|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: hula - hop 4
dziewczyny co robie zle? nie daje rady krecic, no nie umiem, kilka dni mecze te kolo i nic
to znaczy wczoraj odkrylam ze jak krece sie wokol swojej osi razem z kolem to kilka razy dam rade pkrecic, no ale przeciez nie bede sie tak krecic bo w glowie sie kreci ono nie tyle spada co jakby przestawalo sie krecic jak ja sie nie krece a macham tylko biodrami myslalam ze prostsze to jest a tak sie napalilam na krecenie |
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Musisz sie troszke pomęczyc :P
Sprobuj tak przod tyl,przod tyl. a pozniej jak wpadniesz w trans to praktycznie zadnego wysilku nie bedziesz wykonywac ;D Laaski, a wy krecicie takim mega szybkim tempem czy tak aby sie krecilo?
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
na start 20 minut (10 min. w jedną 10 min. w drugą stronę
)chciałam teraz jeszcze 'dokręcić' trochę hula hopem ale jestem tak obolała, że nie dam rady. ![]() więc jutro będzie podejście drugie ![]() trochę ciężko było mi się nauczyć kręcić w prawą stronę ale zauwazyłam ze to kwestia dobrego pierwszego rozmachu kółkiem ![]() pozdrawiam
|
#2584 |
|
Konto usunięte
|
ja kręcę bardzo intensywnie, sprawdzam tętno, zawzse jest ponad 120 uderzen na minute,czyli taki lekki aerobik
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Ja różnym tempem kręcę
Zależy od piosenki ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ja kręcę różnum tempem w zależności od piosenki
|
|
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś 40 min, po 20 na stronę (z początku było mi ciężko kręcić w prawo ale szybko obczaiłam motyw i już mogę hulać w którą bądź
). Myślałam, że nie dam dziś rady bo jestem okropnie poobijana po wczoraj ale po paru minutach przyzwyczaiłam się do bólu i potem było już ok. Trzeba się po prostu przemóc. Z dnia na dzień może być już tylko lepiej
|
|
|
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, która z Was tutaj ma figurę gruszki? Bo się zastanawiam czy tylko mnie centymetry z talii i na wysokosci pępka spadają systematycznie, uda też a biodra stoją właściwie od początku maja
|
|
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
Ja staram się ćwiczyć codziennie
i dzisiaj się mierzyłam w tali straciłam 3 cm. Na boczkach 1. Ha! jestem z siebie dumna Edytowane przez Carillon Czas edycji: 2011-05-28 o 11:58 |
|
|
|
#2589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś melduję 40 min, po 20 w obie strony
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie najmniej spadło z talii, a z bioder sporo
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
No cóż, mam nadzieję, że w końcu cos ruszy w tych biodrach bo póki co nie wygląda to fajnie - talia sie zmniejsza, brzuch, uda a biodra cały czas takie same ![]() 43 minuty za mną
|
|
|
|
#2592 |
|
Konto usunięte
|
ja nie jestem gruszką, ale jabłkiem chyba też nie, bo mam dosyć duże uda, choć nie takj duże jak gruszki. ale w talii spada mi najszybciej. i z brzucha. i z pleców
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jaki mam typ figury w zasadzie, ale cm raczej równo schodza
![]() Dzisiaj 2 h kręcenia za mna ![]()
|
#2594 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś się zmierzyłam i jestem w siódmym niebie
mierzyłam się aż trzy razy, bo nie dowierzałam oto moje wyniki z 1 i 16 maja i z dziś ![]() talia: 79/ 76/ 73 pępek: 89/86/ 83 na wadze: 64/ 61 ( ostatnio ważyłam się z miesiąc temu) a zdjęcie dla porówniania z tym z początku maja Edytowane przez magdusia2805 Czas edycji: 2011-05-28 o 17:01 |
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
magdusia2805 super efekt
gratuluje![]() Słuchaj a jakas diete tez stosowalas i czy cwiczylas cos dodatkowo??
|
#2596 |
|
Konto usunięte
|
tylko to pierwsze zdjecie takie ciemne,ze nic nie widac,jakbys nie chciala pokazywac
![]() ![]() ![]() ale teraz brzusio piekny |
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2598 |
|
Raczkowanie
|
od tygodnia jem połowę porcji niż wcześniej
![]() Wykluczyłam biały chleb, czarną herbatę, słodzenie i solenie. Jem więcej owoców i warzyw (owoce rano, a warzywa na kolacje w formie sałatek). Pije napoje tylko przed posiłkiem, przyprawiam na ostro (pieprz ziołowy, papryka) Przede wszystkim nie jem już wieczorami na mieście.Dzięki programowi (o którym pisałam wcześniej) staram się utrzymywać bilans dzienny na 1500 kcal (nie jest to wcale trudne), a nie mam wrażenia bym się głodziła No i mam tzw. "dzień brzuszka" - jeden dzień w którym nie patrze na kalorie i pozwalam sobie na piwo, pizze i inne przyjemności a brzuszek wcale po tym dniu nie urósł Ćwiczę tylko z hula hop
Edytowane przez magdusia2805 Czas edycji: 2011-05-28 o 18:09 |
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ! po wczorajszym hulaniu mam siniak na siniaku i dzisiaj kręcenie sprawiło mi tak ogromny ból że nie mogłam kręcić dalej...
mam dać odpocząć kościom czy mimo to dalej je katować? ![]() edit: zacisnęłam zęby i jakoś pokręciłam 15 minut.. dłużej nie mogłam bo jeszcze mój brzuszek nie strawił jedzenia no i te bolące kości :/
Edytowane przez yes Czas edycji: 2011-05-28 o 19:19 |
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 20 EMA 2011 to sobie pokręcę
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny
![]() ja ostatnio sie zaniedbałam.. okres.. duzo nauki.. przez nauke stres moj organizm dostal duzego kopa, bylam bez sil, ciagle chcialo mi sie spac az zemdlalam. lekarz zabronil mi jakiegokolwiek wysilku fizycznego do konca czerwca. w pon mam kolejna serie badan i 22 neurologa. wiec strasznie nad tym ubolewam ze nie bede mogla krecic a i tak juz czuje sie jak wieloryb:/ wrzuch mi urósł ;/ czuje sie rozepchana i w ogole waze 59kg :[ ale Wam efektow gratuluje ![]() i 3 mam kciuki za Was ![]() kręćcie kręćcie ![]() i wstawiajcie wiecej zdjec i piszcie jak z waga i cm dla motywacji no i chetnie bym uslyszala i poatrzyla jak u was sie dzieje ;*
|
#2602 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() ja też kręce od tygodnia na hula hopie z takimi kółkami z igiełkami masującymi dziennie po 20-22 min przyzwyczajam się pomału, bo miałam straszne siniaki zreszta dalej mam ,ale kręce dalej
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super efekty. Brzuszek w ogóle zmienił wygląd, zmniejszył się. Tak trzymać!
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
krecilam hh i nie jadlam sllodyczy. moj brzuch super wygladal a teraz znoe jest beczka
![]() a jak u was? jak wasze brzuszki? ![]() efekty sa? ;]
|
#2606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
tak zakładam zwykłą bluzkę na ramiączkach
|
|
#2608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to czekam na efekty ![]() wstaw zdjecia ![]() no ja musze czerwiec poczekac i dipoeri w lipcu wziac sie za krecenie w polowie sierpnia wyjazd z chlopakiem i znajomymi na mazury wiec brzuszek musi jakos wygladac xD
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny chce zacząć przygodę z hh, jestem jednak amatorką w tej kwesti i chciałam się dowiedzieć czy używacie hh z takimi masującymi wypustkami?
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
U mnie już kolejny cm spadł - czyli 3cm łącznie od 12 maja
![]() Mam pytanie trochę nie związane z tematem... pomóżcie mi proszę, jak pozbyć się z tyłka i bioder?? Muszę stracić przynajmniej 7cm... (czytać antykoncepcja, ale z niej nie mogę zrezygnować, chociaż wtedy automatycznie poleciałoby mi 5kg w dół)Wakacje już tak blisko... :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

)

jestem z siebie dumna 

wiec strasznie nad tym ubolewam ze nie bede mogla krecic
Super efekty. Brzuszek w ogóle zmienił wygląd, zmniejszył się. Tak trzymać!