Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 13:21   #2371
la figa
Wtajemniczenie

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

cos tak tu cicho..

jak tam cwiczenia?
u mnie kiepsko, bo musialam z nich zregyznowac bo zachorowalam, pozniej przyjechala kuzynka i nie mialam jak cwiczyc, a teraz robie a6w i jestem na takim etapie ze codziennie zajmuje mi 40 minut i nie mam juz pozniej sily i ochoty na cwiczenie pupy

ale wkrotce wracam do tych cwiczen bo sa swietne na nogi i posladki
Stary 2012-02-12, 21:28   #2372
Shadii
Wtajemniczenie

Hej. Jestem po sesji, ćwiczenia ściągnęłam, ale jak na złość zachorowałam. I czekam, aż mi przejdzie... kawałek filmiku obejrzałam już tylko tak, wygląda fajnie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 01:55   #2373
Shadii
Wtajemniczenie

Nie dałam rady :/ Mam kondycję zerową 8 min wytrzymałam, potem już nie... Czy to się poprawi w miarę upływu czasu? no i to chwianie się na piętach, masakra... też tak miałyście?

Stary 2012-02-17, 11:24   #2374
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Nie dałam rady :/ Mam kondycję zerową 8 min wytrzymałam, potem już nie... Czy to się poprawi w miarę upływu czasu? no i to chwianie się na piętach, masakra... też tak miałyście?
Oo, pamietam moj pierwszy raz jakby to bylo wczoraj Tez nie wytrzymalam, spocilam sie jak swinia, wszystkich cwiczen nie dalam rady wykonywac w takich samych ilosciach jak Tamilee a co tu w ogole mowic o przerobieniu calego filmiku Oczywiscie ze to sie poprawi, musisz byc tylko systematyczna Mi teraz idzie super, czasem zrobie nawet wiecej powtorzen niz Tamilee Nie mecze sie juz tak, no ale nie powiem, fajnie bylo jak na poczatku mialam zakwasy bo przynajmniej czulam ze cos pracuje a teraz nie jestem pewna

Za mna juz chyba miesiac z Tamilee Niestety z braku czasu cwiczylam tylko 1 czesc, i jak dla mnie jest ona skuteczniejsza niz 2. Ale niestety efektow chyba nie ma jeszcze zadnych No moze pupa jest ciut twardsza.

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 10:46   #2375
nailew
Raczkowanie

Słuchajcie te ćwiczenia naprawdę działają cuda!! Ćwiczę Tamilee na brzuch i pośladki jakoś od maja 2011 i muszę Wam powiedzieć, że schudłam już 7kg. Moje ciało się ujędrniło, nóżki są smuklejsze, brzuszek bardziej płaski, pozbyłam się tych większych boczków jakie miałam zanim zaczęłam je ćwiczyć. Wykonuje te ćwiczenia bardzo różnie. Przed i po wakacjach ćwiczyłam prawie co dziennie. Teraz tak 2 razy w tygodniu. Muszę przyznać, że ćwiczenia na brzuch wykonuję znaczniej częściej. Na dzień dzisiejszy obie serie wykonuję już bez żadnych trudności, a zaraz po ćwiczeniach moje ciało wydaje się bardziej jędrne i sprężyste. Oczywiście samozaparcie, wytrwałość i systematyczność. Jeśli będziecie wykonywały je regularnie, z czasem te ćwiczenia będą dla Was samą przyjemnością. Pozdrawiam

63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008101601001030.png
nailew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 16:08   #2376
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agaciok xD Pokaż wiadomość
Oo, pamietam moj pierwszy raz jakby to bylo wczoraj Tez nie wytrzymalam, spocilam sie jak swinia, wszystkich cwiczen nie dalam rady wykonywac w takich samych ilosciach jak Tamilee a co tu w ogole mowic o przerobieniu calego filmiku Oczywiscie ze to sie poprawi, musisz byc tylko systematyczna Mi teraz idzie super, czasem zrobie nawet wiecej powtorzen niz Tamilee Nie mecze sie juz tak, no ale nie powiem, fajnie bylo jak na poczatku mialam zakwasy bo przynajmniej czulam ze cos pracuje a teraz nie jestem pewna

Za mna juz chyba miesiac z Tamilee Niestety z braku czasu cwiczylam tylko 1 czesc, i jak dla mnie jest ona skuteczniejsza niz 2. Ale niestety efektow chyba nie ma jeszcze zadnych No moze pupa jest ciut twardsza.
Dzięki aż wstyd mi było do dzisiaj mam zakwasy, może jutro uda się poćwiczyć znowu. Mam nadzieję, że po czasie będzie lepiej i zrobię całość...
Cytat:
Napisane przez nailew Pokaż wiadomość
Słuchajcie te ćwiczenia naprawdę działają cuda!! Ćwiczę Tamilee na brzuch i pośladki jakoś od maja 2011 i muszę Wam powiedzieć, że schudłam już 7kg. Moje ciało się ujędrniło, nóżki są smuklejsze, brzuszek bardziej płaski, pozbyłam się tych większych boczków jakie miałam zanim zaczęłam je ćwiczyć. Wykonuje te ćwiczenia bardzo różnie. Przed i po wakacjach ćwiczyłam prawie co dziennie. Teraz tak 2 razy w tygodniu. Muszę przyznać, że ćwiczenia na brzuch wykonuję znaczniej częściej. Na dzień dzisiejszy obie serie wykonuję już bez żadnych trudności, a zaraz po ćwiczeniach moje ciało wydaje się bardziej jędrne i sprężyste. Oczywiście samozaparcie, wytrwałość i systematyczność. Jeśli będziecie wykonywały je regularnie, z czasem te ćwiczenia będą dla Was samą przyjemnością. Pozdrawiam
Motywujące

Stary 2012-02-19, 17:15   #2377
kami5
Raczkowanie

Witam. Ja też ćwiczę ale póki co tylko brzuch i tylko 1 część. jestem prawie 3 msc po porodzie. Ćwiczę ok ok msc i widzę efekty. Chciałabym zacząć ćwiczenia na całe ciało i pośladki ale brakuje mi czasu przy dwójce dzieci
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 20:34   #2378
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki aż wstyd mi było do dzisiaj mam zakwasy, może jutro uda się poćwiczyć znowu. Mam nadzieję, że po czasie będzie lepiej i zrobię całość...

Motywujące
nie mozna cwiczyc kazdego dnia. musisz dac miesniom czas na regeneracje
Stary 2012-02-19, 21:51   #2379
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
nie mozna cwiczyc kazdego dnia. musisz dac miesniom czas na regeneracje
Wiem, czytałam dlatego myślałam, że co trzy dni będę robić spokojnie, ale dzisiaj ciągle nie dam rady i mi wyjdzie co cztery

Stary 2012-02-20, 17:50   #2380
krala
Przyczajenie

Hej dziewczyny jestem zmotywowana i gotowa do treningu z Tamilee, przeczytałam prawie cały ten wątek i jedna rzecz mnie trochę zmartwiła. Nie chcę rozbudowywać mięśni nóg, a jedynie pośladków. Nogom przydałoby się wręcz coś odwrotnego. Czy ćwiczenia na pośladki rozbudują również nogi?
krala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 19:38   #2381
reverse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krala Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestem zmotywowana i gotowa do treningu z Tamilee, przeczytałam prawie cały ten wątek i jedna rzecz mnie trochę zmartwiła. Nie chcę rozbudowywać mięśni nóg, a jedynie pośladków. Nogom przydałoby się wręcz coś odwrotnego. Czy ćwiczenia na pośladki rozbudują również nogi?
Spokojnie, nic ci się nie rozbuduje Mięśnie co najwyżej "puchną", co w efekcie wygląda jakby się rozbudowywały, ale rozciąganie po ćwiczeniach zminimalizuje ten efekt*.

*Mówię z własnego doświadczenia, jeśli ktoś ma większą wiedzę, to niech poprawi
reverse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 01:39   #2382
Shadii
Wtajemniczenie

A ja bym chciała, żeby mi się nogi rozbudowały... mam patyczki

Poćwiczyłam. Znowu tylko 8 min, ale szło mi lepiej, niż ostatnio

Stary 2012-02-23, 14:13   #2383
Shadii
Wtajemniczenie

Nie mam zakwasów, istnieje podejrzenie, że robiłam coś źle hm

Stary 2012-02-23, 15:54   #2384
martajag
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Duzo poswiecalam czasu temu watkowi w zeszlym roku ale nadal sledze Wasze poczynania. Ja aktualnie cwicze 2-3 razy w tygodniu 8minutes buns oraz dodatkowo po 100 wymachow na kazda noge na lezaco. I musze powiedziec ze ksztalt pupy sie zmienil, stala sie jedrna, i ma ladny ksztalt, nawet fajnie odstaje Dodatkowo podczas cwiczen 8 minutes buns wzmocnilam miesnie brzucha. Uwielbiam je bo podczas 8 minut jest duzy wycisk i fajne efekty. Wczesniej cwiczylam Tamilee ale nie widzialam duzych zmian chociaz cwiczylam 6 miesiecy. Wiec serdecznie polecam 8 minutes buns, ale dajcie z siebie wszystko podczas cwiczen, napinajcie pupe i posladki w gore!
martajag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 16:02   #2385
kaaarmelek
Przyczajenie

hej chciałam do was dołączyć zestaw na pośladki ćwiczyłam 1,5 roku temu ale tylko przez miesiąc, więc efektów jako takich nie było widać ale zaczynam od początku mam nadzieje ze wytrzymam dłużej wczoraj pierwsze 15 minut jak myślicie lepiej robić dwa zestawy od razu czy trenować pierwszy do czasu jak będziemy go robić "lekko" i dopiero dołożyć drugi?
kaaarmelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 19:27   #2386
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martajag Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Duzo poswiecalam czasu temu watkowi w zeszlym roku ale nadal sledze Wasze poczynania. Ja aktualnie cwicze 2-3 razy w tygodniu 8minutes buns oraz dodatkowo po 100 wymachow na kazda noge na lezaco. I musze powiedziec ze ksztalt pupy sie zmienil, stala sie jedrna, i ma ladny ksztalt, nawet fajnie odstaje Dodatkowo podczas cwiczen 8 minutes buns wzmocnilam miesnie brzucha. Uwielbiam je bo podczas 8 minut jest duzy wycisk i fajne efekty. Wczesniej cwiczylam Tamilee ale nie widzialam duzych zmian chociaz cwiczylam 6 miesiecy. Wiec serdecznie polecam 8 minutes buns, ale dajcie z siebie wszystko podczas cwiczen, napinajcie pupe i posladki w gore!
Popieram wypowiedź, jeśli chodzi o opinię 8 min buns ćwiczyłam przez rok, pośladki rzeczywiście ładniejsze z Tamilee nie mam porównania, bo jak widać dopiero zaczynam, chciałabym uzyskać jeszcze lepsze efekty
Cytat:
Napisane przez kaaarmelek Pokaż wiadomość
hej chciałam do was dołączyć zestaw na pośladki ćwiczyłam 1,5 roku temu ale tylko przez miesiąc, więc efektów jako takich nie było widać ale zaczynam od początku mam nadzieje ze wytrzymam dłużej wczoraj pierwsze 15 minut jak myślicie lepiej robić dwa zestawy od razu czy trenować pierwszy do czasu jak będziemy go robić "lekko" i dopiero dołożyć drugi?
Hej, hej Ja nie wiem, czy to dobrze, ale planuję robić tak, że będę ćwiczyć tyle, ile wytrzymam - np. zrobię z trudem 15 minut, a jeśli dam radę, to chociaż minutę z następnego też i tak dalej ale niech się jeszcze Dziewczyny wypowiedzą, jak jest lepiej, bo się nie bardzo znam

Stary 2012-02-23, 20:26   #2387
adia
Raczkowanie

Hej Dziewczyny

Kiedyś już się wypowiadałam na tym wątku
Muszę znów wrócić do Tamilee- pośladki. Intensywne i głupie chudnięcie sprawiło, że pupa jak smutny naleśnik Troszkę zaczynam tyć no ale pupa nie odstaje ani się nie unosi, więc warto się przeprosić z tymi ćwiczeniami.
Kiedyś ćwiczyłam, przestałam, później znów...a terazto już na dobre wrócę :P Ale aż mam ciarki jak przypomnę sobie jak ból zakwasowy był
" Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje. Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. "
adia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 20:38   #2388
Stace
Zakorzenienie

a ktoś robił Tamilee na brzuch? jak efekty?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 08:45   #2389
Julka-ztx
Raczkowanie

Cytat:
Popieram wypowiedź, jeśli chodzi o opinię 8 min buns ćwiczyłam przez rok, pośladki rzeczywiście ładniejsze z Tamilee nie mam porównania, bo jak widać dopiero zaczynam, chciałabym uzyskać jeszcze lepsze efekty

Hej, hej Ja nie wiem, czy to dobrze, ale planuję robić tak, że będę ćwiczyć tyle, ile wytrzymam - np. zrobię z trudem 15 minut, a jeśli dam radę, to chociaż minutę z następnego też i tak dalej ale niech się jeszcze Dziewczyny wypowiedzą, jak jest lepiej, bo się nie bardzo znam
Wydaje mi się że to dobry plan, nie ma co się forsowac i dorabiać się mega zakwasów. Ale przede wszystkim pilnuj tego zeby dokładnie wykonywac ćwiczenie- cieżar ciała na piętach i kolana niech nie wychodza poza linię stóp- kiedys robiłam te cwiczenia byle jak, byle jak najszybciej skonczyc bo po 5 min zlewałam sie potem i dostawałam zadyszki i efekty były mizerne- tzn wzmocnily się miesnie ale tylko ud, pośladki nawet nie ruszyły z miejsca, teraz staram sie wykonywac je powoli ale jak najdokładniej, jak muszę to odpoczywam chwile między powtórzeniami, nic na siłę;-)
Julka-ztx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 19:06   #2390
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Julka-ztx Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że to dobry plan, nie ma co się forsowac i dorabiać się mega zakwasów. Ale przede wszystkim pilnuj tego zeby dokładnie wykonywac ćwiczenie- cieżar ciała na piętach i kolana niech nie wychodza poza linię stóp- kiedys robiłam te cwiczenia byle jak, byle jak najszybciej skonczyc bo po 5 min zlewałam sie potem i dostawałam zadyszki i efekty były mizerne- tzn wzmocnily się miesnie ale tylko ud, pośladki nawet nie ruszyły z miejsca, teraz staram sie wykonywac je powoli ale jak najdokładniej, jak muszę to odpoczywam chwile między powtórzeniami, nic na siłę;-)
Ojej, dobrze, że o tych kolanach piszesz, nie myślałam o tym, skupiałam się głównie na piętach Będę się starać teraz bardziej dzisiaj może znowu poćwiczę, bo nie mam zakwasów wcale po ostatnim razie...

Stary 2012-02-25, 01:45   #2391
Shadii
Wtajemniczenie

Melduję, że "zmęczyłam" dziś o dwie minuty dłużej z ominięciem niektórych powtórzeń, starałam się zwracać uwagę na kolana i pięty
Przepraszam, że Wam każdego dnia ćwiczeń tu o tym skrobię, ale czuję jakbym motywację miała - napisać Wam, że nie leniuchowałam, tylko ćwiczyłam

Stary 2012-02-25, 16:11   #2392
sylvi300
Zakorzenienie

Siemka
wcześniej ćwiczyłam od stycznia 8 minute buns i abs, od wczoraj zaczęłam ćwiczyć Tamillee na brzuch i pośladki... zrobiłam po 15 min na brzuch i pośladki, 30 minut na jedno nie dałam rady, zwłaszcza na pośladki, ledwo co zrobiłam jedną serię pośladkową za to brzuch idzie mi gładko.
Dziś mam okropne zakwasy na pośladkach i udach, ledwo co chodzę, za to brzuch w ogóle mnie nie boli...

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-25, 22:47   #2393
Shadii
Wtajemniczenie

No właśnie, ja też nie mam zakwasów ;/ co jest grane? Dziewczyny, czego to może być wina? Podczas ćwiczeń czuję, jak pośladki pracują...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 17:55   #2394
kaaarmelek
Przyczajenie

dziękuje dziewczyny za odpowiedź
czyli przez pierwszy tydzień potrenuje pierwszy zestaw a poźniej dołoże drugi, następnie jak będę miała siłe dodam 8minutes buns chyba oba ćwiczenia wykonywane razem nie wyrządzą szkód?
kaaarmelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 10:09   #2395
Julka-ztx
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie, ja też nie mam zakwasów ;/ co jest grane? Dziewczyny, czego to może być wina? Podczas ćwiczeń czuję, jak pośladki pracują...
To dobrze, zakwasy raczej nie służą mięsniom i świadcza o przeforsowaniu i za małej rozgrzewce mięsni( czy jakoś tak) w każdym razie chociaz poniekąd miło je czuć to chyba dla zdrowia i miesni lepiej jak ich nie ma.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaarmelek Pokaż wiadomość
dziękuje dziewczyny za odpowiedź
czyli przez pierwszy tydzień potrenuje pierwszy zestaw a poźniej dołoże drugi, następnie jak będę miała siłe dodam 8minutes buns chyba oba ćwiczenia wykonywane razem nie wyrządzą szkód?
Myslę że wprost przeciwnie- im więcej od razu zrobisz ( w granicach mozliwości rzecz jasna) tym lepiej. Byleby nie codziennie. Ja robie 2-3 razy w tyg najpierw 1 program tamilee z cięzarkami ( mniej więcej 2 kg- dokładnie nie wiem bo uzywam butelek z piaskiem i wodą) potem przechodzę do 8 min buns z obciązeniami na kostkach (1,5 kg) których robie 2 serie a na koncu zmieniam obciązenie na 1 kg i robie 8 min legs. Ćwicze w ten sposób od 1,5 tygodnia ( wczesniej troszke machałam same 8 min ale nieregularnie więc nie było specjalnie efektów ale mięsnie troszke ruszyły z miejsca).
Julka-ztx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 00:46   #2396
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Julka-ztx Pokaż wiadomość
To dobrze, zakwasy raczej nie służą mięsniom i świadcza o przeforsowaniu i za małej rozgrzewce mięsni( czy jakoś tak) w każdym razie chociaz poniekąd miło je czuć to chyba dla zdrowia i miesni lepiej jak ich nie ma.
[...]
Dzięki już będę wiedzieć martwiło mnie to.

Ćwiczę co drugi dzień, dzisiaj akurat też wypadło, ale szło mi słabo, chyba przez okresem osłabiona jestem ale dałam radę 8 minutek i napinałam mięśnie pośladków, wtedy naprawdę czułam jak pracują... Powoli te ćwiczenia idą mi coraz lepiej

Stary 2012-03-15, 18:40   #2397
demoniese
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Ja całkiem niedawno skończyłam A6W i teraz szukam czegoś nowego. Zależy mi nie tylko na wyrobieniu mięśni, ale też na schudnięciu. Dlatego mam pytanko, do osób, które ćwiczą już jakiś czas. To działa TYLKO na mięśnie (tak jak np. A6W) czy można przy tym schudnąć? Po za tym jak efekty? Polecacie?
71
70
69
68
67

66,5- jest (21 stycznia 2012)
60- cel

A6W!

42/42

demoniese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 07:59   #2398
__MalaCzarna__
Raczkowanie

Witajcie
Chciałam zacząc te cwiczonka już parę miesięcy temu ale jakoś nie znalazłam czasu i chęci. Na co dzień biegam i chodzę na siłownie więc nie czułam zbytniej potrzeby cwiczenia. Ale teraz chciałabym spróbowac tych cwiczeń zamiast siłowni tylko mam problem, bo miałam robionego formata i usunęłam wszystkie filmiki tamilee Może byłaby któraś tak dobra i mi podesłała na maila Byłabym wdzięczna Mój email: gosiaw89@interia.pl
__MalaCzarna__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 10:21   #2399
__MalaCzarna__
Raczkowanie

Już nie musicie mi wysyłac. Jednak przed formatem przeniosłam te filmiki na inny komputer więc jestem w ich posiadaniu

Haloo, cwiczy ktoś jeszcze wogóle??
W poniedziałek zrobiłam 1-szą częsc, udało mi się całą. Dopiero nastepnego dnia czułam zakwasy i z każdym dniem były większe I dopiero wczoraj czyli w piątek zrobiłam trening. Od przyszłego tyg. planuje robic cwiczonka 3 razy w tyg, jeśli zakwasy pozwolą.

Edytowane przez __MalaCzarna__
Czas edycji: 2012-03-31 o 13:16
__MalaCzarna__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 23:57   #2400
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __MalaCzarna__ Pokaż wiadomość
Już nie musicie mi wysyłac. Jednak przed formatem przeniosłam te filmiki na inny komputer więc jestem w ich posiadaniu

Haloo, cwiczy ktoś jeszcze wogóle??
W poniedziałek zrobiłam 1-szą częsc, udało mi się całą. Dopiero nastepnego dnia czułam zakwasy i z każdym dniem były większe I dopiero wczoraj czyli w piątek zrobiłam trening. Od przyszłego tyg. planuje robic cwiczonka 3 razy w tyg, jeśli zakwasy pozwolą.
Jasne, ja ciągle od momentu, w którym się zdeklarowałam tutaj, że zaczynam widzę efekty, pośladki coraz ładniejsze tylko...dalej nie daję rady zrobić więcej niż 10 minut. Nie wiem, co jest grane

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości