|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Dziewczyny mam oryginalne plytki, nie chca mi chodzic,a mam naped dvd w kompie,co mam zrobic??
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
skrawko czego nie zaznacze i jak nie wpisze nie znajduje i koniec
www.michalina.freshsite.pl Edytowane przez izabela82 Czas edycji: 2006-01-08 o 15:58 |
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
powiem tak.cwiczenia tamilee sz dlugie,ja robie 8 min.ABS i czuje posladki niezle,super i tylko kilka minut.polecam!
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
Poczytałam cały wątek z niejakim sentymentem, jestem teraz w 18 tygodniu ciąży ( z czego baaaaaardzo się cieszę) i mój program ćwiczeń nie co się zmienił. Ale nie daję się ćwiczę to co mogę i chodzę dwa razy w tygodniu na basen. Wrócę do was w lipcu z prośba o mobilizację w powrocie do mojej figury. Życzę powodzenia, trzymajcie się i czekajcie na mnie.
|
|
|
|
|
#215 |
|
BAN stały
|
Tamilee Webb-pośladki
Czy zestaw cwiczen na posladki, proponowany przez T.W. jest rzeczywiscie skuteczny? Czy ktoras z was odniosla zadowalajacy tj.widoczny efekt na wlasnym... tyleczku? I po jakim czasie?
ps. przepraszam, wiem ze podobny watek juz byl, ale nie dowiedzialam sie z niego nieczego co mnie interesuje, bo jest zasmiecony zupelnie zbednymi informacjami. z gory dziekuje za odp. |
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tamilee Webb-pośladki
ja ćwiczyłam i ćwiczę nadal, jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona i nie zamierzam z nich zrezygnować, pytaj co chcesz
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
..jeśli można pytać...;p...więc się wtrące
![]() ..możesz opisać te ćwiczenia? bo tutaj nie mogę niczego takiego znaleźć..tak po kolei,,jeśłi nie tu to proszę na maila : elunia_s@op.pl .. w linkowni jest taki wątek, ale jakoś niczego konkretnego się nie doweidziałam ![]() z góry dziękuje;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki ale ja nie potrafię tak opisywać tego, bo to są takie ćwiczenia ze po prostu trzeba widzieć jak Tamillee to robi, nie ma wyjścia innego. Naprawdę chciałabym Ci pomóc w tej sprawie, ale nie potrafię, to zbyt skomplikowane dla mnie
Mówiąc pytaj co chcesz miałam na myśli co ile się wykonuje te ćwiczenia po ilu dniach widać efekty itp. Pozdrawiam
|
|
#219 |
|
BAN stały
|
W takim razie ja pytam
:- czy to normalne, ze nie moge wykonac pierwszej czesci w calosci, do konca czy tylko ja jestem taka "niesprawna". dodam, ze dopiero zaczelam cwiczyc i mam ogromniaaaaaaaste zakwasy- ale zakladam, ze to jest akurat w normie hehe - czy jak juz bede w stanie wykonywac poprawnie i "bez wysilku" cwiczenia z pierwszej czesci, to mam juz sobie tę czesc odpuscic i cwiczyc tylko druga czesc czy obie-jedna po drugiej (ło matko!) - no i wreszcie po jakim czasie moge liczyc na widoczny efekt (a nie tylko w postaci zakwasow hehe)? albo inaczej: po jakim czasie i czestotliwosci cwiczen( 2-3razy/tydz?) Ty u siebie zauwazylas poprawe? nio to tyle narazie pytanek...
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwiczyłam 2 tygodnie i widziałam efekty
ćwiczenia są extra, ale tak samo jak jennuś ja też tych ćwiczeń nie opiszę bo są zbyt skomplikowane żeby opisać je a co do mnie to ja ćwiczyłam 4razy w tygodniu, i robiłam tlyko pierwszą serię przez te 2 tygodnie krowianka ja tak samo jak i ty ledwo co doszłam do konca ćwiczen w pierwszej serii, ale nie poddawałm się, motywacje miałam.. chciałam miec piekne ciało ale byłam zbyt leniwa żeby je robić po tych 2tyg. wiec to rzuciłam ale teraz ponownie od poniedziałku się wziełam za siebie i własnie niedługo będę szła na aerobic buśka jak mas zjeszcze jakies pytania do mnie, to pytaj
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwiczyłam 2 tygodnie i widziałam efekty
ćwiczenia są extra, ale tak samo jak jennuś ja też tych ćwiczeń nie opiszę bo są zbyt skomplikowane żeby opisać je a co do mnie to ja ćwiczyłam 4razy w tygodniu, i robiłam tlyko pierwszą serię przez te 2 tygodnie krowianka ja tak samo jak i ty ledwo co doszłam do konca ćwiczen w pierwszej serii, ale nie poddawałm się, motywacje miałam.. chciałam miec piekne ciało ale byłam zbyt leniwa żeby je robić po tych 2tyg. wiec to rzuciłam ale teraz ponownie od poniedziałku się wziełam za siebie i własnie niedługo będę szła na aerobic buśka jak mas jeszcze jakies pytania do mnie, to pytaj
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, opis tych cwiczonek widzialam gdzies,ale nie jestem pewna czy tutaj, za to chyba powinno wszystko sie znajdowac na forum SFD.
Pozdrawiam, piszcie jak efekty
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
kochane umiesccie linka do sciagniecia tamille posladki na www.wyslijto.pl...bardzo was prosze...bo nie moge dostac nigdzie tych cwiczonek
![]() buzka
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to absolutnie normalne że nie może do końa wytrzymać ja też tak miałam, ale motywacja była silniejsza, tak bedzie sie działo przez pierwsze 2 tyg. zakwasy i inne rzeczy, które nie będą Ci się podobać, ale uwierz mi WARTO. Pokonałam ból i lenistwo a moje pośladki są suuuuuuuper i nie tylko ja to zauważyłam Ja ćwiczę najpierw pierwszą część i kiedy zauważyłam że już wogóle po tych ćwiczeniach nic nie czuję zaczęłam robić drugą, która moim zdniaem jest fajniejsza, lepsza i szybciej schodzi. Jeżeli chcesz szybciej osiągnąć efekt to propnuję obie części naraz. Ale to jest zależne tylko od Ciebie. Ja teraz ćwiczę w pon., czw., sobota. I uważam że wystarczy, ale jak zaczynałam cwiczyłam co drugi dzień i Tobie też tak radzę. Przy takiej częstotliwości zauważyłam i czułam różnicę już po tygodniu, ale dopiero po miesiącu zobaczysz że twoja pupa jest całkowicie inna. Podsumuwująć uważam że warto i to bardzo, ja tych ćwiczeń nie zamieniłabym na inne bo są po rpostu super i tyle. A poza tym gdzie znajdziesz inne ćwiczenia gdzie w 15 min. wyrobisz sobie pupę modelki z czasopisma Pozdrawiam i życzę wytrwałości, jeśli dasz radę na początku to potem jest z górki i nawet nie bedziesz sie mogła oderwać od ćwiczeń
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Jennuś mam pytanie, czy jak wykonujesz te cwiczenia to uda też ładnie sie kształtują?????i czy posladki i uda mocno sie umięsniają, czy tez wyszczuplają się????bo ja się boję, zebym nie dostała ud i pupu jak JLo
|
|
|
|
|
#227 |
|
BAN stały
|
dzieki jennuś za odp.
no to troche mnie pocieszylas i... zmotywowalas do dalszego cierpienia dla dobra mojej pupy i nog pozdrawiam... |
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z cellulitem? Pomaga w jego zwalczeniu. Przyznam sie, że też ćwiczę z Tamilee ten trening (już miesiąc), ale żadnych efektów nie widzę Może dlatego, że za mało go robiłam? (1x - 2x w tygodniu)
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie chce nikomu mącić w głowie, ale mi sie nie podobaja te ćwiczenia... Wydaje mi sie żę wykształcaja zanadto mięcien uda, a mi sie to bardzo nie podoba
Moim zdaniem najlepsze sa na pośladki sa ćwiczenia w podporze, takie różne wymachy nogami, nieźle daja wkość i nie mam strachu że mięsnie sie zabardzo rozbudują. Ale oczywiście nie wszyscy maja takie tedecje do wyrabiania mieśnie czterogłowych ud.Pozdrawiam
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
kama98 co znaczy cwiczenia w podporze!jakie np te wymachy?/ot takie sobie po prostu machanie nozkami w rozne strony??
nadal nie moge znikad dostac tych cwiczonek jest mi zle i niedobrze![]() nikt mi nie chce pomoc!!! ja nawet za nie zaplace tylko niech ktos zaoferuje pomoc w ich odnalezieniu....buuuuuu pa! |
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Mi się od nich bardzo (brzydko) rozwinęły mięsnie ud więc szybko zaprzestałam. Teraz mam problem jak sie ich pozbyc..
|
|
|
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
Finesko mozesz sobie sciagnac "Ja chce miec takie posladki" z eMule:
ed2k://|file|Ja%20chce%20miec%20 takie%20posladki|27036262 4|427E8F0B15E9DC735F9BFB2 98F2BAE119|h=6352QG2WGNKG N IU7B46LYBAY4O6XH6GB|/ tutaj tez jest bezposredni link: http://www.filehash.com/file/3D34EFC...3EF2FDF82064CD |
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
nie moge sciagnac
niestety mamm za maly transfer dla takiego programiku!! a poza tym nie bardzo jestem do niego przekonana!!! a nie mozesz slonko mi wgrac tego na www.wyslijto.pl i podac linka..???tam do 250 mg mozna wgrywac?//bardzo prosze
|
|
|
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
aha rozumie
w takim razie postaram ci sie wyslac,tylko musze to najpierw spakowac
|
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Ja też bardzo proszę o te ćwiczenia (jesli to nie kłopot)
|
|
|
|
|
#236 |
|
Przyczajenie
|
Mój mail thx999@o2.pl
|
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Eufemia bylabym bardzo wdzieczna
![]() buziaczki
|
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
oj wiem ze to upierdliwe ale wyslecie równiez i mi ????
PIĘKNIE PROSZE mix18@op.pl bede bardzo wdzięczna ![]()
|
|
#239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok rozumiem , jest mi przykro ( ;p )..ale domyślam się że nie których ćwiczeń nie da sie "opisać"...ale dziękuje![]() ![]() ...przyłączam sie do laseczek powyżej i również proszę na umiesczenie na "wyślij to"...hmm??..nie dało by się jakoś tego zrobić??... ...chociaż powiem szczerze, że zaczęłam się zastanawiaźć nad tymi ćwiczeniami, skoro rozwijają mięśnie...hmmm...nie chcę wyglądać jak jeden wielki mięsień .. haha.. pozdrawiam cieplutko
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
prosze bardzo dziewczyny, oto link:
http://www.wyslijto.pl/index.php?fil...22537271358849 zycze wytrwalosci w cwiczeniach i oszalamiajacych efektow
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.