|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
a tak sobie mysle, co myslicie o takim treningu? rano jednego dnia bieg ok pol h plus posladki z TW, drugiego skakanka do pol h plus brzuch z TW?czy to dobry pomysl?
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
całkiem niezły, ale pamiętaj żeby nie ćwiczyć 7 dni w tygodniu - daj swoim mięśniom czas na regenerację.
|
|
#2194 |
|
Raczkowanie
|
ale to gdybym tak przemiennie robila, tzn pn -skakanka plus posladki, wt, bieganie polus brziuch, sr-skakanka i poslady, czw-bieg plus brzuch az do niedzieli to za duzo? na miesnie brzucha i posladkow bedzi dzien przerwy..jak radzisz?
dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Konto usunięte
|
bede musiala ukrocic I czesc tamilki bo mi sie od tych przysiadow uda pogrubily
i jeszcze ten tluszcz przy kolanach zrobil sie bardziej wypukly a nie o to chodzilo....dzisiaj II czesc tamilki+tummy tuck+25km na rowerku i moze jeszcze siade
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
catherinekay nie znam się aż tak
ale lepiej poczytaj trochę o regeneracji mięśni, żeby sobie nie zaszkodzić. Ja bym proponowała chociaż jeden dzień w tygodniu mieć beztreningowy
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
ok, dzieki, w takim razie niedziela dzien beztreningowy
juz wsyztsko ulozylam, od poniedzialku zaczynam, musze tylko znalezc jeszcze moja skakanke![]() EDIT: czy Tamilee to sa silowe cwiczenia? Edytowane przez catherinekay Czas edycji: 2011-03-26 o 13:41 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
|
Tamilee to ćwiczenia siłowe i jeszcze raz polecam,bo są świetne! i jest coraz lepiej!
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Od jakigoś czasu śledze wasz wątek i też postanowiłam pocwiczyc z nadzieją że tu i tam mi sie coś zaokrągli, bo jestem chudzielcem ale cwiczyc ogólnie lubie, tylko nie przepadam za siłownią :/ A te cwiczenia są całkiem sympatyczne i nie zajmują wiele czasu. Cwiczyłam jakieś 6 razy od razu I i II program. Czekam na efekty ![]() Jak szybko widziałyście u siebie rezultaty?? jestem ciekawa..
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
Nie powiem Ci dokładnie po jakim czasie, ale wiem, że szybko, staram się ćwiczyć co 2 dzień, czasami, co3,4 wychodzi ale rezultaty są.....a ćwiczę 2 miechy około. zauważyłam podniesiony i twardszy tyłek, silne uda, smuklejsze nogi...lepsza kondycję, same plusy
dodaje jeszcze rower |
|
|
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
Twardy z Ciebie zawodnik pistacjoo
![]() ja też co drugi dzień... i zastanawiam się czy nie włączyc hantelek.. musze je odgrzebac, na ogródku gdzieś się walają Ja poza tym tylko pilates i squash raz w tygodniu. Troche mało, ale na więcej na razie nie ma czasu (praca mgr ).
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2202 |
|
Raczkowanie
|
staram się, musiałam się zdyscyplinować....też pomyślę o dołożeniu hantelek.powodzenia
a ja właśnie zabieram się za ćwiczenia
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Konto usunięte
|
a u mnie uda jakies bardziej zbudowane sie zrobily, az strach dorzucac teraz hantelki
zmniejsze cwiczenia na 2 x tygodniowo i zaczelam biegac
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
Hmm uda bardziej zbudowane? właśnie o to mi chodzi
powodzenia w bieganiu ![]() podziwiam, bo ja nienawidze biegac :/
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Można się przyłączyć? Od dzisiaj zaczynam ćwiczenia Tamilee na pośladki i ramiona
Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2011-04-08 o 12:55 |
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
między ćwiczeniami z Tamilee musisz robić co najmniej 1 dzień przerwy..na regenerację mięśni, jak z każdymi siłowymi...
ja już dziś po treningu,jest spoko! pamiętam pierwszy raz jak nie mogłam siadać na dupie, miałam takie zakwasy...a teraz.....wow! i koledzy sypią komplementami koleżanki również
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Okay, dziękuję za rady. Faktycznie lepiej nie przesadzać
![]() Pozazdrościć efektów
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja myślę ćwiczyć jednego dnia pośladki, a drugiego ramiona. Niby ma być dzień przerwy między ćwiczeniami, żeby mięśnie się zregenerowały (czy coś takiego), ale myślę, że jak będę ćwiczyć inną partię ciała to nie zaszkodzę moim mięśniom. ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Hehe, no ja właśnie jak na pierwszy raz zrobiłam tylko 1 program na pośladki, drugiego nie dałam rady. Czyli ćwiczysz tak jak ja, jeden dzień pośladki drugi ramiona tak?
Podpisz petycję przeciwko okrutnemu zabijaniu psów w celach konsumpcyjnych http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ Edytowane przez Felaa Czas edycji: 2011-04-09 o 20:10 |
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dokładnie tak
Udało mi się zrobić potem jeszcze drugi program na pośladki - był przyjemniejszy od pierwszego. A jutro ramiona
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
jak idą cwiczenia?ja miałam wczoraj swój pierwszy raz z hantelkami (po 2 kg) troche mnie wykrzywiało na wypadach z tym obciazeniem, ale jakoś dałam rade i dobrnęłam do samego konca.Tamilee na filmiku mówi że można włączyc hanteli 2,5, 3, 4, a nawet 5 kg... nie wyobrażam sobie tego narazie.. ![]() pozdrawiam was serdecznie ![]() ![]() i dajce znac jak wam idzie!! |
|
|
|
|
#2214 |
|
Przyczajenie
|
Mi juz leci 3 miesiac z Tamilee. Przez pierwsze dwa miesiace staralam sie robic cwiczenia co drugi dzien , teraz dostalam malego problemu z plecami i robie je rzadziej, ale tak z 2 razy w tygodniu zawsze musi byc. Jestem bardzo zadowolona, naprwde pupa wyglada o wiele lepiej niz na poczatku, odstaje fajnie, nabrala super ksztaltow. Takze dziewczynki cwiczcie bo naprawde warto!
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A myślisz, że te problemy z plecami są związane z tymi ćwiczeniami? Możesz bardziej określić czy to ból kręgosłupa czy coś innego? Bo kiedyś ktoś pisał, że po tych ćwiczeniach ma problemy z kolanami. No to jak mają nam powysiadać kolana i kręgosłupy, to co nam z pięknej pupy jak będziemy siedzieć na wózkach inwalidzkich.
|
|
|
#2216 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ćwiczę od jakiś 3 tygodni z Tamilee i przybyło mi 2 cm w biodrach, było 89 cm, a teraz jest 91 cm
Zapomniałam sobie uda zmierzyć przed rozpoczęciem ćwiczeń, ale też trochę mi przytyły, bo nogawki od jeansów jakieś takie bardziej dopasowane są.
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
O... to ładny wynik
Ja nie miałam komputera, na którym mam zapisane ćwiczenia więc od razu usprawiedliwiłam swoje lenistwo i przestałam ćwiczyć
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moze to dlatego, ze trzeba sie bardziej porozciagac po cwiczeniach a moze to tak ma byc ...
|
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2660476 6]u mnie tez jeansy sa jakies bardziej opiete
moze to dlatego, ze trzeba sie bardziej porozciagac po cwiczeniach a moze to tak ma byc ...[/QUOTE]Tak ma być . Bo te ćwiczenia na pośladki to one też wzmacniają mięśnie nóg, a szczególnie ud.---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Obwodu przedramion też nie zmierzyłam przed rozpoczęciem ćwiczeń, jak na razie nadal mam bardzo chude ramiona, może to dlatego, że ćwiczę ciężarkami 1 kg, ale na początek są to najbardziej odpowiednie, teraz mam zamiar kupić sobie 2 kg.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

dziekuje za odpowiedz
i jeszcze ten tluszcz przy kolanach zrobil sie bardziej wypukly
a nie o to chodzilo....

Ledwo pierwszy dokończyłam, a tak się zmachałam, że szok 
a moze to tak ma byc ...