|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Vanilla co dzień wcześniej się tu zjawiasz
![]() U mnie jutro paczuszka z 02 i choć nic w niej dla mnie nie ma, to i tak dreszczyk oczekiwania się pojawia
|
|
|
|
#3032 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam w tym tygodniu pierwszą zmianę więc jestem raniutko
|
|
|
|
#3033 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Przeczytałam własnie posty na temat Tresell silver i chyba ją wezmę. Kilka dziewczyn ją jednak lubi, może nie jest najgorsza Z minikatalogu marzy mi się biżuteria Nugat, ale nie chciałabym aby była ona złota. Nie wiecie nic na jej temat? Pozdrawiam |
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem rozdarta pomiędzy Always, Today i TTA In bloom. Pilnie mi trzeba jakiegoś kwiatowego, wiosennego, lekkiego zapachu
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3036 | |
|
Rozeznanie
|
Ciesze się że pomogłam
Cytat:
![]() Wczoraj złożyłam zamówionko z K03 Sobie wziełam :- perełki brązujące (uwielbiam je )- cień pinky peach - żel algowy SPA z internetowej - a moja mamuśka też się ograniczyła bo wzieła tylko glicerynowy krem do rąk z internetowej ![]() Ten krem w tej wersjii opakowania (zielono białe) jest najlepszy...szkoda że go wycofali..bo ten co teraz jest to bez tej gliceryny Mam ten bombkowy..a fe Zaczynam się wkurzac bo wszystko co dobre muszą zmienić na gorsze ;/ A mam pytanko..bo teraz w 2 terminie z minikatalogu bedzie mozliwosc skaldania zamowienia i czy moge złozyc zamowionko na 50zł ale tylko rzeczy z samego minikatalogu ? Wydaje mi się że tak ale wole się upewnić zebym później 10 zł nie musiała płacić ;p
|
|
#3037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i co z obecna faktura,musze ja zaplacic czy przysla nowa? Juz pomniejszona o te dwie rzeczy? Przepraszam ze zawracam wam glowe,ale nie mam pojecia co zrobic... |
|
|
|
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
Napisz po prostu ze klientce się nie podoba albo coś, ale z tego co pamietam to można było zakreślić powód zwrotu (moze teraz coś sie zmieniło). Obecną fakturę musisz niestety zapłacić, tak to już jest z fakturami. A oni przyślą Ci osobne rozliczenie jakieś. Tylko ja już nie kojarzę jak to oni rozliczają, chyba w kolejnej fakturze Ci to odejmą czy coś, bo w tej co masz to już zmian nie będzie.
|
#3039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3040 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko, czy jesli dzisiaj ok. 18 zloze zamowienie na odbior w COK to bede mogla je odebrac w paitek czy bedzie opoznienie 1dniowe i dopiero w pon bede mogla odebrac??
|
#3041 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko
czy w biurach avonu zakupie kosmetyki po opuscie takim jakim mam w katalogu? |
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja znów was pomęczę z Shine Supreme Reflections
![]() Na Allegro jest taka fotka koloru On Ice: http://www.allegro.pl/item162270999_...ce_tanio_.html Mam pytanko: czy to jest bardziej beż, czy brąz? ![]() I jeszcze drugi kolorek Sparkling nude: http://www.allegro.pl/item161378426_...i_podklad.html Wygląda na taki ciemny, brudny róż, ale czy któraś widziała go na żywo? ![]()
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
Moja krd zapewnia mnie zawsze że można do północy...Ale ja kiedyś wysłałam po 16tej i juz dostawa o dzień się przesunęła, ale zaznaczam że wtedy składałam w sobotę.
|
#3044 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapomnialam napisać na temat kremu do cery mieszanej. Ja osobiście mam cerę mieszaną i nie mogłam dopasować sobie kremu z Avonu, bo z serii Pure pore fection ten w zielonym opakowaniu-za bardzo wysuszał, po nawilżającym szybciej skóra się przetłuszczała- moisture 24,krem wzmacniający źródło młodości był fajny po nałożeniu-godzinę po buźka się świeciła. Teraz na zimę używam kremu antystarzeniowego na dzień w kat. 03 na str. 19 jest w zestawie. Moja mama dostała go pod choinkę, ale jej nie pasował, więc wzięlam ja i używam i jestem barzdo zadowolona. Buźkę po nim mam gładką i dziwne, ale tak się nie przetłuszcza jak po innych. Ale jak zwykle to tylko moja opinia, nie każdemu może pasować to co mi pasuje. |
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Raczkowanie
|
A ja , jak kupowałam coś u mnie w biurze to nie dostałam żadnego opustu, tam nawet ta pani mnie nie zapytała, czy jestem konsultantą czy nie
|
|
#3050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie przed chwilą przyszła mi paczuszka z 2 kampanii 2 katalogu.
Oto moje wrażenia: Seria sake i ryż- pięknie pachnie a balsam ma blyszczące drobinki brokatowe- super. Złociście połyskujący cień do powiek Powder Pink-dla koleżanki, ale ładny różowiutki kolorek też z drobinkami. Balsam lawendowo-rumiankowy z oferty netto. Posmarowałam rękę i najpierw czuć rumianek, po jakimś czasie dopiero lawendę, ale posmarowałam rękę jakieś pół godziny temu i jeszcze go czuć. Dobrze się wchłania- zostawie sobie. Bardzo fajny jest kremowo-pudrowy podkład w kompakcie z oferty netto (z wyglądu), bo ma lustereczko i fajną gąbeczkę, nie wiem jak bedzię się sprawdzał, bo to dla koleżanki. Żel do golenia SSS dla mnie - już chyba trzecia tubka, bardzo fajny, nie podrażnia skóry, nie ma po nim czerwonych plamek. Zapach dla faceta Avon Essence - świeżo trawowy zapach- myślałam,że bedzie lepiej pachniał - ładniej i jakieś zioło tam wyczuwam. Szampon kojący przeciwłupieżowy z odżywką 2w1 drzewo herbaciane i tymianek- dla mojego taty, zobaczymy jak użyje co powie. To było małe zamówionko. Miłego dnia |
|
|
|
#3052 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam że tylko ja jestem rozczarowana Avon Essence :P Dla mnie też on jest trawiasty z lekka..
|
#3053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie prawda, przynajmniej nie umnie
|
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mówicie o dwóch różnych rzeczsch
w COKu kupuje się z wypracowanym opustem, ale w biurze tak nie jest. Ja w moim miastowym biurze kupuje z opustem 20%
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
isa666 - wkleję ci zdjęcie ten On Ice mimo że już się pojawiały podobne zdjęcia z 10 razy
, on ice to beż, na zdjęciu w buteleczce wydaje sie ciemniejszy, co do drugiego to nie wiem
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
|
#3059 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
a co powiecie o zelu pod prysznic spirit z oferty internetowej bo jestem ciekawa jak pachnie zanim zamówie ?i jeszcze o tym algowym zelu z planet spa do buzi?? |
|
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie...ja także widziałam ten On Ice...i wg mnie jest beżo-róż, dość ciekawy kolorek ale musi pasować do karnacji ja jestem szatynką z ciemnymi oczami i wolę same różowe błyszczyki. pozdrawiam..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Mam ten bombkowy..a fe