|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: hula - hop 4
hej
![]() a ja się mocno rozleniwiłam... nie kręciłam tydzień, a dzisiaj tylko 17 min ehhh |
|
|
|
#1652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo wszystko mam nadzieje,ze kiedys na jakas kawke sie spotkamy ![]() Ja mam strasznie slomiany zapal... Mam nadzieje,ze z hula wytrzymam
|
|
#1653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na kawkę zawsze chętna Idę kręcić, a co! Trzeba wykorzystać tę chwilową motywację ;D
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
Noo..a u mnie dzisiaj 40 minut hh
ale talia już się fajna robi..taka smukła. DO tego 300 skoków na skakance, na dziś to dopiero początek.
|
|
|
|
#1655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie co Dziewczyny,mnie troche zoladek boli jak krece hula... Tez tak macie?
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
heej, mam nadzieje że można dołączyć ?
![]() hula hopem kręce od około 2 tygodni po godzinkę dziennie ![]() Kasiaczek_ mnie nic nie boli
|
|
#1657 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Już 10 min kręcenia ( coraz lepiej mi idzie nauka Małymi kroczkami, ale ważne, że do przodu. Do zobaczenia |
|
|
|
#1658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najwidoczniej nadwrazliwa jestem ![]() Albo za duzo pije...
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
Zaliczyłam 30 minut przy Pierwszej Miłości z ipli, czy jakkolwiek się to odmienia
Trzymajcie kciuki, żebym wytrwała w codziennym kręceniu. I żołądek trochę pobolewa czasami, jak się za dużo najem i napiję przed kręceniem, jedzonko się obija ;D |
|
|
|
#1660 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również na dziś zaliczyłam 30 min
|
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
po dzisiejszym kreceniu stwierdzilam, że musze kupić wieksze hh
jednak 80 cm jest małe dla mnie (wzrost 165 cm). kumpela teraz wyjezdza na 2 tyg i pozyczy mi swoje, które ma 1 m średnicy jeśli będzie mi się kręciło lepiej to swoje sprzedam i kupie takie duuze
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
A ja od paru dni nie kręcę
Brak czasu, ochoty, nastroju... Jedynie pocieszenie to fakt, że na wadze -1 kg
|
|
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj 1h
|
|
#1664 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Mogę dołączyć? Zawsze łatwiej z taką dodatkową motywacją.Dzisiaj zaczynam kręcić - wczoraj kupiłam hula, mam nadzieję, że będzie w porządku
|
#1665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zycze samozaparcia,o u mnie ciezko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję !
Dzień pierwszy- godzina za mną
|
#1667 |
|
Przyczajenie
|
Witamy i gratulujemy 1 godz ;-)
Ja dzisiaj nic, cały dzień po za domem ;-( Najpierw praca, teraz angielski. Czas biegnie, a ja bym się chciała na chwile zatrzymać ;-/ Wielkich efektów życzę ;-) |
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
łooo dziewczyneczki zakupila hula...z masażerem, nie da sie krecic;((( taki ból strachelny!!!!! w zyciu tak mnie brzuch nie bolał a w hula dobra jestem, ale kurde twarda bede i naucze sie tym z masazerem, najwyzej bede miec siniaki. http://allegro.pl/hit-wzmacniany-hul...544608867.html taki mam tylko ja za 20 zł na allegroszu znalazłam:P czy ktos ma taki i tez ma takie odczucia niesamowitego bicia po brzuchaczu?
|
#1669 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś tylko 25 minut kręcenia
ale za to rekord w skakance 1500 podskoków |
|
|
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
A ja chciałam się pochwalić
Ale przede wszystkim zmotywować wątpiące (o ile jeszcze takie tutaj są). Po 3 tygodniach zrzuciłam 3cm w talii i 2cm w biodrach Tak więc ćwiczę dalej, dorzucam jeszcze skakankę, żeby wyszczuplić nogi. Jak przybędzie mi gotówki, to zasuwam do sportowego po stepper Tak więc kręćcie, bo naprawdę warto!
|
#1671 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj skórze odpocząć aż siniaki znikną, aż nie będzie boleć a zobaczysz że po jakimś czasie kręcenie takim hula jest bardzo przyjemne ![]() Ja pamiętam, jak miałam cały żółto-fioletowy brzuch na poczatku zabawy w kręcenie, byłam wtedy u lekarza z jakiegoś powodu, pani doktor myslała, że ktos mnie bije w domu kijem Ja własnie wróciłam do domu, zapuszczam sobie jakis film/serial i idę kręcić, bom się zapusciła ostatnio i przez ten tydzień mało kręciłam ![]() Delisha, witamy! Katrinn, gratulacje! Piekny spadek Mi znowu spadły cm z brzucha i talii (SB górą ), ale w biodrach nic... Oby hula hop przełamało złą passę |
|
|
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
Gweneth_P dziękuję
Z brzucha też trochę poleciało, niecałe 2cm, więc stwierdziłam, że na razie nie ma się czym chwalić. Zobaczymy jak to będzie dalej. Jak będziesz ćwiczyć regularnie, to na pewno i z bioder się coś ruszy Mi wystarczy 30-40min. dziennie i proszę jaki efekt! Dłużej niestety nie mogę (mimo że bym chciała), bo zaczyna mnie boleć kręgosłup
Edytowane przez Katrinn69 Czas edycji: 2011-04-14 o 23:47 |
|
|
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy stracony centymetr jest ważny i godny pochwały ![]() No tak, z kręgosłupem nie ma żartów, wiem coś o tym. Mnie na szczęście hula hop pomaga na moje problemy z nim ![]() Dzisiaj 55 min, ale trochę zaczął mnie brzuch pobolewać w czasie kręcenia. Może dlatego, że zaraz przed ćwiczeniem opiłam się wody :/ |
|
|
|
|
#1675 |
|
Przyczajenie
|
Moje gratulacje. Ja też tak chcę. Jak długo już kręcisz i ile razy w tygodniu?
|
|
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry Kochane
Jak kreconko? Ja mam gosci od wczoraj,takze sie opuscilam
|
#1677 |
|
Raczkowanie
|
otrzymałam dziś od kumpeli hula hop z masażerem o średnicy 1 m... jak porównałam do koło z moim to aż się przeraziłam (że moje takie małe było
) dziś wieczorem je przetestuje aż się zastanawiam czy dam rade nim kręcić :Pnie mogłam się powstrzymać zakręciłam teraz 20 min i ani razu nie spadło jestem pod wrażeniem, chociaż w pokoju musiałam poprzestawiać pare rzeczy. Te hh mimo iż straszy wyglądem jest genialne jeszcze pare razy dzis pokrece
Edytowane przez magdusia2805 Czas edycji: 2011-04-15 o 13:54 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kręcę codziennie po 30-40 minut, ale nie tak ciurkiem tylko z małymi przerwami. Pomiędzy seriami robię inne ćwiczenia z hula hop (te z Dove, wklejałam 2 strony wcześniej ) i brzuszki. Muszę jeszcze coś na nogi dorzucić, bo mi się nie podobają, szczególnie łydki ![]() Kręcę od 3 tygodni
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj zalozylam grubego polara i pokrecilam jakies 5 minut bo wiecej nie dalam rady od bolu mimo grubego miskowego polara no i sie zagrzalam niestety. hehe moje hula wazy prawie 1kg i tez musze przestawaic duzo rzeczy w pokoju zebym sie zmiescila
|
#1680 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś na tym nowym hh pokręciłam w sumie 50 min w 3 seriach (20, 10, 20min), aż się boje co będzie jutro bo mnie troche pobolewa
tak mi się podobało że aż się zapomniałam ![]() gdy chciałam pokręcić moim hh (80cm) nie dawałam rady, od razu spadało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

Małymi kroczkami, ale ważne, że do przodu.
Brak czasu, ochoty, nastroju... Jedynie pocieszenie to fakt, że na wadze -1 kg