|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Re: internetowe randki ?
Gonia1 napisał(a):
> To wcale nie takie oczywiste
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Polecam Wam strone randkową www.randka.logogo.pl istnieje od niedawna ale za to jest bardzo profesjonalna. Gorąco zapraszam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Szarada dobrze czat opisala jedni sa mili i mozma pogadac inny szkoda mowic. Tylko ze do tego dochodzimy jeszcze my kobitki, wcale nie jestesmy lepsze. Nie mowie ze ktoras z was taka jest, ale kobiety potrafia byc jeszcze gorsze. raz moj malzonek natknal sie na dziewczyne, a raczej ona mu weszla na priv, zaczela zagadywac jak to zrobic zeby wyjechac za granice. Nie miala pochodzenie a bardzo chciala na stale wyjechac z PL, w jej przypadku to tylko slub gral role, wszystko jedno czy z milosci czy fikcyjny napisala ze ma kase zaplaci. Ale niestety nasi znajomi wszyscy zajeci, do tego weszla mama i co ona mu pisala zeby sie pokryjomu przede mna z corka umawial, zeby mnie zostawil bo napewno jestem oststnia szmata. Jak moj nie chcial(zreszta ja siedzialam obok i czytalam wszystko) to ona ze klamca ze nie chce pomoc ze zboczeniec i gwalciciel jest no cuda. Innymi razy i takich bylo wiecej, wlazily mi na priv kobiety mlode i starsze i do rzeczy przechodzily (zreszta ja tez na takich natrafialam ale zeby kobiety), pare bylo chetnych na sex bez zobowiazan, nie interesowalo ich to ze zonaty i tak krotko po slubie wiec nie ma ochoty na zdrady. Pare pan nawet go wyzwalo od najgorszych kobieciazy i jeszcze gorsze slowa wole nie pisac bo moze mi ktos tu cenzure zrobi. Tak wiec panowie sa ale te panie to jeszcze gorzej hihihi
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym wystawaniem pod domem to mi się raz zdarzyło. Poznałam w necie mężczyznę, wysłałam mu foto ze swojego balkonu. On przysłał mi swoje. Po 2 godiznach wracałam z domu z psem i przerażona byłam bo on stał po drugiej stronie domu. Udałam, że nie zauważyłam i przy najbliższej okazji powiedziałam, że absolutnie nie życzę sobie tego. Potem spotkaliśmy się dwa razy na herbatce w knajpce, ale wystraszył mnie najpierw tą wizytą pod domem.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
sarenka napisał(a):
> Ritko - abstrahując od najgorszego [czyli że spotkasz zboczeńca, gwałciciela] możesz trafić na kogoś upierdliwego, nachalnego kto zatruje Ci życie telefonami albo będzie wystawał pod Twoim domem.. No właśnie... Ja poznałam kiedyś w Necie pewnego obcokrajowca. Nie spotkaliśmy się nigdy w realu, ale... podałam mu swój nr. komórki. Niby był miły itd., planował przyjechać do Polski do pracy, ale... zaczął mi wyznawać miłość przez Internet... |
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Witam!! ja poznałam mojego ukochnego przez czat na onecie. Jesteśmy ze sobą ponad trzy lata
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.