hula - hop 4 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-08, 19:57   #2041
Mitonic
Wtajemniczenie

Dot.: hula - hop 4

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
1 zdjęcie jest po 5 dniach kręcenia, a 2 po 2 miesiącach z tym że przestałam wtedy jeść jak świnia i jadłam codziennie 4-5 posiłków dziennie w mniejszych porcjach
a i przepraszam ale na obu zdjęciach miałam podpaske akurat
super efekt

aż chce sie kręcić bardziej

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle chciałam się przywitać, bo dołączam do hulania z wami
Na razie mam problemy, ponieważ nie umiem kręcić, ciągle mi spada, ale nie poddaję się. Muszę opanować kręcenie a potem będę próbować w drugą stronę, bo to juz w ogóle kosmos dla mnie
Moja hh jest małe bo średnica ma 70 cm, ale nie umiałam znaleźć innego.

Aaa takie zdjęcie jak murkii czy innych dziewczyn ogromnie mnie motywuje

Witaj Magdziu
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 20:04   #2042
magdak18
Raczkowanie

witamy witamy i zachecamy do krecenia , bo warto ja to obaiam sie okresu 7 dni odpadnie mi
magdak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 20:16   #2043
Katrinn69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdak18 Pokaż wiadomość
ja to obaiam sie okresu 7 dni odpadnie mi
Ehhh skąd ja to znam Ja też jestem właśnie w trakcie, ale nie poddaję się. Jak już naprawdę nie daję rady, to robię połowę serii. Jakoś w trakcie tych dni, wydajność mi się zmniejsza Po 15 min. jestem cała mokra i zdyszana Szczególnie ze skakanką folguję w tym czasie. Ale z zadowoleniem stwierdziłam, że już mi hula nie opada, tak jak miesiąc temu w trakcie @

Katrinn69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 20:25   #2044
magdak18
Raczkowanie

no ja mam problemy i moj okres trwa z reguly 7 dni i pierwsze 2 sa strasznie bolesne ze nie moge wstac z lozka dwa nastepne tez sa ciezkie ale juz z lekami moge chodzic. i potem niejest najgorzej ale przez 4 dni duzo mi leci i srasznie boli ( nie nawidze okresu:/ dlatego mi hh na tydzien odpada ubolewam nad tym ;( no ale coz potem trzeba bedzie wiecej i dluzej krecc zeby nadrobic
Stary 2011-05-08, 21:18   #2045
murka04
Zadomowienie

LeejdiNaati naprawdę tylko to, dopiero później zaczęłam robić ćwiczenia inne ograniczenie jedzenia daje bardzo dużo, szczególnie jeśli jadło się tyle co ja ...
Katrinn69 szczęściara, mi wszyscy zawsze zazdrościli biustu a teraz to mogę co najwyżej powspominać te czasy

co do okresu to ja pierwsze 2 dni mogę umierać tylko, tak boli cholerstwo. ale mimo wszystko zawsze zmuszam się do kręcenia i daję radę i w ten sposób od 3 stycznia do dziś opuściłam tylko 5 dni kręcenia
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 21:47   #2046
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
no ja mam problemy i moj okres trwa z reguly 7 dni i pierwsze 2 sa strasznie bolesne ze nie moge wstac z lozka dwa nastepne tez sa ciezkie ale juz z lekami moge chodzic. i potem niejest najgorzej ale przez 4 dni duzo mi leci i srasznie boli ( nie nawidze okresu:/ dlatego mi hh na tydzien odpada ubolewam nad tym ;( no ale coz potem trzeba bedzie wiecej i dluzej krecc zeby nadrobic
nie próbowałaś coś z tymi okresami zrobić? nie konsultowałaś się w tej sprawie z lekarzem?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 21:47   #2047
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
LeejdiNaati naprawdę tylko to, dopiero później zaczęłam robić ćwiczenia inne ograniczenie jedzenia daje bardzo dużo, szczególnie jeśli jadło się tyle co ja ...
Ja też zaczynam powoli ograniczać jedzenie, choć dziś zajadałam się z TŻem chipsami

dziś tylko 30min, oczywiście wpisane w hula hopowy kalendarzyk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 21:54   #2048
my_cookie
Raczkowanie

Zmierzyłam się w talii i spadł mi jeden centymetr, a kręciłam dopiero cztery razy xD I to na pewno nie przez wahania wagi !
my_cookie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 21:57   #2049
Mitonic
Wtajemniczenie

ja dzisiaj 4o min
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 22:03   #2050
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: hula - hop 4

LeejdiNaati witam podkarpaciankę

A ja dzisiaj opuściłam... Byliśmy prosić gości na weselicho i kurka wypiłam parę kieliszków i nie pokręcę Ale spoko... Nadrobię! Obiecuję!
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 22:07   #2051
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
LeejdiNaati witam podkarpaciankę

A ja dzisiaj opuściłam... Byliśmy prosić gości na weselicho i kurka wypiłam parę kieliszków i nie pokręcę Ale spoko... Nadrobię! Obiecuję!
Również witam i życzę (może ciut przedwcześnie) szczęścia na nowej drodze życia oby Ci się z TŻem dobrze żyło ;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 22:12   #2052
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Również witam i życzę (może ciut przedwcześnie) szczęścia na nowej drodze życia oby Ci się z TŻem dobrze żyło ;p
Nie dziękuję co by nie zapeszyć... Jeszcze 3 tygodnie-niecałe w sumie hihi
Stary 2011-05-08, 22:22   #2053
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katrinn69 Pokaż wiadomość
To ja jestem ewenementem, bo odkąd zaczęłam ćwiczyć, mam o rozmiar większe, nad czym wcale a wcale nie ubolewam
A tak w ogóle to gratulacje! Świetnie efekty! Też na początku miałam mniej więcej taki brzuch I też schudłam 6kg
Powiekszyly ci sie przy odchudzaniu? Ja tez tak chce! Jesli mi powiesz ze dla przykladu podskoczyly ci z A do B to zaraz biegne cwiczyc cycki!

Cytat:
mi wszyscy zawsze zazdrościli biustu a teraz to mogę co najwyżej powspominać te czasy
E tam, na pewno nie jest tak zle Z jakiego do jakiego rozmiaru spadlo?

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Joasiunia ja rowniez zycze ci szczescia na nowej drodze zycia!

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 22:27   #2054
murka04
Zadomowienie

Agaciok od hula hop to nie wiem ile, bo nie mierzyłam się tam i nie pamiętam za bardzo, teraz po zrzuceniu 9kg spadło mi z C do B, ale w sumie to się cieszę bo zawsze był za duży obwód w C i staniki były za luźne, a teraz pasują idealnie
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 22:34   #2055
Gweneth_P
Raczkowanie

Ja własnie wróciłam do domu i jestem strasznie zmęczona całodniowym niemalże łażeniem po miescie a tu jeszcze trzeba pokręcić
W ogóle to jestem szczęśliwa, bo widziałam się z TŻ-tem pierwszy raz od około tygodnia i przez całe spotkanie pytał gdzie się podziały moje boczki (dosłownie "muffin top" bo porozumiewamy się po angielsku, z tym, że ja jeszcze niedawno nie musiałam nosić za ciasnych spodni żeby takie "muffinki" mieć - stąd użycie takiego określenia ). Stwierdził, że za nimi tęskni Ja wręcz przeciwnie
Ale że obiecałam sobie, że zmierzę się dopiero najwczesniej za tydzień a jak wytrzymam to pod koniec maja, nie będę sprawdzać ile rzeczywiscie mi ubyło. Zdjęcie z poczatku odchudzania również mam więc też porównam i jak będzie jakis widoczny efekt to wrzucę na forum

A teraz idę kręcić
Gweneth_P jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 22:35   #2056
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Agaciok od hula hop to nie wiem ile, bo nie mierzyłam się tam i nie pamiętam za bardzo, teraz po zrzuceniu 9kg spadło mi z C do B, ale w sumie to się cieszę bo zawsze był za duży obwód w C i staniki były za luźne, a teraz pasują idealnie
Tez mam B, a moim marzeniem jest C Na razie schudlam 4kg i tak naprawde to nie wiem ile mi spadlo. Wielkosc mojego biustu ciagle sie wahala o 3-4cm nawet jak nic nie robilam, nie odchudzalam sie. Ale podejrzewam ze spadl tak 1cm. Zostalo mi jeszcze okolo 8kg, mam nadzieje ze juz nic nie spadnie.

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 23:04   #2057
Magdzia94
Zakorzenienie

Mniejszy biust po hh, to zdecydowanie muszę się nauczyć kręcić

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 00:12   #2058
078b67661263dc511af1704abd6382ece78a6651_5f94b206c6b56
Konto usunięte

ja muszę się pochwalić dzisiejszymi staraniami o szczupły brzuch a dokładnie kręceniem hula 20min + 20 min (ale odczuwam dosc mocne skutki tego kręcenia, nie wiem, moze ten ból przejdzie i nie będzie siniaków, ale szczerze mówiąc o wiele lepiej mi się już kręci, coraz mniej mnie boli) oraz prawie 2 godzinną przejażdżką rowerową! do tego na deser 8 minut ABS.

wiem, że jutro nie uda mi się osiągnąć takiego wyniku, ale postaram się coraz regularniej robic ABS to regularnego kręcenia.

a jako że rower miałam pożyczony, postaram się częściej znajdywać czas na rolki, które bardzo lubię

może t moje sadełko uda się jakoś ruszyć
078b67661263dc511af1704abd6382ece78a6651_5f94b206c6b56 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 00:32   #2059
Gweneth_P
Raczkowanie

60 min hh + 8 min abs zaliczone Muszę w najbliższym czasie poprosić TŻ-ta, żeby mi naprawił rower bo strasznie chcę pojeździć w celu zgubienia kkilogramów, ale póki co nie mam jak
Gweneth_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 07:21   #2060
magdak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
nie próbowałaś coś z tymi okresami zrobić? nie konsultowałaś się w tej sprawie z lekarzem?
od 5 lat mam problemy znaczy od 5 lat zdiagnozowane i jestem pod stala kontrola lekarza. na bolesne miesiaczki biore tabletki ale one i tak duzo nie daja. jedynie ze regularnie w koncu mam. bralam rozne i zadne nie dzialaly na tyle "dobrze" zeby moj okres nie byl katorgią

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

no ja mam D. nie chce chudnac z biustu bo jak z wiekszego rozmiaru ubywa to potem cycki wisza :/ nie powiem jest to moim utrapienstwem bo zamiast kupic m czy juz nawet L to musze XL kupowac rozmiar ;/ wtedy w piersiach jest dobrze a na brzuchu wisi. wygladam jak w worku. a jak kupie mniejsza bluzke to w biuscie obcisło jest a brzuch ok. masakra. strasznie nad tym ubolewam, a moze doradzi mi któraś jakie ćwiczenia na biust wykonywac?
Stary 2011-05-09, 09:25   #2061
linaya
astro-loszka

Ja już dawno nie kręciłam, bo byłam na wyjeździe, ale w weekend wróciłam, coraz lepiej mi się kręci, tylko znowu mam siniaki

Dziś jak się uda, wsiądę jeszcze na rower, bo pogoda jest ładna
Stary 2011-05-09, 09:44   #2062
Zakorzenienie

Agaciok xD hihi dzięki

Ja już dzisiaj poćwiczyłam Wieczorem jak wrócimy z sesji narzeczeńskiej będzie drugi raz kręcenie i ABS-jeśli oczywiście będę mieć siły
Stary 2011-05-09, 10:26   #2063
Katrinn69
Raczkowanie

Agaciok zawsze nosiłam stanik B, ale odstawał, a teraz stare staniki są ładnie wypełnione, tylko w obwodzie za duże Więc może o rozmiar nie podskoczył, ale wypełnił się i zaokrąglił. Teraz poszłam do sklepu, kupiłam 65E i jest idealny U Chińczyków niestety nie spotkałam się z mniejszym obwodem niż 75, a takowy teraz po zrzuceniu tylu kg by mi się chyba obracał

murka i tak masz świetną figurę Kto by się cyckami martwił ?

Jak chcecie ćwiczenia na biust z wykorzystaniem hh, to jeszcze raz polecam serię z Dove Tam co prawda są tylko dwa, ale bardzo fajne i działają

Katrinn69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:35   #2064
etusiaaa
Wtajemniczenie

wracam do Was kręcących po weekendzie

Witam nowe osoby kręcące razem z nami

Gratuluję dziewczynom uzyskanych efektów rzecz jasna motywują nas one i to bardzo!!!
czekamy na kolejne fotki z Waszych zmian.

Ja dziś 40 min hh niestety nie posiadam tego z masażerem ale mam zwykle obciążone grochem. Mam nadzieję że i po nim będą efekty. Po ostatnim kręceniu nim straciłam ok 3 cm:P
Teraz moje mierzenie będzie w sobotę, oczywiście o efektach napiszę
A na dziś czeka mnie jeszcze skakanka i rowerek(bo u mnie dziś piękna pogoda)
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:01   #2065
magrat16
Zakorzenienie

prawie 60min hh zrobiłam dziś pomiary, zdjęcia porównam za 3-4 tyg efekty
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:38   #2066
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]no ja mam D. nie chce chudnac z biustu bo jak z wiekszego rozmiaru ubywa to potem cycki wisza :/ nie powiem jest to moim utrapienstwem bo zamiast kupic m czy juz nawet L to musze XL kupowac rozmiar ;/ wtedy w piersiach jest dobrze a na brzuchu wisi. wygladam jak w worku. a jak kupie mniejsza bluzke to w biuscie obcisło jest a brzuch ok. masakra. strasznie nad tym ubolewam, a moze doradzi mi któraś jakie ćwiczenia na biust wykonywac?
Też mam ten problem, gdyby nie biust to spokojnie wchodziłabym w M

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 17:38   #2067
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Dzisiaj 3X60 min

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 19:26   #2068
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieprzytomna Pokaż wiadomość
Dzisiaj 3X60 min
wow robi wrażenie
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:34   #2069
monidot
Zadomowienie

Ja dzisiaj 50 minut, godzina w lesie spędzona na bieganiu, truchtaniu, i chodzeniu. Przeceniłam swoje możliwości xD. Zmęczyłam się po paru minutach ;P i jeszcze 200 brzuszków
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:35   #2070
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Za mną dziś rano 55min. Jutro chyba dam sobie na wstrzymanie, bo boczki tak bolą

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości