|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
A moze ktoras z was sprobowalaby opisac te cwiczenia ??
Ups teraz po dokladnym przejrzeniu watku zauwazylam ze Shemreolin opisala te cwiczonka ![]()
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
myslę, że pomysł z hubem wizażowym na DC++ jest dobry, tylko też dosyć długo będzie szło, ale przynajmniej mamy pewność że kiedyś dojdzie, bo ściągniemy od siebie nawzajem.
Edytowane przez skrawka Czas edycji: 2005-09-19 o 18:53 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
wizażowy hub??
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na tym nie znam, nawet sam program DC ++ instalował mi sąsiad
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
nie ma co za bardzo kombinowac, z emula idzie naprawde calkiem spoko. 'posladki' po dwoch dniach mi sie sciagnely
obsluga emula jest prosta oto bardzo skrotowa instrukcja!1. instalujecie emula (sciagnac go mozna np. tutaj http://prdownloads.sourceforge.net/e..._Installer.exe) 2. otwieracie (po instalacji) 3. z gornego menu klikacie 'podlacz' 4. z gornego menu klikacie szukaj 5. w wyszukiwarce wpisujecie np. tamilee, na dole wyskakuja wam rezultaty szukania. 6. wybieracie 'ja tez chce miec takie posladki' (sa jeszcze cwiczenia na brzuch po polsku) - klikacie dwa razy 7. w transferach widac postep sciagania pliku ![]() mam nadzieje, ze Wam sie uda! dobrych transferkow jak ktos nie ma stalego lacza to chyba lepiej wydac 10-14 zl na allegro. dc++ to fajny program, ale obawiam sie, ze jesli dziewczyny mialy problem z mulem to z dc moga byc jeszcze trudniej.
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jak by był hub wizażowy to można by było coś między sobą wysyłać, jakieś inne potrzebne pliki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Nie znam sie na dc++ i nie wiem nic o tych ich hubach.
Natomiast w emulu mozna dodac kogo sie chce do listy przyjaciol po czym ustanowic slot dla przyjaciol. Wtedy te osoby maja pierwszenstwo do plikow. Teraz emule ma jeszcze jedna fajna opcje: IRCa. Moglybysmy tam np zalozyc kanal #wizaz i obgadac to wszystko. Podejrzewam, ze przesylanie linkow do plikow tez by tam latwiej chodzilo. Co wy na to? |
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Na pośladki ćwiczę od ponad miesiąca -od początku sierpnia, teraz już bez problemów i zakwasów. Od dzisiaj jestem dumną posiadaczka dwu kolejnych części "chcę mieć taki brzuch" i "chcę mieć takie ciało". Biegnę za chwilkę ćwiczyć. Wszędzie są 2 programy po 15 minut, czy ktoś mądry ćwiczący te ćwiczenia umie wymyśleć z tego jakiś program na tydzień? Chodzi mi o to co po czym ile razy w tygodniu. Czy lepiej 3x po 15 min dziennie z każdej części . Czy może codziennie inna część ciała . Jak to robicie?
Zaraz się przekonam czy będę w stanie wykonać. Jak skończę to napiszę o wrażeniach. Jeżeli będę miała siłę. |
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
witam!!!
Mam pytanko do BOZ! skąd masz płytkę "chce mieć takie ciałko"? kurcze bo ja jak narazie mam z brzuszkiem, ramionami i pupą z shape`a... z góry dzia za odp. a dołączając sie do dyskusji również uważam że te ćwiczonka są super... osobiście po "pierwszym razie" przez 3 dni poruszałam sie jak kaleka.... ale za każdym razem jest coraz lepiej...
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak zupełnie normalnie kupiłam wysyłkowo. Jeszcze go nie znam muszę wreszcie wstać od kompa i je sprawdzić
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Oto ta stronka http://www.monolith.com.pl/spis.asp...=dokume ntalny
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
BUUUU
...... |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
niom to nie ładnie z ich strony...
jakoś nie mam zaufania do poczty wysyłkowej. nie jestes pewna co Ci wyślą chyba jednak sie wstrzymam i poczekam az w Shape bedzie płytka "z ciałkiem" już nie mogę sie doczekac.... |
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
a w tym wydaniu Shape jaki jest dodatek? znaczy jaka płytka? bo dopiero z forum dowiedziałam sie o istnieniu takiego magazynu.
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Już reklamowałam tą płytkę powiedzieli że wyślą dobrą. Ale mam tą na brzuch fajna I program dość łatwy (łatwiejszy niż 6W) ale drugi dał mi trochę w kość. Jednego ćwiczenia nie umiem na razie powtórzyć. Jakoś nie mogę skoordynować rąk nóg. Nic, mam nadzieję że to kwestia czasu
|
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
mam ta kasete..jest super! Tylko jakos nie moge zabrac sie za abs.. bo ja mam taka, ze sa dwa programy na abs i dwa na pupe "I want those abs & buns! with Tamilee"..Bardzo fajna kaseta.
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
ćwicze systematycznie razem z tamilee i jej "chce mieć takie..
" i widze efekty te cwiczenia sa super
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
witam!
Skoro z reklamacją płytki nie bedzie problemu niom to super! ja jednak sobie poczekam az w Shapie bedzie ta płytka.... w takim razie życze miłego ćwiczenia.... napisz poźniej czy trudne te ćwiczonka czy taki smiertelnik jak ja będzie w stanie je wykonać. Buziaki 3m sie! |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Miiniu!!!Wielkie dzieki za tego emula czy emule
Meczylam sie z tym od dluzszego czasu ale nigdy nie natrafilam na te stronke,z ktorej proponujesz sciagniecie tego programu.Nigdy nie moglam sie podlaczyc,a tu bez problemu jakby nigdy nic Odrazu zabralam sie za sciaganie cwiczonek.Jeszcze raz wielkie dzieki i buziaki
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
teraz wszystko po kolei.Jak mam sciagnac sobie te cwiczonka skoro gdzie nie wejde to wszedzie po angiesku,a moze ktoras podesle mi na kompa.PLIS!
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
kasia0702 ciesze sie, ze udalo mi sie Tobie pomoc
. zlosnica22 ale co jest po angielsku? emule czy cwiczenia? watpie zebys byla w stanie odebrac kilkuset megowy plik mailem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Przyczajenie
|
zlosnica22 odezwij sie do mnie na tlenie (luonnotaar) albo na gg (2894816) to spróbuje Ci to wyslac przez "wyślij plik". |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Boz]BUUUU
No więc w ramach reklamacji dostałam drugą płytę i znowu złą. Oni chyba mają cała partię ze złymi naklejkami. Tak więc jestem dumną posiadaczką dwóch płyt z programem tachi (nie wiem jak to się pisze) a chcę jedną Tamilee Webb |
|
|
|
|
#146 | |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Boz]
Cytat:
mam w planach jak już mi przyjdą cwiczyć codziennie 1 godz czyli po 15 min z każdej serii> Tylko mam pytanie kazda kaseta składa sie z dwóch 15 min. cześci jak zaczynam to powinnam wykonywać pierwszą cześć a jak już się wprawię to tę drugą, a pierwszej już nie???, czy powinnam od razu robić 30 min???? |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Idąc za Waszymi radami ściągnęłam przez eMule ten filmik i... norrmalnie pokonał mnie
Myślałam, że co jak co, ale nogi to mam silne, a tymczasem nie udało mi się dwóch części filmu za jednym razem przerobić. Doszłam do połowy drugiego i umarłam. Dziś rano zrobiłam jeszcze raz drugą serię od początku, żeby rozbić w ten sposób zakwasy, ale dalej boli okrutnie. Już czuję, że to początek naszej wielkiej przyjaźni ![]() A poważnie, na pewno będę ćwiczyć regularnie z tym filmem, żeby przed sezonem zimowym wzmocnić uda. Tak uda (!), bo kierując się zakwasami zauważyłam, że te ćwiczenia działają nie tylko na pośladki, ale także na uda. Fajnie - na snowboard jak znalazł
Edytowane przez Takietam Czas edycji: 2005-09-27 o 20:42 Powód: Jak ktoś robi błędy w nazwie sportu, który uwielbia, to potem musi edytować :) |
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Mam dwie kasety na brzuch i na pośladki (czekam cierpliwie na trzecią "ciało")
Ćwiczę tak: 15 minut rozgrzewka + rozciąganie i co drugi dzień dwa filmiki (30 min ) na brzuch (wtorek , czwartek) lub na pośladki (poniedziałek środa, piątek). Na pośladki ćwiczę dłużej i już nic nie czuję choć po treningu jestem mokra jak mysz. A na brzuch to na drugi dzień czuję mięśnie, choć miesiąc temu skończyłam 6W i myślałam że nic nie jest mi straszne. Teraz czekam na "...ciało"może się doczekam..... Edytowane przez Boz Czas edycji: 2005-09-26 o 21:47 |
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj drugi dzień robiłam podchody by skończyć 1 część "ja chcę mieć takie pośladki" i nie dałam rady, ale nie poddam się tak łatwo. dzisiaj jeszcze rowerek a jutro już musi mi sie udać
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj poćwiczyłam ćwiczenia z pierwszej części, ale nie do końca......wysiadłam niestety
dzisiaj czuję wszystkie mięśnie które wczoraj popracowały Wszystkim ćwiczącym życzę powodzenia w ćwiczeniu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

obsluga emula jest prosta oto bardzo skrotowa instrukcja!

Tak więc jestem dumną posiadaczką dwóch płyt z programem tachi (nie wiem jak to się pisze) a chcę jedną Tamilee Webb
dzisiaj czuję wszystkie mięśnie które wczoraj popracowały