|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
cos tak tu cicho..
![]() jak tam cwiczenia? u mnie kiepsko, bo musialam z nich zregyznowac bo zachorowalam, pozniej przyjechala kuzynka i nie mialam jak cwiczyc, a teraz robie a6w i jestem na takim etapie ze codziennie zajmuje mi 40 minut i nie mam juz pozniej sily i ochoty na cwiczenie pupy ![]() ale wkrotce wracam do tych cwiczen bo sa swietne na nogi i posladki
|
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Jestem po sesji, ćwiczenia ściągnęłam, ale jak na złość zachorowałam. I czekam, aż mi przejdzie... kawałek filmiku obejrzałam już tylko tak, wygląda fajnie
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie dałam rady :/ Mam kondycję zerową
no i to chwianie się na piętach, masakra... też tak miałyście?
|
|
|
|
|
#2374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez nie wytrzymalam, spocilam sie jak swinia, wszystkich cwiczen nie dalam rady wykonywac w takich samych ilosciach jak Tamilee a co tu w ogole mowic o przerobieniu calego filmiku Oczywiscie ze to sie poprawi, musisz byc tylko systematyczna Nie mecze sie juz tak, no ale nie powiem, fajnie bylo jak na poczatku mialam zakwasy bo przynajmniej czulam ze cos pracuje a teraz nie jestem pewna![]() Za mna juz chyba miesiac z Tamilee Niestety z braku czasu cwiczylam tylko 1 czesc, i jak dla mnie jest ona skuteczniejsza niz 2. Ale niestety efektow chyba nie ma jeszcze zadnych No moze pupa jest ciut twardsza.
|
|
|
#2375 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie te ćwiczenia naprawdę działają cuda!!
Ćwiczę Tamilee na brzuch i pośladki jakoś od maja 2011 i muszę Wam powiedzieć, że schudłam już 7kg. Moje ciało się ujędrniło, nóżki są smuklejsze, brzuszek bardziej płaski, pozbyłam się tych większych boczków jakie miałam zanim zaczęłam je ćwiczyć. Wykonuje te ćwiczenia bardzo różnie. Przed i po wakacjach ćwiczyłam prawie co dziennie. Teraz tak 2 razy w tygodniu. Muszę przyznać, że ćwiczenia na brzuch wykonuję znaczniej częściej. Na dzień dzisiejszy obie serie wykonuję już bez żadnych trudności, a zaraz po ćwiczeniach moje ciało wydaje się bardziej jędrne i sprężyste. Oczywiście samozaparcie, wytrwałość i systematyczność. Jeśli będziecie wykonywały je regularnie, z czasem te ćwiczenia będą dla Was samą przyjemnością. Pozdrawiam
|
|
#2376 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż wstyd mi było do dzisiaj mam zakwasy, może jutro uda się poćwiczyć znowu. Mam nadzieję, że po czasie będzie lepiej i zrobię całość... Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2377 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Ja też ćwiczę ale póki co tylko brzuch i tylko 1 część. jestem prawie 3 msc po porodzie. Ćwiczę ok ok msc i widzę efekty. Chciałabym zacząć ćwiczenia na całe ciało i pośladki ale brakuje mi czasu przy dwójce dzieci
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2378 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mozna cwiczyc kazdego dnia. musisz dac miesniom czas na regeneracje
|
|
#2379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
jestem zmotywowana i gotowa do treningu z Tamilee, przeczytałam prawie cały ten wątek i jedna rzecz mnie trochę zmartwiła. Nie chcę rozbudowywać mięśni nóg, a jedynie pośladków. Nogom przydałoby się wręcz coś odwrotnego. Czy ćwiczenia na pośladki rozbudują również nogi?
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mięśnie co najwyżej "puchną", co w efekcie wygląda jakby się rozbudowywały, ale rozciąganie po ćwiczeniach zminimalizuje ten efekt*.*Mówię z własnego doświadczenia, jeśli ktoś ma większą wiedzę, to niech poprawi
|
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciała, żeby mi się nogi rozbudowały... mam patyczki
Poćwiczyłam. Znowu tylko 8 min, ale szło mi lepiej, niż ostatnio
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam zakwasów, istnieje podejrzenie, że robiłam coś źle
hm
|
|
|
|
|
#2384 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Duzo poswiecalam czasu temu watkowi w zeszlym roku ale nadal sledze Wasze poczynania. Ja aktualnie cwicze 2-3 razy w tygodniu 8minutes buns oraz dodatkowo po 100 wymachow na kazda noge na lezaco. I musze powiedziec ze ksztalt pupy sie zmienil, stala sie jedrna, i ma ladny ksztalt, nawet fajnie odstaje
Dodatkowo podczas cwiczen 8 minutes buns wzmocnilam miesnie brzucha. Uwielbiam je bo podczas 8 minut jest duzy wycisk i fajne efekty. Wczesniej cwiczylam Tamilee ale nie widzialam duzych zmian chociaz cwiczylam 6 miesiecy. Wiec serdecznie polecam 8 minutes buns, ale dajcie z siebie wszystko podczas cwiczen, napinajcie pupe i posladki w gore!
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Przyczajenie
|
hej
chciałam do was dołączyć zestaw na pośladki ćwiczyłam 1,5 roku temu ale tylko przez miesiąc, więc efektów jako takich nie było widać ale zaczynam od początku mam nadzieje ze wytrzymam dłużej wczoraj pierwsze 15 minut jak myślicie lepiej robić dwa zestawy od razu czy trenować pierwszy do czasu jak będziemy go robić "lekko" i dopiero dołożyć drugi?
|
|
|
|
|
#2386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ćwiczyłam przez rok, pośladki rzeczywiście ładniejsze z Tamilee nie mam porównania, bo jak widać dopiero zaczynam, chciałabym uzyskać jeszcze lepsze efekty ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, czy to dobrze, ale planuję robić tak, że będę ćwiczyć tyle, ile wytrzymam - np. zrobię z trudem 15 minut, a jeśli dam radę, to chociaż minutę z następnego też i tak dalej ale niech się jeszcze Dziewczyny wypowiedzą, jak jest lepiej, bo się nie bardzo znam
|
||
|
|
|
|
#2387 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Kiedyś już się wypowiadałam na tym wątku Muszę znów wrócić do Tamilee- pośladki. Intensywne i głupie chudnięcie sprawiło, że pupa jak smutny naleśnik Troszkę zaczynam tyć no ale pupa nie odstaje ani się nie unosi, więc warto się przeprosić z tymi ćwiczeniami. Kiedyś ćwiczyłam, przestałam, później znów...a terazto już na dobre wrócę :P Ale aż mam ciarki jak przypomnę sobie jak ból zakwasowy był
" Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje. Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " |
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
a ktoś robił Tamilee na brzuch? jak efekty?
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę się starać teraz bardziej dzisiaj może znowu poćwiczę, bo nie mam zakwasów wcale po ostatnim razie...
|
|
|
|
|
|
#2391 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję, że "zmęczyłam" dziś o dwie minuty dłużej
z ominięciem niektórych powtórzeń, starałam się zwracać uwagę na kolana i pięty ![]() Przepraszam, że Wam każdego dnia ćwiczeń tu o tym skrobię, ale czuję jakbym motywację miała - napisać Wam, że nie leniuchowałam, tylko ćwiczyłam
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() wcześniej ćwiczyłam od stycznia 8 minute buns i abs, od wczoraj zaczęłam ćwiczyć Tamillee na brzuch i pośladki... zrobiłam po 15 min na brzuch i pośladki, 30 minut na jedno nie dałam rady, zwłaszcza na pośladki, ledwo co zrobiłam jedną serię pośladkową za to brzuch idzie mi gładko.Dziś mam okropne zakwasy na pośladkach i udach, ledwo co chodzę, za to brzuch w ogóle mnie nie boli...
|
|
#2393 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie, ja też nie mam zakwasów ;/ co jest grane? Dziewczyny, czego to może być wina? Podczas ćwiczeń czuję, jak pośladki pracują...
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje dziewczyny za odpowiedź
czyli przez pierwszy tydzień potrenuje pierwszy zestaw a poźniej dołoże drugi, następnie jak będę miała siłe dodam 8minutes buns chyba oba ćwiczenia wykonywane razem nie wyrządzą szkód?
|
|
|
|
|
#2395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Myslę że wprost przeciwnie- im więcej od razu zrobisz ( w granicach mozliwości rzecz jasna) tym lepiej. Byleby nie codziennie. Ja robie 2-3 razy w tyg najpierw 1 program tamilee z cięzarkami ( mniej więcej 2 kg- dokładnie nie wiem bo uzywam butelek z piaskiem i wodą) potem przechodzę do 8 min buns z obciązeniami na kostkach (1,5 kg) których robie 2 serie a na koncu zmieniam obciązenie na 1 kg i robie 8 min legs. Ćwicze w ten sposób od 1,5 tygodnia ( wczesniej troszke machałam same 8 min ale nieregularnie więc nie było specjalnie efektów ale mięsnie troszke ruszyły z miejsca). |
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
martwiło mnie to. Ćwiczę co drugi dzień, dzisiaj akurat też wypadło, ale szło mi słabo, chyba przez okresem osłabiona jestem ale dałam radę 8 minutek i napinałam mięśnie pośladków, wtedy naprawdę czułam jak pracują... Powoli te ćwiczenia idą mi coraz lepiej |
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja całkiem niedawno skończyłam A6W i teraz szukam czegoś nowego. Zależy mi nie tylko na wyrobieniu mięśni, ale też na schudnięciu. Dlatego mam pytanko, do osób, które ćwiczą już jakiś czas. To działa TYLKO na mięśnie (tak jak np. A6W) czy można przy tym schudnąć? Po za tym jak efekty? Polecacie?
|
|
#2398 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Chciałam zacząc te cwiczonka już parę miesięcy temu ale jakoś nie znalazłam czasu i chęci. Na co dzień biegam i chodzę na siłownie więc nie czułam zbytniej potrzeby cwiczenia. Ale teraz chciałabym spróbowac tych cwiczeń zamiast siłowni tylko mam problem, bo miałam robionego formata i usunęłam wszystkie filmiki tamilee Byłabym wdzięczna |
|
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
Już nie musicie mi wysyłac. Jednak przed formatem przeniosłam te filmiki na inny komputer
więc jestem w ich posiadaniu![]() Haloo, cwiczy ktoś jeszcze wogóle?? ![]() W poniedziałek zrobiłam 1-szą częsc, udało mi się całą. Dopiero nastepnego dnia czułam zakwasy i z każdym dniem były większe I dopiero wczoraj czyli w piątek zrobiłam trening. Od przyszłego tyg. planuje robic cwiczonka 3 razy w tyg, jeśli zakwasy pozwolą.
Edytowane przez __MalaCzarna__ Czas edycji: 2012-03-31 o 13:16 |
|
|
|
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę efekty, pośladki coraz ładniejsze
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

Oczywiscie ze to sie poprawi, musisz byc tylko systematyczna
Ćwiczę Tamilee na brzuch i pośladki jakoś od maja 2011 i muszę Wam powiedzieć, że schudłam już 7kg.
Mięśnie co najwyżej "puchną", co w efekcie wygląda jakby się rozbudowywały, ale rozciąganie po ćwiczeniach zminimalizuje ten efekt*.

ale zaczynam od początku mam nadzieje ze wytrzymam dłużej
Będę się starać teraz bardziej
ale dałam radę 8 minutek