|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() Ja mam nadzieję, że braki dokupię w COK-u w poniedziałek. Perełki raczej powinny być, bo skoro przed Gwiazdką nie zabrakło w zestawach, to teraz chyba też będą. Z drugiej strony, po nich wszystkiego się można spodziewać. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje i czekam cierpliwie ![]()
![]() |
#3183 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Jestem początkującą konsultantką (od dziś zaczyna się moja przygoda od tej strony barykady
![]() ![]()
#3184 |
Zadomowienie
|
opsino: tak. do kwoty wymaganej, więc jeśli potrzebujesz 200 zł na opust i masz 175 zł z katalogu i 28 zł z netto to masz opust. ale oczywiście za produkty netto płacisz 100% ich ceny a za pozostałe mniej (zależnie od opustu)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Przyczajenie
|
O dziwo , ja zamawiałam z katalogu 3 za prawie 2 000,00 zł i nie mam żadnych braków
![]() Chociaż raz nie muszę się tłumaczyć klientkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oferta netto, tak samo jak internetowa nie wliczają się do kwoty zamówienia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Zakorzenienie
|
A ja jutro powinnam dostać paczuchę
![]() ![]() ![]() I nadal nie wiem co z kak. 03 zamówić ![]() ![]() ![]()
#3190 |
Rozeznanie
|
A JA WCZORAJ Złożyłam zamowienie z kat 03 - dla siebie zamówiłam tylko naszyjnik solution i nowy żel dla meżczyzn - rekordowo mało zamówiłam jak na mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zadomowienie
|
Ja z tych mgiełek, które wymieniłaś mam walilia i mleczko sojowe, jak dla mnie taki see ten zapaszek, kupiłam go już prawie rok temu i zostało mi go jeszce gdzieś dobra 1/3 buteleczki i ciągle się kurzy na półce. Jak dla mnie bardzo słodki ten zapach, aż zabardzo, nawet nie służy jako odświerzacz powietrza bo dla wszystkich w domu jest za słodki, - ale jeśli ktoś lubi Wanilie to w tej mgiełce wyraźnie ją czuć, mgiełka nawet dość długo trzma się na swetrze. Więc gusta są różne bo wiem, że dużo osób zachwala właśnie tą mgielke. Wcześniej ciągle kupowałam mgiełke lawenda i rumianek ale niesety wycofali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zadomowienie
|
Nie ma sprawy
![]()
#3194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja składam zamówienie z K03 dopiero 14 lutego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3196 |
Zadomowienie
|
Ja z niecierpliwością czekam na podgląd mojej. Teraz jadę na zakupki, może przez to mniej się będę denerwować
![]() ![]()
#3197 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie.
![]() Ja zamówienie z kat 03 mogę składać od 7 lutego. Wiem,że na pewno wezmę zestaw krem do rąk i do stóp z minerałami z Morza Martwego za 19.90 ze str. 119. Uwielbiam tą serię. Wcześniej miałam krem do stóp i łokci z kwasami aha, ale się bardzo lepiły stopy po nim, nie wchłaniał się tak jak powinien, do łokci był ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy dostałyście informację o specjalnej wyprzedaży w COK'ach? Taka jakby ich własna oferta netto ![]() W katalogu 3/2007 mamy dla Konsultantek, które dokonają zakupów w Centrach nową, wspaniałą ofertę pod hasłem GORĄCA PIĄTKA. Co katalog będą wybierane nowe produkty do oferty. Oto zasady oferty: W czasie trwania katalogu 3/07 do sprzedaży w Centrach jest wybranych 5 produktów w specjalnej, bardzo atrakcyjnej cenie. Oferta jest niezależna od oferty katalogowej i jest ciekawą formą mini wyprzedaży, dostępną tylko w Centrach Obsługi Konsultantek. Nie ma limitów zakupowych tych produktów. Ceny wyszczególnione na plakacie są cenami, które nie podlegają opustowi (oferta działa jak każda oferta internetowa). Oferta ważna jest do wyczerpania zapasów magazynowych, jednak trwa nie dłużej niż do końca katalogu 3/2007. Dla ciekawych powiem, że w ofercie są: - budzik senses, taki zielony za 3.99 - konturówka do ust Rich Cocoa za 5.99 - spray odświeżający do stóp, ogórkowy z serii Foot Works za 5.49 - chłodząca maseczka Solutions w niebieskim opakowanku za 3.59 - mleczko delikatnie oczyszczające równiez z niebieskiej serii Solutions za 5.59
![]() |
#3200 |
Zadomowienie
|
wanilia jest najpiekniejsza i wg mnie najbardziej trwała. W ogóle to cudowne sa te spraye moim zdaniem. Są bardzo taniutkie, spore, leciutkie - nadają się do torebki, smakowicie pachną, tylko minusem jest to że takie nietrwałe i uulotne, no ale wkońcu przecież ich zadaniem jest odświeżać!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zadomowienie
|
Ja własnie nigdy nie używałam tych sprayów, a czy nie lepi sie po nich skóra? :P Jakieś takie mam wrażenie że może się trochę lepi...
#3202 |
Raczkowanie
|
u mnie w podglądzie fa z 3 kat brak :
podkład mus Almond podkład mus Cream szminka reg/ust Divine Wine(brak z 2 kat ) PW Trw. podkł Almond(brak z 2 kat) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() puder w kulkach - 3 szt -SĄ ![]()
#3203 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Zadomowienie
|
Nic mnie tak nie kusi z katalogu 03 jak bransoletka Kaylana (ta z czarnymi kryształami ) i na bank ją biorę
![]() ![]() biorę jeszcze: -podkład w musie (Ivory), -litrowy płyn do kąpieli cynamonowo-jabłkowy (jest tak boski że muszę zrobić zapasy zanim mi go znowu wycofają ![]() I to chyba na tyle ale kusi mnie jeszcze ten zestaw biżuterii - Oralia - to wygląda jak rozeta z gotyckiej świątyni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3206 |
Zadomowienie
|
No jak się nie lepi to sobie na lato jakąś zafunduję
![]()
#3207 |
Zakorzenienie
|
a no pewnie
![]() ![]() ![]()
#3208 |
Zadomowienie
|
Ja też zamówiłabym jeszcze z jeden ale mam już spory ich zapasik - muszę troszkę pozużywać. Ale polecam Ci wanilię, no i jeszcze ten kokos z papają (jest taki świeżutki i owocowy),wanilia jak to wanilia - słodka do bólu - no ale mi odpowiada
![]() Cytryne z miodem odsprzedałam koleżance po pierwszym psiknięciu - nie spodabała mi się ![]() A i wisienka jest niczego sobie. Szkoda tylko że nie zrobili sprayu z orzecha włoskiego z cukrem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja mam ważne pytanie. Zamówienie z K03 składam dopiero 17-18 lutego. Czy będzie to już II termin składania zamówień? Chodzi mi o to, że chętnie kupiłabym coś z mini katalogu. Niestety nie dostanę go, póki czegoś nie zamówię z K03. Ale ja zawsze robię tylko jedno zamówienie na kampanię stąd moje pytanie: czy jeśli 17-18 lutego złożę zamówienie, to mogę już na nim zamieścić produktu z mini katalogu (będę miała nr dzięki zdjęciom Asiuchny ![]()
![]() |
#3210 |
Raczkowanie
|
kurcze mam spore wzięcie na 03
![]() ![]() Dzięki Wam zaczęłam spisywać zamówienia w arkuszu kalkulacyjnym i przyznaję, że jest wygodniejszy niz zeszyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.