|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cześć.Jestem pierwszy raz na tym forum.Witam wszystkich.Od trzech lat jestem konsultantką,od tego czasu używam regularnie kosmetyków Avonu.Jestem z nich zadowolona.
|
|
|
|
#3092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, mam pytanko odnośnie biura - gdzie takie coś jest w Łodzi? zawsze chodzę do COKu, ale biuro? Hm....
Edytowane przez nutka85 Czas edycji: 2007-01-31 o 21:17 Powód: dopisek :> |
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
jak kokos to ja go biore
mam ostatnio manię na kokosowe zapachy
|
#3095 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też chcę![]()
|
|||
|
|
|
#3096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja coś nie moge się doczekać ani IB ani skarpetek SPA
Przy czym na tym pierwszym już mi nie zależy bo klientka zrezygnowała po takim czasie...Popsuł mi się cień chłodzący Pink Lemonade albo trafiłam na pechowy egzemplarz po tuż po nałożeniu cień się dosłownie osypuje z powiek mimo że ma kremową konsystencje. Poprzedni Summer Bronze był bez zarzutu... Rozpoczęła się już u mnie 03 i tak się zastanawiam nęci mnie pare rzeczy, a mianowicie:- cień sypki P.Beach - puder sypki - puder brązujący - no bo wiadomo że trzeba korzystać z oferty wiązanej![]() - krem do skórek Chyba zbankrutuje
|
|
#3099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też długo czekam na skarpetki, ale dobrze, że w końcu przyślą mi zestawy: torebka+kotek+myszka (klientka czekała od grudnia) . Z katalogu 03 biorę tylko program powiększająco-regenerujący usta i zestaw PS z minerałami z MM. |
|
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,
nie bijcie , ale poszukuję info o kuferku alternative. Niestety nic na jego temat nie znalazłam. Interesuje mnie, czy ma w środku jakieś przegródki itp. Polowałam na niego od dłuższego czasu, a w kat. 04 jest okazja![]() Chciałabym Wam również polecić zestaw do francuskiego manicure. Mam odcień Nude. No po prostu świetny. Możecie mi nie wierzyć, ale to draństwo 7 dni trzyma się na moich pazurach. Ale.... i tu pewnie Was zadziwię. Otóż, jak robię frencza klasycznego (paski), to naprawdę niewiarygodne, ale bity tydzień mam na paznokciach praktycznie nienaruszony lakier. A jak nie mam czasu i nakładam sam kolor, bez białego pod spód, to trzyma się zaledwie 2 - 3 dni... Dziwne, prawda?? Przyznam szczerze, że "podgląda," Was codziennie, ale jakoś nigdy nic nie piszę. Na poprzednim wątku coś tam kilka razy naskrobałam, ale teraz chyba również, bedę Was od czasu do czasu zarzucać swoimi opiniami i pytaniami oczywiście Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
|
#3102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bede musiala sama obejrzec,ale dzieki za opinie.Jeszcze czaję sie na odcien chocolate-mam nadzieje,ze to tym razem gorzka czekoladaA przy okazji - od 2 tygodni uzywam peelingu do twarzy Anew Clinical (niewazne,ze nie spelniam wymogu wieku ),wodzil mnie na pokuszenie,wodzil .I musze dolaczyc do grona jego fanek bo przeciez cale zycie kwasem buzi nie bede traktowac....
|
|
|
|
|
#3103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3104 |
|
Zadomowienie
|
Ja rowniez skoncze pierwsze opakowanie i potem dluga przerwa.Szczerze mowiac - nie spodziewalam sie az takich efektow
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oczywiście też podpisuje się pod tym , że płatki są świetne teraz zamierzam zakupić sobie microdermabrazje w kramie ale to w 04 podobno jest bardzo dobra
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rańca
|
|
|
|
#3107 |
|
Raczkowanie
|
SPAAAAAAĆĆĆĆĆĆ.........WI TAM z ranKa......chce mi się spać!!!a tu w pracy tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee roboty....uffffff
|
#3108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki wielkie za odpowiedz to mam jeszcze jedno pytanie ta woda Spirit to jak pachniała bo ja nie za bardzo jej kojarze:P to nie były czasem jakies cytrusy typu pomarańcza albo cytrynka ?? |
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie znajdę odpowiedniego to zaryzykuję ten On ice, bo ładny beżyk z niego
|
|
#3110 |
|
Przyczajenie
|
Kuferek nie ma w środku żadnych przegródek ,ani kieszonek.
|
|
|
|
#3111 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Raczkowanie
|
ja kupilam sobie ten peeling w katalogu 2 i uzywam systematycznie co 2 dzien efekty sa juz zauwazalne na poczatku nie widzialam zadnej poprawy buzka byla gladziutka tylko po uzyciu platka a juz na 2 dzien wszystko wracalo do normy ale teraz po dluzszym zastosowaniu widze efekty mialam kilka dziurek w twarzy a teraz skora wyrownuje sie i jest gladziutka super, skoncze to opakowanie i kolejne rowniez wezme sobie ale dopiero po lecie.
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
spirit był cytrusowy z tego co pamiętam
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko. Pierwszy raz będę zamawiać przez net do tej pory zamawiałam normalnie i odbierałam paczuszki w Cok-u. Powiedzcie mi gdzie się wpisuje ilość katalogów jaka ma przyjść
i czy normalnie w tym zamówieniu wpisuje się też próbki??
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Zadomowienie
|
HEj próbki zamawiasz normalnie tam gdzie wszystkie produkty z katalogu a katalogi wpisuje się ilość na tej stronie gdzie adres dostawy zaznaczasz u samej góry po lewej stronie.
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Potem Cię o to zapyta zamówienie samo :P Ale tak to możesz normalnie wpisać tam gdzie reszta produktów numer pakietu 5,10 czy ile tam chcesz katalogów
![]() Witam z przedpołudnia ![]() Dobre Trzy posty w jednej minucie i na ten sam temat ;P
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Probki wpisujesz normalnie, ja w 'ilosc katalogow' wpisuje 20
![]() Mam do Was pytanie Moja klientka zamowila tusz do rzes. Przyszedl... zastygniety. Chce go zareklamowac, jednak oddawac kosmetyk bede pierwszy raz w swej krotkiej karierze konsultantki i nie wiem, czy mam placic za koszt przesylki 'wadliwego' kosmetyku? Jak to wszystko sie odbywa?
|
#3120 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio jak byłam w Coku to obadałam wszystkie cienie (oczywiście najabrdziej zależało mi na pinky peach ale nie było go wystawionego).Chocolate to ciemny brąz..właśnie taka gorzka czekolada. A Bronze jest jaśniejszym brązem i leciutko wpada w tą miedź. Cytat:
![]() Chyba że nie znasz numeru katalogu to później jak już klikniesz na dodaj produkty i dalej...to pokarze sie możliwość zamówienia katalogów
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

ja czuje tylko kokos
mam ostatnio manię na kokosowe zapachy 
chcialam zapytac czy tylko 'wpada' w te kolory czy faktycznie ma taki kolor?Akurat szukam cieni w takich miedzianych odcieniach i nie wiem czy brac ten cien czy zainwestowac w cos drozszego

Przy czym na tym pierwszym już mi nie zależy bo klientka zrezygnowała po takim czasie...

SPAAAAAAĆĆĆĆĆĆ.........WI TAM z ranKa......chce mi się spać!!!a tu w pracy tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee roboty....uffffff
Moja klientka zamowila tusz do rzes. Przyszedl... zastygniety. Chce go zareklamowac, jednak oddawac kosmetyk bede pierwszy raz w swej krotkiej karierze konsultantki i nie wiem, czy mam placic za koszt przesylki 'wadliwego' kosmetyku? Jak to wszystko sie odbywa?