|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Raczkowanie
|
Dot.: hula - hop 4
Nie martw się, trochę praktyki i tyle
![]() ![]() Ja dzisiaj 60 min coby odpokutować wczorajszy dzień, w którym nie kręciłam. Mam nadzieję, że jakieś cm mi jeszcze zlecą do 1 maja. Kurde, mam zastój z wagą. A jak jest zastój to i motywacja mniejsza. Oby cos się ruszyło w tym tygodniu, jeszcze przed Świętami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
Ja tez ie umiem
![]() Nawet nie wiedzialam ,ze powinysmy krecic w dwie strony ![]() Justaja mam niesamowity problem ze slodyczami,slabosc naprwde...Powoli przechodze na diete pieciu przemian,ale dla zdrowia a nie dla figury.Caluje
#1713 |
Zakorzenienie
|
heh a ja potrafie w dwie strony ale na razie przerwa ( ciezko to orzerwa nazwac bo praktycznie nie pocwiczylam) a mam siniaki na brzuchu od tego piekielnego masazera
![]()
#1714 |
Przyczajenie
|
U mnie ze słodyczami jest tak. Jak nie zakazane to mogą leżeć tygodniami, a jak sama sobie zakazałam to wciągają ;-) - głupie wiem. A ja nie chce stosować jakiś diet! Wiem, że muszę nauczyć się jeść częściej i mniejsze porcje, lżejszej kuchni. Pić więcej wody i zielonej herbaty. W pracy już odstawiłam wszystkie kawy z syropami i kremami dobry czas temu ;-) Moim celem jest nauczyć się systematycznego ćwiczenia, choćby się waliło i paliło, no a efekty mam nadzieję, że wkońcu przyjdą.
A z ciekawości, co to jest za dieta 5 przemian? |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za słowa pocieszenia, mam nadzieję, że w końcu się uda ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
no właśnie trzeba w dwie strony, żeby gubic cm równomiernie ![]()
![]() |
#1716 |
Wtajemniczenie
|
tradycyjnie pol godziny
![]()
#1717 |
Raczkowanie
|
kręciłam wczoraj ale tak max 5 min i spadało
![]() mam nadzieję, że dojdę do wprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Raczkowanie
|
dziś 1,40 h
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Święta się zbliżają, trzeba wziąć się do roboty ![]() ![]() Ja właśnie spadam na rowerek, bo przeczytałam ostatnio, że aby zrzucić brzuch ważne są też ćwiczenia kardio, czyli aerobowe ![]() ![]() Ale 30min. hopa plus gorączkowe bieganie po mieście już dziś zaliczone ![]() Pozdrawiam i Wesołych ![]()
![]() |
#1720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam po wczorajszym kręceniu siniaka ;p dzisiaj planuje pokręcić trochę dłużej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
o rany wreszcie ten nieszczesny masazer nie robi mi krzywdy. zrobilam 15 minut- moglkabym dluzej ale boje sie siniaków wiec stopniowo
![]() ![]() wesolych! ![]()
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() standardowo pol godzinki ![]()
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
|
mam trochę zmasakrowane biodra po wczorajszym ;/
30 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Przyczajenie
|
Widzę, że po skakance nie tylko ja mam problemy z kolanem. Boli i to bardzo - to mnie martwi. Ja od dwóch dni nic. Totalny brak czasu. Mam nadzieję, że dziś jak wrócę z pracy to trochę powalczę. A może od czasu do czau powrzucamy sobie tutaj propozycje lekkiej kuchni? MNIAM ;-)
WESOŁEJ PISANKI !!!!!!!!!! Edytowane przez Juta333 Czas edycji: 2011-04-23 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zasiedzenie
|
Ja dzis godzinke przy ddtvn
![]()
#1726 |
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze wieczorkiem krece, mam nadzieje ze dzisiaj len mnie nie dopadnie i bede mogla Wam zdac relacje
![]()
#1727 |
Raczkowanie
|
Ja też wieczorem
![]() ![]() ![]() ![]() Taki mały off-top. Jeśli macie za ciasne baleriny, które chcecie rozciągnąć, nie ma lepszego sposobu niż kręcenie i skakanie ![]()
Edytowane przez Katrinn69 Czas edycji: 2011-04-23 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
No wiec wczoraj bylo pol godzinki
![]()
#1729 |
Zakorzenienie
|
ja po moich 15 minutach mam mega siniaki na biodrach;/
![]()
#1730 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Przymierzam się do zakupienia hula hop z masażerem ale nigdy wcześniej nie 'kręciłam' tym. W związku z tym mam pytanko. Czy naprawdę trudno jest się nauczyć? Dodam że mam niestabilność kości w całym ciele, więc trochę się boję.... I czy hula hop jest dobre na boczki? Chciałabym w końcu się odchudzać, zaczynam od maja i czy ten przyrząd pomoże mi w odchudzaniu brzucha? Z góry dziękuję za odpowiedzi i życzę wam wesołych świąt ;-)
#1731 |
Raczkowanie
|
Na boczki idealne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś robię przerwę. Tak się obżarłam, że szok ![]() ![]()
#1732 |
Zadomowienie
|
no to muszę to wypróbować
![]()
#1733 |
Wtajemniczenie
|
pol godzinki dzisiaj
![]() moj metabolizm fajnie pracowal dzisiaj, wszystko sie ladnie trawilo pomimo lekkiego obzarstwa ![]()
#1734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a możesz coś więcej napisać jak tego dokonałaś? (co ćwiczyłaś, ile czasu, ile razy,jaka dieta? ) ja schudłam ale właśnie z brzuszkiem mam problemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
Od ponad miesiąca codziennie kręcę po 30min., robię też inne ćwiczenia (brzuszki, rower itd. łącznie ponad godzinę dziennie), od niedawna skaczę na skakance. Diet żadnych specjalnych nie stosuję - odstawiłam słodycze i tłuste potrawy, jem częściej, a mniej i schudłam już prawie 5kg
![]() ![]()
#1736 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Od jakiegoś tygodnia czytam wątek z hula hopem i mam w planie kupić jutro zwykły taki zabawkowy i trochę go obciążyć. Zależy mi na zrzuceniu trochę centymetrów z brzucha. Mam zamiar skończyć ze słodyczami i jeść trochę mniej ale bez szczególnej diety. Od 2 dni ćwiczę ABS ten 8 minutowy na brzuch i jeszcze inne ćwiczenia. Mam też rowerek stacjonarny i nie wiem czy warto go używać bo nie można zmienić trudności pedałowania bo bardzo skrzypi i można jeździć tylko na tym najsłabszym i nie wiem czy to może coś dać jak myślicie? I czym najlepiej obciążyć hula hop żeby nie robił hałasu podczas kręcenia? Mam nadzieję że przy pomocy tego wątku zacznę regularnie ćwiczyć i dbać o siebie żeby w lipcu nie było mi wstyd wyjść w stroju kąpielowym ![]() Myślę że zostanę miło przyjęta i będę mogła liczyć na jakieś wsparcie i motywację. ![]() Czekam na odpowiedź i od jutra biorę się do roboty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Można się przyłączyć? Do tej pory próbowałam z hula hopem dziecięcym, obciążonym piaskiem, słabo mi szło. Od pięciu dni kręcę takim z masażem o średnicy 100 cm, codziennie pół godziny, a mam ochotę na więcej! A ogromniasty siniak nabyty pierwszego dnia kręcenia już nie boli, zmienia tylko codziennie kolory
![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Konto usunięte
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe dziewczyny!
![]() Ja dzisiaj niestety nie pokrecilam bo sie troche zle czuje-chyba bede chora ![]() ![]()
#1740 |
Konto usunięte
|
titanic obowiązkowo obejrzany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.