|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
nie chce was martwić, ale też mam zamiar je wziąć
sasasasasa!
|
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kosmetycznym jest nawet osobny wątek. Mam: Golden, Mauvelous Metal, Champagne i Glistening Peach ---> polecam wszystkie 4
|
|
#4563 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Peach jest bardzo ładny
Były wklejane tu fotki jakoś w grudniu chyba - daje delikatny kolor, lekko rozjaśnia usta - bardzo mi sie podoba. Mauvelous Metal wyglada naturalnie - ma odcień różu, ale końcowy efekt i tak zalezy od naturalnego koloru ust.Ja z tych 4 kolorów jestem naprawde zadowolona. często też używam Golden - np. dop brazowego makijażu oczu lub do ciemnego ubrania.
|
#4565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest kryjacy, nie ma drobinek i ma cieply odcien.Jeszcze jest nectar shine - tyle,ze on jest przejrzysty i daje lekki,wrecz niewidoczny brzoskwiniowo-pomaranczowy odcien.Tez fajny |
|
|
|
|
#4566 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem najdelikatniejszy i taki super błyszczący sie na ustach
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--> oddałam go
|
|
#4568 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Innych odcieni oprocz sand i nectar nie miaalm wiec sie nie wypowiadam.Ale co do sand to uwielbiam - odkad sie pojawil go uzywam non stop i jestem chora jak go nie mam w torebce![]() Duzo zalezy od karnacji i naturalnego koloru ust.Jednym pasuje innym nie, mi podpasowal jak zaden inny. Hosenko, migoczacy blyszczyk ma duzo brokatu w sobie ?Bo w katalogu pisze,ze jest z brokatem i troche mnie ten brokat przeraza,ale ejdnoczsnie kusi kolor champagne
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sobie przypomnialam - w k04 sa swietliste cienie do powiek; to sa te ktore juz byly kilka lat temu? Bo cos nazwa mystic swita mi w glowie-nawet gdzies go mialam.... |
|
|
|
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Raczkowanie
|
no coż na każdych ustach każdy odcień wygląda inaczej...
|
|
|
|
#4576 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lekki kremik[/quote]Dzieki za wszystkie opinie zrobie maly test i przekonam sie czy wartoCytat:
Cytat:
Do tej pory mam sentyment do Rose Beam i Nectar Shine Cytat:
|
|
#4577 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Skusiłyście i mnie..wiosna idzie ,,,klapeczki...trzeba zadbać o stópki a co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem który bardziej mi się podoba... Ale wiem że zamówiłe se dezodorant extraord..aby w ciągu dnia odświeżać zapach Bo szkoda ale extraord nie dorobiły się jakiś roletek czy perfumetek 10.90 za deo więc biorę a miałam oszczędzać....
|
|
#4578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu MUSZĘ je mieć
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Raczkowanie
|
a w katalogu 4 na str gdzie jest taka jakby wyprzedaz jest taka biała torba z drewnianymi uchwytami, miala ja ktoraś z Was?
bo zastanawiam się nad nia ale nie wiem z jakiego ona dokladnie jest materialu, a moja konsultantka nie wie czy to jest jakieś płótno czy jak? wie ktoś?
"...i temu jednemu mężczyźnie byłabym oczywiście absolutnie wierna. W ten sposób, w ten chyba jedyny sposób byłabym też sobie wierna. Byłabym taka, jaka chcę być i jaka naprawdę jestem. Ja to wiem. Ja to czuję..." |
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgodze sie z Toba,ze mnie tez blondynka
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
jak tu mam sie uczyc do matury, jak tyle ciekawych rzeczy dowiaduje sie na forum
heh..historia musi poczekac wlasnie skonczylam przekopywac sie przez miliooooony waszych postów![]() Cytat:
kupiłam go dzięki Hasence i to był strzał w 10! Wyglada bardzo naturalnie, to nie jest jakis krzykliwy roz czy lilla-fiolet:PNie chce was martwić, ale ja też biorę płatki do stópkuf ![]() Szlam dziś korytarzem do szatni i poczułam znajomy zapach..tak sobie myślę co to może być za pachnidło i w koncu skojarzylam ze to in bloom, na potwierdzenie zauwazylam u dziewczyny pachnacej najnowsza perfuma avonu złota torebke i...ona jest ładna naprawde (torebka,nie dziewczyna )a od poczatku mialam ta torbe za mega bubel, ze fuj i w ogole a ona wyglada rewelacyjnie, naprawde
|
|
#4583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jam brunetka i tez do najlepszych i najbrdziej pasujacych mi odcieni doszlam metoda prob i bledow
|
|
|
|
|
#4584 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
biorę płatki i błyszczyk nectar shine
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm to o czym by tu jeszcze napisać
![]() Pisałam też o szmince Arabian Glow Tropical Glow - mam tą bezowa jasniejszą i jest **** (beznadziejna
|
#4586 |
|
Raczkowanie
|
Hexxana, a jaki to błyszczyk,ten łososiowy? Bo szukam właśnie czegoś w tym odcieniu i znaleźć nie mogę
I nawet dobrze,że Bell bo lubię bardzo tą firmę.
|
|
#4587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie też się ona podoba bardzo
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
|
|
|
#4588 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim. Przekopać się przez ten wątek było ciężko. Taka produkcja postów, że hu hu.
Kalex gratuluję zaręczyn No, ale żeby nie offtopicować. Też się skusiłam na te płatki do stóp i chyba nawet na dwa opakowania, a może i namówię koleżanki Chyba jednak trzeba będzie posłać tego maila do Avonu o produkcji ;DI jeszcze jedno. W katalogu 04 jest płyn do kąpieli Mango i passiflora z dzwoneczkiem. Miała może któraś z was ten płyn i czy on ładnie pachnie? Bo nie wiem, który wziąć czy ten czy jeżynowy
|
|
|
|
#4589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mango i Passiflora... Mniam :P Mój ulubiony płyn do kąpieli... Słodziutki, owocowy.... Ślicznie pachnie i wbrew temu co słyszałam o innych płynach Avonu, to w czasie kąpieli też pachnie... Uwielbiam ![]() Oczywiście kupię sobie zapas teraz.... Tylko dlaczego go wycofują? A o jeżynowym się nie wypiowiadam, bo go nie kupowałam... nie lubię jeżyn, jak dla mnie smakują jak mydło (of course takie owocki tak smakują, płynu nie konsumowałam, ale pewnie też mydlanie by smakował )Pozdrawiam i polecam Passiflorkę i Mango
|
|
|
#4590 |
|
Wtajemniczenie
|
z avonu używam serum na zniszczone końcówki...przyznam że jest spoko
ale szamponów tej firmy nie lubie ...plączą mi włosy a rozsupłeć je nie jest łatwo
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

sasasasasa!

--> oddałam go

.

i to był strzał w 10! Wyglada bardzo naturalnie, to nie jest jakis krzykliwy roz czy lilla-fiolet:P