Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-07, 13:58   #211
Astra
Rozeznanie

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Dziewczyny mam oryginalne plytki, nie chca mi chodzic,a mam naped dvd w kompie,co mam zrobic??
Astra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-07, 17:47   #212
izabela82
Raczkowanie

skrawko czego nie zaznacze i jak nie wpisze nie znajduje i koniec

Edytowane przez izabela82
Czas edycji: 2006-01-08 o 15:58
izabela82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 10:53   #213
cattiv@
Raczkowanie

powiem tak.cwiczenia tamilee sz dlugie,ja robie 8 min.ABS i czuje posladki niezle,super i tylko kilka minut.polecam!
cattiv@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-09, 20:43   #214
Boz
Zadomowienie

Poczytałam cały wątek z niejakim sentymentem, jestem teraz w 18 tygodniu ciąży ( z czego baaaaaardzo się cieszę) i mój program ćwiczeń nie co się zmienił. Ale nie daję się ćwiczę to co mogę i chodzę dwa razy w tygodniu na basen. Wrócę do was w lipcu z prośba o mobilizację w powrocie do mojej figury. Życzę powodzenia, trzymajcie się i czekajcie na mnie.
Boz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 14:42   #215
krowianka
BAN stały

Tamilee Webb-pośladki

Czy zestaw cwiczen na posladki, proponowany przez T.W. jest rzeczywiscie skuteczny? Czy ktoras z was odniosla zadowalajacy tj.widoczny efekt na wlasnym... tyleczku? I po jakim czasie?

ps. przepraszam, wiem ze podobny watek juz byl, ale nie dowiedzialam sie z niego nieczego co mnie interesuje, bo jest zasmiecony zupelnie zbednymi informacjami.

z gory dziekuje za odp.
krowianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 15:04   #216
jennuś
Zakorzenienie

Dot.: Tamilee Webb-pośladki

ja ćwiczyłam i ćwiczę nadal, jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona i nie zamierzam z nich zrezygnować, pytaj co chcesz
Stary 2006-02-01, 15:36   #217
motyleczek
Raczkowanie

..jeśli można pytać...;p...więc się wtrące

..możesz opisać te ćwiczenia? bo tutaj nie mogę niczego takiego znaleźć..tak po kolei,,jeśłi nie tu to proszę na maila : elunia_s@op.pl ..
w linkowni jest taki wątek, ale jakoś niczego konkretnego się nie doweidziałam

z góry dziękuje;p

motyleczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 15:57   #218
jennuś
Zakorzenienie

Sorki ale ja nie potrafię tak opisywać tego, bo to są takie ćwiczenia ze po prostu trzeba widzieć jak Tamillee to robi, nie ma wyjścia innego. Naprawdę chciałabym Ci pomóc w tej sprawie, ale nie potrafię, to zbyt skomplikowane dla mnie
Mówiąc pytaj co chcesz miałam na myśli co ile się wykonuje te ćwiczenia po ilu dniach widać efekty itp.
Pozdrawiam
Stary 2006-02-01, 16:13   #219
krowianka
BAN stały

W takim razie ja pytam :
- czy to normalne, ze nie moge wykonac pierwszej czesci w calosci, do konca czy tylko ja jestem taka "niesprawna". dodam, ze dopiero zaczelam cwiczyc i mam ogromniaaaaaaaste zakwasy- ale zakladam, ze to jest akurat w normie hehe
- czy jak juz bede w stanie wykonywac poprawnie i "bez wysilku" cwiczenia z pierwszej czesci, to mam juz sobie tę czesc odpuscic i cwiczyc tylko druga czesc czy obie-jedna po drugiej (ło matko!)
- no i wreszcie po jakim czasie moge liczyc na widoczny efekt (a nie tylko w postaci zakwasow hehe)? albo inaczej: po jakim czasie i czestotliwosci cwiczen( 2-3razy/tydz?) Ty u siebie zauwazylas poprawe?
nio to tyle narazie pytanek...
Stary 2006-02-01, 16:49   #220
miodzia9
Raczkowanie

ja ćwiczyłam 2 tygodnie i widziałam efekty ćwiczenia są extra, ale tak samo jak jennuś ja też tych ćwiczeń nie opiszę bo są zbyt skomplikowane żeby opisać je a co do mnie to ja ćwiczyłam 4razy w tygodniu, i robiłam tlyko pierwszą serię przez te 2 tygodnie krowianka ja tak samo jak i ty ledwo co doszłam do konca ćwiczen w pierwszej serii, ale nie poddawałm się, motywacje miałam.. chciałam miec piekne ciało ale byłam zbyt leniwa żeby je robić po tych 2tyg. wiec to rzuciłam ale teraz ponownie od poniedziałku się wziełam za siebie i własnie niedługo będę szła na aerobic buśka jak mas zjeszcze jakies pytania do mnie, to pytaj
miodzia9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 16:50   #221
miodzia9
Raczkowanie

ja ćwiczyłam 2 tygodnie i widziałam efekty ćwiczenia są extra, ale tak samo jak jennuś ja też tych ćwiczeń nie opiszę bo są zbyt skomplikowane żeby opisać je a co do mnie to ja ćwiczyłam 4razy w tygodniu, i robiłam tlyko pierwszą serię przez te 2 tygodnie krowianka ja tak samo jak i ty ledwo co doszłam do konca ćwiczen w pierwszej serii, ale nie poddawałm się, motywacje miałam.. chciałam miec piekne ciało ale byłam zbyt leniwa żeby je robić po tych 2tyg. wiec to rzuciłam ale teraz ponownie od poniedziałku się wziełam za siebie i własnie niedługo będę szła na aerobic buśka jak mas jeszcze jakies pytania do mnie, to pytaj
miodzia9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 17:12   #222
myszeczka00
Wtajemniczenie

kurcze, opis tych cwiczonek widzialam gdzies,ale nie jestem pewna czy tutaj, za to chyba powinno wszystko sie znajdowac na forum SFD.
Pozdrawiam, piszcie jak efekty
myszeczka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 00:04   #223
fineska
Raczkowanie

GG do fineska

kochane umiesccie linka do sciagniecia tamille posladki na www.wyslijto.pl...bardzo was prosze...bo nie moge dostac nigdzie tych cwiczonek
buzka
fineska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 11:38   #224
Iam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miodzia9
jćwiczyłam 4razy w tygodniu, i robiłam tlyko pierwszą serię przez te 2 tygodnie krowianka ja tak samo jak i ty ledwo co doszłam do konca ćwiczen w pierwszej serii, ale nie poddawałm się, motywacje miałam..
A u mnie troszkę inaczej -robiłam przez 3 tygodnie po 3x w tygodniu I i II serie i nie zmęczyłam się , być może dlatego,że miałam już wyćwiczone wcześniej mieśnie. Po tych 3 tygodniach zauważyłam, że pośladki się podniosły, zrobiły się bardziej napięte, ale uda wygladają jakby się co nie co rozrosły od mięśni, możliwe , że to od tych wszystkich wykopów. Ogólnie jestem zadowolona,ale na pewno urozmaicę swój trening jeszcze innymi ćwiczeniami .
Iam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 11:50   #225
jennuś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowianka
W takim razie ja pytam :
- czy to normalne, ze nie moge wykonac pierwszej czesci w calosci, do konca czy tylko ja jestem taka "niesprawna". dodam, ze dopiero zaczelam cwiczyc i mam ogromniaaaaaaaste zakwasy- ale zakladam, ze to jest akurat w normie hehe
- czy jak juz bede w stanie wykonywac poprawnie i "bez wysilku" cwiczenia z pierwszej czesci, to mam juz sobie tę czesc odpuscic i cwiczyc tylko druga czesc czy obie-jedna po drugiej (ło matko!)
- no i wreszcie po jakim czasie moge liczyc na widoczny efekt (a nie tylko w postaci zakwasow hehe)? albo inaczej: po jakim czasie i czestotliwosci cwiczen( 2-3razy/tydz?) Ty u siebie zauwazylas poprawe?
nio to tyle narazie pytanek...
a więc ja odpowiadam
to absolutnie normalne że nie może do końa wytrzymać ja też tak miałam, ale motywacja była silniejsza, tak bedzie sie działo przez pierwsze 2 tyg. zakwasy i inne rzeczy, które nie będą Ci się podobać, ale uwierz mi WARTO. Pokonałam ból i lenistwo a moje pośladki są suuuuuuuper i nie tylko ja to zauważyłam
Ja ćwiczę najpierw pierwszą część i kiedy zauważyłam że już wogóle po tych ćwiczeniach nic nie czuję zaczęłam robić drugą, która moim zdniaem jest fajniejsza, lepsza i szybciej schodzi. Jeżeli chcesz szybciej osiągnąć efekt to propnuję obie części naraz. Ale to jest zależne tylko od Ciebie.
Ja teraz ćwiczę w pon., czw., sobota. I uważam że wystarczy, ale jak zaczynałam cwiczyłam co drugi dzień i Tobie też tak radzę. Przy takiej częstotliwości zauważyłam i czułam różnicę już po tygodniu, ale dopiero po miesiącu zobaczysz że twoja pupa jest całkowicie inna.
Podsumuwująć uważam że warto i to bardzo, ja tych ćwiczeń nie zamieniłabym na inne bo są po rpostu super i tyle. A poza tym gdzie znajdziesz inne ćwiczenia gdzie w 15 min. wyrobisz sobie pupę modelki z czasopisma
Pozdrawiam i życzę wytrwałości, jeśli dasz radę na początku to potem jest z górki i nawet nie bedziesz sie mogła oderwać od ćwiczeń
Stary 2006-02-02, 12:12   #226
Agaimka
Rozeznanie

Jennuś mam pytanie, czy jak wykonujesz te cwiczenia to uda też ładnie sie kształtują?????i czy posladki i uda mocno sie umięsniają, czy tez wyszczuplają się????bo ja się boję, zebym nie dostała ud i pupu jak JLo
Agaimka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 13:00   #227
krowianka
BAN stały

dzieki jennuś za odp.
no to troche mnie pocieszylas i... zmotywowalas do dalszego cierpienia dla dobra mojej pupy i nog
pozdrawiam...
Stary 2006-02-02, 15:25   #228
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
Napisane przez Agaimka
Jennuś mam pytanie, czy jak wykonujesz te cwiczenia to uda też ładnie sie kształtują?????i czy posladki i uda mocno sie umięsniają, czy tez wyszczuplają się????bo ja się boję, zebym nie dostała ud i pupu jak JLo
No właśnie ja też jestem zainteresowana jak te ćwiczenia wpływają na uda? Można dzięki nim wyszczuplić sobie uda?
A jak z cellulitem? Pomaga w jego zwalczeniu.

Przyznam sie, że też ćwiczę z Tamilee ten trening (już miesiąc), ale żadnych efektów nie widzę Może dlatego, że za mało go robiłam? (1x - 2x w tygodniu)
magrest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 15:31   #229
kama98
Zadomowienie

Ja nie chce nikomu mącić w głowie, ale mi sie nie podobaja te ćwiczenia... Wydaje mi sie żę wykształcaja zanadto mięcien uda, a mi sie to bardzo nie podoba Moim zdaniem najlepsze sa na pośladki sa ćwiczenia w podporze, takie różne wymachy nogami, nieźle daja wkość i nie mam strachu że mięsnie sie zabardzo rozbudują. Ale oczywiście nie wszyscy maja takie tedecje do wyrabiania mieśnie czterogłowych ud.
Pozdrawiam
Stary 2006-02-02, 22:32   #230
fineska
Raczkowanie

GG do fineska

kama98 co znaczy cwiczenia w podporze!jakie np te wymachy?/ot takie sobie po prostu machanie nozkami w rozne strony??

nadal nie moge znikad dostac tych cwiczonekjest mi zle i niedobrze
nikt mi nie chce pomoc!!! ja nawet za nie zaplace tylko niech ktos zaoferuje pomoc w ich odnalezieniu....buuuuuu
pa!
Stary 2006-02-02, 23:00   #231
aktorecka
Raczkowanie

Mi się od nich bardzo (brzydko) rozwinęły mięsnie ud więc szybko zaprzestałam. Teraz mam problem jak sie ich pozbyc..
aktorecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 23:23   #232
Eufemia
Rozeznanie

Finesko mozesz sobie sciagnac "Ja chce miec takie posladki" z eMule:
ed2k://|file|Ja%20chce%20miec%20 takie%20posladki|27036262 4|427E8F0B15E9DC735F9BFB2 98F2BAE119|h=6352QG2WGNKG N IU7B46LYBAY4O6XH6GB|/

tutaj tez jest bezposredni link: http://www.filehash.com/file/3D34EFC...3EF2FDF82064CD
Eufemia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 23:26   #233
fineska
Raczkowanie

GG do fineska

nie moge sciagnac niestety mamm za maly transfer dla takiego programiku!! a poza tym nie bardzo jestem do niego przekonana!!! a nie mozesz slonko mi wgrac tego na www.wyslijto.pl i podac linka..???tam do 250 mg mozna wgrywac?//

bardzo prosze
Stary 2006-02-02, 23:28   #234
Eufemia
Rozeznanie

aha rozumie w takim razie postaram ci sie wyslac,tylko musze to najpierw spakowac
Stary 2006-02-02, 23:49   #235
fREtKa
Przyczajenie

Ja też bardzo proszę o te ćwiczenia (jesli to nie kłopot)
fREtKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 23:50   #236
fREtKa
Przyczajenie

Mój mail thx999@o2.pl
fREtKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 23:56   #237
fineska
Raczkowanie

GG do fineska

Eufemia bylabym bardzo wdzieczna
buziaczki
Stary 2006-02-03, 00:02   #238
kasia_17
Raczkowanie

Wink Dot.: Tamilee Webb-pośladki

oj wiem ze to upierdliwe ale wyslecie równiez i mi ???? PIĘKNIE PROSZE mix18@op.pl bede bardzo wdzięczna
Stary 2006-02-03, 00:07   #239
motyleczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jennuś
Sorki ale ja nie potrafię tak opisywać tego, bo to są takie ćwiczenia ze po prostu trzeba widzieć jak Tamillee to robi, nie ma wyjścia innego. Naprawdę chciałabym Ci pomóc w tej sprawie, ale nie potrafię, to zbyt skomplikowane dla mnie
Mówiąc pytaj co chcesz miałam na myśli co ile się wykonuje te ćwiczenia po ilu dniach widać efekty itp.
Pozdrawiam

ok rozumiem, jest mi przykro ( ;p )..ale domyślam się że nie których ćwiczeń nie da sie "opisać"...ale dziękuje

...przyłączam sie do laseczek powyżej i również proszę na umiesczenie na "wyślij to"...hmm??..nie dało by się jakoś tego zrobić??...

...chociaż powiem szczerze, że zaczęłam się zastanawiaźć nad tymi ćwiczeniami, skoro rozwijają mięśnie...hmmm...nie chcę wyglądać jak jeden wielki mięsień ..

haha..

pozdrawiam cieplutko

motyleczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 00:33   #240
Eufemia
Rozeznanie

prosze bardzo dziewczyny, oto link:
http://www.wyslijto.pl/index.php?fil...22537271358849

zycze wytrwalosci w cwiczeniach i oszalamiajacych efektow
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości