INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 20:11   #2071
mercer
Zadomowienie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Całość od razu, nie rozbijesz tego...

I ćwiczysz codziennie według grafiku, niedziele wolne

Life isn't about finding yourself.

Life is about creating yourself.

mercer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:15   #2072
traicionera
Zakorzenienie

to szkoda, czegoś innego muszę poszukać.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:35   #2073
Aaabecanka
Zadomowienie

To może Jillian Michaels- Shred trwa jakieś 25 minut, Ripped-35

Don't wish for it, work for it !
Aaabecanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:52   #2074
Davidoffka
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny, czytam wątek regularnie i przekonałyście mnie swoimi wypowiedziami do rozpoczęcia Insanity jestem w trakcie kolekcjonowanie całości programu, i mam pytanie: czy purde cardio a pure cardio & caridio abs to jest to samo? bo jakos nigdzie nie moge znaleźć flmiku o tytule tylko pure cardio. Będe bardzo wdzięczna za odpowiedź
Davidoffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:01   #2075
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Davidoffka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, czytam wątek regularnie i przekonałyście mnie swoimi wypowiedziami do rozpoczęcia Insanity jestem w trakcie kolekcjonowanie całości programu, i mam pytanie: czy purde cardio a pure cardio & caridio abs to jest to samo? bo jakos nigdzie nie moge znaleźć flmiku o tytule tylko pure cardio. Będe bardzo wdzięczna za odpowiedź
To nie jest to samo. pure cardio & caridio abs to są dwa filmiki: pure cardio i cardio abs i musisz znaleźć ten drugi.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 20:13   #2076
Davidoffka
Raczkowanie

ok dziękuje bardzo za odpowiedź będe w takim razie poszukiwała pure cardio mam nadzieje, że się uda pozdrawiam
Davidoffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 15:48   #2077
Narc
Wtajemniczenie

Pewnie zaraz mnie tu ktoś zlinczuje, ale trudno, zadam to pytanie..

Czy na samym początku, 1 dnia , trzeba zacząć od Fit test?
W związku z tym drugiego dnia zaczynam Plyometric Cardio Circuit ?
Jest gdzieś jakaś rozpiska ile dni mam ćwiczyć dany program? Mam te 14 filmików, ale nie wiem ile dni przypada np na filmik 2, 3, 4 itd. Wiem, że co 2 tygodnie mam robić Fit test. Czy Wy coś zapisujecie po tych testach ?
Narc jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-29, 16:45   #2078
mercer
Zadomowienie

Narc stronę wcześniej jest wstawione zdjęcie z rozpiską. Pierwszego dnia robisz Fit test, zapisz sobie swoje wyniki i zostaw na następny raz dla porównania

Stary 2011-12-29, 16:48   #2079
Narc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mercer Pokaż wiadomość
Narc stronę wcześniej jest wstawione zdjęcie z rozpiską. Pierwszego dnia robisz Fit test, zapisz sobie swoje wyniki i zostaw na następny raz dla porównania
dziekuję ale co ja mam tam zapisywać? Ile powtórzeń robię ?
Stary 2011-12-29, 17:04   #2080
mercer
Zadomowienie

Tak, napisz sobie nazwę cwiczenia (będzie na filmiku) i ile razy je zrobiłaś. Zachowaj to do następnego razu i będziesz miała porównanie

Stary 2011-12-29, 17:09   #2081
Narc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mercer Pokaż wiadomość
Tak, napisz sobie nazwę cwiczenia (będzie na filmiku) i ile razy je zrobiłaś. Zachowaj to do następnego razu i będziesz miała porównanie
Wszystko wiem, wszystko mam, dziękuję Wam bardzo Na razie jestem na etapie oglądania, wszystko wygląda przerażająco dość Ale patrząc na ich ciała...

Dziś zaczynam, za chwilę

'Test' zrobiony. Na początku szło mi całkiem ok,ale kiedy trzeba było zejść do parteru, to już tragicznie :/ Nie potrafię w ogóle pompek. Więc w tym czasie odpoczywałam albo truchtałam w miejscu. Mam wrażenie, że miałam za duże odstępy/odpoczynki między ćwiczeniami. Na koniec powinnam być na maksa zmęczona, a szybko mi przeszło. Może za mało intensywnie wszystko robię? Potem zrobiłam jeszcze 8 min abs, też trochę się spociłam i zgrzałam,ale ten stan zmęczenia po 5 minutach zupełnie mi przechodzi. To normalne? Nie wiem czy jutro już zacząć 1 dzień, czy jeszcze raz zrobić test? Niech mi ktoś doradzi..

Edytowane przez Narc
Czas edycji: 2011-12-30 o 16:32
Stary 2011-12-31, 09:53   #2082
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

To normalne, że szybko się regenerujesz po tych ćwiczeniach. Zazwyczaj po prysznicu człowiek ma uczucie, że mógłby zacząć od początku Ale mnie to uczucie motywowało do intensywniejszych ćwiczeń, bo bardzo go nie lubiłam, chciałam być zmęczona

Taka moja rada: Jak są jakieś ćwiczenia - typu pompki, które mi nie szły, starałam się je robić, nawet jeśli zrobię jedno powtórzenie, bo inaczej się nie nauczysz. Skoro możesz truchtać w miejscu to znaczy, że masz siłę zrobić jedną babską naciąganą pompkę.

Jutro spokojnie zacznij pierwszy dzień i zobacz jakie będą Twoje odczucia. A jeśli chodzi o intensywność - zawsze dawaj z siebie wszystko. Lepiej nie skończyć filmiku niż cały lajtowo przeskakać - wtedy to będzie stracony czas, bo nie będzie robiła takich postępów jak powinnaś.

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:48   #2083
Narc
Wtajemniczenie

Dziękuję A pompki robię,ale tylko kilka- np 5 naraz, odpoczynek chwilka i znów 5. Dziś mam nieziemskie zakwasy.. Jutro zaczynam 1 dzien insanity. A zakwasy po podstawowych cwiczeniach na pupę Brazil Butt Nie mogę chodzić , siedzieć..
Stary 2012-01-01, 17:11   #2084
Narc
Wtajemniczenie

"zrobiłam" 1 dzień... po 10 minutach już wypluwałam płuca.. do końca próbowałam coś robić,ale kilka powtórzeń, odpoczynek,woda i znów kilka.. i tak cały czas.nie wiem czy kiedykolwiek byłabym w stanie zrobić dokładnie wszystkie powtórzenia ,albo chociaż połowę Ale będę coś działać... może niedokładnie ,ale lepsze to niż NIC. w każdym razie byłam mega zmęczona i mokra,więc chyba nie jest tak tragicznie. Ale w sumie to wciąga i nie mogę się doczekać jutrzejszych wygibasów

Edytowane przez Narc
Czas edycji: 2012-01-01 o 17:12
Stary 2012-01-01, 18:57   #2085
Muertil
Raczkowanie

GG do Muertil

chyba też zacznę, mąż ma płytę z tym i niekiedy to ćwiczy, ale wydaje mi się, ze to, co on ma to 1 zestaw ćwiczeń. To jest tak, ze są różne zestawy ćwiczeń?

a powiem, że Shaun T jest uroczy, korzystam z Hip Hop ABS i ten koleś naprawdę przyciąga uwagę, dla niego trzeba ćwiczyć

Edytowane przez Muertil
Czas edycji: 2012-01-01 o 19:00
Muertil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:08   #2086
Ilena
Zakorzenienie

już znalazłam

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-01-01 o 21:45
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 10:31   #2087
mercer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narc Pokaż wiadomość
"zrobiłam" 1 dzień... po 10 minutach już wypluwałam płuca.. do końca próbowałam coś robić,ale kilka powtórzeń, odpoczynek,woda i znów kilka.. i tak cały czas.nie wiem czy kiedykolwiek byłabym w stanie zrobić dokładnie wszystkie powtórzenia ,albo chociaż połowę Ale będę coś działać... może niedokładnie ,ale lepsze to niż NIC. w każdym razie byłam mega zmęczona i mokra,więc chyba nie jest tak tragicznie. Ale w sumie to wciąga i nie mogę się doczekać jutrzejszych wygibasów
Na początku też myślałam, że w życiu nie dam rady zrobic tyle co oni, ale z dnia na dzień było tylko lepiej wciąga strasznie

Cytat:
Napisane przez Muertil Pokaż wiadomość
chyba też zacznę, mąż ma płytę z tym i niekiedy to ćwiczy, ale wydaje mi się, ze to, co on ma to 1 zestaw ćwiczeń. To jest tak, ze są różne zestawy ćwiczeń?

a powiem, że Shaun T jest uroczy, korzystam z Hip Hop ABS i ten koleś naprawdę przyciąga uwagę, dla niego trzeba ćwiczyć
Shaun T jest mega filmików jest razem 14, cwiczy się wg grafiku (strone wcześniej jest)

Stary 2012-01-02, 13:03   #2088
Narc
Wtajemniczenie

Hip hop tez sobie sciagnelam Ale najpierw zamierzam rozprawić się z Insanity

Pomyliłam dziś 3 dzień z 4 :PZamiast cardio power and resistance zrobiłam cardio recovery :P potem się zorientowałam i już nie miałam siły żeby power zrobić. Jutro zrobię. Jednorazowo zamienię te dni, chyba nic się nie stanie Ale już wydrukowałam rozpiskę i będę robić krzyżyki.
Czy prócz mnie jeszcze ktoś to ćwiczy?

Edytowane przez Narc
Czas edycji: 2012-01-02 o 19:16
Stary 2012-01-03, 11:16   #2089
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

tak, ja zaczynam od dzisiaj 1 dzień, nie robiłam testu wczoraj nie miałam jak, poza tym robię program dla poprawy sylwetki nie dla osiągnięć, chociaż od 2 tygodnia już planuję go wykonac tak z ciekawosci

zaczynam 2 stycznia koniec na 4 marca mam nadzieję, że ten program poprawi moją kondycję bo od marca wracam do regularnego biegania
opiszę później odczucia 1 dnia

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-03, 15:26   #2090
Narc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
tak, ja zaczynam od dzisiaj 1 dzień, nie robiłam testu wczoraj nie miałam jak, poza tym robię program dla poprawy sylwetki nie dla osiągnięć, chociaż od 2 tygodnia już planuję go wykonac tak z ciekawosci

zaczynam 2 stycznia koniec na 4 marca mam nadzieję, że ten program poprawi moją kondycję bo od marca wracam do regularnego biegania
opiszę później odczucia 1 dnia
No to fajnie Ja dziś 3 dzień, więc skończymy prawie równo Test też robiłam, wiec liczę jako 4 dzień . Mam nadzieję , że się uda
Stary 2012-01-03, 23:51   #2091
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Dzisiaj pierwszy trening fuck ! inaczej tego nie określę
Całą pierwszą serię szło dobrze, powiedziałabym, że prawie idealnie, nadążałam za rytmem, zalana potem przy stretch przeszłam do 2 serii
i tu zaczęły się schody, w tempie filmikowym wytrzymałam 1 cykl, a następnie tragedia po 30 sekundach brakowało mi tchu, ręce mi same spadały wzdłuż tułowia, przy pompkach wymiękłam próbowałam coś tam robić, może po 2-3 powtórzenia i leżałam na ziemi liżąc podłogę
Jak dla mnie ciężki trening jak na początek, ale nie poddam się

Stary 2012-01-04, 08:54   #2092
Narc
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj pierwszy trening fuck ! inaczej tego nie określę
Całą pierwszą serię szło dobrze, powiedziałabym, że prawie idealnie, nadążałam za rytmem, zalana potem przy stretch przeszłam do 2 serii
i tu zaczęły się schody, w tempie filmikowym wytrzymałam 1 cykl, a następnie tragedia po 30 sekundach brakowało mi tchu, ręce mi same spadały wzdłuż tułowia, przy pompkach wymiękłam próbowałam coś tam robić, może po 2-3 powtórzenia i leżałam na ziemi liżąc podłogę
Jak dla mnie ciężki trening jak na początek, ale nie poddam się
Ja wczoraj robiłam zaległy cardio power ans resistance. Miałam zły dzień. Nie miałam siły ... po 10 minutach byłam zlana potem. Robiłam mało powtórzeń wszystkiego i skonczylam 1o min przed czasem.. Ale jak dla mnie to i tak sukces, ze robię cokolwiek.
Stary 2012-01-04, 09:46   #2093
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

u mnie jest podejście troszkę inne, pierwszy sukces to zrobienie całego programu bez poddania się, tzn. aby caly czas cwiczyc moze wolniej niż na filmiku, ale bez żadnego odpuszczania

Dziś zakwasy masakryczne, ledwo co chodzę łydki jak kamienie i czuję dolny odcinek pleców i w okolicach żeber

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 16:59   #2094
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

fuck! fuck! fuck! nie daję rady, program dla hardcordów nie początkujących takich jak właśnie ja, wymiękam po pierwszym stretchu więc dopóki nie podkręcę swojego tempa nie ma sensu wg mnie zaczynać tego programu, jest moim wyzwaniem, za niedługo wrócę do niego

Stary 2012-01-05, 09:35   #2095
mercer
Zadomowienie

Cytat:
fuck! fuck! fuck! nie daję rady, program dla hardcordów nie początkujących takich jak właśnie ja, wymiękam po pierwszym stretchu więc dopóki nie podkręcę swojego tempa nie ma sensu wg mnie zaczynać tego programu, jest moim wyzwaniem, za niedługo wrócę do niego
No co ty nie rezygnuj! Ja zaczynałam z kondycją zerową, teraz kończę już pierwszy miesiąc i sama siebie zaskakuję Serio nie poddawaj się jak już zaczęłaś, tylko na początku wydaje się to wszystko straszne, potem już z górki (aż się zacznie 2 miesiąc - już się boję ). Ważne żeby robic razem z nimi, nawet nie musisz na początku robic tyle samo powtórzeń co oni, złap oddech i rób dalej, ja przy pierwszych dniach nawet zatrzymywałam filmik, odpoczywałam z minutkę dłużej niż oni i dalej wracałam do nich po paru dniach nie musiałam nic zatrzymywac, bo było już o wiele lepiej Zastanów się jeszcze

Stary 2012-01-05, 18:04   #2096
Narc
Wtajemniczenie

ja caly czas zatrzymuję. w ogole ani wczoraj ani dzis nie dałam rady.. tempo zycia za szybkie, za duzo zajec, nauki,zakupy itd... ale weekend przede mna pewnie nie bede robic codziennie. ale po kolei tak. moze powiecie ze nie ma sensu,ale dla mnie jakiekolwiek cwiczenia maja nawet takie insanity 3 razy w tyg.
Stary 2012-01-05, 21:42   #2097
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Narc, sugeruję Ci coś lżejszego. Skoro tak Ci nie idzie, to po pierwsze nie zmuszaj się, a po drugie tylko się przetrenujesz i nie będziesz miała efektów. Zrób na dobry początek Turbo Fire albo coś innego, lżejszego, a Insanity zaplanuj sobie na kiedy indziej. Ja się zmuszałam, żeby robić i nie miałam efektów, choć pociłam się codziennie i nawet dawałam radę z tymi filmikami. Dla niektórych osób to jest po prostu za dużo na początek.

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 22:13   #2098
Narc
Wtajemniczenie

Tylko , że ja ze wszystkimmam tak samo, wiec w sumie wszystko mi jedno. .Ale dzieki za radę.
Stary 2012-01-07, 20:58   #2099
Liiii
Zakorzenienie

podejmuje wyzwanie

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 17:22   #2100
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Przemyślałam wszystko hehe dzisiaj zaczęłam 1 dzień turbo fire i jest za słabe, po całym programie nie czuje tego fajnego uczucia co po pierwszym cyklu insanity, sama nie wiem co mam robić ;/ chyba pokombinuje z programami coś połączę i zobaczymy co z tego będzie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości