|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
u mnie środa dopiero wieczorem będzie zaliczona
|
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam ostatnio takie ćwiczenia: http://www.tamileewebb.com/store/pc/home.asp
to chyba jej najnowsze.. nie wiecie może, gdzie ich szukać?^ patrzyłam na aresie i jeszcze nie ma ;p
|
|
|
#1383 |
|
Rozeznanie
|
a ja ćwiczonka zrobiłam w poniedziałek i wtorek a dzisiaj chyba zrobię przerwę na regeneracje mięśni , bo w końcu jak się przepracują to tez nic nie dadzą ćwiczenia
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
ja własnie skończylam , ledwo ledwo mi to szło
przeziębiona jestem , nawet na brzuch już z lenistwa nie robię
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
Zgłaszam się jako kolejna do Tamilkowych masochistek
![]() Ćwiczę pośladki jakoś od miesiąca. Na początku była tragedia - tak jak piszecie nie dość, że zasapana nie ukończyłam 1 programu to czułam go w tyłku i udach kolejne dwa dni ale dzięki temu wbił mi się do głowy fakt, że TO DZIAŁA zawzięłam się i wytrwałam do dzisiaj...i mam nadzieję, że jeszcze dłużej.Co prawda z moimi mięśniami chyba nie jest najlepiej, bo z tego co piszecie powinnam już trzaskać dwa programy z miną"phi, tylko tyle?"...a robię jeden...i jak to ja, muszę swojego wewnętrznego lenia kopać przy drugiej serii, żeby nie odpuścić <.< Z tym, że wydaje mi się, że na początku nie robiłam wszystkich ćwiczeń tak jak trzeba tzn. np nie usztywniałam łydek - teraz wyobrażam sobie, że mam nogi do kolan w betonie ;D i czuję, że efekt jest dużo lepszy, koncentruję się na odpychaniu piętą w wypadach i takie tam. Generalnie chodziło mi o walkę z cellulitem ( :/), ale widzę że pupa się ładnie uniosła, a jej kształt zrobił się taki...wyraźniejszy. Tak więc dla wszystkich ze słabą motywacją - WARTO! Bo te ćwiczenia działają. (Ps. Nie wiem czy z moimi mięśniami nie było by lepiej gdybym ćwiczyła co drugi dzień, bo teraz ćwiczę codziennie, ale jak próbowałam z przerwami na regenerację to miałam wrażenie, że męczę się szybciej...jeszcze tego nie rozgryzłam )
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
Ja też ćwicze głównie ze względu na cellulit i mam nadzieję, że tymi ćwiczeniami go pokonam
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
Po Cwiczeniach - właśnie skończyłam
Ostatnio idzie mi co raz lepiej, tzn, technika mi się poprawia ![]() venealin witaj i pisz. Masz rację WARTO ostatnio moj TŻ powtaża mi ciągle,że mam ładniejsze kształty
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
ooo właśnie właśnie, to miałam na myśli "technika mi się poprawia"
tak jakoś "mocniej"...efektywniej.. . się cwiczy teraz ...a propos cwiczenia, to właśnie się zabieram...i muszę się streszczac bo mam wyjazd do Książa wystawa kwiatów...kaligrafia japońska ceremonia parzenia herbaty ehh...mam konkretną motywację dzisiaj
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Raczkowanie
|
Pozwólcie, że i ja się dołączę
.Zrobiłam pierwszą część. Jestem z siebie niesamowicie dumna, że mi się to udało, bo nie ćwiczę prawie w ogóle :P. Postanowiłam zabrać się za siebie jak przejrzałam zdjęcia z zeszłego roku, przytyło mi się niestety .Mam płaską pupę i tylko 86 cm. Jak myślicie, uda mi się trochę przybrać?
|
|
#1390 |
|
Przyczajenie
|
Ja już cwiczyłam 3 razy i za każdym razem mam takie zakwasy,że ledwo chodzę i muszę robić 3 dni przerwy:/ Piję magnez i mleko,ale nic nie daje
Zna ktoś inne sposoby na zakwasy??---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Apropo wcześniejszego postu -też mam 86 cm i chce troche przybrać w pupie i w biodrach/jezeli pupa się podniesie to i biodra zyskają kształt no nie??/,zobaczymy jakie będą efekty--dałam sobie 3 miesiące
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Raczkowanie
|
emi220783 Panienka_z_okienka Witajcie dziewczyny
![]() Wczoraj ćwiczyłam godzinę, Robiłam zestawy na Pośladki i Brzuch , po samych pośladach ledwo zipałam, a brzuch to pestka w porównaniu z pośladami Panienka_z_okienka te ćwiczenia pomogą uzyskać ładną pupę na pewno będzie ładniejsza emi220783 nie znam żadnego sposobu na zakwasy, trzeba poczekać aż miną , też na poczatku miałam dużo przerwy z powodu zakwasów, jeszcze parę razy i zapomnisz o zakwasach Edytowane przez dyta19 Czas edycji: 2009-05-05 o 08:47 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Przetrwałam 1 program bez przerywania
Tak jak pisałyście - za każdym razem idzie co raz lepiej i zakwasy nie są już tak dokuczliwe
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
Oj, strasznie dzisiaj cierpię, ale nie poddam się tak łatwo
.Postaram się zrobić pierwszy i drugi program, ale nie wiem czy dam radę, bo te zakwasy są straszne.
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
Panienka_z_okienka- pamiętam, ze na poczatek opanowałam pierwszy program i dopiero brałam się za drugi , myślę, że nie ma co się przemęczać, można się tylko zniechęcic, te ćwiczenia do dzis sprawiają mi trudność, ale bez zakwasów
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Raczkowanie
|
dyta19 w sumie masz rację, myślę, że się tak napaliłam, bo wczoraj udało mi się zrobić cały pierwszy program
. Tak to jest jak chęci przewyższają możliwości .
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma co się zmuszać do dalszych ćwiczeń xd
ale muszę wam powiedzieć, że druga seria jest nieporównywalnie łatwiejsza i nie robię jej ;] jak już to tylko pierwszą i do tego jeszcze ćwiczenia na łydki i 10 minut great buns. XD
|
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
Melduję wykonanie
.Miałam chętkę na ten 2, ale pohamowałam się. Jutro nie będę robić, bo nie ma mnie w domu. A i mięśnie trochę odpoczną po takiej dawce wysiłku (u mnie to nowość ).
|
|
#1398 |
|
Raczkowanie
|
Panienka_z_okienka ile razy w tygodniu ćwiczysz? Podziwiam jesli więcej niż 3
![]() dontknow masz rację druga jest latwiejsza, i uwielbiam te przejscie z pierwszego programu na drugi Będę ćwiczyła jutro
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
a z jakimi obciążeniami ćwiczycie? bo ja ostatnio robiłam z 2,5kg na łapę, ale po ostrym treningu rąk i już czasami nie miałam sił podnosić tych hantelek xd
ale jutro zrobię chyba same pośladki i myślę nad zwiększeniem obciążenia
|
|
|
#1400 |
|
Przyczajenie
|
Napisz jakie robisz ćwiczenia na łydki??
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- do dontknow |
|
|
|
|
#1401 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
przede wszystkim wspięcia na palcach- nazywam to trzema pozycjami (propozycja kumpla kulturysty)
* 30 wzniosów- palce ustawione do środka * 30 wzniosów- palce ustawione na zewnątrz * 30 wzniosów- palce prosto (wszystko robione bez powtórek, mam nadzieję, że wiecie o co chodzi.. ;p) * podskoki- albo 10 w przód i w tył na jednej nodze, albo 30 w miejscu też na jednej nodze * wzniosy na jednej nodze- po 30 powtórzeń na każdą i czasami do tego jeszcze robię wspięcia na poduszce albo w skaczę na skakance.. kiedyś miałam po tym zakwasy, ale teraz już jest lepiej- z tymże ja mam zawsze plecak na plecach, a w nim całą serię Harrego Pottera i chyba 5 słowników xD
|
|
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
ja skończylam własnie ćwiczyć
![]() Jutro brzuszki, dzisiaj dałam sobie spokoj Jeśli chodzi o obciążenie to ja ćwicze bez i rezultaty są super
|
|
|
|
|
#1404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dziś zrobiłam 3 raz w tym tygodniu, ale wiem, że będzie więcej. Kocham ćwiczenia z Tamilee
|
|
|
#1405 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie
Czy ćwiczenia na mięśnie pośladków można wykonywać codziennie? Może powinno się robić jednodniową przerwę, tak jak to jest w przypadku brzucha?
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A i czy te ćwiczonka wyszczuplą czy rozbudują łydkę? Ja mam dość obszerne i bardzo chciałabym je wyszczuplić i wysmuklić.
|
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
Mnie cwiczenia na posladki nie rozbudowaly lydek. Odkad systematycznie cwicze z Tamilee, zauwazylam wrecz, ze bardzo wysmuklily mi sie nogi, jakby podniosly kolana... O pupie to juz nie wspomne. Po miesiacu cwiczen widze, ze jest wyraznie podniesiona! Kocham te cwiczenia
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- 3 razy w tygodniu Ci w zuplenosci wystarcza. Miesnie musza miec czas na regeneracje
|
|
#1408 |
|
Przyczajenie
|
Po miesiącu takie efekty??? uhuhuhuhu a ja dałam sobie 3 miesiące na jakiekolwiek efekty.... Super przeczytać taki post -- od razu człowiek ma więcej chęci do cwiczeń
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
u mnie identycznie jak u Sol Freya Angelica po miesiącu
Dzisiaj ćwiczę moj 3 raz w tygodniu
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
Po miesiacu dokladnych i systematycznych cwiczen, kazdy powinien widziec juz zmiany na lepsze, nie ma bata
Ale ja jeszcze do Tamilee dolaczylam 8 minute buns. I dzieki temu wszystkiemu na nowo kocham moj tylek, bo mam niczym latynoska kraglutki ![]() A w ogole to dla mnie najgorsza do przebrniecia jest pierwsza seria, druga przy niej to dla mnie latwizna... Po pierwszej pot leje sie ze mnie strumieniami, a jak jest u Was?
Tamilee Webb: 3 razy w tygodniu... Edytowane przez Sol Freya Angelica Czas edycji: 2009-05-08 o 20:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

nie dość, że zasapana nie ukończyłam 1 programu to czułam go w tyłku i udach kolejne dwa dni
ale dzięki temu wbił mi się do głowy fakt, że TO DZIAŁA
)
Zna ktoś inne sposoby na zakwasy??

Ja mam dość obszerne i bardzo chciałabym je wyszczuplić i wysmuklić.