|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
co będziesz brała? |
|
|
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
Tak
Nie polecam..
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki żel myjący polecacie dla nastolatki który jest w promocji w K03? chciałabym kupić jakiś koleżance, myslałam o tym z minikatalogu własnie, ale jak mówicie, że zły jest to nie kupię
|
|
|
|
#4684 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Polecam algowy z oferty internetowej, do cery suchej jest ok. Pianka Solutions (zielona) jest dobra tylko do mieszanej lub tłustej cery, moja mama się nią zachwyca
Na Naturalsach się nie znam, ale gdybym tam szukała żelu, zdecydowałabym się na brzoskwiniowy, bo kusi zapachem
|
|
|
|
#4685 |
|
Rozeznanie
|
Aniatko dzięki wielkie. Rzeczywiście znalazłam na Allegro Nuget i też mi przeszła ochota na ten naszyjnik, bo generalnie to ja plastiku bardzo nie lubię
))) Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie myślę, czy w Avonie wyczerpały się pomysły na nazwy?? W minikatalogu niebieski naszyjnik ma nazwę... uniwersalny. No co to za nazwa?
Poza tym, komplet dodawany do passion dance nazywa się Tranquil. Tak samo nazywa się naszyjnik z oferty netto katalogu nr 4. I nie jest to ten sam naszyjnik. No chyba, że jest to pomyłka w druku.
|
|
|
|
#4687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niedługo składam zamówionkona k04 Mam na razie zamówień na 180zł-coś mi się wydajee że w tym katalogu nie będzie wielu zamówień ale mam gwarantowany upust 33% więc mogę poszaleć Na pewno kupuje extraordinary i płatki którymi tak kusicie |
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy te dodatkowe 3 % dotyczą też produktów niekosmetycznych?? |
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie.
Płatki do stóp wezmę z 04 na pewno. Składam zamówienie jeszcze na 2 kampanie 03. Zastanawiam się nad serią kokos i papaja. Może bym wzięła spray do ciała, albo peeling? Pewnie któraś z Was miała coś z tej serii? Mogę prosić o wrażenia z używania kokosa i papai? |
|
|
|
#4691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety wydaje mi się , że na produkty niekosmetyczne pozostaje upust 20%
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie, miał ktoś może ten błyszczyk do ust arabian glow który jest w ofercie do wyczerpania zapasów w k04 na stronie 105 ?
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem z niego baaaaardzo zadowolona, zapaszek delikatny, uczciwie ale delikatnie oczyszcza cerę która potem jest mięciutka i nawilżona, wcześniej miałam zielony tonik garniera i smiem twierdzić ze ten avonowy z bambusem i algami jest lepszy I tańszy, naprawdę mój ulubiony (mam cerę mieszaną), polecam z czystym sumieniem
|
|
#4694 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4695 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam jednak nadzieję, że nie będzie aż tak beznadziejny...Cytat:
czekam na wystawienie fakturki na 2 termin k03... jak będzie to dam znać o ewentualnych brakach... |
||||
|
|
|
#4696 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Rewelacyjny on nie jest ale coś tam działa..jeśli nie ma ejszcze braków to zamówię ten bambusowy ..jak mi zaszkodzi to najwyżej odsprzedam bądź oddam komus ![]() A swoją droga tak z ciekawości można robić zwroty z minikatalogu? ![]()
|
|
#4697 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem że już pisalyście o tym milion razy ale chciałabym się upewnić
Muszę wymienić pierścionek(inny rozmiar) wypełniam formularz zwrotu i co dalej? Jaką paczką mam to przesłać? Polecony. priorytet czy co? No i ile to kosztuje? Przepraszam, że Was męcze i z góry dziękuje |
|
|
|
#4698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten minikatalog jest do K3 czy K4??
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
minikatalog jest do K3, miałam brzoskwiniony żel do mycia z naturalsa.. oceniam go lepiej niż ten algowo-bambusowy:P Miał fajna konsystencję, ładnie mył buzkę,była miła w dotyku, mięciutka, lecz miałam wrażenie, że jeszcze bardziej wysusza moją już i tak bardzo suchą skorę
![]()
|
|
|
|
#4703 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uwazam ze maja bardzo dobre te ksoemtyki Cytat:
Cytat:
polecam
|
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
Skusiłyście mnie na platki do stóp
![]() Nie wiecie może gdzie moge znależć fotki złociście połyskującego cienia do powiek BRONZE ? albo moze ktos wrzuci ?![]() |
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz poszukac albo wrzuce raz jeszcze ale wiem ze kilka dziewczyn tez go wrzucalo
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
PAULINKOSIA
miałam zel pod prysznic ODDECH AMAZONII musze powiedziec ze jest baaaaaaaaaaaaardzo wydajny a zapach to rzecz gustu...mi srednio podpasowal po dluzszym uzytkowaniu juz calkiem mi sie znudzil a długo uzywalam ze względu na dużą wydajność...odrobina zelu mocno sie pieni i starcza na duza powierchnię ciala
|
|
|
|
#4707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale na pewno polecona i z podaną wartością, ceny nie znam bo zależy od wagi tego co wysyłasz, na stronie poczty polskiej jest cennik i sobie tam klikasz i zaznaczasz opcje i wylicza Ci cenę, aha no i wartość to podaj cenę katalogową regularną (o ile to nie wpłynie na cenę przesyłki, bo już nie pamiętam czy wpływa :P) To chyba wszystko co wiem na ten temat
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4710 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
znalazlam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Nie polecam..

ale mam gwarantowany upust 33% więc mogę poszaleć

[/B][/COLOR] ? Plissska
mam jednak nadzieję, że nie będzie aż tak beznadziejny...
w jakiej cenie?? pewnei się skusze