|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Przyczajenie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Mogła bym też prosić link na priv ? : )
Chciałabym zacząć ćwiczyć ; p |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
ja zaczynam od jutra
![]() nic nie ćwiczyłam ostatnio, więc jestem w średniej formie, ale mam nadzieję, że dam radę... ![]() czy do tego programu potrzebne są jakieś narzędzia, np. hantle? Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2011-01-02 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
BAN stały
|
madzia - torrenty
daria - nie zauwazylam, ale pytanie czy umiesz pompke zrobic, zastanawialam sie z tz czym zastapic to cwiczenie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
No i pierwszy fit test za mną...
![]() Jakieś pół godz. przed zjadłam jabłko i myślałam, że ![]() No, ale przejdźmy do wyników... ![]() ![]() 1) switch kicks 73 2) power jack 52 3) power knees 100 ![]() 4) power jumps 29 5) globe jumps 6 6) suicide jumps 9 7) push up jack 0 ![]() 8) low plank oblique 37 mam bardzo słabe ręce... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Dzien Doberek.
Dawno mnie tu nie bylo, chociaz podczytywalam Was od czasu do czasu. Po swietach przybylo mi 5 kg, tak sie dosadzilam do zarcia ![]() Robie drugie podejscie do Insanity. Dzisiaj pierwszy fit test i powiem szczerze, ze dal mi w kosc. Mialam trzy miesiace przerwy, przeszlam na bieganie ale po kontuzji kostki, mialam poltora miesiaca siedzenia jak nic. Dlugo sie trzymalam w swojej wadze, ale jednak za duzo sobie pozwolilam ![]() Zatem mniej wiecej tak to wyglada: swich kicks-123 power jacks-48 power knees-89 power jumps-42 globe jumps-9 suicide jumps-17 push-up jacks-22 low plank oblique-50 Od jutra wracam do rozpiski na dwa miesiace i pozwolicie, ze znowu dotrzymam Wam towarzystwa.
Do zajechania jeden krok ![]() Edytowane przez Centkowana Czas edycji: 2011-01-03 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Tak skonczylam i pociaglam jeszcze jeden miesiac dodatkowo. Gdzies na forum sa wstawione wyniki i zdjecia przed i po.
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po fit teście mam delikatne zakwasy... ![]() ehhh, no nie zobaczę tych fot, bo po awarii wizażu wszystkie foty w albumach poznikały... ![]() ![]() Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2011-01-04 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do fit testu, ja dzisiaj tez czuje wszystkie miesnie ![]() Jak ja zaczynalam pierwszy raz, tez bylam przerazona, ale bardziej drugim miesiacem, a w pozniej okazalo sie, ze tak wlasciwie byl dla mnie latwiejszy jak wczesniejszy. Glowa do gory i do dziela ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Albo rob pompki wspierajac sie na kolanach. Kiedy juz rece beda silniejsze, powoli zaczniesz robic normalne ![]()
Do zajechania jeden krok ![]() Edytowane przez Centkowana Czas edycji: 2011-01-04 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chyba też muszę cyknąć fotki, żeby mieć porównanie... ![]() za chwilę idę zrobić pierwszy trening... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
ja wracam po tygodniu przerwy, bo byłam chora i dzisiaj zrobiłam Plyo, jutro wolne (poćwiczyłabym, ale nie mam kiedy) i koniec 1-szego miesiąca
![]() ![]() Witaj ponownie Centkowana, widziałam fotki - zmiana super ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
Witam, witam...
No dzisiaj dostalam wycisk, zapomnialam juz jak to jest tak sie pocic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cyknij, cyknij- to bardzo dopinguje, tym bardziej jak nie widzisz roznicy na oko i na wadze.
#1485 |
Zakorzenienie
|
![]() właśnie skończyłam pylo... ![]() ![]() a pompki nie zrobiłam żadnej, mam słabiutkie ręce... ale i tak byłam cała mokre... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Na wizazu po raz pierwszy uslyszalam o takim rodzaju cwiczen i bede podczytywac wątek, ale mam kilka pytan zanim sciagne (po ostatnim bolesnym odwirusowaniu wole 10 razy zastanowic sie zanim cos sciagne) ![]() - czy układy są skomplikowane, czy nadaja sie dla osob ktore gubia sie w kroczkach na zwyczajnym aerobiku - ile trwaja jedne zajecia - czy wystarczy miejsce o wielkosci "dwa kroki w prawo, krok w przod" czy nie da rady? - czy cwiczenia bardziej spalaja tluszcz, czy mozna sie spodziewac umiesnienia (z tego co zdazylam doczytac uda z początku powiększaja sie? :O ale to chyba odwracalne, prawda?) Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zajęcia, te początkowe trwają 30 kilka minut... miejsce jest potrzebne tak by swobodnie zrobić pompkę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie skad przeswiadczenie, ze uda sie powiekszaja. Ja nic takiego nie zaobserwowalam, a wrecz odwrotnie. Sa bardziej umiesnione, poza tym ten program to doskonaly srodek na celulitis
![]()
#1490 |
Zakorzenienie
|
no mnie porobiły się te buły, ale zniknęły jeszcze zanim przerwałam ćwiczyć, jeszcze liczę na redukcję tłuszczu, ale odetchnęłam w ulgą, bo w obcisłe spodnie swoje nawet uda mi nie wchodziły, teraz wszystko ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że uda się nie powiększają, bo mi najbardziej zależy na ich odchudzeniu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi-są bardzo zachęcające - szczegolnie z tym, ze nie trzeba nic pamietac bo b. demotywuje mnie jak nie umiem powtorzyc kroczkow
![]() akurat ja mam skłonnosc do umięśniania nóg.. chciałabym stracic z 4 cm w udach ale przezyje chwilową opuchliznę: na szczęście do wiosny jeszcze trochę czasu. Zaczynam w ferie, do tego czasu musze skombinowac glosniki do kompa ![]() Miłego cwiczenia!!! Jakby ktoras z Was miala fotki efektow to bylaby super sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Ja mam za sobą 10 dni i zauważyłam, że cellulit na udach poszedł w niepamięć
![]() ![]() Myślę, że nie ma co się przejmowac tym, że się nie nadąża ![]() ![]() No i z brzucha też już trochę zleciało ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
piękne wyniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam, cellulit znika błyskawicznie i następuje megaujędrnienie, tylko potem trzeba daleć ćwiczyć, żeby utrzymać efekt
![]() Ja dziś zaczynam Recovery Week. Już się zastanawiam co będę robić po Insanity. Chyba połączenie Ins z P90X |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
wow, tak szybko cellulit zniknął? bez innych preparatów, masaży, etc?
![]() ja jestem po 3 dniu, dziś będę robić czwarty... nadal na nadążam ze wszystkim, no i nie umiem zrobić nawet pół pompki... ![]() mam zakwasy w łydkach... ![]() mam do was takie pytanie, pośród moich filmików mam "insane abs" , a w grafiku nic takiego nie ma i teraz nie wiem o co chodzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Jestem po pierwszym dniu Recovery Week i mam takie mieszane uczucia. Nienawidzę pozycji plank, bo nie wiem czemu, ale brakuje mi oddechu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam problem ze ściągnięciem filmików. Nigdy wcześniej nie ściągałam z torrentów. Jeżeli nawet strona, którą znalazłam jest właściwa (pewności nie mam) to jest na niej kilka przycisków "download" - u góry, po bokach, tuż pod danymi filmiku - i pod żadnym z nich nie ma insanity, otwierają się inne rzeczy, np. ściąganie jakiegoś programu, ściąganie uśmieszków, wyskakuje reklama. Co ja robię źle? Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu właściwego linku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam dzisiaj Max Interval Circuit i tamilee abs 2 program, az sie lepiej czuje
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.