|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Cytat:
Ale rzeczywiście ćwiczenia, jak dla mnie, już są bardziej nastawione na pośladki (w każdym razie ja je bardziej czułam )
|
|
|
|
|
|
#2582 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2583 |
|
Raczkowanie
|
evelinarav
a jak wygląda sprawa z pośladkami? Nie chcę rezygnować z Tamilee, bo ćwiczenia dają wycisk i sama widziałam pierwsze, małe efekty - pupa bardziej zbita. Przejrzałam też kilkanaście stron i wiele dziewczyn pisało, że mają dobre efekty, chociaż zdarzały się i wypowiedzi negatywne. |
|
|
|
|
#2584 |
|
Konto usunięte
|
pupa jedrniejsza jest i mniej cellulitu. a co do miesni, to ja mam dosc tlusty tylek wiec miesnie sa troszke ukryte
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Mam prośbę, szukam ćwiczeń tamilee (trwały chyba z 20 minut). Niestety nie są to I want those buns, tak przynajmniej mi się wydaje.
Na filmiku ćwiczy Tamilka i inne dziewczyny, jest ubrana w fioletowe wdzianko. Włosy ma chyba spięte w kucyk (ale nie dam sobie ręki urwać). Ćwiczenia są na nogi lub pośladki, co jest ważne - ćwiczenia wykonywane są w pozycji leżącej (nie ma tu mowy o stepperach i innych takich, tylko mata). Pamiętam niektóre ćwiczenia, np. odchylanie nóg do tyłu. Strasznie fajnie mi się ćwiczyło, a nie mogę znaleźć ich na utubie. Myślałam, że mają swoją nazwe, ale nie mogę nic znaleźć. http://www.youtube.com/watch?v=KpfrRQqhmYM m.in takie cwiczenia jak od 0;33 do 0;48 ale to nie te
Fragrantica Lubimy Czytać "Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk." Edytowane przez DagmaraRose2000 Czas edycji: 2014-02-18 o 17:09 |
|
|
|
|
#2586 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Tez tak myślę, ale nigdzie nie mogę znaleźć tych konkretnych ćwiczeń
|
|
#2588 |
|
Konto usunięte
|
ja sciagalam z chomika
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ! Jak jeszcze się zastanawiacie nad tymi ćwiczeniami to chciałabym Was do nich zachęcić moimi efektami a konkretnie tym, co te ćwiczenia zrobiły z moim cellulitem przez miesiąc
![]()
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak często cwiczylas? Oba programy? Ograniczyłaś się tylko do tych ćwiczeń, czy jeszcze dieta I jakieś masaże? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Konto usunięte
|
osz kurde, jak z photo-shop'a normalnie
a oswietlenie bylo podobne?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 |
|
Przyczajenie
|
nie było masaży, oświetlenie było identyczne a jeżeli chodzi o dietę to ogólnie zdrowe odżywianie
|
|
#2593 |
|
Konto usunięte
|
te cwiczenia na ujedrnianie sa bardzo dobre. ja od kiedy dorzucilam sobie hantle 3 kg jest jeszcze lepiej. nawet jakies miesnie widac
a cwicze tylko 2 razy w tygodniu
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
To znowu ja, znalazlam na utubie oryginalne stare ćwiczenia Buns of steel (chłopek w obcisłym stroju wymachuje nogami) dokładnie to ćwiczyłam z Tamilką, tzn. nie dokładnie, bo tamilee miała nieco stuningowane te ćwiczenia. Szukam szukam szukam i nie moge znaleźć. Czy ktoś kojarzy cos takiego w wersji Tamilee? https://www.youtube.com/watch?v=biCBPpsWdsE ?
I czy znajduje się to w pełnej wersji buns of steel? gdzie mogę znaleźć pełne ćwiczenia, bo jedyne co widzę to tamilkę podrygującą w w miejscu, a mi zależy na typowych ''dywanówkach''
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Ale rzeczywiście ćwiczenia, jak dla mnie, już są bardziej nastawione na pośladki (w każdym razie ja je bardziej czułam
)