|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: hula - hop 4
Ja dziś melduję tylko 20 minut hh.
Ale za to mogę się pochwalić ponad godzine biegania ponad godzinę rower i 800 podskoków skakanką. I zbliżam się do mierzenia tto już w niedziele Ciekawa jestem czy są efekty. Po wadzę już widzę mam mniej jakieś 1,5kg |
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie się pochwal wymiarami .
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Etusia
oby tak dalej
|
#1564 |
|
Zadomowienie
|
winyl kręć kręć, naprawdę można sporo cm zgubić
![]() etusiaaa czekamy na info o efektach ja dziś 30min. |
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz opanowałam technikę
dziś przy kręceniu nawet film oglądałam. za to mam takiego siniaka na biodrze, że brak słów
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a moje hula lezy dalej i sobie czeka...
![]() wiecie co tak mysle czy samo kręcenie mi cos da ? bo wiele z was do tego biega, brzuszki itp, ( przypominam chudnąć nie chce tylko brzuch zgubic ) a brzuszkow robic nie moge bo mi kręgosłup walnał
|
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno poinformuję Was czy są efekty
![]() Do niedzieli już nie daleko. Ale jestem zawiedziona po po tym wszystkim wczoraj mi spuchło kolano ![]() i dziś nie biegałam ale na rower się wybieram jak nie będzie bolało. I oczywiście skakanki nie odpuszczam jak i również hh![]()
|
|
|
|
#1568 |
|
Raczkowanie
|
mnie w talii znikły 2 cm, a z brzucha nic ...
chociaz wizualnie nie jest taki rozlazły ;p Macie jakieś fajne "sztuczki" jeśli chodzi o jedzenie? nie chce stosować jakiejś żelaznej diety, bo im bardziej sobie czegoś odmawiam, tym bardziej się zniechęcam.... ale chce wprowadzić jakieś zdrowe nawyki i nie mam pojęcia jakie.... |
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zamienić pieczywo białe na ciemne . Jeść dużo owoców i warzyw. Powinno w zasadze wystarczyć .
|
|
#1570 |
|
Raczkowanie
|
no tego staram się przestrzegasz, chociaż bywa że grzeszę
![]() Mnie głównie chodzi o to, że czasem (pomimo tych 5 posiłków) napada mnie mały głód xD Czasem nawet godz po śniadaniu czy obiedzie... i zastanawiam się czy podjadanie- nazwijmy to po imieniu suszonych bakalii, czy migdałów, czy jabłko to mam traktować jako dodatkowy posiłek z dodatkową ilością kalorii, ponad moje zapotrzebowanie czy jako zwykłą przekąskę dzięki której wytrwam do obiadu... bo mój organizm tak co 1,5 godz domaga się "czegoś" rano 30 min hh teraz 15 min
|
|
|
|
#1571 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na pewno się ujędrni.---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
ja na początku też miałam myśli 'o, zjadłabym coś', ale po pewnym czasie nawet te 5 posiłków było za dużo. jak żołądek się skurczy to zobaczysz sama że podjadanie nie istnieje
|
||
|
|
|
#1572 |
|
Rozeznanie
|
30 minut hula
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
40min hh
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
dziś godzinka
do tego 600 skoków i 40 minut rowerku
|
#1575 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety wczoraj nic hh
|
|
|
|
#1576 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny podczytuje was juz jakiś czas i przymierzam sie do kupienia hula hop - byłam na wet zdecydowana na takie:
http://allegro.pl/hula-hop-2011-z-ma...544390999.html ale ostatnio odkryłam takie: http://allegro.pl/sportowe-hula-hop-...548436479.html i teraz już nie wiem które lepsze? Czy te wypustki, żeczywiście mają az takie znaczenie (szybciej widac efekty)? Czy nie ma sensu meczyć sie z śniakami i wystarczy takie bez wypustek i tu pytanie takie 600g wystarczy czy lepiej zamówic 1kg. Miałam już zwykłe kółko z tesco 90cm i wsypałam tam sól, ale nie wytrzymało i się rozeszło w miejscu łaczenia, a dużo nie pokręciłam wiec chciałam cos co sie nie rozleci po kilku kręceniach. Proszę pomóżcie |
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym brała to z wypustkami
wydaje mi się, że właśnie dzięki tym wypustkom widać lepszy i szybszy efekt. No i bardziej czuć jak kręcisz no i lepsze cięższe
|
#1578 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na dziś melduję 25 min hh 1000 podskoków na skakance i 1,5 godziny rower
|
|
|
|
#1579 |
|
Rozeznanie
|
30 hh i 100 brzuszków
|
|
#1580 |
|
Zadomowienie
|
40min jak zwykle
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wczoraj 40 minut
|
#1582 |
|
Rozeznanie
|
30 min hh i 100 brzuszków
|
#1583 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś tylko 15 min
![]() ![]() A ja mam do Was takie pytanie macie hh te z wyspustkami?? Bo ja mam takie zwykłe bez wypustek o średnicy 86 cm. Myślicie że takie coś da?? Czy trzeba to z wypustkami?? |
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie mam puste chociaż zastanawiałam sie czy sobie go czymś nie wypełnić
Bo kupiłam bym sobie nowe takie z wypustkami ale po co wydawać pieniądze jak mam i to też może przynieś efekty a kiedyś tam się zastanowię nad kupnem takie z wyspustkami
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam takie zwykłe, ale nawet jak wypełniłam to mi się wydawało za lekkie (i ciągle się bałam, że się rozpadnie i będę musiała sprzątać :P). To z wypustkami ma odpowiedni ciężar, nie robi mi żadnych siniaków, ja je lubię bardzo
. Dzisiaj zaczynam znowu kręcić! i oby tym razem regularnie!
|
#1587 |
|
Zadomowienie
|
No to witam koleżanki
![]() będę tu Was odwiedzać, ponieważ dziś w końcu dostalam swoje hula ![]() przez 10 min męczyłam się z połaczeniem go, ale to szczegol :P przeraza mnie troche jego wielkosc i wgl, i narazie tak na probe to utrzymuje jedynie z 30sekund ![]() ale wieczorem mam zamiar z nim powalczyc ! i mam nadzieje, na piekna talie
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś 30 minut, ostatnio nie pisałam, ale cały czas kręcę
![]() No i chciałam się pochwalić, że w końcu moja waga ruszyła W końcu, bo już myślałam, że nigdy ten moment nie nastąpi
|
#1589 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie kręcące wizażanki
![]() Dołączam i ja do tego wątku, jako że kręcę już od 2 tygodni, a tak naprawdę od tygodnia, bo pierwsze dni spędziłam raczej na nauce i podnoszeniu wiecznie opadającego kółka niż na właściwym kręceniu Na początku kupiłam małe (60cm) i strasznie się irytowałam jak co chwila opadało. Poszperałam trochę w internecie i wszędzie pisali, że najłatwiej kręci się dużym, toteż takie sobie sprawiłam (80cm). Na początku także było ciężko, jednak pomógł mi pewien filmik na YouTube, w którym instruktorka pokazuje jak powinno ruszać się brzuchem i biodrami (bardziej w przód i w tył niż kręcenie pupą dookoła pokoju ). Teraz mogę to robić z zamkniętymi oczami w jedną i w drugą stronę Polecam również ćwiczenia z Dove: http://www.youtube.com/watch?v=HFtQsllZzXs Ja robię po 3 serie dziennie plus kręcenie przez +/- 30 min. a także w trakcie mojego ulubionego serialu Świetna sprawa, dla tych którzy nie lubią wszelkich ćwiczeń. W każdym razie jest mnóstwo zabawy no i oczywiście efektów. W końcu mogę powiedzieć, że moja figura zaczyna mi się podobać Zgubiłam już 2 cm w pasie i 3kg. Nie stosuję żadnych drastycznych diet, bo z doświadczenia wiem, że najlepsza dieta to, brzydko mówiąc, mniej żreć! ) oraz świeże bułeczki i fast foody. Zamiast tego przegryzam jabłko albo wafle ryżowe, czasem przy filmie popcorn Myślę, że jeszcze 1,5 miesiąca i osiągnę wymarzoną wagę i figurę Dodam jeszcze, że do tej pory byłam jedną z tych osób, które są wiecznie na diecie, tzn. zaczynają, trwają w swoim postanowieniu parę dni a potem od nowa sobie dogadzają Ja również nigdy nie mogłam sobie odmówić przyjemności, a o ćwiczeniach nie było nawet mowy! Ale wystarczy trochę wysiłku i cierpliwości Miałam już krytyczny moment, bo przez pierwszy miesiąc waga stała w miejscu, ale po tym czasie ruszyło w dół bardzo szybko i to dopiero mnie zmotywowało ![]() Nie poddawajcie się! Powodzenia!
Edytowane przez Katrinn69 Czas edycji: 2011-04-10 o 00:13 |
|
|
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() to dziś wieczorem stanelam przed lustrem i po paru podejsciach juz lecialam spokojnie. zauwazylam, ze w ktoryms momencie jakos samo zmienia mi sie kierunek krecenia :P ale mysle, ze jak na pierwszy dzien to przesadzilam - 30min poza tym nalozylam sobie taki pas gabkowy, bo jak przelatywalo mnie hula na kosciach biodrowych to ałaaaa ![]() poza tym jestem cała czerwona na brzuchu i pewnie będe miaa meeega siniaki, bo mam taka tendencje, a juz boli przy kosiach ![]() ale dla piekna warto !
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

Koniecznie się pochwal wymiarami
oby tak dalej 

dziś przy kręceniu nawet film oglądałam. za to mam takiego siniaka na biodrze, że brak słów 
bo wiele z was do tego biega, brzuszki itp, ( przypominam chudnąć nie chce tylko brzuch zgubic