|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Torebka Kithira też jest całkiem całkiem, no ale niestety jak już coś mi wpadnie w oko, to kolor nie odpowiada
"Kiedy umiera mężczyzna, ostatnie co przestaje się ruszać to serce. Kiedy umiera kobieta - język." Edytowane przez Nicolette5 Czas edycji: 2007-02-14 o 22:17 |
|
|
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
Czy miał juz ktos tez żel i peeling z sss za 17,90 i jest dobry
|
|
|
|
#4174 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba rzeczywiście zastanowię się nad tym herbatkowym ![]() Mi przyszedł ![]() Zamawiałam właśnie Almond ![]() Przyszedł, jakiś tydzień temu, bo zamawiałam na COK. I jestem z niego zadowolona... Podkreśla suche skórki Ale jak wcześniej nałożę krem nawilżający to jest super ![]() Pozdrawiam ... ![]() Wszystkiego Najlepszego na Walentynki
|
|
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do pytania o żel i peeling z serii SSS.
|
|
|
|
#4176 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dziś w coku po odbiór paczki..i od razu obadałam wystawione rzeczy do pooglądania..i musze stwierdzić że torebka in Bloom to masakra..w ogóle nie jest taka złota jak w katalogu..ma taki jakiś bledszy odcień..i naszyjnik solutions..te kamyczki ładne..błyszczą..ale oj inaczej wygląda na zywo niż taka real fotka z allegro..jest strasznie cieńki..aż myslałam że przy silniejszym ściśnięciu mi się rozleci w dłoni..ogólnie ładny tylko szkoda że taki drobny,chudy i delikatny
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-02-14 o 22:46 |
|
|
|
#4177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naszyjnik Solutions nie jest zły, ale faktycznie bardzo "delikatniusi". |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kithire tez mam złotą i z tej akurat jestem bardzoooooo zadowolona-wszędzie się nią zachwycają
|
|
|
|
|
#4179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co w Effia Ci nie pasuje?
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktos z Was zamawiał wode Pączek Róży? I czy ona przychodzi?
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
no Effia nawet ładna jest na tych fotkach z allegro
ja mam podgląd faktury i dosłownie 0 braków
|
#4182 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo też chciałam o to spytać, skoro jest nienachalna to zamówię Bo marzę o czymś co pachnie różami
|
|
#4185 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
#4186 |
|
Rozeznanie
|
ja też go polecam!!
tydzień temu dostałam paczkę i odcień Almond nie przyszedł... mam nadzieję, że jak w przyszłym tygodniu będę składała zamówienie, to już przyjdzie... pokończyły mi się już wszystkie podkłady jakie miałam i zamówiłam ten w musie. niestety był w brakach, ale nie chciałam kupować na razie nic innego, więc zamiast podkładu zaczęłam używać kremu koloryzująco-rozświetlającego Visual Prefection i po 2 dniach miałam taki wysyp na twarzy jak chyba jeszcze nigdy... a muszę zaznaczyć, że już kiedyś wcześniej używałam tego kremu, nawet mam już kolejną tubkę i było wszystko ok... teraz od kilku dni już go nie używam, nakładam na twarz sam puder i od razu się poprawiło...a powiedzcie dziewczynki, ten peeling w płatkach Anew to daje jaki efekt? wyrównuję odcień cery, rozjaśnia przebarwienia?? a likwiduje takie małe grudki podskórne?? |
|
|
|
#4187 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewuszki.
Ponawiam pytanie czyktoś widział biżu Nugat i tą drugą dodawaną z Pasion Dance? Proszę podzielcie sie swoimi odczuciami? Może jest już w COKach? Asiuchna a może Ty juz widziałaś, skoro zamawiasz już Z II drugiego terminu z 04. Proszę pomóżcie mi podjąć decyzję |
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
ta dodawana do passion dance była już tutaj prezentowana. ktoś wstawiał fotki z telefonu. ja ją biorę, bo widziałam ją na żywo i bardzo mi się podoba, ale opinie są podzielone - dla niektórych wygląda zbyt "plastikowo".
|
|
|
|
#4189 |
|
Rozeznanie
|
JA mam te dodawaną do passion dance i nie uważam jej za plastikową - jest ładna moim zdaniem
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez ją biorę oczywiście
|
|
|
|
|
#4191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie to widziałam ją przez może ok 2 minuty ....ale w każdym razie dla mnie nie pasuje..ale widzę że są osoby dla których sie podoba
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Moja konsultantka ma w brakach zestaw z minerałami z Morza Martwego krem do rąk i krem do stóp.
Pozostaje mi czekane, aż do produkują te kosmetyki. Rozumie popyt na ten duet, bo krem do rąk jest rewelacyjny moje KWC, ale mogliby takie sytuacje wcześniej przewidzieć i zmagazynować pokaźniejszy zapas.
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam żel pod prysznic Be Sensual i niestety nie przyszedł mojej konsultantce
Nie zależy mi na czasie w tym wypadku, więc poczekam, ale przecież to nowość, to co oni jakieś minimalne ilości wyprodukowali?
|
|
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
Jakies nietypowe te braki są ...ten żel to naprawdę zaskoczenie. A u mnie nie bylo jakiegoś dużego zainteresowania tym zapachem...
|
#4195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie znowu zabrakło im jakiegoś składnika do produkcji . Można dzwonić mówić, prosić i ciągle to samo. Ech... szkoda słów, oni nami i tak się nie przejmują |
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie tym gorzej, że nietypowe, bo jak zabrakło np. składnika to pewnie trochę poczekam. |
|
|
|
|
#4198 |
|
Raczkowanie
|
Dzwoniłam dziś do COK-u i dowiedziałam się jakie to produkty można kupić po promocyjnych cenach, a więc:
maseczkę za 3,59 i mleczko oczyszczające za 5,59 z niebieskiej serii solutions; konturówkę za 5,59; budzik za 3,99 i dezodorant do stóp za 5,49 |
|
|
|
#4199 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Czy konturówka jest do oczu czy ust i jaki kolor i czy dezodorant do stóp to Foot Works odświeżający czy neutralizujący czy jakis inny?
|
|
|
|
#4200 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Podoba mi sie polaczenie kolorow sliwka+zielen,ale tak jak pisze Paulinkosia naszyjnik jest strasznie krotki,nie siega poza obojczyki.Ogolnie bizuteria Avonu nie robi na mnie wrazenia,ale zadna masowa bizuteria nie robi na mnie wrazenia Wiem co mowie,wala mi sie ich bizuteria po calym domu - moja mama ja namietnie kupuje - po 2-3 zestawy w jednym katalogu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

Już chyba kupię In Bloom... Chociaż nie wiem czy potrzebana mi kolejna torba, to jakoś mnie ciągnie do tych metalicznych, ładne są...

Doradzilabym tak samo, a z tych 2 (herbaciany i brzoskwiniowy) wybralabym ten pierwszy.

I tez ją biorę oczywiście