|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Raczkowanie
|
Witam,
to mój pierwszy post na tym forum i znalazłam się tu właśnie w związku z insanity ![]() Za mną już dwa tygodnie, dziś drugi fit test, ciekawa jestem wyników. Nie zauważyłam jakiejś specjalnej zmiany w wyglądzie, no może poza tym, ze ciut lepiej widać mięśnie, aczkolwiek moze dlatego, że nie po drodze mi z dietą ostatnio, a niestety bardzo po drodze ze słodkim, np. lodami ![]() Tak sobie myślę, że chyba jednak przyłożę się bardziej do diety, chciałabym wrócić do formy sprzed ciąży i w końcu ubrać ulubione dżinsy ![]() Aaaaaa zapomniałabym, Asia jestem ![]() Edytowane przez Merasia Czas edycji: 2011-05-23 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pierwszy dzień już za mną ![]() tak mnie wymęczył ten Fit Test,że masakra ![]() ![]() wyniki: Switch Kicks – 123 Power Jacks – 51 Power Knees – 70 Power Jumps – 31 Globe Jumps – 10 Suicide Jumps – 15 Push-up Jacks – 15 Low Plank Obliques – 49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Rozeznanie
|
Ja tez dzis zaczęłam. Poszło mi koszmarnie! Kurczę przyznam że myślałam że mam lepszą kondycję
![]() ![]() a oto moje osiagnięcia ![]() Switch Kicks – 90 Power Jacks – 55 Power Knees – 82 Power Jumps – 26 Globe Jumps – 38 Suicide Jumps – 12 Push-up Jacks – 13 Low Plank Obliques – 40 nie mogę się doczekać tego co czeka mnie jutro, bo pomimo że to męczarnia to przynosi masę zadowolenia i dumy z siebie ![]()
#1835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie,że zaczęłyśmy w tym samym czasie ![]() ale widzę z tych Twoich wyników Fit testu,że masz bardzo dużo w Globe Jumps ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja juz po 2 fit teście, poprawa jest, aczkolwiek patrząc na Wasze wyniki to moge się schować ![]() Switch Kicks – 100/116 Power Jacks – 42/57 Power Knees – 60/95 Power Jumps – 25/35 Globe Jumps – 8/10 Suicide Jumps – 13/17 Push-up Jacks – 11/21 Low Plank Obliques – 26/60 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja drugi dzień zaliczony ![]() tak mnie to wymęczyło,że masakra. Padam na ryj normalnie ![]() ![]() ![]() chyba w końcu trafiłam na ćwiczenia dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() Tylko coś mnie bark lewy boli po wczorajszym, chyba kiepsko rozgrzałam łapkę ![]() Ja też m takie wrażenie, ze to dla mnie cwiczenia, więc piona! A i nie wiem kiedy te 2 tygodie minęły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też juz po drugim dniu. bardzo mi sie podobało, chociaz nigdy dotąd nie robiłam rozciągania po rozgrzewce ![]()
![]() |
#1840 |
Raczkowanie
|
I jak po drugim dniu? Czujecie mięśnie? Ja wczoraj skupiłam się na tym, żeby w trakcie łydki rozciągać, a konkretnie żeby nie robić ćwiczeń na palcach, bo niestety moje łydki to moja bolączka i chciałabym je wyszczuplić, zobaczymy.
Celem motywacji wklejam (w załączniku jeśli się uda) fotki brzucha z 11, 19 i 24 maja. Niestety z nogami jest gorzej, ale licze na to, ze i na nie przyjdzie pora, w końcu to dopiero zaczęty 3 tydzień intensywnych ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Merasia widać różnicę na brzuchu
![]() ![]() ja to po tych dwóch dniach to cała obolała jestem ![]() ![]() mi właśnie najbardziej zależy na tym,żeby nogi się wyszczupliły ![]() mam nadzieję,że się uda ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
Raczkowanie
|
No mi tez na nogach zalezy naj, co do brzucha to nawet nie wiem czy taki jak teraz mi się podoba, zawsze były dwa dołeczki i było git, no ale z drugiej strony mama dwójki dzieciaków z takim brzuchem to niezły wynik chyba
![]() ![]() No ale czego się nie robi, żeby w końcu nogi zaczęły jakoś wygladać, już patrzeć na nie nie mogę ![]() Co do zakwasów, to ja w sumie nie miałam, myślałam że jestem mniej rozruszana. |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
kolejny dzień zaliczony
![]() coraz bardziej podobają mi się te ćwiczenia ![]() ![]() ale mam takie zakwasy na łydkach, że dramat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Raczkowanie
|
Fakt, to zmęczenie jest super
![]() A co do łydek, to dobszsz, pracują ładnie i szczupleją, tak sobie mów ![]() Za mną dziś Pure Cardio + Cardio ABS, zastanawiam się czy nie odpuścić troche cwiczeń na brzuch, chyba nie chciąłabym miec mega umięśnionego brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi, faktycznie te łydki szczupleją?
bo ja się boję,że od tego skakania tam itd mogą się rozbudować a tego bym nie chciała ![]() a mam tendencje do tego,że dosyć szybko mi się mięśnie wyrabiają. Jak skakałam przez jakiś czas regularnie na skakance to zamiast się wyszczuplić, to się umięśniły bardziej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, ze jeśli będzie się robić ćwiczenia nie z palców a z pięty rozciągając łydki, to pewnie tak, choć ja u siebie póki co nie zauwazyłam poprawy. No moze taką, ze schodzi powoli tłuszczyk i uwidaczniają się mięśnie, no ale ja po ciąży nie mogę dojść ładu z nogami własnie, więc to pewnie potrwa :/
Poza tym robię wspięcia na palcach na książce i schodze nisko piętą do podłogi, co też rozciąga łydkę, ale to dłuuugi proces jest. Jak zauważę u siebie poprawę to dam znać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Rozeznanie
|
A mnie dzisiaj podkusiło i sobie zmierzyłam łydkę. Mam 1cm wiecej w ciągu 3 dni
![]() ![]() Załamałam się.
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce,żeby mi się od tego łydki powiększyły ![]() trzeba je dobrze rozciągać itd to powinno być lepiej ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- ja już po dzisiejszych ćw i w ogóle mi się nie podobało ![]() to Cardio recovery jest po prostu beznadziejne ![]() wynudziłam się ćwicząc to ![]() nudne, denne i w ogóle nawet się nie zmęczyłam. Mam nadzieje,że jutro będzie jakiś porządny wycisk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I dokładnie rozciąganie, rozciąganie, rozciąganie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Rozeznanie
|
Eh, no to troszkę mnie pocieszyłyście
![]() ![]() Na wczorajszych ćwiczeniach, fakt, nudno było, ale przynajmniej doszłam do siebie. Odpoczywac też trzeba. ![]() A wykonywać ćwiczenia zawsze się staram poprawnie, mam problemy z kolanami i muszę uwazać, dlatego pilnuje postawy itd. ![]() Niestety od kiedy zaczęłam ten program to tyje, oby to miało cos wspólnego z @ bo strasznie demotywujące to jest. Poza tym musze wprowadzić zasadę ważenia raz w tygodniu ![]()
#1852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już po dzisiejszych ćwiczeniach, właśnie skończyłam ![]() ![]() po tej wczorajszej nudzie, miałam ochotę na coś porządnego i dzisiaj się nie zawiodłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Rozeznanie
|
Naprawdę można się porządnie wkurzyć..
![]() A powiedz mi co Ty dzisiaj ćwiczyłaś? Jak się nazywał filmik i co było w kalendarzu?? Ja powinnam dziś zrobić PURE CARDIO (wg kalendarza) ale mam tylko film PURE CARDIO&CARDIO ABS, który w kalendarzu jest zapisany na sobotę w przyszłym tygodniu ![]()
#1854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dopiero w przyszlym tyg robisz caly filmik. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak, robisz tylko jedną częśc.
A co do tycia, to też jest efekt cwiczeń, ja dopiero dziś poblisko 3 tygodniach zanotowałam mały spadek na wadze, najpierw szła w górę jak szalona, to samo z obwodami. Cierpliwosci zatem. Co do ważenia, to waż się w dniu fit testu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Rozeznanie
|
Dziękuję wam bardzo
![]()
#1857 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzisiejsze ćwiczenia już zaliczone ![]() ![]() i mogę się Wam pochwalić,że już coraz lepiej mi idzie robienie pompek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Rozeznanie
|
Gratuluje
![]() ja tak dopiero za 2h zrobię ![]()
#1859 |
Przyczajenie
|
ja już kończę 3 tydzień ale niestety jako takiej poprawy nie widzę ;(
i też w pewnym momencie spuchły mi nogi co czułam po sobie...a jak zmierzyłam to się okazało, że miałam rację, mam nadzieję, że nie było to przez te ćwiczenia..i nie będą tak puchły... nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego...więc trochę mnie to zmartwiło... mam nadzieję, że do następnego fit testu będą widoczne już te efekty, których na prawdę nie mogę się straaasznie doczekać ![]() Edytowane przez agaaB22 Czas edycji: 2011-05-28 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Raczkowanie
|
Aniu gratuluje skończenia 1 tygodnia
![]() Ja dziś kończę 3 tydzień i zaczynam widziec efekty, obwodowo niebardzo, natomiast spodnie robią sie luźniejsze, a o to wszak chodzi, prawda? ![]() A i waga po 3 tygodniach wędrowania w górę zaczyna delikatnie spadać, więc nie jest źle. Gorzej tylko bo chyba trochę wczoraj przeforsowałam lewe kolano i mnie pobolewa, ale potraktowałam je altacetem, może będzie dobrze. Niestety podziębiona jestem, no ale póki co nie daję sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.