|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Rzabbocop
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Przyczajenie
|
Jutro zaczynam trening Insanity. Jestem pełna obaw czy będę wytrwała w swoim postanowieniu. Ale liczę, że razem z Wami mi się uda.
Mam do zgubienia jakieś 15kg. Wymiary napiszę jutro - po zakupie miary i zmierzeniu się. |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- też bym chciala to zacząć ćwiczyć ale jak nie ma jak chyba że z głowy ten trening sobie wymyśle.....
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
Drugie podejście do INSANITY ! Dziś o 18;00 wielkie wydarzenie w moim domu
![]() Bo na razie to mogę mieć tylko nadzieję, że może uda mi się przerzucić z brzucha w cycki ![]() Także do dzieła, aż mi siebie żal ale w końcu trzeba się pozbierać i zwalczyć to dziadostwo.
#1775 |
Przyczajenie
|
Ja zaczynam dziś o 20.
Jestem podjarana i bardzo zmotywowana. |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
od dawna tak jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Przyczajenie
|
Fit test 1
switch kicks - 90 power jacks - 40 power knees - 55 power jumps - 26 globe jumps - 5 suicide jumps - 9 push-up jacks - 3 (moje ręce są beznadziejne ;/) low plank oblique - 42 Pot się ze mnie lał, jestem zadowolona, że dałam radę. Mam nadzieję, że dam radę dalej!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, piszę z recenzją , wczoraj dostałam od siostry na zajączka
![]() ![]() Dzisiaj jestem po pierwszych ćwiczeniach i po prostu - po pierwsze padam , po drugie fajne nowe ćwiczenia i wcale nie aż tak straszne jak myślałam , może dlatego , że skakanie na skakance nie jest mi obce choć tu było wyczerpujące i padłam na ryjek ![]() Mamy ćwiczenia Speedagility - trochę więcej skakanki, super drabinka Verticalplyo - będzie chyba zabójcze dla kolan ![]() ![]() Najprzyjemniesza część to Relief - rozciąganie, fajne , takie klasyczne nie trzeba robić wygibasów, dobre dla biegaczek Potem ciekawe strenght - trening z ciężarkami Jeszcze ciekawsze Gameday - czyli fajne 60 min cardio/ kurcze fajna ta drabinka ![]() W sumie naprawdę ciekawe 30 dni treningu, miła odmiana dla insanity ![]() Aha dołączony jest też program/hybryda Insanity asylum/Insanity oraz druga z P90x. Dzisiaj jestem po Speedagility ![]() ![]()
'' Szczęście jest jak motyl . Gdy gonisz go - odlatuje . Gdy zajmujesz się czymś innym - niespodziewanie siada Ci na ramieniu '' . ![]() Edytowane przez neuilly. Czas edycji: 2011-04-24 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Raczkowanie
|
Neuilly zazdroszczę ci Insanity Asylum! Czekam na dalsze recenzje z kolejnych treningów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zadomowienie
|
Mam to Asylum ale na razie tylko obejrzałam
![]() Zastanowię się nad tym jeszcze. Chyba nieco bardziej urozmaicone niż normalne Insanity, czy mi się wydaje?
#1781 |
Raczkowanie
|
przylaczam sie
![]() Edytowane przez PumkaMarta Czas edycji: 2011-04-29 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Rozeznanie
|
Muszę przyznać, że to insanity asylum wyglądało ... bardziej normalne od zwykłego insanity
![]() Bardzo podoba mi się speeagility - dzięki ćwiczeniom z drabinką trening jest ciekawszy, jedynie nie daję rady zrobić "chodzonych" w bok pompek ( nie wiem jak opisać to ćwiczenie, po prostu idziemy w bok i robimy pompki ![]() Verticalplyo bardzo dużo skoków, super są skoki w górę z rociąganiem w rękach przed sąbą gumy, pompki "skaczące" z rozciaganiem (jak ktoś taki silny) w rękach i nogach gumy itp. ale trudne jak cholerka ![]() Relief jest super , bardzo fajne rozciaganie, robię je codziennie wieczorem. Jak ktoś biega, ćwiczy Turbo Fire to polecam. Najlepszy jest dla mnie strenght czyli trening siłowy, tego mi brakowało w Insanity - hantli ![]() Najbardziej zmęczył mnie gameday - dużo sprintu w miejscu a pompki pod koniec nie dla mnie , za słaba jestem. Ogólnie - fajne urozmaicenie dla Insanity, więcej zabawy typu skoki w dal, skoki z rozciaganiem w rękach taśmy, rzuty do kosza itp. różnorodności ( drabinki, skakanki, taśma do ćwiczeń, hantle) , ale mogłoby być więcej ćwiczeń typu strenght. Ćwiczeń na plecki nie robiłam bo trochę nudne jak dla mnie. Aha, dziewczyny (te, które do mnie pisały na PW )nie prześlę Wam linków ponieważ dostałam od siostry wydanie płytowe.
#1783 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, jak wam ida cwiczenia?
Ja wlasnie skonczylam robic fit test nr 3 i jestem bardzo zachecona wynikami ![]() ![]() ![]() Wszystko ladnie zeszczuplalo i ujedrnilo sie, szczegolnie ramiona, brzuch (-3cm z talii) i posladki!! a miesnie ladnie sie zarysowaly, takze mam motywacje do cwiczen z drugiego miesiaca, ktore podobno dopiero sa super super insane ![]() Moje wyniki: Switch Kicks 79 90 98 Power Jacks 40 40 47 Power Knees 78 90 90 Power Jumps 20 32 35 Globe Jumps 10 10 10 Suicide Jumps 11 13 15 Push-Up Jacks 8 12 16 Low Plank Obli 47 48 53 Powodzenia!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Przyczajenie
|
![]()
hej dziewczyny
![]() wiecie moze skad mozna ściągnąć Insane abs? bo niedługo mi sie szykuje a nigdzie nie moge znaleźć tego filmiku ;/ chyba, że któraś z Was bylaby tak uprzejma i wysłałaby mi na meila? ![]()
#1785 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Chyba mnie zarazilyscie
![]() Wlasnie sciagnely mi sie pierwsze dwa treningi i za jakas godzine ide zrobic pierwszy Fit Test ![]() Oczywiscie napisze wyniki jak skoncze! Ciekawe, czy dam rade ![]() Zrobilam! ![]() Prawde mowiac myslalam, ze wyniki beda o wiele lepsze, bo od ponad 2 miesiecy regularnie biegam i moja kondycja znacznie sie poprawila. Tak mi sie przynajmniej wydawalo ![]() A wiec zgodnie z obietnica podaje wyniki: switch kicks - 83 power jacks - 58 power knees - 45 power jumps - 24 globe jumps - 22 suicide jumps - 18 push-up jacks - 4 (to i tak sukces, bo nigdy nie udalo mi sie zrobic pelnej pompki... ) low plank oblique - 33 Edytowane przez klajdla Czas edycji: 2011-05-08 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Przyczajenie
|
witam
pozwolicie ze sie przylacze. Zaczelam dzis od fit testu, ktory wypadl tak: 80 31 77 15 20 9 9 32 cos czuje ze jutro trening bedzie jeszcze gorszy niz dzis, ale mnie to nie przeraza. Lubie wyzwania. Schudlam 20kg, zostalo 6kg i trzeba wyprofilowac cialko. Zrobilam sobie zdjecia i bede miec porownanie ![]() Pozdrawiam Zuza |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Przyczajenie
|
hmm a co tu tak cicho?? wsyztskie juz skonczylyscie insanity i nikt nowy nie zaczal?? :P
dzien 2 za mna. Nie powiem ze bylo lekko, bylo zaje ciezko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Raczkowanie
|
No wlasnie ja skonczylam juz jakis czas temu, ale teraz jestem w trakcie programu hybrydowego Insanity i P90X - super sprawa (:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Raczkowanie
|
Ja powoli ale nieuchronnie zblizam sie do konca, dzis byl 45 dzien. Wlasnie sie zastanawiam co pozniej i myslalam zeby sprobowac turbo fire albo hybrydy TF i chaleane extreme (program trwa 20 tygodni). Domyslam sie ze hybryda insanity i P90X musi byc swietna, ale troche juz mnie znuzyly Shaunowe cwiczenia i szukam powiewu swiezosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie
![]() Mam te rozpiske, kiedy co cwiczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1794 |
Raczkowanie
|
U mnie efekt byl zauwazalny, wczesniej nigdy nie cwiczylam
![]() ![]() ![]() Walka ze swoimi slabosciami, dyscyplina (nie opuszczalam treningow w ogole), zadowolenie z siebie (czasem poczucie, ze moglam lepiej). Teraz nie wyobrazam sobie juz zrezygnowac z treningow, chce sie rozwijac i w koncu biore sie za porzadne odzywianie. Dieta niskoweglowodanowa (: |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Raczkowanie
|
Ja tez widze b duze zmiany (i nie tylko ja, tż też powtarza ze niedlugo bede miec takie miesnie jak on
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Rozeznanie
|
U mnie dzisiaj 8 dzień Insanity. Na początku myślałam, że umrę. Teraz jest trochę lepiej, spokojnie ćwiczę całe 40 minut
![]() Do tego nauczyłam się robić pompki no i chyba trochę mi poleciało z nóg. Moim zdaniem, bo niestety nie zmierzyłam. Wraz z kolejnym dniem mam więcej chęci do tych ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Przyczajenie
|
Na Insanity trafiłam właśnie przez to forum, zaczynam od poniedziałku, ciekawa jestem wyników Fit Testu... suicide jumps to jakaś masakra! W piątek na próbę zrobiłam sobie Cardio Power & Resistance, ufff. Jak na osobę, której kondycja równa się 0 to jestem z siebie całkiem zadowolona, co prawda nie nadążałam (zwłaszcza jak Shaun przyspieszał), ale wytrwałam do końca. Wypociłam przy tym hektolitry potu i ładnie zabarwiłam się na czerwono
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Przyczajenie
|
Strasznie mnie ten wątek zachęcił do tych ćwiczeń! Właśnie ściągam, na filmiku z youtube wygląda to strasznie ale mam nadzieje że podołam.
Mam do was pytanie , gdzie ćwiczycie? Czy ustawiacie sobie laptopa w dogodnym miejscu czy może puszczacie filmiki przez dvd w telewizorze? Zastanawiam się czy jeśli będę ćwiczyła z laptopem to wszystko zobaczę na małym ekranie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Raczkowanie
|
Ja cwicze z laptopem na miekkim dywanie
![]() ![]() ![]() Powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No i racja, no pewnym czasie dokladnie bedziesz wiedziala co i jak robic (: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.