie mogę się doczekać ![]() Moim celem jest schudnąć, aktualnie jestem na diecie Dukana II faza i jest tu mało węgli, więc chciałabym zapytać ile przed treningiem zjeść posiłek duży jogurt nat(kefir, maślanka) z otrębami(wybrałam takie rozwiązanie bo ma najwięcej węgli, ) a po treningu już będzie coś białkowego czy odwrotnie np. przed pierś z kurczaka a po ten jogurt ?2) Lepiej jest zrobić więcej a gorszej jakości, czy np. poczekać z 20 sekund, złapać oddech a zrobić ćwiczenie bardzo poprawnie technicznie Niektóre filmiki już przejrzałam i tak te osoby różnie robią i nie wiem co jest lepsze, celem jest schudnięcie![]() 3) Czy robicie jakąś rozgrzewkę przed ćwiczeniami ? Czy po prostu odpalacie filmik i początek traktuje się jako rozgrzewkę ? 4) aha i czy np. wstając o 5 rano i jedząc śniadanie to po jakim czasie można zacząć ćwiczyć ten program? aby wszystko było w żołądku ok, taka pora by mi najbardziej pasowała Aha i jescze jedno... jak z jakichkolwiek przyczyn ominę trening, to co wtedy ? mam po prostu opóźnienie o ten 1 dzień, czy jak Wy wtedy postępujecie ? Wiem, ze moje pytania mogą okazać się męczące, ale chciałabym do tego treningu się przyłożyć. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was , w sumie nas wszystkie
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2010-06-22 o 20:07 |
|
|
|
#825 |
|
Rzabbocop
|
prawdopodobnie bedzie Ci latwiej, jesli przed zjesz troche wegli
od poczatku stawiaj na jakosc i technike, to jest wazniejsze niz cyferki poza tym nie chcesz chyba kontuzji?najlepiej minimum godzine po jedzeniu, bardziej komfortowo powinno byc 1,5-2h ![]() jesli jakis trening Ci wypadnie to zrob go nastepnego dnia, po prostu program przedluzy Ci sie o jeden dzien |
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po max interval plyo oj ciężko było pompeczki mnie wykończyły. Może dlatego że dziś się dość narobiłam,nie wiem.Lecę pod prysznic
|
|
|
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
Rzabba dzięki, troszkę mi to rozjaśniło w głowie, poczytam też o treningach przed i po treningowych, ale wiem ze na Dukanie ciężko będzie poprawne skleić.
I jeszcze jedno pytanko; jak mam się ubrać będę ćwiczyć na dworze, bo domek mam malutki i zagracony i nie ma jak się prawie w nim obrócić, na boisku szkolnym ale sąsiedzi będą się dziwnie patrzeć, już to czuję i kompletnie nie wiem co mam na siebie włożyć, może jakieś podpowiedzi ? pora to ok. 8 rano i też ciężko wyczuć bo aby nie przewiało i też aby się nie przegrzać, w domu to można z gołym tyłeczkiem a tak ? ćwiczy ktoś na dworze ?
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2010-06-22 o 21:41 |
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja bym na dworze nie ćwiczyła,ciężko coś doradzić odnośnie ubioru zgrzać sie na pewno zgrzejesz . A co zrobisz jak kilka dni będzie lało?Nie da się w domu? To byłoby najlepsze,coś poprzesuwać. Pomyśl na pewno coś da się zrobić
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
hmm zastanawiam się,c zy można się przyłączyć? tylko czy dam radę wykonywać to tak co dziennie, jak gdzieś wyjade czy coś... :/
|
|
|
|
#830 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny podziwiam was ze tak dajecie rade te programy wykonac
...postanowiłam ze tez sie przyłacze...ale niestety po 10 min wymiekłam...nie dałam rady kondycyjnie...ale nie poddaje sie , bede codziennie robiła tyle ile dam rade i mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie wszystko wykonac tak jak nalezy...pozdrawiam
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Początki są trudne, ale z każdym dniem lepiej - powodzenia.
Ja ćwiczę w staniku sportowym i krótkich spodenkach takich leginsowych + buty. Taki strój nadaje się też i na dwór, jeśli będzie chłodniej to możesz założyć jakąś koszulkę. No sama nie wiem... zgrzejesz się na 100% postaw przede wszystkim na wygodę. Zresztą spróbujesz i zobaczysz,
|
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Max cardio conditioning zaliczony
![]() Powiem Wam że jak w pierwszym miesiącu właściwie nie czułam mięśni to teraz dają znać o sobie nie są to jakieś mega zakwasy ale czuję ,czyli jest dobrze. A czemu tu taka cisza? |
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
dzis Max recovery z jutra bo dostalam wlasnie @ i boooli brzusio. ale wiecie co, myslalam ze bedzie to tak lightowe jak mardio recovery
no coz, bladzic jest rzecza ludzka. a tu same na brzusisko pompki i inne dziadostwa. ale nie ma co narzekac, zrobione
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
Nie wytrzymałam dziewczyny do poniedziałku i zrobiłam dziś 1 trening Plyometric Cardio Circuit
i powiem Wam, że nawet czuję się dobrze kondycyjnie pierwszy cykl, rozciąganie i 2 cykl to super w tempie minimalnie wolniej niż oni, ale jak doszły ręce to padaczka kompletna kicha, mam nadzieję, że szybko się wzmocnią a końcówka też na maxa Więc załapałam bakcyla, a wszystko przez Was i wizaz dziękuję I nawet znalazło się miejsce w domu rodziców, ale jak będzie pogoda to i tak wybiorę się na boisko a co !
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rączkami się nie przejmuj na początku trudno ale wzmocnią się . Pamiętam czasy kiedy ani jednej męskiej pompki nie mogłam zrobić![]() Mini bidulko poradziłaś sobie Ty to twarda kobita jesteś
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
mialabym wyrzuty sumienia jakbym nie zrobila
twarda - nie twarda - @ to nie choroba przeciez
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
Naczytałam się Was, znalazłam filmiki i dziś zrobiłam Fit Test... Masakraaa
Pal licho zadyszkę, ale ja mam taką koordynację ruchową hihi szkoda gadać - cud, że kolanami zębów sobie nie powybijałam Najgorsze dla mnie były jednak te wyskoki, mieszkam w bloku i stresowałam się, żeby sąsiadów pode mną zbytnio nie niepokoić No cóż... Jestem pozytywnie nastawiona, ale to pewnie tylko do jutra jak polegnę gdzieś na podłodze w dużym pokoju
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
heheh Dianka przypomnialy mi sie moje pierwsze treningi Insanity
hahah dobre bylo ![]() potem wszystko idzie plynnie
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Oby, oby
![]() Ogólnie to dość nakręcająca zabawa, aż nie mogę się jutra doczekać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

ale dam rade mimio, ze po cwiczeniach mozna wszystko wykrecac ale podoba mi sie to. Zrobilam foty przed i zrobie po. Jak mi starczy odwagi to wrzuce je na You Tube. Oczywiscie w tajemnicy, bo druga polowka chyba by mnie zakatrupila
te 48 minut minelo szyyybciutko
zrobiłam a jakże... ale sobie myślę... niezły ten recovery week...godzinka taaakich ćwiczeń.... to co będzie w drugim miesiącu....

duży jogurt nat(kefir, maślanka) z otrębami(wybrałam takie rozwiązanie bo ma najwięcej węgli, ) a po treningu już będzie coś białkowego czy odwrotnie
poza tym nie chcesz chyba kontuzji?
kompletna kicha, mam nadzieję, że szybko się wzmocnią a końcówka też na maxa