Wszystko o Avonie - Część II - Strona 179 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-01, 16:22   #5341
asicka1
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
jestem w szoku - wczoraj wieczorem złożyłam zamówienie a dzisiaj już pobrane do realizacji. jak będę miała fakturę to napiszę. I dzięki za info o brakach, bo wahałam się nad Chocolate i świetlistym cieniem Mystic - Chocolate jest bardziej podobny do mojego poprzedniego z CT, który uczulał. Ale biorę Mystic i się cieszę, bo świetlistego cienia jeszcze nie miałam (a złociste już dwa).
Jesli bedziesz juz miala ten cien to prosze napisz jaki jest
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 16:28   #5342
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witajcie
Wyobraźcie sobie,że prawdopodobnie mam uczulenie na kokosa i papaję.
Wczoraj zrobiłam sobie peeling, tak to dobrze działał, ma drobinki kokosa, które dobrze ścierają, fajnie pachnie. Jednak po kilku minutach na ciele pojawiły mi się małe swędzące krosteczki. Balsamu już nie użyłam, bo bałam się,że mogę dostać jeszcze większego uczulenia.
Pierwszy raz mi się to zdarzyło, nigdy na nic z Avonu nie byłam uczulona i jeszcze byłam bardzo napalona na tą serię z kokosem i papają

Jednak seria śródziemnomorska nie ma sobie równych
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 16:29   #5343
paulinkosia
Rozeznanie

Pobrali do realizacji zamówionko z K04 ..teraz czekam na fakturkę..oby nie było braków
Byłam dziś w COKu i dokupiłam Tonik Niebieskie Algi i Bambus...mieli na stanie jeszcze tego troche..więc pewnie będa robili zwrot do garwolina( czy gdzieś tam) i myślę że jak tak w każdym coku zostało tych toników to jeszcze Avon kiedyś da je w jakiejś ofercie netto

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 16:36   #5344
kasiek1122
Zakorzenienie

Babcia mojej koleżanki pytała mnie dziś o jakiś krem na popękane pięty. Obiecałam, że zapytam ekspertów, co by była zadowolona . Czy możecie mi jakiś polecić, czy może nie nadaje się żaden? Bardzo mi zależy na waszych radach
Stary 2007-03-01, 17:16   #5345
anetka_m
Zadomowienie

Apropos kosmetyków do stop z Avonu...
Ostatnio jak byłam na pedikiurze w salonie kosmetycznym , poczyłam jakis znajomy zapach gdy na koniec kosmetyczka nakładała mi krem po tymże zabiegu. Gdy jej powiedziałam, że zapach ten przypomina mi krem z Avonu ona tylko sie usmiechnęła i... z tubki, na której była przyklejona naklajka z logo jej salonu, odkleiła ją delikatnie i pokazała mi,że to.... jest własnie krem z Avonu Zdziwiłam sie i usmiałam niezle Komsteyczka powiedziała, że duzo zakładów używa tych kosmetyków, bo sa bardzo dobre
To tak off topic
Stary 2007-03-01, 17:18   #5346
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Ostatnio jak byłam na pedikiurze w salonie kosmetycznym , poczyłam jakis znajomy zapach gdy na koniec kosmetyczka nakładała mi krem po tymże zabiegu. Gdy jej powiedziałam, że zapach ten przypomina mi krem z Avonu ona tylko sie usmiechnęła i... z tubki, na której była przyklejona naklajka z logo jej salonu, odkleiła ją delikatnie i pokazała mi,że to.... jest własnie krem z Avonu Zdziwiłam sie i usmiałam niezle Komsteyczka powiedziała, że duzo zakładów używa tych kosmetyków, bo sa bardzo dobre
To tak off topic
o to super widać że kosmetyki do stop się udały avonowi

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:26   #5347
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Śródziemnomorska seria ma zapach świeżej trawki, ale jak dla mnie jest śliczny Nie jest jakiś strasznie mocny, ani odrzucający. Mi się podoba. A seria jest fantastyczna, jak już wcześniej pisałam.
całkowicie sie zgadzam

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
a co z maseczką rice&sake ? fajna jest ?
moja siostra bardzo ją sobie zachwalała

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
chcialam sobie zamowic tusz PEŁNIA RZĘS a tu w k04 jest za 26,90 aż i w 05 to samo!
może to dlatego, że używam juz jakis czas tego tuszu ale coraz mniej mi się on podoba. Chyba zostawie sobie tylko szczoteczkę i powróce do Volume Glamour Bourjois'a

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
Babcia mojej koleżanki pytała mnie dziś o jakiś krem na popękane pięty. Obiecałam, że zapytam ekspertów, co by była zadowolona . Czy możecie mi jakiś polecić, czy może nie nadaje się żaden? Bardzo mi zależy na waszych radach
ja bym mogła polecić całą serię Foot Works Obecnie jestem zadowolona z kremu z kofeiną, ale do pękających pięt poleciłabym peeling z solą morską i krem zmiekczający do pięt

Co do wystroju forum to jestem nadal w duzym szoku, z racji na szkołę nie miałam czasu tu ostatnio zaglądać ale nowy widok mnie poraził...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 17:43   #5348
asia_z
Zakorzenienie

no ja z Footworksów też jestem zadowolona a że są polecane przez kosmetyczki, to nie wiedziałam
Stary 2007-03-01, 17:43   #5349
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
To tak off topic
potwierdzam,linia do stóp jest super
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:53   #5350
kasia0702
Raczkowanie

Obiecałam,że dam znać więc piszę.Tak jak podejrzewałyscie zakupów na moje konto dokonała koordynatorka.Jednak na początku zapierała się,że ona nic takiego nie zrobiła po czym dopiero przypomniała sobie, że faktycznie to ona. Przepraszała mnie,że nie zapytała ale jako,że nawet mi tym pomogła to nie robiłam z tego większego problemu.
kasia0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:55   #5351
Fenris
Czekam na Ragnarok

A dla mnie najlepszy jest krem do stóp z minerałami z Morza Martwego Planet Spa Stopy są po nim takie milutkie i gładkie.

PS. Wczoraj wieczorem złożyłam zamówienie i jeszcze mi nie zaksięgowali Co za ruchy!
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:10   #5352
Vrenth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez acha1979 Pokaż wiadomość
Witajcie Avon-maniaczki
mam do Was wielką prośbę
ide w sobotę na urodziny do znajomej (około 40 - stki),
jak podpytałam ja co by chciała otrzymać w prezencie (bo wiem że jest zwolenniczką kosmetyków AVON), niestety nie otrzymałam jednoznacznej odpowiedzi (jak zwyklę w takich sytuacjach).
Prosze pomóżcie mi co z kosmetyków AVON-u (bez przesady cenowej) moge jej podarować, zaznaczam że jutro ide do COK-u i kosmetyk może byc tylko z katalogu 4/2007,
dzięki z góry za wyrozumiałość i za podpowiedzi

pozdrawiam
ja bym Ci poleciła coś typu zestaw - zawsze fajnie wygląda. więc może być np. zapach (perfumy może być z kulką jeszcze czy dezodorantem). ale to drożej. jeśli nie wiesz jaki zapach, to weź po prostu jakiś w miarę trwały, w ładnej butelce (najwyżej poda dalej) - np. far away, lbd czy incandessence
a jeśli taniej, to dobierz jakiś zestaw ze spa (29.90 za dwa) - np. maseczkę jakąś i mleko do kąpieli jeśli ma wannę a jeśli nie to np. coś do mycia twarzy... SPA jest fajne na prezenty, bo jest porządną serią i ładnie wygląda.

oczywiście, jak dostanę zamówienie to napiszę o cieniu Mystic i o bransoletce Shanti

faktury jeszcze nie ma
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:15   #5353
Fenris
Czekam na Ragnarok

aha1979 - Polecam serię Planet Spa. Nie ma możliwości, żeby znajoma była zawiedziona, bo ta seria jest genialna. W katalogu 04 jest fajny zestaw - maseczka i krem do rąk z minerałami z Morza Martwego. Świetna na prezent.
Stary 2007-03-01, 18:22   #5354
Vrenth
Zadomowienie

morze martwe ma właśnie specyficzny zapach, dlatego nie poleciłam.

mam pytanko: miała któraś balsam naturalsa orzech włoski i cukier? bo się przymierzam do niego. właściwie może być dowolny naturalsa, bo pytanie mam głównie o konsystencję i jak się wchłania. bo KWC nic nie pomogło w tej kwestii.
Stary 2007-03-01, 18:22   #5355
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Mam podgląd faktury z 4
No i mam płatki peelingujące do stóp- może ktoś z avonu jednak czyta to forum??
Z internetowej dostałam peeling do suchej skóry, błyszczyk Iced Pink, kolorowy balsam do ust. Natomiast nie dostałam odżywki z kaktusem . Ze stron z wyprzedażą mam Pur Blanki I dostałam także kącik wspomnień.
Poza tym, wszystkie inne pierdółki z katalogu przyszły.
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 18:26   #5356
Fenris
Czekam na Ragnarok

W końcu zafakturowali! Nie mam żadnych braków, z internetowej przyjdzie mi emulsja z algami i krem Milk Comfort, z katalogu lakiery opalizujące (te za 8,90), tusz stylista Topaz, krem z kofeiną i spray do stóp, z netto szminka pielęgnacyjna Orange i separator do pedikiuru, próbki nowych kremów do twarzy, próbka nowej szminki Anew, balsam na włoski po depilacji, mydełka Re Charge... Niestety mam mały problem Zapomniałam, że zawsze trzeba składać pierwsze zamówienie na 150zł (złożyłam na 121zł), myślałam, że jak w poprzedniej kampanii miałam powyżej to będzie ok - pomyliło mi się... I muszę płacić koszt realizacji małego zamówienia 10zł A tak bym dołożyła coś za 30zł i byłoby ok
Stary 2007-03-01, 18:27   #5357
Fenris
Czekam na Ragnarok

Vrenth - Morze Martwe ma specyficzny zapach, ale z tego co wiem, to wszystkim się bardzo podoba.
Stary 2007-03-01, 18:31   #5358
porzeczka2602
Zakorzenienie

Ja również mam już FV
szminke pielęgnacyjna orange
błyszczyk angel
emulsja z algami
intensywnie regenerujacy balsam do ust
koloryw balsam do ust
błyszczyk iced pink
kompleks witaminowy w kremie
krem kokosowy do rak
sztyf przeciwko wypryskom
wode magnolie
blyszczyk vibrant violet
ogolnie to było zamówienie na oferty netto żeby nie brakło
ale cien chocolate nadal w brakach
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:41   #5359
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acha1979 Pokaż wiadomość
Witajcie Avon-maniaczki
mam do Was wielką prośbę
ide w sobotę na urodziny do znajomej (około 40 - stki),
jak podpytałam ja co by chciała otrzymać w prezencie (bo wiem że jest zwolenniczką kosmetyków AVON), niestety nie otrzymałam jednoznacznej odpowiedzi (jak zwyklę w takich sytuacjach).
Prosze pomóżcie mi co z kosmetyków AVON-u (bez przesady cenowej) moge jej podarować, zaznaczam że jutro ide do COK-u i kosmetyk może byc tylko z katalogu 4/2007,
dzięki z góry za wyrozumiałość i za podpowiedzi

pozdrawiam
A mnoże samemu zrobić "zestaw"? Ja bym kupiła żel pod prysznic, balsam i krem do rąk, np. z tej różowej serii SSS....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 18:42   #5360
Nicolette5
Raczkowanie

U mnie też już jest podgląd FV, w brakach mam tylko cień Chocolate i mus brązujący Sunkisses, alternatywne perełki brązujace.

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:44   #5361
Vrenth
Zadomowienie

nie mam braków jest bransoletka Shanti z netto, nowy szampon, cień mystic, eyeliner CT niebieski...
Stary 2007-03-01, 18:45   #5362
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
morze martwe ma właśnie specyficzny zapach, dlatego nie poleciłam.

mam pytanko: miała któraś balsam naturalsa orzech włoski i cukier? bo się przymierzam do niego. właściwie może być dowolny naturalsa, bo pytanie mam głównie o konsystencję i jak się wchłania. bo KWC nic nie pomogło w tej kwestii.
Ja go mam Nie jest gęsty ale też nie wodnisty, podobny konstystencją do kokosa i papai (jak to się pisze...z "i" czy "j"...) czyli w sam raz, u mnie szybko się wchłania, bo mam suchą skórę (ale nie jest bardzo sucha) i wszystko ssie jak gąbka

Co do spotkań konsultatnek z okręgu to co miesiąc przy zbieraniu zamówień OMS przyjeżdza i pokazuje nowy katalog, nowości i je opisuje, same możemy je otworzyć, wybróbować np ja jak poszłam ot sobie pół miesiąca temu, to posmarowałam się trwałą szminką PW Powąchałam In Bloom, biżuterię obejrzałam, torby itp. Świetna babka, ale z innego miasta, mną opiekuje się liderka. Chyba za małe miasto na OMS
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:47   #5363
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
U mnie też już jest podgląd FV, w brakach mam tylko cień Chocolate i mus brązujący Sunkisses, alternatywne perełki brązujace.
żadna nowość,wszystkie czekamy i czekamy na na ten cień chocolate

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 18:54   #5364
paulinkosia
Rozeznanie

Jest i fakturka

Przyjdzie:
SPA EMULS./TW.ALGI MORSKIE x1
KOLOR.PIELEGN.BALSAM/UST x3
BLYSZCZYK/UST ICED PINK x1
SZMINKA PIELEGN.ORANGE x1
DOT.ZEL/PRYSZN.OD.AMAZONII x1
DOT.MGIELKA ODSW.OD.AMAZON x1
KOKOS/PAPAYA KREM/RAK x2
Reszta rzeczy przyjdzie
Brak:
ZLOC.POL.CIEN/POW.CHOCOLATE i dobrze będę mogła go wycofać z zamówienia

Jestem pozytywnie zaskoczona Dostawe regularną do domku mam na 16 marca...pewnie wszystko z w/w byłoby w brakach...dobrze że mam cok w mieście

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 19:00   #5365
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Jest i fakturka

Przyjdzie:
SPA EMULS./TW.ALGI MORSKIE x1
KOLOR.PIELEGN.BALSAM/UST x3
BLYSZCZYK/UST ICED PINK x1
SZMINKA PIELEGN.ORANGE x1
DOT.ZEL/PRYSZN.OD.AMAZONII x1
DOT.MGIELKA ODSW.OD.AMAZON x1
KOKOS/PAPAYA KREM/RAK x2
Reszta rzeczy przyjdzie
Brak:
ZLOC.POL.CIEN/POW.CHOCOLATE i dobrze będę mogła go wycofać z zamówienia

Jestem pozytywnie zaskoczona Dostawe regularną do domku mam na 16 marca...pewnie wszystko z w/w byłoby w brakach...dobrze że mam cok w mieście
ale fajnie...tyle kosmetyków z internetowej oferty,tylko pozazdrościć,ja składam zam.z 04 dopiero 7.03,więc pewnei juz będą same braki...ale nawet krem do rączek dostaniesz:wi nko:gratuluję
Stary 2007-03-01, 19:05   #5366
Vrenth
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3825012]Ja go mam Nie jest gęsty ale też nie wodnisty, podobny konstystencją do kokosa i papai (jak to się pisze...z "i" czy "j"...) czyli w sam raz, u mnie szybko się wchłania, bo mam suchą skórę (ale nie jest bardzo sucha) i wszystko ssie jak gąbka
[/QUOTE]

żeby tylko nie był taki jak senses winter sensation. męczę i męczę - jak woda, wchłania się beznadziejnie (smaruję i smaruję i smaruję) a jak już się wchłonie to cały zabieg trzeba powtórzyć, bo w balsamie więcej wody niż w wannie ;-) ale ten senses to po prostu się wylewa z butelki, więc jeśli tylko orzech można normalnie wycisnąć z pojemnika (a nie przechylić butelkę i uważać żeby zdążyć go złapać) to pewnie będę zadowolona.
Stary 2007-03-01, 19:17   #5367
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
żeby tylko nie był taki jak senses winter sensation. męczę i męczę - jak woda, wchłania się beznadziejnie (smaruję i smaruję i smaruję) a jak już się wchłonie to cały zabieg trzeba powtórzyć, bo w balsamie więcej wody niż w wannie ;-) ale ten senses to po prostu się wylewa z butelki, więc jeśli tylko orzech można normalnie wycisnąć z pojemnika (a nie przechylić butelkę i uważać żeby zdążyć go złapać) to pewnie będę zadowolona.
Jest gęstszy do tego co piszesz, ma trochę płynną konsystencję ale się nie rozlewa, trzyma się na ręku. Elegancko się wyciska i rozciera szybko
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 19:23   #5368
Vrenth
Zadomowienie

to super. dzięki reeva!!!
Stary 2007-03-01, 19:41   #5369
maggie82
Zakorzenienie

kod z superoferty na żel kremowy SSS - pomocy !

HeJ!
Dziewczyny proszę o pomoc - jestem konsultantką avonu i musze zlozyc zamowienie przez internet do jutra;( i wiecie co sie stało - zgubilam ten mini katalog - superoferta (czy jakoś tak) ktory byl dolaczony do katalogu nr 4 a klientka zamowila sobie z niego :
kremowy żel pod prysznic do skóry delikatnej SSS - 6,90 zł
I nie mam kodu Prosze o pomoc wszystkie konsultantki - wrzuccie ten kodzik na forum ! Licze na Was
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 19:44   #5370
Selina
Zadomowienie

GG do Selina
Dot.: kod z superoferty na żel kremowy SSS - pomocy !

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
HeJ!
Dziewczyny proszę o pomoc - jestem konsultantką avonu i musze zlozyc zamowienie przez internet do jutra;( i wiecie co sie stało - zgubilam ten mini katalog - superoferta (czy jakoś tak) ktory byl dolaczony do katalogu nr 4 a klientka zamowila sobie z niego :
kremowy żel pod prysznic do skóry delikatnej SSS - 6,90 zł
I nie mam kodu Prosze o pomoc wszystkie konsultantki - wrzuccie ten kodzik na forum ! Licze na Was
kod 28738.
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości