|  2005-06-21, 21:11 | #31 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Stargard Szczeciński 
				 |  Dot.: tapirowanie 

Lakier mi nic tutaj nie da.....  pod ciężarem włosów te "napuszone" sie same rozprostowują i nic z tego nie wychodzi, prawdziwie natapirowane włosy powinny za pomoca grzebienia normalnie "stać" a moje nie chcą...trudno się mówi   Pozdrawiam!! | 
|     |   | 
|  2005-06-21, 21:41 | #32 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: tapirowanie

Lakier wspomaga, bo wysusza.   Spróbuj - o wiele łatwiej natapirować włos, gdy jest z lakierem.   
				__________________ 68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma     | 
|     |   | 
|  2005-07-10, 22:17 | #33 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

a czy moze ktoś mi powie czy jesli mam pociągłą twarz to taki tapir na czubku jeszcze mi ją wydłuży ?? Poza tym czy jak sie robi kucyka to aby uwypuklic głowę z tyłu to tapiruje sie od dołu ?   | 
|     |   | 
|  2005-07-10, 23:25 | #34 | 
| Zakorzenienie | 

podwyzszona fryzka zawsze wydluza twarz , tapiruje sie od czubka glowy do grzywki i od spodu czyli u nasady | 
|     |   | 
|  2005-10-02, 15:14 | #35 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

A jak zrobić takiego tapira kiedy ma się krótką grzywkę nad czołem? Tzn taką trochę za linię brwi? Da się coś takiego zrobić jeszcze?

| 
|     |   | 
|  2005-10-02, 20:38 | #36 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: - 
				 | 

baaardzo mi sie ta fryzurka podoba, na szczescie na moich wlosach wychodzi bez zarzutu bo sa cienkie i suche   zalety zniszczonych wlosow  Przezlosliwa w Tobie wyraznie dzrzemia zdolnosci artystyczne   
				__________________ 'Dłużej nie trzeba bać się słów i lęk przysypać garścią gwiazd' | 
|     |   | 
|  2006-02-13, 22:46 | #37 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Earth 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-02-14, 10:37 | #38 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-03 Lokalizacja: opolskie/ Wrocław 
				 | 

Ja miałam na sylwestra. Niestety dopiero po się zorientowałam że nie mam ani jednego zdjęcia:/. Tylko ze ja grzywki nie miałam w tym irokezie, tylko zostawioną luźno. Mi się podobało

__________________ Żyje się tylko raz, więc żyj pełnią życia!!!!!!!!!!          Mój kochany Haseczek ;(  [*] [glamour]12655[/glamour] dziękuje za klik  | 
|     |   | 
|  2006-02-14, 19:04 | #39 | 
| Raczkowanie | 

oczywiscie ze mozna zrobic jak sie ma grzywke. Trzeba tylko przylakierowac ja do calosci,ew. zaczesac ja na irokeza z wiekszem, nienatapirowanym pasmem wlosow (czyli grzywka+pasmo za na i hyc, do gory) i lakierujemy,lakierujemy duuuuuzo duuzo lakieru, nalepiej taf czarny,on lapie wszystko, a tapir na niego wychodzi sliczny;] aha dziewczyny!!! Zamiast tapirowania mozecie tez wlosy pokarbowac i rozczesac. No i oczywiscie zalakierowac tez fest;] takie karbowany irokez tez jest fajny.   | 
|     |   | 
|  2006-02-16, 14:24 | #40 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

wow to moj pierwszy post - pozdrawiam wszystkich  dotychczas tylko czytalam Wasze wypowiedzi - i musze przyznac ze ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec od Wizazanek  Ja przesylam Wam fotke z sylwesta - mialam takiego niby irokeza i dluga grzywke. Mi sie pdoobalo generalnie - ale sama nie potrafilabym tego zrobic - tylko dziewczyna ktora mi to robila wie jak  Ale tapiru bylo tam bardzo bardzo duzo i cala fryzura byla okropnie sztywna (tona lakieru )   | 
|     |   | 
|  2006-02-16, 14:49 | #41 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

triniola jaki ty masz kolor< czy tam odcień> i z jakiej firmy bo bardzo fajny ten twój blond Pozdroos    | 
|     |   | 
|  2006-02-16, 15:20 | #42 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

No wiec kolor to jest mieszanka roznych farb z loreala - u nas w Złotoryi jest salon loreala i od paru farbowan wyglada to mniejwiecej tak: na odrosty rozjasniacz lorealowkski jakis PLATINIUM chyba pozniej na cale wlosy maska koloryzujaca milk shake (przez 2-3 mycia mam rozowawe wlosy) a pozniej jakies pasemka delikatne brazowe. A teraz cos mi odbilo i sobie zrobilam pasemka rudo-pomaranczowe   
				__________________ ---> Lady on board <--- | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 01:43 | #43 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Macie moze fotki irokeza na dziewczynach z wysokim czolem?

| 
|     |   | 
|  2007-04-10, 11:58 | #44 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Hmmm z tapirowanime sobie poradzilam   ale mam inny problme ten moj irokez na glowie sie jakos tak rozchodzi, mam tone lakieru a i tak sie rozlazi na boki i wychodzi jak kok babuni :P jak mam go ulozyc...? tak zeby byl waski ten irokez i taki ladny  i Jeszcze jedno jak zaczynam robic kucyka to irokez zaczyna sie psuc. wiem wiem jestem beztalencie do robienia fryzur:P ale raz bym chciala miec jakas fantazyjna fryzure :S bardzo prosze o pomoc ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2007-04-29, 09:53 | #45 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

Ja mam włosy w stylu EMO  ..tzn..są baardzo pocieniowane moze dam fote..ale nie zabardzo radze sobie z Tapirowaniem!!!pomocyyy

| 
|     |   | 
|  2007-11-04, 22:29 | #46 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: za siedmioma górami :P 
				 | 

okej wskrzeszam wątek  dziewczyny co do tapirowania, to jakich kosmetykow najlepiej uzyc zeby taki irokez sie trzymał ? jakis pianek zwiekszajacych objętosc włosów, lakierów, bo raczej nic wygładzającego ??   
				__________________ moje życie to kupa ;p | 
|     |   | 
|  2007-11-10, 19:02 | #47 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Houston, TX 
				 | 

No właśnie, jak z kosmetykami, czego używacie do podnoszenia włosków? Chcę sobie zrobić fryzurę EMO i nie wiem czy dam rade codziennie tapirować włosy   | 
|     |   | 
|  2007-11-10, 19:35 | #48 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: za siedmioma górami :P 
				 | 

pianka bardzo mocno utrwalajaca, dodajaca objętosci   + mocy lakier 
				__________________ moje życie to kupa ;p | 
|     |   | 
|  2007-12-16, 15:34 | #49 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Tam, gdzie nie rosną truskawki 
				 | 

a ja tak siedze i przeszukuje stare wątki.   po przeczytaniu instrukcji Przezlosliwej juz chyba mniej wiecej wiem jak zrobic sobie irokeza. Problem w tym, że dodała ona jakieś rysunki [?] i ich nie ma  Wie ktos moze co na nich było? Albo ma podobne i wklei? Bo ja tylko z 'opisu' to nie umiem sie nauczyć   
				__________________ W byciu wyjatkowym nie chodzi żeby być lepszym od innych tylko żeby żyć w zgodzie ze sobą  | 
|     |   | 
|  2008-02-08, 14:43 | #50 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

hej wszytskim    pewnie znacie styl emo ... i własnie chce sobie tak postawic włoski tylko że całe ... nie tylko grzywke czy to się robi tak samo jak pisaliście bo nie mam pojęcie <myśli> koleżanki mi polecały wiele sposobów ale żaden nie wyglądał fajnie ... Proszę o pomoc  dzięki    | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 18:10 | #51 | 
| Przyczajenie | 

Hejka, to mój pierwsz post   . Mam włosy w stylu emo [bardzo pocieniowane] tapirowanie nie wychodzi mi źle jadnak po natapioraniu włosów po ok. 15 min mam włosy jakoś same sie prostują i nie ma śladu po tapiracji, a włosy są tylko lekko uniesione. Urzywam bardzo mocnego lakieru i pianki a jednak to nie pomaga. Jakich kosmetyków urzywacie po tapiracji? Czy mogłybyście mi coś polecić? | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 20:39 | #52 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Keichi mi pomagał czarny lakier TAFT super mocny a efekt był utrwalający tylko wtedy gdy użyłam przy tapirowaniu ciepłego strumienia czyli szuszarki hehe, efekt - fryzurka utrzymywała się cały dzień...teraz jak o tym sobie przypomne to masakra.. 

__________________ jestem m a m ą *** zapuszczam włosy dbam o figurę (waga 50 kg jest super!) dbam o paznokcie myślę o synku  idę do przodu, zapominam... | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 21:12 | #53 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Keichi - również mam emo i do tapiru używam Nivei Hair Care - długotrwały efeky, zwiększona objętość. Długo trzyma   ps. jakby ktoś pytał o fryzurki w stylu emo to przecież jest odpowiedni wątek   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2008-06-28, 14:52 | #54 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

sub

__________________ Nie warto w życiu płakać i szlochać. Nie warto w życiu marzyć i śnić. Lecz warto kogoś bardzo pokochać I dla tej miłości cierpieć i żyć. | 
|     |   | 
|  2009-02-16, 15:00 | #55 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Witam słodziaki   czy ktos moglby mi poradzić jak natapirować włosy? Ale nie chodzi mi o jakiegoś irokezika, tylko o natapirowanie wszystkich włosów ! (welcome to the jungle  ) Podaje przykład jak bym chcial wygladać one day  http://www.heavyharmonies.com/bandpics/tigertailz.jpg   | 
|     |   | 
|  2009-02-16, 15:46 | #56 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

zdjęcie mi się nie wyświetla   ale nie wiem czy zauważyłaś ale porady dot. tapirowania są na dwie strony ;3 wiec chyba wystarczy przeczytać... 
				__________________   | 
|     |   | 
|  2009-03-17, 10:47 | #57 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Ja tez spróbuje zrobic coś takiego..choc neiwiem czy wszystko dobrze zrozumiałem ale..moze....

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-08-24, 16:13 | #58 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Znowu wskrzeszam watek    Chce sobie zrobic irokeza z kucykiem (nie wiem jak tam na moich wlosac mam nadzieje, ze sie uda), opis jak to zrobic jest bardzo fajny, mam tylko jedno pytanie.. jak zrobie juz te dwa przedzialki to skad zaczac te tapirowanie, jak daleko od twarzy, ze tak powiem.. od polowy glowy? Wiem, ze moje pytanie troszke glupie ale ja tez jestem jedna z tych co nie umie zabardzo nic z wlosami zrobic  Z gory dzieki za pomoc  p.s. chodzi mi mniejwiecej o taka fryzurke jak na zdjeciu. | 
|     |   | 
|  2009-08-24, 17:53 | #59 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: ღ♥ღLUBLINღ♥ღ 
				 | 

Cytat: 
  Jak chcesz zrobić kucyk nisko, tuż nad szyją, to możesz zacząć tapirowanie od samego tyłu. Zależy jaki efekt chcesz osiągnąć - czy włosy mają być postawione tylko na górze, czy z tyłu też mają zyskać na objętości. Żeby tak mocno podnieść włosy - szczególnie jak są grube, twarde i niezbyt chcą się trzymać natapirowane - można użyć tego -> Bumpits | |
|     |   | 
|  2010-12-12, 13:47 | #60 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Cześć wszystkim   Chciałabym tapirować włosy tak jak wygląda to na załączonym zdjęciu. Mam podobną długość 'piór' , tylko, że trudno jest je ułożyć. Wie ktoś jak zrobić taką fryzurkę i przy pomocy jakich kosmetyków? istock_000006418778xsmall.jpg 
				__________________ "Ona szaleje za rock ‘n’ rollem, Ona lubi rock ‘n’ roll. " | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.