|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: hula - hop 4
Cytat:
![]() EDIT: Ale kurcze nie jestem pewna czy moje ma 95 cm czy wieksze..
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
O
A czy nie jest za lekkie?
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Niee, dla mnie w sam raz
![]() W koncu to hh to tanca, nie moze być za ciężkie bo potem źle by go było podnieść i np robić tam z nim różne dziwne rzeczy, jakieś sztuczki, triki Tak mi się przynajmniej wydaje Ale jeśli zależy Ci bardzo na odchudzaniu to lepiej bierz jakieś z wypustkami
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
ja się melduję - dzisiaj 52 min. Ale wczoraj nie kręciłam (goście)
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() |
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
hej
dołączam do was mam pewien problem w szkole mam hula hopy takie zwykłe i mogę kręcić każdym z 20 min non stop tyle się na czytałam o efektach jakie daje ten przyrząd więc postanowiłam kupić sobie tez taki zwykły hula hop jak w szkole i kupiłam wczoraj w tesco jest podobny do tych co w szkole i dałam nie całe 5 zł i co się okazało nie umiem nim kręcić a na pewno nie zapomniałam jak to się robi co jest nie tak?dodam koło 80cm
Edytowane przez AleksisM Czas edycji: 2010-08-30 o 11:06 |
|
|
|
#186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem
ale totalnie sobie nie radzę i to mnie demotywuje, ale dziś wypełnie je ryżem i zobaczymy, bo wczoraj wypełniłam je tylko troszeczkę może dlatego gorzej mi się kręciło
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Witam, czy mogę się przyłączyć? zaczęłam kręcić jakieś 2 tygodnie temu. Staram się przeznaczać na hula hop 30 min. dziennie - 5 razy w tygodniu (czy nie za mało?) kręcę tylko w jedną stronę, bo jak zaczynam w drugą to jakoś krzywo mam to kółeczko. Hula hop mam całe wypełnione kamyczkami ( w tamtym roku takim kręciłam i nabawiłam się siniaków, a w tym nawet nawet śladu nie mam
) Dziś już zaliczyłam moje 30 minutek i po kręceniu zawsze robię 50 pół brzuszków, 50 skrętoskłonów i się rozciągam. Chyba do tego wszystkiego dodam sobie jeszcze z 15 min. skakankiMam nadzieję, że pomoże mi to w schudnięciu |
|
|
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pol godzinki wczoraj
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj kręciłam ok.21 min. ;p
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj nie kręciłam - zrobiłam sobie przerwe po całym tygodniu ;p
dzisiaj 30 minut
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
udało mi się
![]() napełniłam cały ryżem i od razu lepiej ![]() trochę jeszcze poćwiczę i myślę, że będę śmigać tak jak na tym co mam w szkole ![]() mam 18 lat, 160cm wzrostu i 55kg z czego cały tłuszczyk odłożył mi się na brzuchu, dlatego codziennie 8 min fatburing i teraz hula hop zobaczymy
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupiłam dzisiaj hula hop i nasypałam jeden woreczek ryżu- kręciło się strasznie więc wysypałam.
Trzeba nasypać taką ilość żeby całe koło wypełnić?
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zaliczone 35 minut kręcenia. Dzisiaj jeszcze nic
|
#197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo mój pierwszy cel to 52, a potem może 49 ![]() kręciłam 20 min za chwile 8 min fatburning i potem znowu 20 min hula hop
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam 160cm i jeszcze miesiac temu wazylam tez 54kg, choc nie zawsze wskakiwało mi na te 54 kg, a po miesiacu gdy odstawilam tabletki waze 57kg :/ pieprz.one dziadostwo. teraz chce znow zaczac brac i boje sie, ze jeszcze przytyję
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
30 minut za mną
|
|
|
|
#200 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze taka niezbyt szczupla bylam wiec nie wiem z jaka waga byloby mi dobrze ale mysle ze jakies 47kg... poki co udalo mi sie schudnac 1kg!![]() Cytat:
Wczoraj pol godzinki, dzisiaj mam nadzieje ze tez pokrece
|
|
#201 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Waga to kwestia indywidualna.
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() |
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
dziś 16 min...
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś 10min. Lepsze to niż nic :P.
|
#206 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
normalnie strasznie to wygląda moja talia to 7o cm (jeśli dobrze zmierzyłam). Moja przyjaciółka ma 167cm i waży 47kg, obie jesteśmy nie brzydkie, ale odkąd przytyło mi się to wszyscy zwracają na nią uwagę, choć mojemu Tż to nie przeszkadza, chcę być taka jak kiedyś, czyli 49kg Cytat:
![]() idę kręcić, bo dziś jakoś nie miałam czasu
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie marudźcie!
każda z Nas ma jakieś atuty, a nikt nie jest idealny! głowa do góry ![]() dzisiaj 30 minut
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj 10 minut, dzisiaj jescze nie, ale ide hulać
|
#209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do Was hulahopki
Kręcę od 4 dni po pół godzinki Mam hula hop z kulkami Uwielbiam je Fajnie ubija tłuszczyk Mierzyłam się w talii i niżej w brzuchu zobaczymy czy coś spadnie![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

Tak mi się przynajmniej wydaje