|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Witajcie dziewczyny
Zaczynam właśnie 2 miesiąc Insanity, ale robionego na zmianę z p90x - treningi siłowe p90x 3 razy w tygodniu i 3 razy Insanity, i mimo że moim priorytetem jest siłowy, to insanity jest rewelacyjne... programy dalej męczą mnie potwornie, i gdyby się tym sugerować możnaby pomyśleć że kondycja mi się nie poprawila... ALE każda inna dzialalność to teraz pestka: bieganie, skakanie, codziennie czynności... ten program poprawia po prostu niesamowicie poprawia wytrzymałość i wydolność
|
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam przerwę przymusową, niosłam bardzo ciężką torbę p[o jednej stronie ciała i wysiadły mi plecy, byłam już u masażystki, ale niestety muszę się oszczędzać przez kilka dni, czyli Insanity będę w ogóle robić na raty, bo w sierpniu mi wypadnie półtora tygodnia przerwy... Tęskni mi się za tym, niestety, ale na otarcie łeż przechodzę na dukana na razie - bo ćwiczyć przy nim noie można, a skoro nie ćwiczę....
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się przyznać że te 2 ostatnie tygodnie nawaliłam i nie skończyłam programu
Jednak na pewno wrócę do niego Obecnie biegam i robię siłowe i mam mega zakwasy czegobo insanie niestety nie miałam Jednak insanity poprawił mi niesamowicie kondycje i siłę na pewno wrócę do tego programu |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
ewcia ja tez sie od nowa zakochalam w bieganiu, szczegolnie dlatego ze kondycja lepsza po insanity
zreszta jaka przyjemnosc przy +30 st w domciu dzialac przy insanity? srednia. chyba ze ktos klime ma w domciu
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i teraz widzę jak kondycja po insanity wcześniej nie dałabym rady z bieganiem A Ty kupiłaś pulsometr? Podejrzałam w Twoim wątku i co mówisz rewelacja? Ja na razie mam tylko stoper w regarku po synu
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
rewelka
moge polecic z czystym sumieniem ![]() narazie bawie sie hr max, kcaloriami i spalanym fatem moze w przyszlosci mocniej go rozszyfruje
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie sobotnich ćwiczeń w 2 tygodniu. To jest pure cardio & cardio ABS, czyli muszę zrobić 2 ćwiczenia z 2 różnych filmików, tak? Trzeba je zrobić naraz, czy można mieć między nimi przerwę?
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Tak 2 filmiki.Razem robimy.
|
|
|
|
#999 |
|
Rozeznanie
|
Mialam dzisiaj robić któryś program max w ramach interwałów, ale nie dam rady... to chyba najgorętszy dzień, jak wstalam o 7 już było nie do wytrzymania... ja chcę klimatyzacje!
Dajecie radę ćwiczyć? |
|
|
|
#1000 | |
|
szamanka
|
Cytat:
od dwóch tygodni w zasadzie nic nie robię... później raz próbowałam, ale po 15. min podziękowałam...Żeby być w stanie ćwiczyć, to musiałabym chyba wstać o 6... ale ciężko jest wstać o 6. jak się zasypia dopiero ok 2., bo jest za gorąco...
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A wy? Edytowane przez ewaw71 Czas edycji: 2010-07-17 o 12:52 |
||
|
|
|
#1002 |
|
Rzabbocop
|
Mysle, ze nie trzeba robic od poczatku, wystarczy powtorzyc ostatni tydzien
|
|
|
|
#1003 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Cięzko jest się zmobilizować w taki upał. Wczoraj zaczęłam ćwiczenia ok 16 i po 5 min. chciałam przerwać, ale powiedziałam sobie, że jak już zaczęłam, to dotrwam do końca. I jakoś przeżyłam Dzisiejsze cardio+abs mnie przeraza, bo jest naprawdę upalnie. Nie lubię ćwiczyć późno, ale w tym momencie chyba nie mam innego wyjścia :/Cytat:
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
No dobra. Pierwszy max zaliczony plus fit test. Myslalam, ze bedzie duzo lepiej ale i tak jest ok. Jestem chora ale jakos dalam rade.
switch kicks-../130/124 power jacks../56/54 power knees-../93/95 power jumps-../50/37 globe jumps-../12/16 push-up jacks-../24/27 suside jumps-../19/16 low plank oblique-../60/60 Nie moglam sie zebrac z dywanu. Padalam jak pies pluto. Odpoczne i zrobie pomiary i foty. Zobaczymy czy jakies optyczne roznice sie pokazaly .. Pozdrawiam i niech moc bedzie z Nami.A upaly. Zapraszam do siebie. ponad 40 stopni celcjusza i po 100% wilgotnosci. Nie narzekac, dzialac. Trzymam za Was kciuki.
Edytowane przez Centkowana Czas edycji: 2010-07-19 o 15:54 |
|
|
|
#1005 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Dużo czytałam i chciałabym spróbować z wami tego Insanity, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Znalazłam jedynie na amazonie.com ale kosztuje 140$
|
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
No dobra. Trzeci dzien maxa zaliczony. Uuuu, czuje wszystkie miesnie. Robilam pomiary. Udka po -2cm... talia-1, lydki-2, i bioderka -3...chyba sie oplaca..Co myslicie?Nie podaje wczesniejszych wymiarow, bo gdzies je wrzucalam...Pozdrawiam, niecierpliwych i tych bardziej wytrwalych
A o cycuszkach juz nie wspominam. Prawie zanikaja
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Trafilam tu przypadkiem, Czytam i czytam i jestem w szoku
jakie efekty, braaawo ![]() Postanowilam, ze przylacze sie od poniedzialku Mozecie mi podac skad sciagacie te filmiki? Szukalam na stronach,torrentach, ale albo zle szukam, albo w nazwach sie nie lapie, moze mi ktos wytlumaczyc...? Dziekuje z gory
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Widze, ze dziewczyny sie rozochocily. Poszukaj na torrentach. Insanity beachbody. Pozdrawiam
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
przylacze sie w pon, az sie boje
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przerwałam program
jest za gorąco i przez wakacje dziecia mało zorganizowana jestem. Zacznę od początku jak już rok szkolny się zacznie wszystko wróci do normy.
|
|
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
Kalakiria bardzo Ci dziękuję
Edytowane przez estrella18 Czas edycji: 2010-07-23 o 13:10 |
|
|
|
#1012 | |
|
szamanka
|
Cytat:
ale i tak za gorąco...
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak sie ochlodzi to na jesien sie tutaj melduje Mariola licze ze wrocisz napewno ![]() Ewkaw tez ma byc ![]() buziaki
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
No szkoda, ze rezygnujecie. Tyle pracy i znowu zaczynac od poczatku. Mi zostaly jeszcze trzy tygodnie. Jest ciezko, a ta cholera choroba ciagnie sie jak flaki z olejem. U mnie tez sa upaly, klimy nie wlaczam, no chyba ze juz nie dam rady wytrzymac. Poce sie jak szczur, ale cwicze. No nic, bedziemy czekac. Pozdrawiam.
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Mam pytanie dotyczące Insanity oczywiście 9 dnia w rozpisce jest 'Cardio Circuit'. Myślałam, że ściągnełam wszystkie części, ale niestety tego nie mam. Czy to jest jakiś osobny filmik do ściągnięcia, czy jak?Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
#1016 |
|
Rozeznanie
|
Dzień 9 to Plyometric Cardio Circuit czyli to co dnia 2 i 6 itd., treningi się powtarzają... masz ten filmik?
|
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Chciałabym podjąć wyzwanie, ale nie wyczytałam - nie mogę znaleźć - najważniejszego... ile całe Insanity zajmuje? 2 miesiące?
Kuszące jest poprawienie kondycji, z którą u mnie jest naprawdę cienko ;/
|
|
|
|
#1018 |
|
Rozeznanie
|
Tak, 60 dni. Z tym że to nie jest trening dla osób z bardzo słabą kondycją, nie nadążysz. Lepiej najpierw poprawić kondycję a potem zaczynać Insanity
|
|
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, czytajac wasze odpowiedzi domyślam się, że jest naprawdę ciężko!
Jak ściągnę do sprawdzę i wtedy zdecyduję na czym najpierw się skupię... mam dużo czasu żeby nadrobić jak coś ![]() Nie ma tragedii z moją kondycją, w końcu ćwiczę już jakiś czas i przy okazji ona się poprawia.. Ale wolałabym nie polec i zamierzam kiedyś zrobić te ćwiczenia! Są kuszące
|
|
|
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

zreszta jaka przyjemnosc przy +30 st w domciu dzialac przy 

od dwóch tygodni w zasadzie nic nie robię... później raz próbowałam, ale po 15. min podziękowałam...

Trzymam za Was kciuki.
jakie efekty, braaawo 
przylacze sie w pon, az sie boje
jest za gorąco i przez wakacje dziecia mało zorganizowana jestem. Zacznę od początku jak już rok szkolny się zacznie