|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
No i jestem po pierwszym treningu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Raczkowanie
|
Gratulacje Marioladabr
![]() ![]()
#1353 |
Raczkowanie
|
Zaczelam 2 tydzien i nie wiem... nie mialam sily (O_o)
Mysle, ze to co zjadlam wczoraj przed snem moze miec na to pewien wplyw ![]() ![]() Aha, zrobilam foty w pierwszy dzien, zobaczymy, zobaczymy... (: |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Raczkowanie
|
Panadol ...a jaki cel sobie postawiłas??? tzn co chciałabys osiagnac?
#1355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogolnie schudlam 17 kg, ale teraz juz dluuugo stoje w miejscu z malymi skokami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Raczkowanie
|
Rozumiem...ale z tego co czytałam to chudnie sie mało na tym programie ale pewnie to indywidualna kwestia kazdego organizmu.
Gratuluje takiego ładnego wyniku!!! <brawo> ...17 kg to sporo , jeszcze ile chcesz schudnac?... w jakim czasie udalo ci sie zredukowac tyle i jakimi sposobami ??? A jak wyglad twojego ciała ??? tzn po utracie tylu kg jak z jednroscia ciała?? Tez ostatnio objadałam sie niezdrowym jedzonkiem ale powiedziałam STOP i wsumie od 1,5 tygodnia stoje w miejscu z waga, diete sobie ułozyłam ale własnie nie wiem czy nie mam za duzo kalorii jak na mnie ale juz zaczełam cwiczyc bardziej intensywniej bo chciałabym do swiat schudnac tak 2-3 kg.
#1357 |
Raczkowanie
|
cześć mi po 2 tygodniach insanity ubyło: 0,5cm z talii, 1cm z brzucha, 1cm z pupy, 1,5 udo prawe, 0,5 udo lewe.
![]() nie są to jakieś rewelacyjne efekty ale bez trzymania jakiejkolwiek diety jestem zadowolona... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Raczkowanie
|
katarina145...wogóle nie zmieniałas diety ??? a wczesniej cwiczyłąs??
#1359 |
Raczkowanie
|
nie miałam żadnej diety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Raczkowanie
|
oooo no to super wyniki , Gratulacje !!! i zycze powodzenia w dalszych cwiczeniach...u mnie niestety insanity czasowo nie pasuje ...wiec zrobiłam cos po swojemu, troche cwiczen z insanity, troche tradycyjnych, troche siłowych.
#1361 |
Raczkowanie
|
madziasNS Wiem, ze byla mowa o tym, ze Ins nie jest na reducje wagi, ale pomyslalam sobie, ze jak bede cwiczyc przy jednoczesnym ujemnym bilansie kalorycznym (troche ujemnym, bo wiem, ze musze miec sile na treningi) to naturalna rzecza jest spadek wagi, hmmm.
![]() Jako najblizszy cel chce wyznaczyc sobie -4kg A te 17 chudlam powoli (nie jestem dokladnie pewna ile mi to zajelo, ale jakies 6 miesiecy) przy uzyciu produktow Herbalife (ktore caly czas stosuje) i jedyne co mam to rozstepy. W ogole mam do nich sklonnosc, mialam je juz wczesniej przed odkryciem i zaangazowaniem sie w Herbalife. Chcialam podkreslic, ze nie cwiczylam wczesniej ;/ teraz sie dopiero wciagnelam w sport <jupi> I mysle, ze gdybym wtedy przy redukcji wagi jednoczesnie cwiczyla, to skora wygladalaby lepiej. A co do ilosci kalorii, to wiedzialam od poczatku ile mam jesc. Mialam indywidualnie obliczone ilosc kalorii i bialka. ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Super! Bez diety i to nie sa wyniki po miesiacu tylko po 2 tyg - motywuja do dzialania. Brawo (: |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A interwaly sa na co jak nie na spalanie tluszczu?
![]() |
#1363 |
Raczkowanie
|
kasia_no87 masz racje, niezgrabnie sie wyrazilam jakos. Chodzilo mi bardziej o to, zeby przy Ins nie mozna stosowac niskokalorycznej diety, a takze o to ze nie ma spektakularnych spadkow wagi, ale... sylwetka zmienia sie bardzo na korzysc.
I teraz tak, wiem, ze waga to nie wszystko, ale ja mam marzenie , chce widziec na wadze 62 kg, a ostatecznie 58 ![]() ![]() Jestem teraz w drugim tygodniu i wlasnie zrobilam Pure cardio i na pewno nie zaluje, ze sie przylaczylam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Wagę to można sobie z dachu zrzucić ale spalić tłuszcz to jest dopiero sztuka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Raczkowanie
|
Zdecydowalam sie zaczac 100 pompek, bo nie zabardzo mi wychodza
![]() ![]() Edytowane przez Panadol Czas edycji: 2010-11-17 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ewaw71 Czas edycji: 2010-11-17 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Raczkowanie
|
Panadol...jeszcze raz gratulacje!!! i trzymam kciuki za dalsze spadki wagi
![]() A co do pompek to tez mi one nie wychodza ;/ jestem w trakcie nauki
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1369 |
Raczkowanie
|
madzia_NS dzieki (: Jesli tylko znajde taka sama motywacje do diety jak do cwiczen....
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 |
Raczkowanie
|
no to jest tak jak ze wszystkim...trzeba trenowac...trenowac az wkoncu sie uda. Tylko ze ja wogóle nie potrafie zrobic normalnej pompki...mam słabe rece i jak narazie ucze sie...robię pompki z nogami na łozku tak do kolan sa nogi na łozku i staram sie robić serie po 15-20 pompek. ...Moze niedługo uda mi sie zrobic normalne
![]()
#1371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Raczkowanie
|
ooo pompki.... po 3 tygodniach nadal ich nie potrafie zrobić dobrze
![]() ale staram się je jakos robić po swojemu- dość koślawie ale przynajmniej się staram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Rzabbocop
|
Jeśli nie potraficie robić pompek to róbcie przy ścianie lub poręczach krzesła. Z czasem od prawie pionu zejdziecie do poziomu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Raczkowanie
|
No mam taki, wydawac by sie moglo, niewielki problem (: Mianowicie nie wiem co mam zjesc rano, 15 min. przed cwiczeniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Przyczajenie
|
hm...szczerze mówiąc zadziwiła mnie ta metoda....polega ona na jedzeniu przed treningiem 15-20 min?...Hm, ja bym dostała zgagi albo kolki, wiem bo trenowałam kiedys sztuki walki i za nic nie mogłam pujsc na trening mniej niz po godzinie , połtorej po jedzeniu , no pić mogłam pozniej...Przeciez jak cialo jest skoncentrowane na trawieniu to ciężko jest chciec sie ruszac...
![]() kiedys nawet czytałam w ksiązkach o sporcie ze trening zaraz po jedzeniu to nawet szkodzi nie pomaga...Ale ja sie nie wcinam,tylko tak pisze. Hm...czego to ludzie nie wymyślą ![]() aha...puszeczke tunczyka można zastąpić innymi rzeczami, tak jednostajnie jesc to faktycznie zniechęca... Edytowane przez wiwinka Czas edycji: 2010-11-18 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny i dąłączam do miłośniczek Insanity.
Od kilku dni Was poczytuję ![]() ![]() Mam pytanko do mądrych i doświadczonych. Co się będzie działo jak po insanity będe sobie truchtać z pół godziny. Bardzo zależy mi na wyszczupleniu nóg i stąd ten pomysł, ale nie chciałbym sobie zaszkodzić i palić np. mięśni aczkolwiek moje mięśnie na nogach są pokryte mega warstwą tłuszczu. I jeszcze jedno: co powinnam zjeść po takim treningu, który robię dopiero ok godz. 21. Potem prysznic i jeszcze z godzinę nie śpię. Oczywiście jestem na redukcji i chce zmniejszyć obwody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że nie ma sensu truchtać po takim wyczerpującym treningu. A po treningu to najlepiej jakieś łatwoprzyswajalne białko np. gotowany kurak, ryba... ale może niech się któraś z modek wypowie.
A mnie brakuje tych treningów... skończyłam ins. i nie mam bata nad sobą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Chciałam teraz miesiąc poświęcić na przygotowanie do Insanity (nic specjalnego, po prostu włączam intensywniejsze ćwiczenia), a od Nowego Roku już jechać z tym programem. Tylko tak myślę i w związku z tym moje pytanie: Myślicie, że od tego programu można "urosnąć"? Bo mi się to wydaje niemożliwe - interwały spalające tłuszcz + ćwicząca rzeźbiące mięśnie - obwody nie powinny się powiększać. Waga oczywiście może pójść w górę, ale tym to ja się nie przejmuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Mircia, u mnie po pierwszym miesiacu waga poszła w górę ale cm w dół, a w drygim miesiacu bardziej przyłożyłam się do diety i poleciały też kg. Odpowiednie odżywianie jst ważne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.