![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: hula - hop 4
ja wczoraj jednak pokręciłam ok.21 min. ;D
#152 |
Wtajemniczenie
|
drugie 15 minut zaliczone. Niestety jakies 20minut temu nazarlam sie frytek i przytylam pol kilo
![]() ![]()
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No, ale dyskusji nie podlega fakt, że trochę przesadziłaś ![]() ![]() ![]() Poćwicz dziś jeszcze! Ja będę ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Ja troszke zmienię temat i przepraszam jeżeli urażę, ale Renia o co chodzi w Twoim podpisie. Jezeli uważasz pytanie za zbyt osobiste, zrozumie, gdy je przemilczysz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
poszło PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
dzisiaj 25 minutek
![]()
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
dla 'jaj' kupilam sobie ost hula i kręce z nudów istad moje pyt na co niby ono działa
![]() ![]()
#159 |
Raczkowanie
|
Witam maniaczki hula-hopowe!
Kilka dni temu stałam się posiadaczką sportowego hula-hop i chciałabym dołączyć do Was, aby wspólnie się mobilizować do kręcenia ![]() Chociaż narazie zapału mi nie brakuje, ale w dalszym kręceniu przeszkadza jedna rzecz ... otóż nabawiłam się kilku siniaków, które przeraźliwie bolą przy dotyku. Dodam, że kręcę hula hopem bez wypustek, specjalnie kupiłam takie gładkie, aby nie mieć siniolów, a i tak mnie to spotkało ![]() A więc w związku z tym co mogłybyście polecić w takiej sytuacji? Zaczęłam się smarować maśćmi przeciwbólowymi a do kręcenia zakładam kilka bluzek, aby osłonić bolące miejsca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Dziewczyny, ja mam pytanie do bardziej zaawansowanych fanek HH. Czy ma któraś taki profesjonalny hula-hop, za 50 zł za allegro na przykład? Czy jest dobry? Bo chcę zianwestować w droższe kółko, żeby poza kręceniem w talii robić jeszcze inne fajne sztuczki albo nauczyć się hoop dance. Tylko nie wiem czy warto wydawać to 50zł. No i nie wiem czy orientujecie się jaka byłaby idealna waga i wymiary kółka dla osoby o wzroście 162cm?
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Ja mam 172 cm wzrostu i małym hula (pewnie niecały metr średnicy) kręci mi się coraz gorzej
![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mialam krecic jeszcze na Harrym Potterze bo lecial w tv ale nie mialam zapalu ![]()
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja kreciłam najpierw tylko w jedna i teraz mam asymetryczną talię xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Hmmm, czyli muszę jeszcze poćwiczyć, bo na razie lepiej mi idzie kręcenie w prawo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
za pare minut sie zabieram za kręcenie bo tak sie od rana obijałam, że dopiero co skończyłam sprzątać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
czemu coraz gorzej?
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
Bo spada co parę minut, a liczyłam że te pół godziny w końcu mi się uda kręcić bez przerwy
![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
pokręciłam 30 minut i zrobiłam 8 min abs
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
20 minut wczoraj, dzisiaj trochę ponad 20 minut
#172 |
Zadomowienie
|
mi się należy lanie bo wczoraj nie kręciłam
![]() ![]()
#173 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy polecasz je tez do stracenia boczkow, etc.? Bylam dzis w tesco. Hula hoop nie bylo ... chyba jednak zamowie od razu na allegro jakies ''pozadne''. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zadomowienie
|
dziewczyny, podpowiedzcie prosze jak kręcić HH pod pępkiem...
bo jak próbowałam sposobem którejś z Was (umieścić koło w talii i zacząć kręcić, a potem stopniowo schodzić pod pępek i tam się zatrzymać) to hula obija mi się o moje sterczące biodra i albo spada na tyłek, gdzie się utrzymuje gdy kręcę nim z prędkością karabinu maszynowego, albo w ogóle spada... ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() A sól jest taka strasznie kaloryczna ? ![]()
![]() `I like living on the edge and seeing what's on the other side! Steven Tyler Edytowane przez morphine88 Czas edycji: 2010-08-29 o 11:21 Powód: literówki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
ide troche pohulać przed obiadkiem
![]()
#176 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja nie byłam nastawiona na chudnięcie, ot, wyrobienie mięśni, ogólnie wyrzeźbienie tego wcięcia w talii, a dziś ubieram takie spodnie w których dość dawno nie chodziłam i mi normalnie lecą z tyłka, w ogóle szerokie w pasie, biodrach.. A kręce coś ponad 2 miesiące.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Strrrasznie chciała bym dołączyć do Was hulające
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Sól w ogóle nie ma kalorii, ale jest niezdrowa. Powoduje np. zatrzymanie wody w organiźmie.
#179 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
masz na mysli pewnie to? tez sie nad tym wlasnie zastanawiam To hula hoop wazy wlasnie 600g. Zastanawiam sie, czy to nie za malo, czy nie jest za lekkie? nie ma tez opcji, aby je obciazyc w pozniejszym czasie. Jak myslicie? Edytowane przez Rachela007 Czas edycji: 2010-08-29 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() lanie ![]() Dziewczyny! Mam nadzieje ze sa tutaj osoby ktore znaja sie na rzeczy i mi pomoga ![]() takie zestawy cwiczen z gazety codziennie osmiominutowki codziennie hula-hop pol godziny, codziennie Tamilee na posladki 2-3 razy w tygodniu skakanka aerobowo jakos 3 razy w tygodniu skakanka interwalowo tez 3 razy w tygodniu chce schudnac 7-8kg
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.