|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Raczkowanie
|
Dot.: hula - hop 4
Oj tak, ja na początku też byłam nieźle poobijana - kostki, biodra, siniaki na brzuchu no i ogromne zakwasy. A dodam, że ćwiczę takim zwykłym lekkim, plastikowym kółkiem. Ale najdziwniejsze jest to, że najbardziej bolały mnie nogi, szczególnie na wysokości kolan. Ciężko było rano zwlec się z łóżka po takim maratonie
![]() ![]()
Edytowane przez Katrinn69 Czas edycji: 2011-04-09 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() myślę, czy dziś pokręcić chociaż z 5min czy odczekać do jutra... ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj 30 min 100 brzuszków i 400 podskoków
![]()
#1594 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe koleżanki kręcące hh
![]() A ja zgodnie z obietnicą dziś miałam mierzenie. W sumie to kręce ponad 3 tygodnie ale pierwszy raz się zmierzyłam 2 tygodnie temu w niedziele i dopiero dzisiaj. I muszę przyznać że jestem zadowolona. W tali ubyło mi 3 cm natomiast poniżej pępka 2 cm. I oczywiście na wadze widzę już różnice 3 kg ![]() ![]() ![]() Ale oprócz kręcenia, skaczę na skakance i jeżdżę na rowerze. Chociaż weekend nam wolne ![]() Następne mierzenia za tydzień albo 2. Na pewno napiszę o efektach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Wtajemniczenie
|
Hej !
ja też zaczynam zabawe z hula hop mam takie zwykłe hula napełnione ryżem ? i moje pytanie to dobrze ? bo szczerze co chwile mi to hula spada od dzis planuje codziennie po 30 min moje hula ma srednice 78 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja tak znikam z tego wątku, wracam, potem znowu znikam, niestety spowodowane jest to brakiem czasu. Na szczęście czasu na kręcenie mi nie brakuje ![]() talia: -5 cm pas: -4 cm biodra: -3.5 cm Innych części ciała nie mierzę, przyrzekłam sobie że pełne mierzenie będzie dopiero 1 maja ![]() Edytowane przez Gweneth_P Czas edycji: 2011-04-10 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Rozeznanie
|
30 min hh i 100 brzuszków
![]()
![]() |
#1598 |
Zadomowienie
|
nie pisałam ostatnio ale oczywiście kręciłam, tyle że już nie kręcę żeby zgubić cm (bo jestem zadowolona z obecnego stanu i nie chcę więcej chudnąć, no ewentualnie z brzucha), ale dlatego że bardzo to lubię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy Wam też jest ciężko kręcić w trakcie cichych dni
![]() Właśnie się wzięłam za codzienną porcję ćwiczeń i nie mogę ![]() ![]()
#1600 |
Przyczajenie
|
nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze moje krecenie na hula hopie nic nie daje ... krece juz od dobrych 2 miesiecy po godzinie i nic ;/ nie wiem czemu tak mam...
#1601 |
Zakorzenienie
|
A jak z dietą?
![]() |
#1602 | |
Raczkowanie
|
Zakręciłam własnie 50 minut
![]() Cytat:
![]() A masz jeszcze coś do zrzucenia z talii? Może sęk w tym, że nie ma tam już tłuszczu, który mógłby zniknąć ![]() Edytowane przez Gweneth_P Czas edycji: 2011-04-10 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
no wlasnie ciezko jest mi zastosowac jaka kolwiek diete bo nie moge sobie niestety odmowic slodyczy ... gazowanych rzeczy nie pijam fast foody raz na jakis czastak samo z tlustymi potrawami. Mam kólko zabawkowe obciazone woda ;p krece codziennie + brzuszki okolo 150... kiedys jak krecilam tylko w lewo to tylko jedna strona zrobila mi sie bardziej ... wklęsła a z ta druga bylo gorzej i teraz krece na zmiane ale nie widze zadnych rezultatow .... niestety ;p
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
Niestety co do efektywnosci zwyklego napełnionego czym kółka się nie mogę wypowiedziec, ponieważ sama kręcę tym z wypustkami, ale mam wrażenie, że jednak to drugie daje większe efekty w tym samym czasie. Może warto by w takie zainwestować?
No no, chcemy schudnąć, ograniczamy słodycze ![]() ![]() Nie wiem jak wygląda Twój codzienny jadłospis, być może jesz za dużo węglowodanów (nie tylko w słodyczach), zbyt mało białka, nie pijesz dostatecznej ilości wody, być może w ogóle jesz za mało, co sprawia, że Twój metabolizm siadł... Nie jestem jakimś specem od fitnessu czy diety, więc najlepiej będzie, jeśli poszukasz na tym forum przykładowych jadłospisów na redukcji, porównasz z tym co jesz i może zrozumiesz co jest nie tak, a być może jest to po prostu kwestia tego, że hula hop na Ciebie nie działa i powinnaś zmienić ćwiczenie. Może wprowadzić aeroby? Popróbuj różnych rozwiązań a centymetry na pewno ruszą ![]() Hehe, asymetryczna talia, skad ja to znam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Zakrecone
![]() Niesamowicie sie ciesze,ze znalazlam taki watek,poniewaz nie moge sie zmobilizowac do krecenia moim hula ![]() Otoz mam baaaardzo duze hula,110 cm takie pofalowane,które wazy chyba ponad 2kg. Tutaj link http://img.photobucket.com/albums/v4..._circlebox.jpg Czy,ktoras z Was ma takie hula?Efekty fajne?Mam straszne siniory na brzuchu ![]()
"Bo niebo nie przychodzi znikąd. Coś z nieba mamy w sobie. Coś z niego przekazujemy innym(...)". Ks. Józef Tischner Edytowane przez Kasiaczek_ Czas edycji: 2011-04-11 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
Sluchajcie zawizielam sie i krecilam dzisiaj caaala godzinke...
![]()
#1607 |
Raczkowanie
|
No to gratulacje
![]() ![]() A efekty na pewno będą. W połączeniu z dietą hh naprawdę może zdziałać cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1609 |
Raczkowanie
|
W połączeniu z każdą racjonalną dietą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 | |
astro-loszka
|
Cytat:
Z początku co chwila mi spadało, ale z czasem nauczyłam się je utrzymywać. Ważne, by się nie poddawać i nie zniechęcać.
![]() |
#1611 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie!!!
Postanowiłam przenieść się do Was. Jesteście aktywne, co bardziej motywuje. Chcę strasznie pozbyć się zbędnego tłuszczyku i wyrobić sobie figurę, a przy tym nauczyć się kontrolowania i systematyczności. Dziś przyszło moje magiczne koło, którym wogóle nie umię się posługiwać. Mam nadzieję, że po kilku dniach zacznie mi wychodzić. Dzień 2
Wzrost 164 Waga 66,8 Obwód 100 :-( CEL 55 KG
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zadomowienie
|
ja niestety musze poczekac az siniak zejdzie, bo moje biodra to istna masakra... a jak zejdzie, to musze zaczac delikatnie po 5min w jakis seriach, bo inaczej mimo tali nie bede sie mogla nigdzie pokazywac ;P
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a moje wymiary to 90/95/110 W zyciu tak nie wygladalam... Biodra zawsze mialam dosc szerokie,ale brzuszek prazka ![]() Krecilam juz dzisiaj 4 razy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Rozeznanie
|
A ja wracam po raz kolejny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Rozeznanie
|
30 min hh i 100 brzuszkow
![]()
#1616 |
Raczkowanie
|
Jak powiedzialam mojemu TZ-towi ,ze dziewczyny na wizazu pisza,ze nawet 4 cm traca od hula,to...wlasnie zaczol krecic
![]() ![]()
#1617 |
Wtajemniczenie
|
Ja się dziś muszę pochwalić popełniłam swój rekord 40 min
![]() ![]() Chyba te centymetry które zgubiłam mnie aż tak zmotywowały. A dziś oprócz hh 1200 podskoków na skakance i godzinka rowerka pomimo paskudnej pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Tez ostatnio nie pisałam ale cały czas ćwiczę, kręce codziennie po 60 minut i tyle samo jeżdżę na rowerku stacjonarnym ![]() kolejne cm spadły ![]() W talii mam już 63cm ![]() ![]() Dziś 70 minut ![]()
#1620 |
Wtajemniczenie
|
A jak długo kręcisz że już zgubiłaś te 5 cm?? bo mi w sumie w ciągu 2 tygodni w talii spadło 3 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.