|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5341 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5342 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie
![]() Wyobraźcie sobie,że prawdopodobnie mam uczulenie na kokosa i papaję. ![]() Wczoraj zrobiłam sobie peeling, tak to dobrze działał, ma drobinki kokosa, które dobrze ścierają, fajnie pachnie. Jednak po kilku minutach na ciele pojawiły mi się małe swędzące krosteczki. Balsamu już nie użyłam, bo bałam się,że mogę dostać jeszcze większego uczulenia. ![]() Pierwszy raz mi się to zdarzyło, nigdy na nic z Avonu nie byłam uczulona i jeszcze byłam bardzo napalona na tą serię z kokosem i papają ![]() Jednak seria śródziemnomorska nie ma sobie równych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5343 |
Rozeznanie
|
Pobrali do realizacji zamówionko z K04 ..teraz czekam na fakturkę..oby nie było braków
![]() Byłam dziś w COKu i dokupiłam Tonik Niebieskie Algi i Bambus...mieli na stanie jeszcze tego troche..więc pewnie będa robili zwrot do garwolina( czy gdzieś tam) i myślę że jak tak w każdym coku zostało tych toników to jeszcze Avon kiedyś da je w jakiejś ofercie netto ![]()
#5344 |
Zakorzenienie
|
Babcia mojej koleżanki pytała mnie dziś o jakiś krem na popękane pięty. Obiecałam, że zapytam ekspertów, co by była zadowolona
![]() ![]()
#5345 |
Zadomowienie
|
Apropos kosmetyków do stop z Avonu...
Ostatnio jak byłam na pedikiurze w salonie kosmetycznym , poczyłam jakis znajomy zapach gdy na koniec kosmetyczka nakładała mi krem po tymże zabiegu. Gdy jej powiedziałam, że zapach ten przypomina mi krem z Avonu ona tylko sie usmiechnęła i... z tubki, na której była przyklejona naklajka z logo jej salonu, odkleiła ją delikatnie i pokazała mi,że to.... jest własnie krem z Avonu ![]() ![]() ![]() To tak off topic ![]()
#5346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5347 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moja siostra bardzo ją sobie zachwalała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do wystroju forum to jestem nadal w duzym szoku, z racji na szkołę nie miałam czasu tu ostatnio zaglądać ale nowy widok mnie poraził... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5348 |
Zakorzenienie
|
no ja z Footworksów też jestem zadowolona
![]() ![]()
#5349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5350 |
Raczkowanie
|
Obiecałam,że dam znać więc piszę.Tak jak podejrzewałyscie zakupów na moje konto dokonała koordynatorka.Jednak na początku zapierała się,że ona nic takiego nie zrobiła po czym dopiero przypomniała sobie, że faktycznie to ona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5351 |
Czekam na Ragnarok
|
A dla mnie najlepszy jest krem do stóp z minerałami z Morza Martwego Planet Spa
![]() PS. Wczoraj wieczorem złożyłam zamówienie i jeszcze mi nie zaksięgowali ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeśli taniej, to dobierz jakiś zestaw ze spa (29.90 za dwa) - np. maseczkę jakąś i mleko do kąpieli jeśli ma wannę a jeśli nie to np. coś do mycia twarzy... SPA jest fajne na prezenty, bo jest porządną serią i ładnie wygląda. oczywiście, jak dostanę zamówienie to napiszę o cieniu Mystic i o bransoletce Shanti faktury jeszcze nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5353 |
Czekam na Ragnarok
|
aha1979 - Polecam serię Planet Spa. Nie ma możliwości, żeby znajoma była zawiedziona, bo ta seria jest genialna. W katalogu 04 jest fajny zestaw - maseczka i krem do rąk z minerałami z Morza Martwego. Świetna na prezent.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5354 |
Zadomowienie
|
morze martwe ma właśnie specyficzny zapach, dlatego nie poleciłam.
mam pytanko: miała któraś balsam naturalsa orzech włoski i cukier? bo się przymierzam do niego. właściwie może być dowolny naturalsa, bo pytanie mam głównie o konsystencję i jak się wchłania. bo KWC nic nie pomogło w tej kwestii. |
![]() ![]() |
![]() |
#5355 |
Zadomowienie
|
Mam podgląd faktury z 4
![]() No i mam płatki peelingujące do stóp- może ktoś z avonu jednak czyta to forum?? Z internetowej dostałam peeling do suchej skóry, błyszczyk Iced Pink, kolorowy balsam do ust. Natomiast nie dostałam odżywki z kaktusem ![]() ![]() Poza tym, wszystkie inne pierdółki z katalogu przyszły. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5356 |
Czekam na Ragnarok
|
W końcu zafakturowali! Nie mam żadnych braków, z internetowej przyjdzie mi emulsja z algami i krem Milk Comfort, z katalogu lakiery opalizujące (te za 8,90), tusz stylista Topaz, krem z kofeiną i spray do stóp, z netto szminka pielęgnacyjna Orange i separator do pedikiuru, próbki nowych kremów do twarzy, próbka nowej szminki Anew, balsam na włoski po depilacji, mydełka Re Charge... Niestety mam mały problem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5357 |
Czekam na Ragnarok
|
Vrenth - Morze Martwe ma specyficzny zapach, ale z tego co wiem, to wszystkim się bardzo podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5358 |
Zakorzenienie
|
Ja również mam już FV
szminke pielęgnacyjna orange błyszczyk angel emulsja z algami intensywnie regenerujacy balsam do ust koloryw balsam do ust błyszczyk iced pink kompleks witaminowy w kremie krem kokosowy do rak sztyf przeciwko wypryskom wode magnolie blyszczyk vibrant violet ogolnie to było zamówienie na oferty netto żeby nie brakło ![]() ale cien chocolate nadal w brakach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5360 |
Raczkowanie
|
U mnie też już jest podgląd FV, w brakach mam tylko cień Chocolate
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5361 |
Zadomowienie
|
nie mam braków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5362 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do spotkań konsultatnek z okręgu to co miesiąc przy zbieraniu zamówień OMS przyjeżdza i pokazuje nowy katalog, nowości i je opisuje, same możemy je otworzyć, wybróbować np ja jak poszłam ot sobie pół miesiąca temu, to posmarowałam się trwałą szminką PW ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5363 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5364 |
Rozeznanie
|
Jest i fakturka
![]() Przyjdzie: SPA EMULS./TW.ALGI MORSKIE x1 KOLOR.PIELEGN.BALSAM/UST x3 BLYSZCZYK/UST ICED PINK x1 SZMINKA PIELEGN.ORANGE x1 DOT.ZEL/PRYSZN.OD.AMAZONII x1 DOT.MGIELKA ODSW.OD.AMAZON x1 KOKOS/PAPAYA KREM/RAK x2 Reszta rzeczy przyjdzie ![]() Brak: ZLOC.POL.CIEN/POW.CHOCOLATE i dobrze będę mogła go wycofać z zamówienia ![]() Jestem pozytywnie zaskoczona ![]() ![]() ![]() ![]()
#5365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5366 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3825012]Ja go mam
![]() [/QUOTE] żeby tylko nie był taki jak senses winter sensation. męczę i męczę - jak woda, wchłania się beznadziejnie (smaruję i smaruję i smaruję) a jak już się wchłonie to cały zabieg trzeba powtórzyć, bo w balsamie więcej wody niż w wannie ;-) ale ten senses to po prostu się wylewa z butelki, więc jeśli tylko orzech można normalnie wycisnąć z pojemnika (a nie przechylić butelkę i uważać żeby zdążyć go złapać) to pewnie będę zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#5367 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5368 |
Zadomowienie
|
to super. dzięki reeva!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5369 |
Zakorzenienie
|
kod z superoferty na żel kremowy SSS - pomocy !
HeJ!
Dziewczyny proszę o pomoc - jestem konsultantką avonu i musze zlozyc zamowienie przez internet do jutra;( i wiecie co sie stało - zgubilam ten mini katalog - superoferta (czy jakoś tak) ktory byl dolaczony do katalogu nr 4 a klientka zamowila sobie z niego : kremowy żel pod prysznic do skóry delikatnej SSS - 6,90 zł I nie mam kodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5370 | |
Zadomowienie
|
Dot.: kod z superoferty na żel kremowy SSS - pomocy !
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.