Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 10:16   #1051
daruniaa01
Wtajemniczenie

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

mychamycha - nie wiem jak u innnych dziewczyn, ale mi po cwiczeniach (juz w sumie dosc dlugi okres czasu ale z przerwami) przybyo w pupie 3cm ja sie z tego ciesze bo teraz jest fajniejsza a nie taka plaska, ale mysle ze jesli mowisz ze masz zbedny tluszczyk na pupie to nie wyjda Ci od razu miesnie tylko po prostu poprawi sie jej wygld chociaz mi miesnie w sumie widac, ale jestem szczupla i napewno dlatego tak mam, teraz juz nie cwicze 3razy w tyg po dwa zestawy jak dotad robilam tylko w poniedzialek i piatek oba, a w srode tylko ten drugi, bo bardziej chce podtrzymac ten efekt co mam niz dalej ja rzezbic no i jest straaaasznie twrda takze do cwiczen dziewczynki ja wlasnie ide zrobic swoja "porcje".....
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 11:49   #1052
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
mychamycha - nie wiem jak u innnych dziewczyn, ale mi po cwiczeniach (juz w sumie dosc dlugi okres czasu ale z przerwami) przybyo w pupie 3cm ja sie z tego ciesze bo teraz jest fajniejsza a nie taka plaska, ale mysle ze jesli mowisz ze masz zbedny tluszczyk na pupie to nie wyjda Ci od razu miesnie tylko po prostu poprawi sie jej wygld chociaz mi miesnie w sumie widac, ale jestem szczupla i napewno dlatego tak mam, teraz juz nie cwicze 3razy w tyg po dwa zestawy jak dotad robilam tylko w poniedzialek i piatek oba, a w srode tylko ten drugi, bo bardziej chce podtrzymac ten efekt co mam niz dalej ja rzezbic no i jest straaaasznie twrda takze do cwiczen dziewczynki ja wlasnie ide zrobic swoja "porcje".....
w ile czasu osiągnęłaś taki efekt ?
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 12:07   #1053
daruniaa01
Wtajemniczenie

Hm...zeby nie sklamac w sumie to odkladnie nie wiem.... ale tak: cwiczyc zaczelam tak w czerwcu/lipcu i staralam sie dosc regularnie (co drugi dzien), potem w sierpniu mialam z 2-3tyg przerwy ze wzgledu na wyjazd na wakacje po powrocie znowu zaczelam, we wrzesniu znowu przerwa okolo 2tyg i tak od pazdziernika regularnie co drugi, trzeci dzien....wiec nie wiem w sumie ile dokladnie ale w wakacje mialam w pupie jeszcze 87, a teraz mam 90 ale skoro we wakacje mialm jeszcz te 3cm mniej wiec tak ze 2-3miesiace pozdrawiam

Edytowane przez daruniaa01
Czas edycji: 2008-11-14 o 12:08
Stary 2008-11-14, 12:18   #1054
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
Hm...zeby nie sklamac w sumie to odkladnie nie wiem.... ale tak: cwiczyc zaczelam tak w czerwcu/lipcu i staralam sie dosc regularnie (co drugi dzien), potem w sierpniu mialam z 2-3tyg przerwy ze wzgledu na wyjazd na wakacje po powrocie znowu zaczelam, we wrzesniu znowu przerwa okolo 2tyg i tak od pazdziernika regularnie co drugi, trzeci dzien....wiec nie wiem w sumie ile dokladnie ale w wakacje mialam w pupie jeszcze 87, a teraz mam 90 ale skoro we wakacje mialm jeszcz te 3cm mniej wiec tak ze 2-3miesiace pozdrawiam
mobilizujesz mnie ja wczoraj już zaczęłam, i zamierzam co 2 dni , na początku tylko jedną serie, później jak dam rade to dwie
Stary 2008-11-14, 12:25   #1055
daruniaa01
Wtajemniczenie

ciesze sie, ze moge kogos zmobilizowac prawde mowiac te wymiary mnie sama mobilizuja zeby nie przestawac, bo czasami straaaszne sie nie chce ja na poczatku tez robilam jedna, pozniej dwie a tak swoja droga to na poczatku robilam ta jedna i padalam, drugiej nawet nie wlaczalam bo myslalam ze skoro ta pierwsza taka ciezka to jaka musi byc druga a potem jeszcze poki robiam jedna to cwiczylam zamiennie np raz I zestaw, raz drugi i tak szczerze to ten drugi jest duuuuzo prostszy-dla mnie przynajmniej i np teraz robie na odwrot-zaczynam od drugiego,potem dopiero pierwszy, po po tym drugim sie nie mecze a po pierwsyzm nie mam juz sily na nic....
Stary 2008-11-14, 17:16   #1056
mychamycha
Zakorzenienie

Niuniaczek wypatrzyłam płytkę u mnie w galerii, w księgarni, czy czymś takim na wzór empiku. I była płytka Tamilee. Zapłaciłam tylko 20 zł, a myślałam, że więcej mnie to wyniesie.

Daruniaa czyli mówisz, że najpierw spalę tłuszczyk, a dopiero potem pomału przy regularnych i solidnych ćwiczeniach zaczną pojawiać się mięśnie? Właściwie to wydaje mi się to logiczne. Bo czy możliwe jest wyrobić mięśnie nie spalając nadmieru tkanki tłuszczowej?
Mam jeszcze pytanie: czy po tych ćwiczeniach poprawia się choć troszkę ogólny wygląd całych nóg i czy znikają "boczki" na biodrach? Czy poprawia się tylko pupa?( albo AŻ pupa)

Przejrzałam teraz ćwiczenia, opierają się na tych samych ćwiczeniach tylko robionych na zmianę. Przynajmniej nie ma tylu do nauki

Od dwóch tygodni ćwiczę z najnowszą płytą z Shape'a, program na ujędrnianie. Swoje megazakwasy już przeżyłam, więc mam nadzieję, że już ich nie doświadczę i że uda mi się przećwiczyć do końca pierwsze 15 min.

Edytowane przez mychamycha
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:10
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 18:59   #1057
mychamycha
Zakorzenienie

Matko ta kobieta jest niemożliwa!!! a jej ćwiczenia to katorga Wytrzyałam tylko 10 minut. Po jakim czasie będę w stanie wykonać całą pierwszą serię?
nie wiem też, jak utrzymać ciężar ciała na pięcie nie potrafię przerzuić tego ciężaru stojąc płasko stopą na podłodze, dlatego lekko zadzieram palce i śródstopie do góry, a nie wiem czy to tak można. Załamałam się już na początku mam wątpliwości, czy to dalej ma sens
Stary 2008-11-14, 21:15   #1058
nineczka
Wtajemniczenie

Cwicz w butach do treningu, to pomaga utrzymac rownowage. Kilka razy pocwiczysz i bedziesz robila dwa treningi. Sprobuj moze zrobic druga czesc.. jest latwiejsza, przynajmniej dla mnie.
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 23:26   #1059
daruniaa01
Wtajemniczenie

mychamycha-tak,mysle ze ogolnie wyglad pupy poprawi Ci sie na plus i ze bedziesz zadowolona co do tluszczyku to polecam tez np skakanke

Czy te cwiczenia dzialaja na boczki to przyznam szczerze......nie wiem bo ja boczkow na szczescie nie mam, ale na nozki na pewno na uda bardzo, sa takie smuklejsze i u mnie widac zarys miesni

Co do tego ze nie wytrzymalas......10minut to super ja z max z 7 za pierwszym razem zrobilam i padlam, a przez 3 dni nie moglam chodzic-nie przesadzam usiasc-masakra, nie mowiac o zejsciu po schodach.... jak kaleka szlam

Rowniez jak juz napisala kolezanka sprobuj sobie drugi zestaw-jest duzo prostszy i mniej sie meczysz. A kolejnym razem i pierwszy zrobisz do konca
ja na poczatkach sie meczylam ciagle z pierwszym, drugiego nawet nie wlaczalam bo myslalam ze on bardziej zaawansowany, dla tych co opanowali juz pierwszy hehe....
pozdrawim i zycze wytrwalosci
Stary 2008-11-14, 23:32   #1060
lil coco
BAN stały

to uczucie na drugi dzień po ćwiczeniach - JAK SIE IDZIE PO SCHODACH haha mi sie kolana normalnie same uginają, nie że boli ! tylko nogi odmawiają posłuszeństwa
Stary 2008-11-15, 10:54   #1061
mychamycha
Zakorzenienie

Ok.Wytrwam Mam lekkie zakwasy na pupie i udach, to chyba znaczy, że ćwiczenia zadziałały. Mogę chodzić, bo już wcześniej zaczęłam z Shapem. Wtedy to też przez trzy dni nie mogłam zejść po schodach (a w szkole musiałam aż z 4 piętra ) i usiąść. Kumpela się tylko ze mnie śmiała .

Juro spróbuję drugi zestaw ćwiczeń.
Stary 2008-11-17, 12:55   #1062
daruniaa01
Wtajemniczenie

Jak Wam idzie? ja wlasnie zrobilam swoja porcje-ale tylko jeden zestaw...i w dodatku drugi bo jakiegos lenia mam.... a jak u Was?
Stary 2008-11-17, 13:13   #1063
Integirl
Rozeznanie

czy mogę się przyłączyć ???
ćwiczenia z tamilee mam od dawna ale nigdy nie ćwiczyłam systematycznie i teraz chciałabym przynajmniej 4 razy w tygodniu je robić zaczynając od pierwszego programu . Mam nadzieje że to choć trochę pomoże nadać kształt moim pośladkom

Dzisiaj rano już pośladki dostały w kość więc kolejne ćwiczonka z tamilee na pośladki jutro
Pozdrawiam
Stary 2008-11-17, 13:16   #1064
daruniaa01
Wtajemniczenie

Nie wiem czy mam prawo wypowiadac sie w inieniu calosci ale MOZESZ
Tylko myske ze codzienne cw. tameeli bez dnia przewry to nie za dobry pomysl... co drugi dzien w zupelnosci wysparczy
Stary 2008-11-17, 13:20   #1065
andzya
Zakorzenienie

Te cwiczenia naprawde daja fajne efekty
Ja bardzo dlugo cwiczylam je codziennie i mysle, zeby ponownie do nich wrocic.
Stary 2008-11-17, 22:12   #1066
mychamycha
Zakorzenienie

Cwiczyłam wczoraj drugą serię. Jest rzeczywiście łatwiejsza choć też daje w kość Będę kontynuować na razie tą serię, a potem postaram przejsć na pierwszą. Ach jak mi się marzy robić dwie serie po rząd Czy Wy do tych ćwiczeń stosowałyście jakieś diety, żeby były efekty, czy i bez diety je osiągnę?
Stary 2008-11-18, 01:16   #1067
1985SiWA
Zakorzenienie

Witam wszystkich w tym watku

Teraz dopiero sie dowiedziałam, że cos takiego istnieje, koniecznie musze ściagnąć
Stary 2008-11-18, 01:18   #1068
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Integirl Pokaż wiadomość
ćwiczenia z tamilee mam od dawna ale nigdy nie ćwiczyłam systematycznie i teraz chciałabym przynajmniej 4 razy w tygodniu je robić zaczynając od pierwszego programu .
Między ćwiczeniami musimy zrobić MINIMUM jeden dzień przerwy - w tych dniach można cwiczyć inne grupy mięśniowe

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 02:58   #1069
nineczka
Wtajemniczenie

Ja jak cwicze druga czesc, to odczuwam bole w innych czesciach niz przy pierwszej .. zauwazylam, ze po drugiej czesci, czuje posladki i to jak.. Bardzo wazne jest jednak wykonywanie tych cwiczen dokladnie i przenoszenie ciezaru na piety..dlatego polecam wkladanie butow do tych cwiczyn..bo jak kiedys cwiczylam na bosaka to trudniej bylo mi przeniesc ciezar na piety. I dla kobitek, ktore juz od dawna cwicza. polecam ciezarki do rak!!!
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 13:55   #1070
unusual
Raczkowanie

GG do unusual

dziewczyny ale kusicie
ja jestem na etapie sciagania filmikow...
unusual jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 22:41   #1071
Lavi92
Zakorzenienie

Właśnie mi się ściaga 3 part do pośladków Juz nie moge się doczekać.
Stary 2008-11-19, 16:30   #1072
daruniaa01
Wtajemniczenie

Jak tam dziewczyny, sciagnely sie filmiki? ja zrobilam co musialaczyli dwa zestawy zaliczone a teraz......ide pasc na lozko
Stary 2008-11-19, 16:30   #1073
daruniaa01
Wtajemniczenie

Jak tam dziewczyny, sciagnely sie filmiki? ja zrobilam co musialam czyli dwa zestawy zaliczone a teraz......ide pasc na lozko

Edit:
sorry za dubel ale cos mi sie komputer muli...:/

Edytowane przez daruniaa01
Czas edycji: 2008-11-19 o 16:34
Stary 2008-11-19, 16:54   #1074
Ania002
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!
Mam do Was pytanie- czy przez te ćwiczenia nie rozbudują mi się nogi? I tak mam już umięśnione, dużo ćwiczę, bardzo często jeżdżę na rowerze i biegam. Chciałabym zacząć ćwiczyć Tamilee Webb na pośladki, ale się trochę boję o te uda, nie chcę mieć jeszcze bardziej umięśnionych. Pozdrawiam Was serdecznie
Ania002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 17:44   #1075
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ania002 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Mam do Was pytanie- czy przez te ćwiczenia nie rozbudują mi się nogi? I tak mam już umięśnione, dużo ćwiczę, bardzo często jeżdżę na rowerze i biegam. Chciałabym zacząć ćwiczyć Tamilee Webb na pośladki, ale się trochę boję o te uda, nie chcę mieć jeszcze bardziej umięśnionych. Pozdrawiam Was serdecznie
Mi sie wydaje ze jesli juz masz umiesnione to raczej bardziej Ci sie nie rozbuduja, gdybys miala chudziutkie i "miekkie" to moze i by nabraly kszaltu jakichs miesni ale wydaje mi sie ze istniejacych juz miesni jakos nie powieksza
Ale ja sie moge nie znac...
Stary 2008-11-19, 19:24   #1076
SchizoFretka
Raczkowanie

Prosiłabym bardzo o przsłanie mi tych ćw na meila : kingula141@wp.pl ; ) ew. podanie linku. Z góry dziękuję.
SchizoFretka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 19:30   #1077
kasia7989
Raczkowanie

i ja również bym baaardzo prosiła na priv jakiś link z góry baaaaardzo dziękuję potrzebuję tych cwiczen

kasia7989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 19:55   #1078
daruniaa01
Wtajemniczenie

Dziewczyny, nie m konkretnych linkow, musicie poszukac i sciagnac z miejsc z ktorych sciaga sie filmy i nie da sie tez na maila przeslac bo sa za duze....
Stary 2008-11-19, 23:37   #1079
1985SiWA
Zakorzenienie

mi sie "posladki" sciagaja tak wolno ze chyba bede czekac z tydzien ehhh
dzisiaj machnelam to co mi sie sciaglo czyli "cialo" 15 min 1-sza seria pozniej troche wlasnych cwiczen, rozciaganie i czuje sie ok.
mam nadzieje ze jutro nie bede wyc z bolu
Stary 2008-11-19, 23:53   #1080
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SchizoFretka Pokaż wiadomość
Prosiłabym bardzo o przsłanie mi tych ćw na meila : kingula141@wp.pl ; ) ew. podanie linku. Z góry dziękuję.
Cytat:
Napisane przez kasia7989 Pokaż wiadomość
i ja również bym baaardzo prosiła na priv jakiś link z góry baaaaardzo dziękuję potrzebuję tych cwiczen
Dziewczyny - to nie jest wątek z prośbami o przeslanie linków na PW - mozecie przecież same napisać do kogoś na PW, a nie zaśmiecać wątek... reaguję tak, ponieważ jest kilka watków, które przez takie posty przez kilka stron mają potem tylko posty - "ja też... poprosze", "mój mail..."

zadajcie sobie trochę trudu, zajrzyjcie na youtube itd.

edit - zapomnialam o najwazniejszym - zajrzyjcie TUTAJ - cala masa swietnych cwiczen dr Ramireza

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA

Edytowane przez carolinascotties
Czas edycji: 2008-11-19 o 23:55
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości